2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

günaydın güzel anneler:))
,,+
merhaba canım hoşgeldin
günaydın herkese ,bebişlere bol iştahlı günler inşallah
merhaba inşallah canım bol bol iştah ve uzun uzun uyku
Gunaydin kizlar hepinize mutlu bol mamali gunler bizde fena bi oksuruk var doktor yollari yine gozuktu bize ...
geçmiş olsun canım hava kötü ya bebişler ne yapsın
oğlum hapşırıyor kızlar pek de keyfi yok 3-4 gündür hergün ıhlamur veriyorum ilerlemedi ama bugün günüm var gidecegimiz ev de sobalı soğuk biraz gitsem mi ki ya karar veremedim?

geçmiş olsun canım boşver gitme burda bizimle takıl...

merhaba canım hoşgeldin

merhaba inşallah canım bol bol iştah ve uzun uzun uyku

geçmiş olsun canım hava kötü ya bebişler ne yapsın

geçmiş olsun canım boşver gitme burda bizimle takıl...

hoşbuldum canım benim topragım:)
gidecegim canım ya az önce aradım gelemeyecegim diye diğer arkadaşların da çoğu gelemiyormuş sen bari gel dedi vicdanım sızladı gideyim bari amaaaaaaaan

hoşbuldum canım benim topragım:)
gidecegim canım ya az önce aradım gelemeyecegim diye diğer arkadaşların da çoğu gelemiyormuş sen bari gel dedi vicdanım sızladı gideyim bari amaaaaaaaan

ayy ayy şımarttın beni toprağımmm:13::13:
sen bilirsin canım bebişe dikkat et ev sobalı diyosun terletme

Son düzenleme:
kızlar bebeklerinizi aksam kaçta uyutuyorsunuz?

benimki 10 dan önce uyumuyor gece de 40 kere uyanıyor fıttıracamm artık mız mız mız ne istediği de belli değil gözü kapalı mızırdıyor anca
cümlemin bu kısmında isyan bayrağı kaldırmak istiyorum :92:
bahar gelsin arttık baharrr şurda 4 ay sonra bebeler yaşlarını dolduracaklar biz daha güneş yüzü görmediiiikkk.....

bugünlerde benimki de çok huysuz sabahtan bu tarafa bi yarım saat uyudu ,zor bela yoğurt yedirebildim çok şükür ,dediğin gibi havalar ısınsada dışarı çıksak babamızı ziyaret etsek işyerinde

bahar gelsin duasına mı çıksak

kızlaarr güneşi gördük oğlumla dışarı çıktık..
doktor kontrolümüze gitmemiştik kilosunu merak ediyordum sağlık ocağına gittik..
giderken yolda papatya topladık kocaman kocaman açmışlar mehmet sercan çok şaşırdı eline alıp şaşkın şakın baktı tabi hemen ağzına götürdü..:120::120::120:
ebemize götürdük topladığımız papatyaları çok mutlu oldu hemen suya koydu mehmet sercan elinden zor bıraktı sımsıkı tutup düşürmeden götürmüştü..
kilomuz 8100 olmuş boyumuz 68 cm olmuş
eve dönerken yine papatya topladık bu sefer evimize getirip suya koyduk...
fotoğraf makinesi götürmediğime pişman oldum telde yanımda değildi papatyalar arasında fotosunu çekerdm oğlumun.... bahar geldi galiba

Ne güzel.:81:
Ben de Leventi yengeme bıraktım dışarı çıktım, çamaşır alacaktım kendime ama bankada da işim vardı, gittim bütün vaktimi bankada harcadım geldim. Sinir oluyorum bankalara, boş yere o kadar masraf çıkıyor ki.

slm kızlar bugün yogundum biraz temizlik yemek derken bu saat oldu tabi arada cimcimemle ugraştım iyice huysuzlaştı artık yürüteç farz oldu bizede. bide aranızda kivi veren var mı:26:

merhaba kızlar bugün yine ihmal ettim sizi annem geldi ben de kuaföre gittim :108: yoldular beni bi daha saçım için o kuaföre gitmicem.. saçımı mümkün olduğu kadar dağıtarak kuruttu sonra da taramadan fön çekti resmen can çekiştim en sonunda kaydım fırçayı.. ne dese beğenirsin "ama çok karışmış" tarasaydın açılırdı dedim şikayet edecektim sahibine boşver dedim kim bilir hangi gariban. ben sahibini bi daha gitmeyerek cezalandırayım da..
neyse yeni bir süeter başladım bu ne hız demeyin diğerinin arkası daha bitmedi bunu hafta sonugideceğimiz düğünde giymesi için örüyorum.. gömlek kravat aldık paşama görseniz küçük adam oldu

geçmiş olsun canım ama sonuçların iyi olması sevindirici.Allah büyügünden korusun bebeklerimizi..
Amin canım çok sağol

