canım tarifi verirsen sevinirim keşke yazını daha önce görseydim bende bugün pırasa yemeği yapmıştım böreğini denerdim
ankaradan döndükten sonra mehmet alp'in de iştahı çok kötü ankarada gayet güzel yiyordu buraya geldik yine birşey yemiyor
kızalr diyete başladım oğlum iyice ayaklandı. dişi çıktı çok ama çokk yaramaz.1 dakika gözünün önünden ayrılıyım evi yıkıyor ek besinlere iyice alıştık ğün ğünü tutmuyor.ama buğün tam 1 yumurta sarısını yedi.reçeli çok seviyor.1 hafdada tam 3 cm.incelmem var...regl olmadım daha şişliğim var...benden bu kadar kızlarrr..
ya aslında ilk yaptığımı tamamen aceleyle yaptğım için sadece pırasayı kavurup kol böreği şeklinde sardım.. ama bugün oğlum uyurken fırsattan istifade havuç ve peynir de koydum içine.. gül böreği yaptım bu sefer buzluğa koycam diye.. akşam bunun nasıl olduğu konusunda size bilgi veririm ama ümitlerim varbu arada malzemeyi biraz bol tutarsanız daha güzel oluyor çünkü pırasa çok siniyor biliyorsunuz..
maşallah yaramaza sıralıyor herhalde seninki de.. bizimki daha 1 ay olmadı ayakta duruyor bırak sıralamaı adım bile atmıyorneyse geç olsun güç olmasın..
canım çok sağol tarifini ver deneyim bende....gel yiyelim canım :) akşama pişircektim ama geleceksen şimdi atarım fırına :) bu arada pırasalı börek denemediyseniz deneyin derim olağan üstü bişi
aynıyız şekerim hiçbişey yemek istemiyor yesin diye ne maymunluklar yapıyorum gülüyor sadece ağzını açmadan Ayeser mi demişti yememek için çizgi şeklinde gülüyor diye aynen benimkide anladı artık açmıyo ağzınıyine iştahsızız bugünsabahtan beri sadece emdi çok çok az kahvaltı yaptı öğlen ve ikindiyi resmen boş geçti.. bıktım nazlamaktan kolum ağrıyor ağzırla tabak arasında aynı kaşığa gitgel yapmaktan.. ben de zorlamadım yoğurda bile burun kıvırdı 4.kez uzatmadım.. aç olan yer .. :95:
Hiç üşümedi doğdu doğalı, banyolarda bile. PEki yukarı kaçmışsa çaresi vardır değil mi? Üzüldüm bak şimdi.
çok ilginç ya dimi Ayesercim sorun yoktur takma kafanamutlaka vardır üzülme yanlış hatırlamıyorsam genelde kendi dönüyor ama 3-5 yaşına kadar dönmezse bi müdehale gerekiyor sanırsam.. kafana takma inşallah kaçmamıştır..
bu arada üşüdü derken üşütmekten bahsetmiyorum oda biraz serinse altını açınca hemen küçülüyor gözümün önünde.. ya da çok sıcakladıysa bezini açınca tamamen dışarda oluyor.. açar açmaz ilk onu kontrol et bakalım belki sen temizleyip bakana kadar kaçıyordur o(komik oldu kabul ediyorum )
hoşgeldiin:26::26:merhaba kızlar ben ğeldimm..uzun zamndır burda sizlerle birşeyler paylaşamıyorum.genellikle facede karşılaştığım kızlarla konuşuyorum.ama suç bende değil.buraya ne zamn ğelsem in cin top oynuyoo.kimseler olmuyordu..yaniiiiiiiiiii benim suçum yokkk.:26::26::26:
kızalr diyete başladım oğlum iyice ayaklandı. dişi çıktı çok ama çokk yaramaz.1 dakika gözünün önünden ayrılıyım evi yıkıyor ek besinlere iyice alıştık ğün ğünü tutmuyor.ama buğün tam 1 yumurta sarısını yedi.reçeli çok seviyor.1 hafdada tam 3 cm.incelmem var...regl olmadım daha şişliğim var...benden bu kadar kızlarrr..
kızlar bebeğiyle otobüsle uzun yolculuk yapanlar rahat gittimi.birkaçınız memlekete falan gitt,ler ya nasıl geçti merak ediyorum.ben bi kez ankaradan tokata gittiö ama kendi arabamızla.ağladıysa da kendimiz duyduk bitek.şimdi tokata otobüsle gitmeyi düşünüyorum acaba uykusu falan gelince napacam.benimki sallaadan uyumuyo pek ama arabada uyurmu sizce.
gene herkes muhabbeti yapmış sonra geri gitmişbu arada kızlar benim kız geceleri saat başı kalkar oldu geçte yatırsam aynı sanırım çabuk acıkıyor artık bunun için yatarken kaşık maması falan vermeyi düşünüyorum aranızda kullanan varmı yada ne yapabilirim başkaa:26:
gene herkes muhabbeti yapmış sonra geri gitmişbu arada kızlar benim kız geceleri saat başı kalkar oldu geçte yatırsam aynı sanırım çabuk acıkıyor artık bunun için yatarken kaşık maması falan vermeyi düşünüyorum aranızda kullanan varmı yada ne yapabilirim başkaa:26:
bugün hazırlayıp yediremediğim kaçıncı yemek ,bu çocuk beni çıldırtmaya çalışıyor galiba
senin yaramazın ayaklanmış halini hiç düşünemiyorum işin çok zoraman dikkat et diyet yaparken sütün azalmasın sakın
slm kızlar ben geldim,kardeşim ve bebiş yarın taburcu oluyorlar
aynen, özellikle sebzeyi hiç yemiyor.bugün hazırlayıp yediremediğim kaçıncı yemek ,bu çocuk beni çıldırtmaya çalışıyor galiba
Kimle buluştunuz sizevet ya gerçekten buluşmadaki halimiz neydi öyle
biz de dün böyleydik hazırladıklarımı hep kendim yedim
evet ya gerçekten buluşmadaki halimiz neydi öyle
aynen, özellikle sebzeyi hiç yemiyor.
Kimle buluştunuz siz
Gözünüz aydın.
tekrar gelebildim kızlar,bizim internette sorun var galiba.ee nasılsınız,anlatın bakalım
çocukların b, günü bi gününü tutmuyorki,utku da iştahsızdı bugün,yemek yiyeceği zaman dudağını büküp ağlıyor bazen birşey olmuş gibi,şimdi uyuyor akşam babası uyutmuş,ben de biraz dalmışımperşembe okula başlıyorum,bi macera beni bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?