merhaba :) son olanlar derken? eylül anneleri topiğinden resmen kovulmamızdan bahsediyorsun galibabiz onları çoktan unuttuk :) muhabbetimiz yerinde çok şükür ben de seni gördüğüme sevindim.. ama malesef hatırlayamadım çok oldu galiba girmeyeli.. (ya da benim berbat isim hafızamdan kaynaklanan bir yanlıgı)
tünaydın sevgili anneler ve bebişleri:118::118::118::118:
İyi fikir canım, bende mi öyle yapsam.Ayrılmak çok zor olacak, 9 ay karnımdaben de 2 yıl alacağım iznni ama bunaldığım yerde başlayacağım işimi garantiye alayım diyorum
Yazık canım adama boş boş bakmışdır, ne yaptım ben şimdi diyebu bölüm sonere ben gıcık oldum nefret ettim hırsımı eşimden çıkardım
Süper bi tarif olmuş naksiscimcanım ben yulafı değişik şekillerde veriyorum bazen çok uğraşmak istemiyorsam bir bardak suya iki üç kaşık kadar yulaf koyuyorum 5 dk pişiriyorum daha sonra meyve rendeliyorum birde pekmez koyup blendırdan geçiriyorum . ama mesela bal kabağı, bir kaşık yulaf,bir kaşık irmik ,dört beş tane kuru üzüm,bir bardak kadar su pişiriyorum daha sonra içerisine dövülmüş ceviz ve kayınvalidem kuşburnu reçeli yapmıştı şeker yerine pekmez koymuş bir kaşıkta bunu ekliyorum ve blendırdan geçirip veriyorum mehmet alp bayılıyor buna
Görüntü gözümün önüne geldi dekendine yakın bi de arkadaş edindi evin içinde,salondaki prizle konuşuyor her salona gidişinde
biz bugün alışverişe gittik, nükah için bi elbise aldım atalardanumarım orada aynı kıyafeti giymiş yaşlıbir teyzeyle karşılaşmam çünkü biraz yaşlı elbisesi gibi..
Canım ben haşladığım suya ilikleri ekledim soğuyunca buz kalıplarına boşalttım.Şimdi her çorba yapışımda 1 2 küp atıyorumbu arada bugün kemik haşladım utkuyaiilikleri de sıyırdım ekledim suyuna,yarına verecem,ilik ağır olurmu acaba kızlar,sizler veriyormusunuz?
Aynı dert bizde de var.Benim yaptığımı yemiyo.Kaynanamın gönderdiği süzme yoğurdu yiyo.Ama onun içinde de tuz var,bozulmasın diyeBir de kızlar benim oğlum yaptığım yoğurtları yemiyor ama hazır yoğurdu çok seviyor. Ne yapacağım bilemedim
dışarda yapılmış köy yoğurdu alacağım galiba orta yolu bulup. Sizce?
Canım doktora sorana kadar sende bebişte uzak durmaya çalışın bencesize birşey sorucam kaynım kanser ve ışın tedavisi başlıycakmış ben ışından sonra yanındabulunanlarada zararı var dıye bılıyorum özelliklede bebeklere ama k.v ısrarla zararı yok dıyor bilgisi olan yada yakında dr gidicek olan varsa bi sorarmısınız acil cevap bekliyorum sizden fazla acamıyorum ama açmaya çalışıcam lütfen bunu öğrenme şansı olan varsa yardımcı olsun bana
tünaydın sevgili anneler ve bebişleri:118::118::118::118:
merhaba :) son olanlar derken? eylül anneleri topiğinden resmen kovulmamızdan bahsediyorsun galibabiz onları çoktan unuttuk :) muhabbetimiz yerinde çok şükür ben de seni gördüğüme sevindim.. ama malesef hatırlayamadım çok oldu galiba girmeyeli.. (ya da benim berbat isim hafızamdan kaynaklanan bir yanlıgı)
merhaba kızlar biz geldik,bayadır yazamamıştım.haberleri vereyim yaklaşık 1 haftadır oğlum sıralıyor.sürekli gazi durumda nekadar dikkat edersem edeyim yinede düşüyor.Kafasını biyerlere çarpıyor. HErgün bişeyler oluyor illa elimizde buzla geziyoruz bazende ekmek koyuyorum . Şişmesin diye. Halim harap tuvalete gidemiyorum hemen koltuğa yada sehpaya tutunup kalkıyor.Çok profesyonelde olmadığı için inişler genelde düşerek oluyor.Çok yorgunum.Ne olcak bizim bu halimiz. Gün geçtikçe zorlaşıyor.Bebekken ne kadar kolaymış.gece uykusunu hallettik sayılır buarada.onuda söyliyim unutmadan.Hani denemeler yapıyordum ya.işe yaradı.Gündüz mümkün oldugunca az uyutuyorum. Mesela çok mızladı uyuttum salonda tv yanında uyutuyorum 15 20 dk sonra kalkıyor geri uyutmuyorum hemen alıyorum yataktan.gecelerde eskiye göre daha iyi.Allah yardımcımız olsun hepimizin ...
