- 2 Şubat 2011
- 1.433
- 95
- 163
canım biz henüz sünnet yaptırmadık ama oğlum kilo alınca testislerde küçüldü hatta bende bi sıkıntı mı var acaba diye korktum eşim de kilo aldıkça küçülür dedi gerçektende öyleymiş.
ben çıkıyorum şekerler oğlum beni istiyor görüşürüz
ben çıkıyorum şekerler oğlum beni istiyor görüşürüz
tabi sen yinede bir kontrol ettir için rahat etsinHımmm.İnşallah öyledir canım ben yinede bi ürolojiye gidiyim, göstereyim
Bu kimyasal hepsinde var tek tek baktımSLS (Sodium Lauryl Sulfate): Köpürme işlevini gerçekleştiriyor. Ciltte ve gözde tahrişe neden olarak cildin yağ dengesini bozabiliyor ve bağışıklık sistemini olumsuz etkiliyor.
Canım iyi desem yalan olur ama tahmin ettiğimiz kadar kötü değil.
Bebeğimde diyabet/tiroid/karaciğer sorunları şüphesi vardı.Kan verdik.Allahtan hemşire işinin ehli çıktı, tek seferde buldu damarı.Ama 2 koca tüp aldı, uzun sürdü.O içerde ağladı ben dışarda ağladım
Sünnet bile daha kolaydı.Ama sonuç iyi bu hastalıklar yokmuş.Kalsiyumu çok iyiymiş.Ama demir değeri yerlerde sürünüyo.Ferra sanolu içmediği için Ferruma başladık bakalım günde 20 damla
aynenevet canım bizlerinde yaşı ilerliyor tabi ama çok komik ben hala kadın olduğumu bile kabullenemiyorum genç kız olduğumu düşünüyorum nedense
Arabayı genelde severler ama bebekten bebeğe değişebilir tabi.kızlar bebeğiyle otobüsle uzun yolculuk yapanlar rahat gittimi.birkaçınız memlekete falan gitt,ler ya nasıl geçti merak ediyorum.ben bi kez ankaradan tokata gittiö ama kendi arabamızla.ağladıysa da kendimiz duyduk bitek.şimdi tokata otobüsle gitmeyi düşünüyorum acaba uykusu falan gelince napacam.benimki sallaadan uyumuyo pek ama arabada uyurmu sizce.
Canım çekirdekleri yok gibi, ve çok küçük. Direk ürolojiye mi gitmek lazım. Tedirginim çok.Canım tünaydınnnnn
Ya senin bebeğinin testislerinde demi sorun var.Oğlumun testisleri sünnetten önce normaldi ama sünnetten sonra küçüldü ürolojiye gideceğiz.Senin bebişinin sorunu ne
Ferrum damla
Diyabet, karaciğer sorunu veya tiroid olabilir dediler aklım gitti.Allahtan yokmuş bişey
Ben BABE kullanıyorum çok çok memnunum. Dermatiti var benim bebeğimin.Kızlar ben oğlumun sabununu ve şampuanını değiştirdim siz neler kullanıyorsunuz
Ben de..Hımmm.İnşallah öyledir canım ben yinede bi ürolojiye gidiyim, göstereyim
Bende komilinin şampuanını aldım sabunu var mı ben mi bulamadım.İçeriğine baktım parfüm ve alkol olmayan tek bu vardı.
Sabunda niveanın zeytinyağlı baby sini aldım.İçindekilere tek tek baktım internetten zararlı bi kimyasal göremedim
maşallah canım ne güzel ya,çok mu çabuk büyüdüler bana mı öyle geliyor :44:
evet arkadaşlar çok güzel bi isim buldular,sen de tekrardan hoşgeldin aramıza gerçi bayadır burdasın sanırım ama ben uzun bi süre yoktum inşallah hep güzel,mutlu paylaşımlarımız olur bu sayfalarda
canım ben memlekete gittim ama uçakla gittim yoksa mehmet alp' le uzun bi yolculuk yapmam çok zor,uslu bi bebekse çok zor olmayabilir canım arabada hareket halinde olunca beşik gibi gelir inşallah uyuyarak gider.
aynen
Arabayı genelde severler ama bebekten bebeğe değişebilir tabi.
Canım çekirdekleri yok gibi, ve çok küçük. Direk ürolojiye mi gitmek lazım. Tedirginim çok.
Ben BABE kullanıyorum çok çok memnunum. Dermatiti var benim bebeğimin.
Ben de..
harpy börek mi yapıyosun acıktım bende...ya 2 dk börek yapmaya gelmiyorsunuz haa.. böreği yapıp gelene kadar dldurmuşsunuz sayfaları şimdi de oğlum uyandıgittim ben babay..
bu sayfanın (onlara göre) "sahibi ben olduğuma göre hepimiz burada mutlu mesud yaşayabilirizmenfez ve boza gelse onları bile kovmam nasıl olsa konuşur konuşur giderler
biz de uçakla gittik giderken uyudu ama dönerken huysuzlandı biraz..
canım çok küçük bir ihtimal doğumdan sonra geri kaçabiliyor testisler.. eğer üşümediğinden eminsen mutlaka götür doktora..
harpy börek mi yapıyosun acıktım bende...
ya 2 dk börek yapmaya gelmiyorsunuz haa.. böreği yapıp gelene kadar doldurmuşsunuz sayfaları şimdi de oğlum uyandıgittim ben babay..
bu sayfanın (onlara göre) "sahibi" ben olduğuma göre hepimiz burada mutlu mesud yaşayabilirizmenfez ve boza gelse onları bile kovmam nasıl olsa konuşur konuşur giderler
biz de uçakla gittik giderken uyudu ama dönerken huysuzlandı biraz..
canım çok küçük bir ihtimal doğumdan sonra geri kaçabiliyor testisler.. eğer üşümediğinden eminsen mutlaka götür doktora..
Hiç üşümedi doğdu doğalı, banyolarda bile. PEki yukarı kaçmışsa çaresi vardır değil mi? Üzüldüm bak şimdi.
canım tarifi verirsen sevinirim keşke yazını daha önce görseydim bende bugün pırasa yemeği yapmıştım böreğini denerdimgel yiyelim canım :) akşama pişircektim ama geleceksen şimdi atarım fırına :) bu arada pırasalı börek denemediyseniz deneyin derim olağan üstü bişi
yine iştahsızız bugünsabahtan beri sadece emdi çok çok az kahvaltı yaptı öğlen ve ikindiyi resmen boş geçti.. bıktım nazlamaktan kolum ağrıyor ağzırla tabak arasında aynı kaşığa gitgel yapmaktan.. ben de zorlamadım yoğurda bile burun kıvırdı 4.kez uzatmadım.. aç olan yer .. :95:
kızalr diyete başladım oğlum iyice ayaklandı. dişi çıktı çok ama çokk yaramaz.1 dakika gözünün önünden ayrılıyım evi yıkıyor ek besinlere iyice alıştık ğün ğünü tutmuyor.ama buğün tam 1 yumurta sarısını yedi.reçeli çok seviyor.1 hafdada tam 3 cm.incelmem var...regl olmadım daha şişliğim var...benden bu kadar kızlarrr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?