2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

pek bitti sayılmaz temizlik ,tatil güzeldi genelde evdeydik havalar pek ısınmadığı için ama baya güzel geçti artık oğlum oturmayı iyice öğrendi çok rahat oturuyor oynuyor ama çok mu oturtuyorum acaba diye düşünüyorum,bizim eve yakın bir yerde migros var yarın bakayım ben de söylediğin için sağol.
utku nasıl iştahı düzeldi mi?

Son düzenleme:

utku bikaç sn oturuyor gibi,sonra öne doğru düşüyor o bikaç sn de öne eğilmeyle geçiyor sanki yürütece koymaya başladım günlük en fazla 20 dk toplamda,her yeri gexiyor,kendine yakın bi de arkadaş edindi evin içinde,salondaki prizle konuşuyor her salona gidişinde tabi biz prizleri kapattık kapakla iştahı da sürekli değişiyor,anlayamıyorum bi türlü,ama farklı tatlar istemeye başlıyor tek anladığım bu,artık kahvaltı mamasını yemiyor mesela,sadece peynir ya da yumurtayı yiyor o kadar,değişik ne yapabilirim kahvaltı için,fikrin varsa alayım aklıma gelmişken dün sabah kendimize menemen yapmıştım onun suyundan ekmekle verdim bayıla bayıla yedi bikaç lokma,ama utkuya veririm diye çok tuzsuz yapmıştım

canım ben de kahvaltıda hep aynı şeyleri veriyorum yulafın içerisine meyve rendeliyorum onu veriyorum genelde,mehmet alpte oturma işini bir haftada çok ilerletti çok rahat oturuyor şimdi biz yürüteç kullanmıyoruz ama kısa süreli kullanmak iyi fikir gibi

merhaba kızlar.. nasılsınız? biz bugün alışverişe gittik, nükah için bi elbise aldım atalardan umarım orada aynı kıyafeti giymiş yaşlıbir teyzeyle karşılaşmam çünkü biraz yaşlı elbisesi gibi..

canım yaa migrosa gittik tesadüfen ilk arabam var ya yürüteç gibi 34 tlye düşmüş.. hemen aldık tabi bir de yatağındaoynaması için yumuşak bi oyuncak aldık. çok güzeller ve bunları alırken eşime dedim ki kızlara da haber vermeliyim sen benden önce davranmışsın canım

afiyet olsun kuzuyaa.. domateslerin zamanı gelsin ona da yaparsın menemen yesin afiyet olsun.. onlar yesin biz doyarız valla

meyve çok iyi bir fikir, utkumuz meyve seviyorsa sen de biraz meyve ekleyebilirsin kahvaltısına.. bu arada bu kutu bitsin 8 aylık kahvaltıdan alcam bişi kalmadı 8. aya :87:

Son düzenleme:

ya bende evde oturmaya başlayalı alışveriş yeteneğimi kaybettim sanırım birşey almıyyorum kendime ,bugün dışarı çıktık yine zorla eşime birşeyler aldırdım kendime hiç birşey bakmadım deli gibi,ay yarına inşallah migrosta birşeyler kalmış olur

inşallah kalır canım :) acayip uyguna geliyor şimdi internetten baktım 70tl normal fiyatı :)
ben de alışverişe her çıktığımda oğluma bişiler alırım.. kilolar yüzünden kendime bakasım yok.. eşime almaya kalksam; başka bişi bakmicaksan eve gidelim der hemen o benden çapulcu, hiç sevmez alışveriş yapmayı ah şu kiloları bi versem oğlumu anneme bırakıp eşimin 1 maaşını 1 günde harcayabilirim

benim eşimde öyle hiç umursamaz giydiği şeyleri çok kızıyorum ama adam değişmiyor birtürlü,kıyafetleri üzerine denemeye üşenir çıldırtır beni alışverişte ,pantolonunu bile benim almamı söyler bu kadar garip olabilir mi bi adam anlamıyorum:18:
bende artık havalar ısınınca şöyle güzel bir alışveriş yaparım diyorum ama kesin yine oğluma ve eşime alırım

ah bu erkekler yokmu.. keşke benim aldığımı beğense.. 3 yıldır evliyiz 1.5 yıl da öncesi var daha yeni yeni çözüyorum zevkini.. o çizgili bu yazılı bunun rengi şöyle her aldığıma bir kulp takar ondan hiç bişi almıyorum onsuz.. herşeyi eskiyip toz bezine terfi edince kendi diyor bakmak lazım diye yaklaşık 3 ay içinde alışverişe gidip alıyoruz.. ben de yoruldum ısrar etmekten canı isterse.. annesi benden çok takar onu kıramayıp bazen alıyor bi iki bişi..