Ne ne oldu?Başka eylül anaları topiğide mi var?:44:
maşallah canım oğlunane kadar hareketliymiş ,tabi bu dönemlerinde oluyor baya kazalar dikkatli olmak gerek ,benim oğluşum baya tembel elinden tutarak bile adım attıramıyorum daha doğrusu adım atmayı bilmiyor elinden tutuyorum adım atsın diye bizimki tıplamaya çalışıyor çok komikler ya
maaşallah canım bebişine ne güzel uykunuzda düzene girmiş ..ya ben gündüz uyutmazsam gecede uyumuyor bizimkine aksi tesir yapıyor gündüz uyumazsa çok huysuz oluyor gecede devam ediyor huysuzluğu gündüzde 2 defa uyuyor toplam 1,5 saatmerhaba kızlar biz geldik,bayadır yazamamıştım.haberleri vereyim yaklaşık 1 haftadır oğlum sıralıyor.sürekli gazi durumda nekadar dikkat edersem edeyim yinede düşüyor.Kafasını biyerlere çarpıyor. HErgün bişeyler oluyor illa elimizde buzla geziyoruz bazende ekmek koyuyorum . Şişmesin diye. Halim harap tuvalete gidemiyorum hemen koltuğa yada sehpaya tutunup kalkıyor.Çok profesyonelde olmadığı için inişler genelde düşerek oluyor.Çok yorgunum.Ne olcak bizim bu halimiz. Gün geçtikçe zorlaşıyor.Bebekken ne kadar kolaymış.gece uykusunu hallettik sayılır buarada.onuda söyliyim unutmadan.Hani denemeler yapıyordum ya.işe yaradı.Gündüz mümkün oldugunca az uyutuyorum. Mesela çok mızladı uyuttum salonda tv yanında uyutuyorum 15 20 dk sonra kalkıyor geri uyutmuyorum hemen alıyorum yataktan.gecelerde eskiye göre daha iyi.Allah yardımcımız olsun hepimizin ...
hoşgeldin canım naber bebiş nsl sonuçlarınız ne çıktı görüşemedikİyi fikir canım, bende mi öyle yapsam.Ayrılmak çok zor olacak, 9 ay karnımda8 ay kucağımda hep beraberdik.Off off
Yazık canım adama boş boş bakmışdır, ne yaptım ben şimdi diye
Süper bi tarif olmuş naksiscimbugün bende deniycem bunu
Görüntü gözümün önüne geldi de
Alemsin valla Harpy.Keşke resmini koysaydın merak ettim elbiseni
Canım ben haşladığım suya ilikleri ekledim soğuyunca buz kalıplarına boşalttım.Şimdi her çorba yapışımda 1 2 küp atıyorum
Aynı dert bizde de var.Benim yaptığımı yemiyo.Kaynanamın gönderdiği süzme yoğurdu yiyo.Ama onun içinde de tuz var,bozulmasın diye
Canım doktora sorana kadar sende bebişte uzak durmaya çalışın bence
Tünayyyyyyyyyyydın canım
2010 eylül anneleri topiği vardıda biz buraya sonradan geçtik danalı topiğe...Ne ne oldu?Başka eylül anaları topiğide mi var?:44:
ay sorma çok komikler ellerinden tutunca bir yürüyüşü var görmen lazım.koşuyor ama hoplaya zıplaya.
