2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

arkadaşlar çok güzel bi isim buldular,sen de tekrardan hoşgeldin aramıza gerçi bayadır burdasın sanırım ama ben uzun bi süre yoktum inşallah hep güzel,mutlu paylaşımlarımız olur bu sayfalarda

İnşallah canım.Zaten neyi paylaşamayacağız ki anlamadım.Herkesin derdi bebekleri için burda beyin fırtınası yapıp bişeyler öğrenmek, biraz gülmek, varsa bi derdi paylaşmak değil mi

Maşallah bebişine canım
Senin bebiş pek aceleci, daha bizimkiler dönemezken seninkiemekliyordu. Demek ayağa da kalkmış kerata

Canım karşısına elde etmek istediği birşeyi koy onu görmesini sağla bak nasıl adımlıyor.

Ne şikayetiyle gitmiştiniz canım? Yoksa sıradan bir kontrol mü? Ben de götürüp pipisini göstereceğim. Gören herkes keselerinde bir anormallik var diyor. İnşallah bişey yoktur Bu arada ferrumun şurup mu yoksa damlalıklı mı?

geçmiş olsun canım ,ferrum günde 20 damla çok değil mi ?
Valla normali ne bilmiyorum ki.Ama ferra sanol dışındaki damlalar onun kadar etkili değilmiş.Ferra sanolu 7 damla veriyordum bu 20.Ama bunun tadı ve kokusu güzel.Ben hepsine karşıyım aslında sonuçta hepsi ilşaç doğal değil ama ne yapacaksın

çok geçmiş olsun canım rabbim korusun bebişlerimizi kan alma işi zor oluyo ya elinden alıyolar çok canları yanıyordur inş. hiçbiri hasta olmazda böyle şeylere gerek kalmaz canları yanmazz (amiinn)

İnşallah canım ya Allah sağlık versin bebişlerimize.Hastanedeki herkes bana bakıyordu gözlerim ağlamaktan şişmişti

bende sünnet için gittiğimizde ağlamıştım elimden alıp götürdüler çok kötü olmuştum

kızlar bebeğiyle otobüsle uzun yolculuk yapanlar rahat gittimi.birkaçınız memlekete falan gitt,ler ya nasıl geçti merak ediyorum.ben bi kez ankaradan tokata gittiö ama kendi arabamızla.ağladıysa da kendimiz duyduk bitek.şimdi tokata otobüsle gitmeyi düşünüyorum acaba uykusu falan gelince napacam.benimki sallaadan uyumuyo pek ama arabada uyurmu sizce.

canım söylediğin gibi de denedim ama zıplayarak gidebileceğini zannediyor benim saf oğlum olduğu yerde zıplıyor,ben de kan ilacını değiştirdim ferrum damla olandan aldım ama birden farklı gelmesin diye az az veriyorum şimdilik, kontrolümüzde doktara soracağım ne kadar vermem gerektiğini

Canım tünaydınnnnn
Ya senin bebeğinin testislerinde demi sorun var.Oğlumun testisleri sünnetten önce normaldi ama sünnetten sonra küçüldü ürolojiye gideceğiz.Senin bebişinin sorunu ne
Ferrum damla
Diyabet, karaciğer sorunu veya tiroid olabilir dediler aklım gitti.Allahtan yokmuş bişey

Son düzenleme:

benim oğlum gibiyse uyumaz benimkide sallamadan uyumuyo arabadada uyumuyo uykusu gelince ağlıyor yolumuz uzunsa sıkılıyor ağlıyor ne yapıcağımızı şaşırıyoruz otobüsle gitmedim

canım ben memlekete gittim ama uçakla gittim yoksa mehmet alp' le uzun bi yolculuk yapmam çok zor,uslu bi bebekse çok zor olmayabilir canım arabada hareket halinde olunca beşik gibi gelir inşallah uyuyarak gider.

Lovelyangel canım senin Tuanasın ve Utkumuzun bebişide sünnet olmuştu.Sizin testislerde durum ne normal mi acaba bu

Kızlar ben oğlumun sabununu ve şampuanını değiştirdim siz neler kullanıyorsunuz

biz sebamed kullanıyoruz ama değiştircem ablam şapuanlarda dalin dışında hepsinde zararlı bir madde varmış sadece dalinde yokmuş dedi çocuk bölümünde çalışan hemşire bir arkadaşı söylemiş ona da

ben komilinin ürünlerini kullanıyorum

Bende komilinin şampuanını aldım sabunu var mı ben mi bulamadım.İçeriğine baktım parfüm ve alkol olmayan tek bu vardı.
Sabunda niveanın zeytinyağlı baby sini aldım.İçindekilere tek tek baktım internetten zararlı bi kimyasal göremedim

Lovelyangel canım senin Tuanasın ve Utkumuzun bebişide sünnet olmuştu.Sizin testislerde durum ne normal mi acaba bu

bizde bi sorun yok sünnetle alakalı mı diyosun sanmıyorum bizim normal ben kontrol ediyorum yukarı kaçmış mı duruyo mu diye yerinde maaşallah

Canım ben sebamed ve dalin kullandım.Hepsinde kimyasal var

Son düzenleme:

ben komilinin setini almıştım şampuanı sabunu bebek yağı bebek losyonu ve pişik kremi var...pişik kremi dışında hepsini kullanıyorum memnunum doktorumuzda komili kullan demişti zeytin yağlı olduğu için..

canım biz henüz sünnet yaptırmadık ama oğlum kilo alınca testislerde küçüldü hatta bende bi sıkıntı mı var acaba diye korktum eşim de kilo aldıkça küçülür dedi gerçektende öyleymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…