aman allahtan aldıklarıma bahane bulmuyor,hatta geçen gün tanıdığı biri kazaklarını çok beğeniyorum senin demiş bizimkide eşimin zevki genelde o alır bana kıyafetlerimi demiş,arada kıravatını falan beğenen çıkıyor belkide ondan bahane bulmuyor aldıklarıma

biz gittiğimizde de kitaplar ve oyuncakların çoğu bitmişti,ben de ilk arabam alacaktım geçen haftadan bakmıştım ama kalmamış,indirimi bugün başlıyor sanıyordum,dün başlamış
meyve çok iyi bir fikir, utkumuz meyve seviyorsa sen de biraz meyve ekleyebilirsin kahvaltısına.. bu arada bu kutu bitsin 8 aylık kahvaltıdan alcam bişi kalmadı 8. aya :87:

ben yulaf bulamıyorum ya,bi de yulafı tam olarak nasıl veriyorsunuz belki kazara bulurum bi yerlerde,tarif aklımda olsunbu arada bugün kemik haşladım utkuyaiilikleri de sıyırdım ekledim suyuna,yarına verecem,ilik ağır olurmu acaba kızlar,sizler veriyormusunuz?

ben kahvaltısında süte karıştırıyorum içine pekmez ve fındık kadar tereyağı koyuyorum.. ayrıca peynir ve ya yumurta veriyorum tabi.. keyfi olursa yiyor beyim bugün ilk defa bebelac aldım irmikli ballı kahvaltı yarın yapayım bakalım beğenecekmi

harpy sen kahvaltı mamasına mı meyve katıyosun?ay evet 8 aylık olucaklar inşallah bugün kv diyor utku 7.aya girdi mi,geçen gün de bu çocuk ne zaman yürüyecek,adımlayacak diyordu,matematiğine hayranım bu kadının

ben henüz ilik falan vermedim,ben yulaf ezmesi bulabiliyorum onuda balkabağıyla beş dk pişiriyorum içerisine ceviz ve pekmez(kuşburnu receli) katıp blendırdan geçiriyorum güzel oluyor ,bazende yulaf ezmesini pişirip içerisine meyve ekliyorum ,bazen irmikle beraber muhallebi gibi yapıyorum kaysı kurusu ekliyorum yani aklıma ne gelirse uyguluyorum

kızlar size iyi sohbetler,iyi geceler ben yatayım artık kociş kesin küstü

Ben de mi uğrasam migrosa, kuzumun hiç oyuncağı yok sayıllır. Valnız valizim de kabardıkça kabarıyor, uçağa almayacaklar . Her gittiğim yerde Levent'e hediye veriliyor. Ben bir iki birşey aldım kendime, işe başlayacağım, mecburdum almaya. Kumaş pantolanlarım tayt gibi oluor üzerime

Unutmadan söyleyeyim canım, örgüne bayıldım.:81:
Bu arada mama sandalyenizle aranız nasıl?

Ben de sesli ve ışıklı oyuncak arıyorum şöyle doğrudürüst.

Bugün bebelac kavanoz mama yedirdim , mama derken meyve püresi, kayısı ananas. Yengesi almış yedirdim ve sevdi. Dayısı da arı mama almış, onu da yedi geçen gün, daha kutu bitmeden dayısı yenisini getirmiş bu akşam

Kızlar geçen halama gittim onnda torunu var kızından ona bakıyor. Neyse. Mama sandalyesini çok beğendim. Hİç duymadığım belki sisin de duymadığınız bir marka: v.i.b (very importsnt baby )
Sandalyeyi çok beğendim. Çok sade geniş tepsili , geniş oturaklı ve sağlam birşeye benziyordu. Ben bile oy-tursam beni bile tartardı sanki. Aklımdan bu kesin çok pahalıdır diye geçti eve geldim araştırdım fiyatı çok çok uygun. Türk mali ama Çinde üretiliyor. Galiba o sandalyeden alacağım oğluma. Orda oturtturdum sevdi , hatta yemeye çalıştı sizin fikriniz var mı? Sandalye bu:
Eki Görüntüle 183445

Özelikleri de bunlar:

canım utku hala oturarak yiyemiyor ne yapsam bilmiyorum,o yüzden mama sandalyesi de almadım hala,ama tuanas portatif olanından almış,onu çok beğendim alırsam ben de öyle bişey düşünüyorum.seninki oturarak yiyormu?utku biraz yatık pozisyonda yiyor hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…