2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

hani arasın teşekkür etsin demiyorum ama ben anneler günü kutlamak için aradığımda en azından hediyeyi aldığını falan söyleseydi iyi olurdu sanki neyse
ay vet salak soner gidip o kızla evlenirse. ayyyyyyyyyyyy aklıma geldi ali ne yaptı öyle h.....n herif ya yolda görsem boğarımyumruk yumruk daha çok yumruk

tam bir odun o ali sinir oluyorum,ya soner o kıza ağzının payını vermedi mi benim gördüğüm sahnede tehdit etmişti

kızlar vakit geç olmuş ben yatayım artık kocam bugün küsmedi geç yatıyorum diye kitap okumaya daldı sanırım ondan,
öptüm hepinizi iyi geceler:79:

kızlar vakit geç olmuş ben yatayım artık kocam bugün küsmedi geç yatıyorum diye kitap okumaya daldı sanırım ondan,
öptüm hepinizi iyi geceler:79:

iyi geceler canım,benim kociş kızdı bana ,yine mi o site dedi sabah güzel bi kahvaltıyla gönlünü alırım artık

iyi gibi ayesercim ya nasıl olsun son zamanlarda kötüyüm troidlerim düzgü çalışmıyor dr bağısıklık sistemin çökmüş dedi stresten sıkıntıdan uzak duracaksın düzenli besleneceksin dedi ama ben uyuyamıyorum bile(

şekerdelisi perşembe okula başlıyorum,sen deneyimlisin oğlumun bakımıyla ilgili kvye neler tembih edeyim,nasıl söyleyeyim bi fikir ver bana:18:

canım nasıl söylersen söyle karşıdaki neresinden ve nasıl anlamak isterse o şekilde anlıyor. ben kendi kendime konuşurum kızarım ama kv büyüktür onun karsısında asla konuşmam ailemden böyle gördüm yapamıyorum, yapamıyordum daha doğrusu son yaşananlara kadar.
canım bebeginin saatleri belli oturmuştur zaten uyku yemek oyun gibi onları yaz bi kağıda ver eline yada as bi yere. ama esnek olmasını da söyle uykusu gelmemişse zorla uyutulmaz çocuk mesela bi yarım saat oynama olabilecegini hatırlat.
bebeginin yemegini tamamen kendin hazırla kahvaltısını hazırla çorbasını önceden yap koy. çünkü onlar yaparsa kesin başka seyler de ekliyorlar mesela tuz gibi.
yürüteçi kesinlikle ortada bırakma sakla bi yerlere çünkü utku susuyor diye kesin utkunun bacak arası acıyana kadar yürüteçe koyup tv seyredecektir.
utkunun nasıl uyudugunu anlat zaten çoktandır sizde herhalde öğrnmiştir yada kendi bildigini okuyordur.
bi de bi hatasını görünce ben direk kv ye itafen değil de dolaylı yoldan söylemeye çalışırım. mesela benim kv çok hoplatır oğlumu çocuk korkuyor anlamıyor alışacakmış hoplatılmaya zararlı ama anlamaz. ben de anne arkadasın bebegi hoplatılırken beyin kanaması geçirmiş şimdi etraftan pek haberi yokmuş dedim (Allah kimsenin bebegine göstermesin ama zorluyor beni) bidaha yapmadı.
yada eşine söylet. gerçi benim kv eşime senin karın dedirtiyor bunları diyor ama napalım benimle kötü olmasın da

leylacım canım çıkmam lazım soruna cevap verdim face de cevrimdışı olmuşsun yarın evdeyim görüşürüz inşallah tatlı rüyalar herkese

leylacım biraz emir verir gibi anlatmışım yap söyle gibi kusura bakma en sevmediğim şeyi yapıyorum bazen

ay düşündüm de bunları,of pufff...kv utkuya kesin ben gelene kadar kadın programları izletmeye çalışır,okula giderken tvnin kumandalarını da mı götürsem acaba çocuğun uykusu gelince uyutmuyor bizmki,biraz daha otursun diyor ne mantığı varsagenelde kendi bildiğini okuyordu bugüne kadar ama müdahale edebiliyordum ben anında,ben yokken ne olacak bilmiyorum.düşündüm de oturma odasının gizli bi yerine kamerayı mı koysam acaba neler yapıorlar izlerdimgerçi merak etmeye gerek te yok,tv izleyip çerez yiyecek,utku o arada mızmızlanacak,ayhhhh

hey corc versene borç olmaz maykıl bende de yok:) herkes borç para istiyor bu aralar biz kimden isteyeceksek ha bu arada o corc george maykıl da michael leylacım sonra eşim gibi senin bölümün ne deme bana:)))))))))))))))

hey corc versene borç olmaz maykıl bende de yok:) herkes borç para istiyor bu aralar biz kimden isteyeceksek ha bu arada o corc george maykıl da michael leylacım sonra eşim gibi senin bölümün ne deme bana:)))))))))))))))

ay çok güldürdün beni gece gece aynı şeyi ben de bazen yapıyorum,eşim de bana diyor,benimki biraz çok bilmiş,yurt dışında felan da kalmış bi süre,bi başlasın ondan iyi ing,öğretmeni yoktur,en fazla kelimeyi o biliyodur.bazen düşünüyorum da insan kendi branşından biriyle evlenmemeliymiş

bizden genelde kv ister borç parayı,kimsenin olmasa da bizim paramız olurmuş,ikimizin de maaşı varmış

ben de çıkıyorum iyi geceler hepinize,harpy kesin yarın kızacak,üzülecek ben yokken kaynatmışınız diye

oğlum hapşırıyor kızlar pek de keyfi yok 3-4 gündür hergün ıhlamur veriyorum ilerlemedi ama bugün günüm var gidecegimiz ev de sobalı soğuk biraz gitsem mi ki ya karar veremedim?

Gunaydin kizlar hepinize mutlu bol mamali gunler bizde fena bi oksuruk var doktor yollari yine gozuktu bize ...

oğlum hapşırıyor kızlar pek de keyfi yok 3-4 gündür hergün ıhlamur veriyorum ilerlemedi ama bugün günüm var gidecegimiz ev de sobalı soğuk biraz gitsem mi ki ya karar veremedim?

geçmiş olsun kızlar havalar biraz ısınıyor ama geçiş dönemi olduğu için daha çok bu zamanlarda hasta oluyor galiba çocuklar mehmet alp'in de pek keyfi yok bugünlerde diş belirtiside yok ama ben yinede acaba yavaş yavaş çıkıyor mu diye düşünüyorum çok da iştahsız

bizim 2. dişimiz çıktı teyzesi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…