harpy sen kahvaltı mamasına mı meyve katıyosun?ay evet 8 aylık olucaklar inşallahbugün kv diyor utku 7.aya girdi mi,geçen gün de bu çocuk ne zaman yürüyecek,adımlayacak diyordu,matematiğine hayranım bu kadının
iyi geceler canım, koş koş kocişi küstürme :18:kızlar size iyi sohbetler,iyi geceler ben yatayım artık kociş kesin küstü
Ben de mi uğrasam migrosa, kuzumun hiç oyuncağı yok sayıllır. Valnız valizim de kabardıkça kabarıyor, uçağa almayacaklar . Her gittiğim yerde Levent'e hediye veriliyor. Ben bir iki birşey aldım kendime, işe başlayacağım, mecburdum almaya. Kumaş pantolanlarım tayt gibi oluor üzerime
Unutmadan söyleyeyim canım, örgüne bayıldım.:81:
Bu arada mama sandalyenizle aranız nasıl?
Ben de sesli ve ışıklı oyuncak arıyorum şöyle doğrudürüst.
Bugün bebelac kavanoz mama yedirdim , mama derken meyve püresi, kayısı ananas. Yengesi almış yedirdim ve sevdi. Dayısı da arı mama almış, onu da yedi geçen gün, daha kutu bitmeden dayısı yenisini getirmiş bu akşam
Kızlar geçen halama gittim onnda torunu var kızından ona bakıyor. Neyse. Mama sandalyesini çok beğendim. Hİç duymadığım belki sisin de duymadığınız bir marka: v.i.b (very importsnt baby)
Sandalyeyi çok beğendim. Çok sade geniş tepsili , geniş oturaklı ve sağlam birşeye benziyordu. Ben bile oy-tursam beni bile tartardı sanki. Aklımdan bu kesin çok pahalıdır diye geçti eve geldim araştırdım fiyatı çok çok uygun. Türk mali ama Çinde üretiliyor. Galiba o sandalyeden alacağım oğluma. Orda oturtturdum sevdi , hatta yemeye çalıştısizin fikriniz var mı? Sandalye bu: Eki Görüntüle 183445
Yiyor canım. Halamlarda iki kere sandalyede yedi. Normalde ben de yarı yatar yediriyorum ama bugünlerde mümkün olmuyor çünkü sürekli dönüyor. Hatta bugün yere yorgan sermiş bırakmıştım elimi yıkayıp gelene kadar yuvarlanmış başını çarmtış orta sehpanın ayağına.
Bir de kızlar benim oğlum yaptığım yoğurtları yemiyor ama hazır yoğurdu çok seviyor. Ne yapacağım bilemedim
dışarda yapılmış köy yoğurdu alacağım galiba orta yolu bulup. Sizce?
ben evde yapıyorum yoğurt,yiyor yemediği zaman meyve katıyorum,geçen gün de bimde satılan yoğurttan verdim biraz,onu da yedi.
bize de kv şöyle bişey dikecekmiş,tarif etti netten buldum,kendi böyle oturtup büyütmüş yedirmiş çocuklara
Eki Görüntüle 183447
Özelikleri de bunlar:
canım utku hala oturarak yiyemiyor ne yapsam bilmiyorum,o yüzden mama sandalyesi de almadım hala,ama tuanas portatif olanından almış,onu çok beğendim alırsam ben de öyle bişey düşünüyorum.seninki oturarak yiyormu?utku biraz yatık pozisyonda yiyor hep
Yiyor canım. Halamlarda iki kere sandalyede yedi. Normalde ben de yarı yatar yediriyorum ama bugünlerde mümkün olmuyor çünkü sürekli dönüyor. Hatta bugün yere yorgan sermiş bırakmıştım elimi yıkayıp gelene kadar yuvarlanmış başını çarmtış orta sehpanın ayağına.
Bir de kızlar benim oğlum yaptığım yoğurtları yemiyor ama hazır yoğurdu çok seviyor. Ne yapacağım bilemedim
dışarda yapılmış köy yoğurdu alacağım galiba orta yolu bulup. Sizce?
ben evde yapıyorum yoğurt,yiyor yemediği zaman meyve katıyorum,geçen gün de bimde satılan yoğurttan verdim biraz,onu da yedi.
bize de kv şöyle bişey dikecekmiş,tarif etti netten buldum,kendi böyle oturtup büyütmüş yedirmiş çocuklara
Eki Görüntüle 183447
Portatif hoş birşey ben de görmüştüm bunu ama güvenli değil. Yalnız bırakmaya gelmez. Devirirler kendilerini.
Harpy sandalyenin herşeyi güzel desadece biraz hantal geldi bana, sence?. Koltuğu çift kılıf değil ama naylon da değil, çok terletmez sanıyorum.
hayat bu canım gün gelecek biz de kv olacaz ayeserben de harpy gibi düşünüyorum çocuk hareket etse düşebilirmi acaba o sandalye kılıfıyla beraber,aklımda hep bu var.eşimin yanında dedi,canı sıkılmasın die yapma,dikme demedim.yapsın bakalım bi nolacak bu aralar hamaratlığı üzerinde,oğluma bi de askılı pantolon dikecek,dedim ben güzel bulamadım hiç,aa ne para verecen ben dikerim dedi,oğlumun ölçüsünü aldı gitti bugün
Bir yandan eşimle konuşuyorum internette, kk'da olduğumu hemen anlıyor. Yanaklarım pembe oluyormuş burayı açınca.
Diksin kessin biçsin, onlar da çok heyecanlı evlattan daha tatlı torun diyorlar. Heveslerini kırmamak lazım. 3 günlük dünya.
sizleri gördüğüme sevindim...ben çok az takılabiliyorum ama hep takip ediyordum diğer topikten...ama son olanlardan sonra hiç girmemiştim ...şimdi tekrar sizlerle olmak güzel....
Selam kızlar nasılsınız bakalım bız ıyyız allaha şükür sabah babamızı yolcu edıcez bız burdayız biraz evimiizii özledikk ama bıraz kalmaya mecburuz sızler nasılsınız bakalım size birşey sorucam kaynım kanser ve ışın tedavisi başlıycakmış ben ışından sonra yanındabulunanlarada zararı var dıye bılıyorum özelliklede bebeklere ama k.v ısrarla zararı yok dıyor bilgisi olan yada yakında dr gidicek olan varsa bi sorarmısınız acil cevap bekliyorum sizden fazla acamıyorum ama açmaya çalışıcam lütfen bunu öğrenme şansı olan varsa yardımcı olsun bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?