inşallah canım,sen neler yaptın tatil nasıldı,ev temizliğini bitirdin mi?bu arada migrosta 23 nisan dolayısıyla tüm oyuncaklarda,çocuk kitaplarında %50 indirim var,yarın da geçerli indirim.ben utkuya bikaç oyuncakla eğitsel kitaplar aldım çok hoş,gitme imkanın varsa mutlaka uğra derim
pek bitti sayılmaz temizlik ,tatil güzeldi genelde evdeydik havalar pek ısınmadığı için ama baya güzel geçti artık oğlum oturmayı iyice öğrendi çok rahat oturuyor oynuyor ama çok mu oturtuyorum acaba diye düşünüyorum,bizim eve yakın bir yerde migros var yarın bakayım ben de söylediğin için sağol.
utku nasıl iştahı düzeldi mi?
utku bikaç sn oturuyor gibi,sonra öne doğru düşüyoro bikaç sn de öne eğilmeyle geçiyor sanki yürütece koymaya başladım günlük en fazla 20 dk toplamda,her yeri gexiyor,kendine yakın bi de arkadaş edindi evin içinde,salondaki prizle konuşuyor her salona gidişinde tabi biz prizleri kapattık kapakla iştahı da sürekli değişiyor,anlayamıyorum bi türlü,ama farklı tatlar istemeye başlıyor tek anladığım bu,artık kahvaltı mamasını yemiyor mesela,sadece peynir ya da yumurtayı yiyor o kadar,değişik ne yapabilirim kahvaltı için,fikrin varsa alayım aklıma gelmişken dün sabah kendimize menemen yapmıştım onun suyundan ekmekle verdim bayıla bayıla yedi bikaç lokma,ama utkuya veririm diye çok tuzsuz yapmıştım
inşallah canım,sen neler yaptın tatil nasıldı,ev temizliğini bitirdin mi?bu arada migrosta 23 nisan dolayısıyla tüm oyuncaklarda,çocuk kitaplarında %50 indirim var,yarın da geçerli indirim.ben utkuya bikaç oyuncakla eğitsel kitaplar aldım çok hoş,gitme imkanın varsa mutlaka uğra derim
utku bikaç sn oturuyor gibi,sonra öne doğru düşüyoro bikaç sn de öne eğilmeyle geçiyor sanki yürütece koymaya başladım günlük en fazla 20 dk toplamda,her yeri gexiyor,kendine yakın bi de arkadaş edindi evin içinde,salondaki prizle konuşuyor her salona gidişinde tabi biz prizleri kapattık kapakla iştahı da sürekli değişiyor,anlayamıyorum bi türlü,ama farklı tatlar istemeye başlıyor tek anladığım bu,artık kahvaltı mamasını yemiyor mesela,sadece peynir ya da yumurtayı yiyor o kadar,değişik ne yapabilirim kahvaltı için,fikrin varsa alayım aklıma gelmişken dün sabah kendimize menemen yapmıştım onun suyundan ekmekle verdim bayıla bayıla yedi bikaç lokma,ama utkuya veririm diye çok tuzsuz yapmıştım
canım ben de kahvaltıda hep aynı şeyleri veriyorum yulafın içerisine meyve rendeliyorum onu veriyorum genelde,mehmet alpte oturma işini bir haftada çok ilerletti çok rahat oturuyor şimdi biz yürüteç kullanmıyoruz ama kısa süreli kullanmak iyi fikir gibi
merhaba kızlar.. nasılsınız? biz bugün alışverişe gittik, nükah için bi elbise aldım atalardanumarım orada aynı kıyafeti giymiş yaşlıbir teyzeyle karşılaşmam çünkü biraz yaşlı elbisesi gibi..
