2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

biz pek iyi değiliz mehmet alp çok iştahsız birşey yediremiyorum öyle çok sütümde yok,sen neler yaptın?
İştahsızlık bizde de var, çok zor yaa, ağzını açtıramıyorum, daha mama sandalyemiz yok yuvarlanıp duruyor, yemek yemekle alakası yok

Özellikle sebze saati işkence, ama bu akşam sofrada bezelyeli bir yemek yiyordum, dur bezelyesinden vereyim dedim, ezip içini verdim hiç dışarı atmadı. Sonra baktım olmuyor bezelye tanesi verdim bi 15 -20 tane yemiştir. Taneyi ağzında ezip ezip yuttu Ne yapacakları hiç belli olmuyor. Bezelye pişirsem ona eminim yemez

Kıyamam yaa, umarım toparlar. Ben de eski fotoğraflarına bakıyorum daha tombiş.
Bu arada benim bebeğime de kayınvaldem bakacak, 21 Mayısta işe başlıyorum.

inşallah sorun olmaz kv bakmasında ,çalışmanın kötü tarafları işte bende şimdiden düşünüyorum kim bakacak nasıl bakacak diye:44:

ayyyyyyyyyy geldim kızlar sabahtan beri oğlumla geçmişi okumaya çalışıyorum giremedim çoktandır herkes nasıl?
gel yiyelim canım :) akşama pişircektim ama geleceksen şimdi atarım fırına :) bu arada pırasalı börek denemediyseniz deneyin derim olağan üstü bişi
canım tarifi verir misin ben de yarın pırasa yemeği yapacaktım
benim kv son olaydan sonra bi afra bi tafra inşallah siz öyle olmazsınız. bide gittim anneler günü hediyesi aldım

acaba dişleri mi çıkıyor çocukların hepsinde iştahsızlık var baksanıza

ben de geçmişi dün okuyup bitirdim
canım boşver hiç takma bence kvni,hediye almakla iyi etmişsin bence

inşallah sorun olmaz kv bakmasında ,çalışmanın kötü tarafları işte bende şimdiden düşünüyorum kim bakacak nasıl bakacak diye:44:
çok zor valla,insan düşünmekten kendini alamıyor

ben hediye almayı hiç düşünmüorum,6 yıldır alıyorum hediye,her defasında aradan 10-15 gün geçince aldığım şeyi beğenmediğini ima eden cümleler kuruyor

ay canım bizde geçen sene internetten aldık hediyesini kargo adresi onların evi verdik ama hiç birşey söylemedi acaba eline mi ulaşmadı diye merak ettim, eşimin kardeşine sordurdum hediyeyi almış ama birşey söyleme gereğini hissetmedi demekki

naksis canım hoşgeldin çok sevindim seni gördüğüme:)
ayser de burda artık hep ne güzel:))))))))

ben de 8.30 da yatırırdım gece çok uyanıyor 3 ten sonra ağlıyor sürekli beni de emmek istemiyor 2 gün geç yattı gece sadece 2 kere uyandı. ben mi çok erken yatırıyorum ki dedim. ama o yatınca işlerimi hallediyorum bana vakit kalıyor geç yatsa hiç bişey yapamıyorum ki ne yapsam
ya böyleleri de var işte

bizimki hemen teşekkür eder hediyeyi verince,sonradan 10-15 gün geçince başlar imalara,geçen yıl mikrodalga fırın almıştık teşekkür felan etti,10-15 gün sonra diyor geçen baktım da sizin bana aldığınız fırınların üst modelleri de varmış dokunmatik olanlardan diyor:bende keşke onlardan olsa daha iyi olurmuş dedim diyor

ay vet salak soner gidip o kızla evlenirse. ayyyyyyyyyyyy aklıma geldi ali ne yaptı öyle h.....n herif ya yolda görsem boğarımyumruk yumruk daha çok yumruk

canım uyutmadan önce gece maması felan veriyormusun,mutlaka ver bir de öyle dene.ayrıca gündüzleri çok uyuyorsa o yüzden de geceleri çok sık uyanır.benimki gündüzleri toplam 4 saat felan uyuyor en fazla her uyumasında yarım saat uyuyp uyanır.gündüzleri çok uyutmamaya çalış.yeterince oyun oynamayan bebekler de geceleri huzursuz uyanıyorlarmış,gündüz iyice yormaya çalış bebişi

kızlar bebeklerinizi aksam kaçta uyutuyorsunuz?
21-22 arası uyutuyorum ben. sabah 6:30 da kalkıyor o saatten sonra uyumak istemiyor, aslında emse beni uyuyacak ama emmiyorda o saatte.

naksis canım hoşgeldin çok sevindim seni gördüğüme:)
ayser de burda artık hep ne güzel:))))))))
Canım benim, ben de sık giremi,yorum hala yerimden yurdumdan ayrıyım, evimden uzakta heryerde internetim çekmiyor. Kayınvaldemlerde çekmiyor, bir iki haftadır abimdeyim. Nasıl gidiyor?

Aynen hiç vakit kalmıyor hele şimdi hareketliler durmuyorlar bir türlü, başında bekliyorum resmen.

canım mama yedirip yatırıyorum gündüz 4.5 saat uyuyor ama oyun kısmında sorun var herhalde bizim

şekerdelisi perşembe okula başlıyorum,sen deneyimlisin oğlumun bakımıyla ilgili kvye neler tembih edeyim,nasıl söyleyeyim bi fikir ver bana:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…