arkadaşlar çok güzel bi isim buldular,sen de tekrardan hoşgeldin aramıza gerçi bayadır burdasın sanırım ama ben uzun bi süre yoktum inşallah hep güzel,mutlu paylaşımlarımız olur bu sayfalarda
Maşallah bebişine canımmerhaba kızlar biz geldik,bayadır yazamamıştım.haberleri vereyim yaklaşık 1 haftadır oğlum sıralıyor.sürekli gazi durumda nekadar dikkat edersem edeyim yinede düşüyor.Kafasını biyerlere çarpıyor. HErgün bişeyler oluyor illa elimizde buzla geziyoruz bazende ekmek koyuyorum . Şişmesin diye. Halim harap tuvalete gidemiyorum hemen koltuğa yada sehpaya tutunup kalkıyor.Çok profesyonelde olmadığı için inişler genelde düşerek oluyor.Çok yorgunum.Ne olcak bizim bu halimiz. Gün geçtikçe zorlaşıyor.Bebekken ne kadar kolaymış.gece uykusunu hallettik sayılır buarada.onuda söyliyim unutmadan.Hani denemeler yapıyordum ya.işe yaradı.Gündüz mümkün oldugunca az uyutuyorum. Mesela çok mızladı uyuttum salonda tv yanında uyutuyorum 15 20 dk sonra kalkıyor geri uyutmuyorum hemen alıyorum yataktan.gecelerde eskiye göre daha iyi.Allah yardımcımız olsun hepimizin ...
Canım karşısına elde etmek istediği birşeyi koy onu görmesini sağla bak nasıl adımlıyor.maşallah canım oğlunane kadar hareketliymiş ,tabi bu dönemlerinde oluyor baya kazalar dikkatli olmak gerek ,benim oğluşum baya tembel elinden tutarak bile adım attıramıyorum daha doğrusu adım atmayı bilmiyor elinden tutuyorum adım atsın diye bizimki tıplamaya çalışıyor çok komikler ya
Ne şikayetiyle gitmiştiniz canım? Yoksa sıradan bir kontrol mü? Ben de götürüp pipisini göstereceğim. Gören herkes keselerinde bir anormallik var diyor.Canım iyi desem yalan olur ama tahmin ettiğimiz kadar kötü değil.
Bebeğimde diyabet/tiroid/karaciğer sorunları şüphesi vardı.Kan verdik.Allahtan hemşire işinin ehli çıktı, tek seferde buldu damarı.Ama 2 koca tüp aldı, uzun sürdü.O içerde ağladı ben dışarda ağladım
Sünnet bile daha kolaydı.Ama sonuç iyi bu hastalıklar yokmuş.Kalsiyumu çok iyiymiş.Ama demir değeri yerlerde sürünüyo.Ferra sanolu içmediği için Ferruma başladık bakalım günde 20 damla
Valla normali ne bilmiyorum ki.Ama ferra sanol dışındaki damlalar onun kadar etkili değilmiş.Ferra sanolu 7 damla veriyordum bu 20.Ama bunun tadı ve kokusu güzel.Ben hepsine karşıyım aslında sonuçta hepsi ilşaç doğal değil ama ne yapacaksıngeçmiş olsun canım ,ferrum günde 20 damla çok değil mi ?
çok geçmiş olsun canım rabbim korusun bebişlerimizi kan alma işi zor oluyo ya elinden alıyolar çok canları yanıyordur inş. hiçbiri hasta olmazda böyle şeylere gerek kalmaz canları yanmazz (amiinn)
büyüyolar canım bizide büyütüyolar yaşlanıyoruuuzz
Valla normali ne bilmiyorum ki.Ama ferra sanol dışındaki damlalar onun kadar etkili değilmiş.Ferra sanolu 7 damla veriyordum bu 20.Ama bunun tadı ve kokusu güzel.Ben hepsine karşıyım aslında sonuçta hepsi ilşaç doğal değil ama ne yapacaksın
İnşallah canım ya Allah sağlık versin bebişlerimize.Hastanedeki herkes bana bakıyordu gözlerim ağlamaktan şişmişti
evet canım bizlerinde yaşı ilerliyor tabi ama çok komik ben hala kadın olduğumu bile kabullenemiyorum genç kız olduğumu düşünüyorum nedense
Maşallah bebişine canım
Senin bebiş pek aceleci, daha bizimkiler dönemezken seninkiemekliyordu. Demek ayağa da kalkmış kerata
Canım karşısına elde etmek istediği birşeyi koy onu görmesini sağla bak nasıl adımlıyor.
Ne şikayetiyle gitmiştiniz canım? Yoksa sıradan bir kontrol mü? Ben de götürüp pipisini göstereceğim. Gören herkes keselerinde bir anormallik var diyor.İnşallah bişey yoktur Bu arada ferrumun şurup mu yoksa damlalıklı mı?
Ne şikayetiyle gitmiştiniz canım? Yoksa sıradan bir kontrol mü? Ben de götürüp pipisini göstereceğim. Gören herkes keselerinde bir anormallik var diyor.İnşallah bişey yoktur Bu arada ferrumun şurup mu yoksa damlalıklı mı?
kızlar bebeğiyle otobüsle uzun yolculuk yapanlar rahat gittimi.birkaçınız memlekete falan gitt,ler ya nasıl geçti merak ediyorum.ben bi kez ankaradan tokata gittiö ama kendi arabamızla.ağladıysa da kendimiz duyduk bitek.şimdi tokata otobüsle gitmeyi düşünüyorum acaba uykusu falan gelince napacam.benimki sallaadan uyumuyo pek ama arabada uyurmu sizce.
kızlar bebeğiyle otobüsle uzun yolculuk yapanlar rahat gittimi.birkaçınız memlekete falan gitt,ler ya nasıl geçti merak ediyorum.ben bi kez ankaradan tokata gittiö ama kendi arabamızla.ağladıysa da kendimiz duyduk bitek.şimdi tokata otobüsle gitmeyi düşünüyorum acaba uykusu falan gelince napacam.benimki sallaadan uyumuyo pek ama arabada uyurmu sizce.
Kızlar ben oğlumun sabununu ve şampuanını değiştirdim siz neler kullanıyorsunuz
Kızlar ben oğlumun sabununu ve şampuanını değiştirdim siz neler kullanıyorsunuz
ben komilinin ürünlerini kullanıyorum
Lovelyangel canım senin Tuanasın ve Utkumuzun bebişide sünnet olmuştu.Sizin testislerdedurum ne normal mi acaba bu
biz sebamed kullanıyoruz ama değiştircem ablam şapuanlarda dalin dışında hepsinde zararlı bir madde varmış sadece dalinde yokmuş dedi çocuk bölümünde çalışan hemşire bir arkadaşı söylemiş ona da
Bende komilinin şampuanını aldım sabunu var mı ben mi bulamadım.İçeriğine baktım parfüm ve alkol olmayan tek bu vardı.
Sabunda niveanın zeytinyağlı baby sini aldım.İçindekilere tek tek baktım internetten zararlı bi kimyasal göremedim
Lovelyangel canım senin Tuanasın ve Utkumuzun bebişide sünnet olmuştu.Sizin testislerdedurum ne normal mi acaba bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?