2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

ya aslında ilk yaptığımı tamamen aceleyle yaptğım için sadece pırasayı kavurup kol böreği şeklinde sardım.. ama bugün oğlum uyurken fırsattan istifade havuç ve peynir de koydum içine.. gül böreği yaptım bu sefer buzluğa koycam diye.. akşam bunun nasıl olduğu konusunda size bilgi veririm ama ümitlerim var bu arada malzemeyi biraz bol tutarsanız daha güzel oluyor çünkü pırasa çok siniyor biliyorsunuz..

maşallah yaramaza sıralıyor herhalde seninki de.. bizimki daha 1 ay olmadı ayakta duruyor bırak sıralamaı adım bile atmıyor neyse geç olsun güç olmasın..

akşam bekliyorum sonucu ben de deneyeyim en kısa zamanda

gel yiyelim canım :) akşama pişircektim ama geleceksen şimdi atarım fırına :) bu arada pırasalı börek denemediyseniz deneyin derim olağan üstü bişi
canım çok sağol tarifini ver deneyim bende....
aynıyız şekerim hiçbişey yemek istemiyor yesin diye ne maymunluklar yapıyorum gülüyor sadece ağzını açmadan Ayeser mi demişti yememek için çizgi şeklinde gülüyor diye aynen benimkide anladı artık açmıyo ağzını
Hiç üşümedi doğdu doğalı, banyolarda bile. PEki yukarı kaçmışsa çaresi vardır değil mi? Üzüldüm bak şimdi.

çok ilginç ya dimi Ayesercim sorun yoktur takma kafana
hoşgeldiin

maaşallah oğluna diyet yapıyormuşsun kolay gelsin çabuk incelmeler diliyorumm

benim oğlum skiden arabayı çok severdi.ya uyurdu yada kendi kendine oynardı.bu hafta sonu bende annemlere gittim arabayla.2 saatlik yol ama çok zor oldu .araba koltugunda oturmak istemiyor kalkmak istiyor nasıl agladı bi bilsen kıyamadım 1 2 sefer kucagıma aldım hemen susuyor.Ama insanda korkuyr allah korusun

gene herkes muhabbeti yapmış sonra geri gitmiş bu arada kızlar benim kız geceleri saat başı kalkar oldu geçte yatırsam aynı sanırım çabuk acıkıyor artık bunun için yatarken kaşık maması falan vermeyi düşünüyorum aranızda kullanan varmı yada ne yapabilirim başkaa:26:

ben veriyorum canım milupanın gece için olan mamasından veriyorum hipp in gece çayınıda aldım ama değişen bişey yok

bugün hazırlayıp yediremediğim kaçıncı yemek ,bu çocuk beni çıldırtmaya çalışıyor galiba

slm kızlar kaç gündür giremedim kocişim şehir dışındaydı ben de arkadaşımı çağırdım sohbet muabbet
ben de veriyorum aptamil gece tahılları ve hipp elmalı tahıllı bir gün birini,birgün birini yatmadan önce tıka basa yiyor miktarı arttırdım biraz faydası oluyor en azından 3 e kadar idare ediyor

slm kızlar ben geldim,kardeşim ve bebiş yarın taburcu oluyorlar

biz de dün böyleydik hazırladıklarımı hep kendim yedim

ankadan döndüğümden beri yediremiyorum halbuki orda çok güzel yiyordu şimdi kafasını bile benim olduğum yöne çevirmiyor
evet ya gerçekten buluşmadaki halimiz neydi öyle

özellikle furkansemih çok komikti o kadar hareketliki sürekli arabanın arasından düşüyordu

slm kızlar ben geldim,kardeşim ve bebiş yarın taburcu oluyorlar

geçmiş olsun canım ,gözün aydın bak çabuk taburcu oldular ne güzel

aynen, özellikle sebzeyi hiç yemiyor.

Kimle buluştunuz siz

Gözünüz aydın.

ben, tuanas ve meltem878 ankarada buluştuk güzel bir gündü

tekrar gelebildim kızlar,bizim internette sorun var galiba.ee nasılsınız,anlatın bakalım

çocukların b, günü bi gününü tutmuyorki,utku da iştahsızdı bugün,yemek yiyeceği zaman dudağını büküp ağlıyor bazen birşey olmuş gibi,şimdi uyuyor akşam babası uyutmuş,ben de biraz dalmışım perşembe okula başlıyorum,bi macera beni bekliyor

inşallah yarın iştahlı bigün olur onlar için,demek işe başlıyorsun utku'ya kim bakacak?

şimdilik kv bakacak,annem kardeşimin yanında,en çok utkuyu merak ediyorum zaten,başka biri baksa bu kadar merak etmem heralde.bugünden kabuslar görmeye başladımbakacağı 4 saat bişey zaten gün içinde ama eminim eşimi kullanacak çocuğunuza bakıyorum her dediğimi yapacaksınız diye,geçenlerde öyle birşey sezer gibi olmuştum
bebişlerin inşallah yarını iştahlı geçer evet,benimki geçen hafta 200gr vermişti zaten,inşallah toparlanır kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…