Canım çekirdekleri yok gibi, ve çok küçük. Direk ürolojiye mi gitmek lazım. Tedirginim çok.
Çocuk doktoru hiç bakmadı mı şimdiye kadar, ters bişey olsa söylerdi sıkma canını

bugün hazırlayıp yediremediğim kaçıncı yemek ,bu çocuk beni çıldırtmaya çalışıyor galiba
Çok tanıdık hepsimi aynı bu bebişlerin

biz de dün böyleydik hazırladıklarımı hep kendim yedim
Ayy buda çok tanıdık canım ya Yaptıklarımı genelde ben yiyorum sanki benim ihtiyacım var demire kalsiyuma

kızlar bebeklerinizi aksam kaçta uyutuyorsunuz?
Kışın 21.30 günler uzadı ya artık 22.30.O konuda çok iyi anlaşıyoruz

bahar gelsin duasına mı çıksak
Az kaldı canım az her tarafta çiçekler açmış.mayıs ayına gireceğiz dimi.Hımm sanırım baharı göremeden yaza gireceğiz.geçen mayısta bizim burda denize giriliyordu

kilomuz 8100 olmuş boyumuz 68 cm olmuş
Boyumuz kilomuz aynı canım bizimde 68 cm 8 kg olmuş

Son düzenleme:
Kızlarrrrr nerdesiniz
Hımmm bugün salı ve öyle bir geçer zamanki var.Herkes tv başında.Bi ben mi izlemiyorum bu diziyi:44:

Baktı da canım birşey demedi hiç, yakın zamanda bakılmadı hiç. Yarın akşam kayınvcaldemlerin yanına döneceğim, dedesiyle götüreceğiz. İnşallah birşey yoktur.

Bu arada diziyi bende parça parça izliyorum da çözemedim, cemile'ye ne oldu?

merhaba papatya :) ben de izlemiyorum tvden internetten takip ediyorum genelde.. daha 8. bölümdeyim biraz ağlak bi dizi zaten bana sorsan seyretme derim soner de çirkin zaten
bu arada benden tarif isteyenler vardı ben onları unuttum kusura bakmasınlar.. peynirli güzeloldu ama tuzu biraz az gelmiş bide iyice öldürmek gerekiyormuş ilk yaptığımda ince kıymıştım bu sefer okadar özenmedim çok vardı diye ama iyi ölmeyince diri kaldı biraz içinde.. sözün özü; pırasa ince kıyılıp iyice ölecek.. tuzuna dikkat edilecek onun dışında güzeldi

slm kızlar bugün yogundum biraz temizlik yemek derken bu saat oldu tabi arada cimcimemle ugraştım iyice huysuzlaştı artık yürüteç farz oldu bizede. bide aranızda kivi veren var mı:26:
yürüteç bize çok iyi oldu günde 30 dk biniyor ama beni en yorduğu en kıvış kıvış olduğu saatte oturtuyorum iyice öğrendi kullanmayı 4 günde ben kaçıyorum o kovalıyor:52
Bu arada lovelyangel, tuanas, naksis avatarlar değişmiş.Çok cici olmuşlar.
sağol canım kaç zamandır değişiyim diyordum baktım lovely değişmiş kıskandım cemile fatmagül oldueski kocişi tecavüz etti

gene sonere çatmışsın harpycim ama artık bende sinir oluyorum sonere hatta soneriste değil senariste sinir oluyorum iyice türk filmi moduna girdi hem dramatik hem ağlak hem de itici olmaya başladı dizi

bu dizide her bölüm kovalamaca oynamaktan herkes bir deri bir kemik özellikle berrin metenin peşinde koşmaktan ahmetten kaçmaktan, safinaz onun yanında balık etli kalır

bu dizide her bölüm kovalamaca oynamaktan herkes bir deri bir kemik özellikle berrin metenin peşinde koşmaktan ahmetten kaçmaktan, safinaz onun yanında balık etli kalır

gerçekten dizide hiç şişko yok zavallı babanne bile çöp gibi osmanın peşine koşmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…