canım yaa migrosa gittik tesadüfen ilk arabam var ya yürüteç gibi 34 tlye düşmüş.. hemen aldık tabi bir de yatağındaoynaması için yumuşak bi oyuncak aldık. çok güzellerve bunları alırken eşime dedim ki kızlara da haber vermeliyim sen benden önce davranmışsın canım
afiyet olsun kuzuyaa.. domateslerin zamanı gelsin ona da yaparsın menemen yesin afiyet olsun.. onlar yesin biz doyarız valla
ya bende evde oturmaya başlayalı alışveriş yeteneğimi kaybettim sanırım birşey almıyyorum kendime ,bugün dışarı çıktık yine zorla eşime birşeyler aldırdım kendime hiç birşey bakmadım deli gibi,ay yarına inşallah migrosta birşeyler kalmış olur
inşallah kalır canım :) acayip uyguna geliyor şimdi internetten baktım 70tl normal fiyatı :)
ben de alışverişe her çıktığımda oğluma bişiler alırım.. kilolar yüzünden kendime bakasım yok.. eşime almaya kalksam; başka bişi bakmicaksan eve gidelim der hemeno benden çapulcu, hiç sevmez alışveriş yapmayı ah şu kiloları bi versem oğlumu anneme bırakıp eşimin 1 maaşını 1 günde harcayabilirim
benim eşimde öyle hiç umursamaz giydiği şeyleri çok kızıyorum ama adam değişmiyor birtürlü,kıyafetleri üzerine denemeye üşenir çıldırtır beni alışverişte ,pantolonunu bile benim almamı söyler bu kadar garip olabilir mi bi adam anlamıyorum:18:
bende artık havalar ısınınca şöyle güzel bir alışveriş yaparım diyorum ama kesin yine oğluma ve eşime alırım
ah bu erkekler yokmu.. keşke benim aldığımı beğense.. 3 yıldır evliyiz 1.5 yıl da öncesi var daha yeni yeni çözüyorum zevkini.. o çizgili bu yazılı bunun rengi şöyle her aldığıma bir kulp takar ondan hiç bişi almıyorum onsuz.. herşeyi eskiyip toz bezine terfi edince kendi diyor bakmak lazım diye yaklaşık 3 ay içinde alışverişe gidip alıyoruz.. ben de yoruldum ısrar etmekten canı isterse.. annesi benden çok takar onu kıramayıp bazen alıyor bi iki bişi..
biz gittiğimizde de kitaplar ve oyuncakların çoğu bitmişti,ben de ilk arabam alacaktım geçen haftadan bakmıştım ama kalmamış,indirimi bugün başlıyor sanıyordum,dün başlamışmerhaba kızlar.. nasılsınız? biz bugün alışverişe gittik, nükah için bi elbise aldım atalardanumarım orada aynı kıyafeti giymiş yaşlıbir teyzeyle karşılaşmam çünkü biraz yaşlı elbisesi gibi..
canım yaa migrosa gittik tesadüfen ilk arabam var ya yürüteç gibi 34 tlye düşmüş.. hemen aldık tabi bir de yatağındaoynaması için yumuşak bi oyuncak aldık. çok güzellerve bunları alırken eşime dedim ki kızlara da haber vermeliyim sen benden önce davranmışsın canım
afiyet olsun kuzuyaa.. domateslerin zamanı gelsin ona da yaparsın menemen yesin afiyet olsun.. onlar yesin biz doyarız valla
meyve çok iyi bir fikir, utkumuz meyve seviyorsa sen de biraz meyve ekleyebilirsin kahvaltısına.. bu arada bu kutu bitsin 8 aylık kahvaltıdan alcam bişi kalmadı 8. aya :87:
biz gittiğimizde de kitaplar ve oyuncakların çoğu bitmişti,ben de ilk arabam alacaktım geçen haftadan bakmıştım ama kalmamış,indirimi bugün başlıyor sanıyordum,dün başlamış
ben yulaf bulamıyorum ya,bi de yulafı tam olarak nasıl veriyorsunuz belki kazara bulurum bi yerlerde,tarif aklımda olsunbu arada bugün kemik haşladım utkuyaiilikleri de sıyırdım ekledim suyuna,yarına verecem,ilik ağır olurmu acaba kızlar,sizler veriyormusunuz?
meyve çok iyi bir fikir, utkumuz meyve seviyorsa sen de biraz meyve ekleyebilirsin kahvaltısına.. bu arada bu kutu bitsin 8 aylık kahvaltıdan alcam bişi kalmadı 8. aya :87:
biz gittiğimizde de kitaplar ve oyuncakların çoğu bitmişti,ben de ilk arabam alacaktım geçen haftadan bakmıştım ama kalmamış,indirimi bugün başlıyor sanıyordum,dün başlamış
ben yulaf bulamıyorum ya,bi de yulafı tam olarak nasıl veriyorsunuz belki kazara bulurum bi yerlerde,tarif aklımda olsunbu arada bugün kemik haşladım utkuyaiilikleri de sıyırdım ekledim suyuna,yarına verecem,ilik ağır olurmu acaba kızlar,sizler veriyormusunuz?