benim oğlum çok hareketli ve çok gayretli ilk kalktıgı gün alemdi valla.sürekli ayağa kalkmaya çalışıyor başka hiç birşey ilgisini çekmiyor ayağa dikilsin elinden tutup yürüsün ctesi erdekteydik.babası yolda yürüttü onu ama nasıl mutlu oldu anlatamam çıldırdı resmen çimenlerde yürüdü çimenleri yoldu. daha küçücük ama zehir gibiler valla.benim gücüm yetmiyor ona
uzun ve gereksiz bi konu canım, bence bahsetmeye değmez ,unuttuk bile burda gayet mutluyuz
uzun ve gereksiz bi konu canım, bence bahsetmeye değmez ,unuttuk bile burda gayet mutluyuz
Süpermişşşşşşşay sorma çok komikler ellerinden tutunca bir yürüyüşü var görmen lazım.koşuyor ama hoplaya zıplaya.
benim oğlum çok hareketli ve çok gayretli ilk kalktıgı gün alemdi valla.sürekli ayağa kalkmaya çalışıyor başka hiç birşey ilgisini çekmiyor ayağa dikilsin elinden tutup yürüsün ctesi erdekteydik.babası yolda yürüttü onu ama nasıl mutlu oldu anlatamam çıldırdı resmen çimenlerde yürüdü çimenleri yoldu. daha küçücük ama zehir gibiler valla.benim gücüm yetmiyor ona
Canım iyi desem yalan olur ama tahmin ettiğimiz kadar kötü değil.hoşgeldin canım naber bebiş nsl sonuçlarınız ne çıktı görüşemedik
2010 eylül anneleri topiği vardıda biz buraya sonradan geçtik danalı topiğe...
ay sorma çok komikler ellerinden tutunca bir yürüyüşü var görmen lazım.koşuyor ama hoplaya zıplaya.
Tamam canım ben doğru yerdeyim hissediyorum.Buraya ilk girdiğimde topiğin ismi ilgimi çekmişti, çok hoşuma gitmişti.
Baktım isim güzel kızlar güzel, kalıyım ben burda dedim
Canım iyi desem yalan olur ama tahmin ettiğimiz kadar kötü değil.
Bebeğimde diyabet/tiroid/karaciğer sorunları şüphesi vardı.Kan verdik.Allahtan hemşire işinin ehli çıktı, tek seferde buldu damarı.Ama 2 koca tüp aldı, uzun sürdü.O içerde ağladı ben dışarda ağladım
Sünnet bile daha kolaydı.Ama sonuç iyi bu hastalıklar yokmuş.Kalsiyumu çok iyiymiş.Ama demir değeri yerlerde sürünüyo.Ferra sanolu içmediği için Ferruma başladık bakalım günde 20 damla
Canım iyi desem yalan olur ama tahmin ettiğimiz kadar kötü değil.
Bebeğimde diyabet/tiroid/karaciğer sorunları şüphesi vardı.Kan verdik.Allahtan hemşire işinin ehli çıktı, tek seferde buldu damarı.Ama 2 koca tüp aldı, uzun sürdü.O içerde ağladı ben dışarda ağladım
Sünnet bile daha kolaydı.Ama sonuç iyi bu hastalıklar yokmuş.Kalsiyumu çok iyiymiş.Ama demir değeri yerlerde sürünüyo.Ferra sanolu içmediği için Ferruma başladık bakalım günde 20 damla
maşallah canım ne güzel ya,çok mu çabuk büyüdüler bana mı öyle geliyor :44:
evet arkadaşlar çok güzel bi isim buldular,sen de tekrardan hoşgeldin aramıza gerçi bayadır burdasın sanırım ama ben uzun bi süre yoktum inşallah hep güzel,mutlu paylaşımlarımız olur bu sayfalarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?