2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

ayy onu benim annem yapar sonra da ağlatır oğlumu :88: her seferinde tartışırız..

Ben veriyorum seviyor birşey olmadı da çok şükür. Ama birkaç gündür düzensiz besleniyor gibi. Hergün meyve yemiyor. Yoğurt yemeyeli de bir ay oldu sayılır :44:

ayeser merhaba canım nasılsın
kan ilaçları c vitamini ile alındığında daha etkili diye portakalın suyunu sıkıp vermiştim kan damlasıyla çok sevmişti mamaların içine değişiklik olsun diye ekleyebilirim

canım bende nisan 15 evime dönüyorum ama mayıs sonu tekrar ankaraya gideceğim şöyle uygun bi zaman ayarlayabilsek güzel olur

canım yürüteçin zaralılığı konusunda pek fazla bilgim yok ama ben kızımı 11 aylıkken içine oturtturdum yürüyemedi kımıldıyamıyordu bile oda arkasından tutup sürmeye başladı o şekilde yürüdü ve hiç bir şekilde parmak uçlarına basmadı yürüteçi hala yepyeni duruyor.şuan 3 yasında kızım yürüteçine uyumak için biniyor beşik gibi sallanıyor uykusunu getiriyor yürüteçin bence herhangi bir zararı olmaz

oh ne güzel canım keyfini çıkar bizim yerimizede gez ,iyice bunaldım vallahi evde

seninki de pek alemmiş.. ben deyürüme arkadaşı almayı düşünüyorum 9 aylık olunca seninki resmen o niyetle kullanmış

topiğiniz değil topiğimiz uzaktan bakma yok öyle sen de bizdensin eveett vatana millete hayırlı olsuunnn sıkı durun gelinler ve damatlar 2010 eylül anaları geliyorrrr

teşekkür ederim çok mutlu oldum böyle dülşünmene

eylul analarıı ıyı aksamlar...danaları uyuttunuz bakıyorum da benim danam da uyud ama bugun iştahsız bir şey içmedi pek..ama yoğurt ne zaman versem severek yıyor ...anlayamadım gıttı..sabah aksam versem yıyecek..sütüm de azaldı epey..ama osrarla emmeye çalışıyoo

ısrarla emiyorsa artar sütün bazı dönemler öyle azalabiliyor, bi dönem benimde baya azaldı anneme söyledim olur öyle bazen tekrar artar o demişti arttı

canım demir kullanıyor musun? bizim iştahımızı biraz açıyor o.. sabah uyanır uyanmaz yatakta veriyorum.. nispeten daha iiştahlı oluyor..

ısrarla emiyorsa artar sütün bazı dönemler öyle azalabiliyor, bi dönem benimde baya azaldı anneme söyledim olur öyle bazen tekrar artar o demişti arttı

inşallah ya..mamadan pek haz etmıyor milumil de aldım hele onu hiç sevmedi tatlı şeylerle pek arası yok zaten annesine çekmiş..ama buyuk ıhtımalle diş dıyorum cunku ıyıce beyazlaştı o bölge..bazen onun sıkıntısıyla dokunsan ağlıyo..ooof allah yardımcıları olsun çok zor o diş işi 20 liklerden hesap etsek anlarız

canım demir kullanıyor musun? bizim iştahımızı biraz açıyor o.. sabah uyanır uyanmaz yatakta veriyorum.. nispeten daha iiştahlı oluyor..

kullanıyorum canım devitte alıyoruz..herhalde dişler ağrıdığı zaman pek bırsey yemek ıstemıyor cunku gunu gunune tutmuyo ..tarhana çorbasına bayılıyor..onun için özel yapmıştık hamileyken bol yoğurtlu..bır de kemık suyuna basladım bugun..ılıklı kemıgı kaynattım..buz torbaları var ya kucuk kucuk kare kalıpları var.onun ıcıne koydum buzluga attım arada corbalarına atıcam

bazen diyorum bu çocukların işide çok zor doğar doğmaz başla gaz sancısı,kabızlık, ,diş ağrısı ...gariplerim ya

bazen diyorum bu çocukların işide çok zor doğar doğmaz başla gaz sancısı,kabızlık, ,diş ağrısı ...gariplerim ya

tamamen katılıyorum.. yazık bebişlere.. tabi bize de yazık.. zira biz hem anne olarak yaşıyoruz bunları hem de bi zamanlar biz de bebektik

kesinlikle hayata adapte olmak hiç de kolay değil yine allah binlerce şükür doğuştan organ yetmezliği olanlar var kucucukken amelıyat olanlar allahım onların yardımcısı olsun hayat başlı başına mücadele işte..neyse kızlar ben yatıyorum ..fırsat buldukça artık sizlerleyim...okulda da yarın gırerım ..kendınıze ve meleklerınıze ıyı bakın

tamamen katılıyorum.. yazık bebişlere.. tabi bize de yazık.. zira biz hem anne olarak yaşıyoruz bunları hem de bi zamanlar biz de bebektik

sen böyle deyince aklıma ablamın bir sözü geldi onunda oğlu var benimde oğlum olunca ikimizde kız çok istiyorduk erkek oldu ikimizinde diye konuşuyoruz dediki ben sevindim dedi ama daha sonra kız olsaydı bizim çektiklerimizi çekecekti herşeyden önce doğum yapacaktı senin gibi annen karşında sancı çektin annen ağladı düşün o zamanda onun için ağlayacaktın iyiki erkek oldu demişti ama bir kızım olsun istiyorum kesinlikle

inşallah canım.. benim oğlum gibi emmeyi çok seven sağlıklı mutlu bir kız bebek versin sana allah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…