kızlar size iyi sohbetler,iyi geceler ben yatayım artık kociş kesin küstü
Ben de mi uğrasam migrosa, kuzumun hiç oyuncağı yok sayıllır. Valnız valizim de kabardıkça kabarıyor, uçağa almayacaklar . Her gittiğim yerde Levent'e hediye veriliyor. Ben bir iki birşey aldım kendime, işe başlayacağım, mecburdum almaya. Kumaş pantolanlarım tayt gibi oluor üzerimeya bende evde oturmaya başlayalı alışveriş yeteneğimi kaybettim sanırım birşey almıyyorum kendime ,bugün dışarı çıktık yine zorla eşime birşeyler aldırdım kendime hiç birşey bakmadım deli gibi,ay yarına inşallah migrosta birşeyler kalmış olur
Unutmadan söyleyeyim canım, örgüne bayıldım.:81:inşallah kalır canım :) acayip uyguna geliyor şimdi internetten baktım 70tl normal fiyatı :)
ben de alışverişe her çıktığımda oğluma bişiler alırım.. kilolar yüzünden kendime bakasım yok.. eşime almaya kalksam; başka bişi bakmicaksan eve gidelim der hemeno benden çapulcu, hiç sevmez alışveriş yapmayı ah şu kiloları bi versem oğlumu anneme bırakıp eşimin 1 maaşını 1 günde harcayabilirim
Ben de sesli ve ışıklı oyuncak arıyorum şöyle doğrudürüst.biz gittiğimizde de kitaplar ve oyuncakların çoğu bitmişti,ben de ilk arabam alacaktım geçen haftadan bakmıştım ama kalmamış,indirimi bugün başlıyor sanıyordum,dün başlamış
ben kahvaltısında süte karıştırıyorum içine pekmez ve fındık kadar tereyağı koyuyorum.. ayrıca peynir ve ya yumurta veriyorum tabi.. keyfi olursa yiyor beyimbugün ilk defa bebelac aldım irmikli ballı kahvaltı yarın yapayım bakalım beğenecekmi
Özellikleri:
# 3 kademeli oturma ve yatma pozisyonu
# Çift Tepsi, Üst tepsiyi çıkartığınız zaman bebeğiniz alt tepsiyle oynamaya devam edebilirsiniz
# 5 noktalı emniyet kemeri
# 5 kademeli yüksekli ayarı ve yan kısımlardaki düğmeler sayesinde bebeğiniz mama sandalyesinin içerisindeyken bile güvenli bir şekilde indirip kaldırmanıza yardımcı olur.
# Oturma ünitesini yukarı çekmek istediğiniz zaman düğmeye basmanız gerekmez, Asansör sistemi sayesinde oturma ünitesini yukarıya doğru çekmeniz yeterlidir.
# Mama sandalyesinde özel bir kumaş kullanılmıştır, kumaş kolay temizlenebilir ve sağlıklıdır.
# Mama sandalyesinin tablasında bardak haznesi bulunmaktadır, tabla bebeğinizin durumuna göre 3 farklı ileri ve geri ayarına sahiptir.
# Tablaya bağlı güvenlik barı bebeğinizin küçükken aşağıya dopru kaymasını engeller, istenildiğinde sökülebilir
# Oturma ünitesindeki ayak uzantısı yukarı, aşağı ve ileri, geri ayarlanabilir. Bu sayede bebeğinize daha konforlu bir oturma şekli sağlayabilirsiniz.
# Mama Sandalyesi katlandığı zaman benzerlerine göre daha az yer kaplamaktadır.
# Mama Sandalyesinin ayaklarında sabitleyici kilit sistemi bulunmaktadır, kilitler ile bebeğiniz mama sandalyesinin üzerinde iken bile rahat hareket ettirebilirsiniz.
# Büyük ve kaliteli tekerlekleri sayesinde rahat kullanım olanağı sunar.
Hitap Ettiği Yaş Aralığı: 6 ay+
Markanın Ait Olduğu Ülke: Türkiye
Üretim Yeri: PRC
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?