2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

Yiyor canım. Halamlarda iki kere sandalyede yedi. Normalde ben de yarı yatar yediriyorum ama bugünlerde mümkün olmuyor çünkü sürekli dönüyor. Hatta bugün yere yorgan sermiş bırakmıştım elimi yıkayıp gelene kadar yuvarlanmış başını çarmtış orta sehpanın ayağına.

Bir de kızlar benim oğlum yaptığım yoğurtları yemiyor ama hazır yoğurdu çok seviyor. Ne yapacağım bilemedim
dışarda yapılmış köy yoğurdu alacağım galiba orta yolu bulup. Sizce?

ben katmıyorum canım bizimki zaten meyve sevmiyor.. katsam yiceği varsa da yemez
ayy bence bu da maraşlılara özgübişi (bi an kvlerimiz aynı olabilir mi diye düşündüm ama benimkinin 1oğlu var ) bizimki de 6. ayına kadar her konuşmamızda emekliyor mu diyesordu.. çocuk 6 aylık olunca kafasını tutuyor mu diye sordu duyan da hiç çocuk görmedi sanacak

kızlar size iyi sohbetler,iyi geceler ben yatayım artık kociş kesin küstü
iyi geceler canım, koş koş kocişi küstürme :18:

hoşgeldin canım :) örgümü beğendiğine sevindim siz beğendim demeseniz söküp yenisini yapacaktım mama sandalyesiyle aramız iyi, işlevini yerine getiriyor ama bıraksam 10dkdan fazla oturmak istemiyor ama yemek yerken oldukça rahat.. özellikle 0-4 ay arası kullanılan parça bizimçok işimize yaradı çünkü o olmadan oturtursam yana kayıyor (kaygan bir kumaş olduğu için) sonra canı sıkılıyor yemek istemiyor..

ben gördüm bu markayı e bebekten. güzel bişeye benziyor.. demek yemeye çalıştı minik adam mama sandalyesi diyince sandalyenin kendisi mama sanmış yavrucak

Son düzenleme:

ben evde yapıyorum yoğurt,yiyor yemediği zaman meyve katıyorum,geçen gün de bimde satılan yoğurttan verdim biraz,onu da yedi.
bize de kv şöyle bişey dikecekmiş,tarif etti netten buldum,kendi böyle oturtup büyütmüş yedirmiş çocuklara

Portatif hoş birşey ben de görmüştüm bunu ama güvenli değil. Yalnız bırakmaya gelmez. Devirirler kendilerini.

Harpy sandalyenin herşeyi güzel desadece biraz hantal geldi bana, sence?. Koltuğu çift kılıf değil ama naylon da değil, çok terletmez sanıyorum.

Özelikleri de bunlar:

özellikleri çok iyi.. bizimkinin aynı.. fiyatı uygunsa malzemesini de beğendiysen al bence..

canım annemde o portatif olandan var ama oturamayanbir bebekiçin orada oturmak çok zor devrilip duruyordu bizimki oturmadan önce.. bu arada biz de biraz yatık yiyoruz..

bizim doktorumuz hazır yoğurtlardan sütaş baby mix sade ve danone benim yoğurdum verebilirsin demişti.. ben evde yapıyorum ama sıkışırsam ya da biyere gidersem ondan veriyorum bi sıkıntımız olmadı..

ben de düşündüm bunu aslında süper düşünsene hiç yer kaplamıyor, yıka yıka kurut, hatta söyle 2 tane yapsın .. çocuk itiraz etmezse bence yapılabilir.. (inanamıyorum kvenle aynı fikirdeyim )

hantal görünmüyor resimde.. bizimki deçift kılıf değil ama çıkabiliyor. geçen kustuğunda çıkartıp banyoya attım iyice yıkadım hiç bişi olmadı.. kılıfın çıkması önemli bazı durumlarda silinmesi yetmiyor.. (özelliklerinde yazıyor muydu hatırlamıyorum)

Fiyat çok uygun. 118 e bile var internette ki internetten sipariş ederim yüksek ihtimalle. Güvenilir bir yer bulayım da...
Ben çıkıyorum kızlar iyi geceler. Yorumlar için öpüyorum

hayat bu canım gün gelecek biz de kv olacaz ayeser ben de harpy gibi düşünüyorum çocuk hareket etse düşebilirmi acaba o sandalye kılıfıyla beraber,aklımda hep bu var.eşimin yanında dedi,canı sıkılmasın die yapma,dikme demedim.yapsın bakalım bi nolacak bu aralar hamaratlığı üzerinde,oğluma bi de askılı pantolon dikecek,dedim ben güzel bulamadım hiç,aa ne para verecen ben dikerim dedi,oğlumun ölçüsünü aldı gitti bugün

Bir yandan eşimle konuşuyorum internette, kk'da olduğumu hemen anlıyor. Yanaklarım pembe oluyormuş burayı açınca.
Diksin kessin biçsin, onlar da çok heyecanlı evlattan daha tatlı torun diyorlar. Heveslerini kırmamak lazım. 3 günlük dünya.

süpermiş bizimki anca süeter örer ya da ördürür :) seninkipek bihamatarmış düşme konusunda da çok hareketli bir bebekse olabilir.. tabi biraz da sandalyeye bağlı hafif bi sandalye daha kolay devrilir..
neyse kızlar gözlerim pörtledi uykusuluktan.. eğer hemen yatmazsam oğlum sabah uyandığında onu duyamicam :18: herkese iyi geceler tatlı ruyalar

güzel tespit ben de devamlı gülüyorum

ben de çıkıyorum kızlar,uykum geldi,iyi geceler hepinize

mehmet alp henüz mama sandalyesinde yiyemiyor yarı yatar şekilde yediriyorum,annemlerde yeğenimin mama sandalyesini kullandık ama biraz dik kalıyor daha erken bizim için ama orda oturmayı çok seviyor tabi

sizleri gördüğüme sevindim...ben çok az takılabiliyorum ama hep takip ediyordum diğer topikten...ama son olanlardan sonra hiç girmemiştim ...şimdi tekrar sizlerle olmak güzel....

sizleri gördüğüme sevindim...ben çok az takılabiliyorum ama hep takip ediyordum diğer topikten...ama son olanlardan sonra hiç girmemiştim ...şimdi tekrar sizlerle olmak güzel....

merhaba :) son olanlar derken? eylül anneleri topiğinden resmen kovulmamızdan bahsediyorsun galiba biz onları çoktan unuttuk :) muhabbetimiz yerinde çok şükür ben de seni gördüğüme sevindim.. ama malesef hatırlayamadım çok oldu galiba girmeyeli.. (ya da benim berbat isim hafızamdan kaynaklanan bir yanlıgı)

Selam kızlar nasılsınız bakalım bız ıyyız allaha şükür sabah babamızı yolcu edıcez bız burdayız biraz evimiizii özledikk ama bıraz kalmaya mecburuz sızler nasılsınız bakalım size birşey sorucam kaynım kanser ve ışın tedavisi başlıycakmış ben ışından sonra yanındabulunanlarada zararı var dıye bılıyorum özelliklede bebeklere ama k.v ısrarla zararı yok dıyor bilgisi olan yada yakında dr gidicek olan varsa bi sorarmısınız acil cevap bekliyorum sizden fazla acamıyorum ama açmaya çalışıcam lütfen bunu öğrenme şansı olan varsa yardımcı olsun bana

Çok geçmiş olsun canım, acil şifalar.
Konu hakkında da hiç bir bilgim yok malesef... Bilgi edinene kadar yakın durmayın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…