- 2 Şubat 2011
- 1.433
- 95
- 163
merhaba canım hoşgeldingünaydın güzel anneler:))
,,+
merhaba inşallah canım bol bol iştah ve uzun uzun uykugünaydın herkese ,bebişlere bol iştahlı günler inşallah
geçmiş olsun canım hava kötü ya bebişler ne yapsınGunaydin kizlar hepinize mutlu bol mamali gunlerbizde fena bi oksuruk var doktor yollari yine gozuktu bize ...
oğlum hapşırıyor kızlar pek de keyfi yok 3-4 gündür hergün ıhlamur veriyorum ilerlemedi ama bugün günüm var gidecegimiz ev de sobalı soğuk biraz gitsem mi ki ya karar veremedim?
merhaba canım hoşgeldin
merhaba inşallah canım bol bol iştah ve uzun uzun uyku
geçmiş olsun canım hava kötü ya bebişler ne yapsın
geçmiş olsun canım boşver gitme burda bizimle takıl...
hoşbuldum canım benim topragım:)
gidecegim canım ya az önce aradım gelemeyecegim diye diğer arkadaşların da çoğu gelemiyormuş sen bari gel dedi vicdanım sızladı gideyim bari amaaaaaaaan
kızlar bebeklerinizi aksam kaçta uyutuyorsunuz?
benimki 10 dan önce uyumuyor gece de 40 kere uyanıyor fıttıracamm artık mız mız mız ne istediği de belli değil gözü kapalı mızırdıyor anca
cümlemin bu kısmında isyan bayrağı kaldırmak istiyorum :92:
bahar gelsin arttık baharrrşurda 4 ay sonra bebeler yaşlarını dolduracaklar biz daha güneş yüzü görmediiiikkk.....
benimki 10 dan önce uyumuyor gece de 40 kere uyanıyor fıttıracamm artık mız mız mız ne istediği de belli değil gözü kapalı mızırdıyor anca
bahar gelsin arttık baharrrşurda 4 ay sonra bebeler yaşlarını dolduracaklar biz daha güneş yüzü görmediiiikkk.....
Amin canım çok sağolgeçmiş olsun canım ama sonuçların iyi olması sevindirici.Allah büyügünden korusun bebeklerimizi..
Çocuk doktoru hiç bakmadı mı şimdiye kadar, ters bişey olsa söylerdi sıkma canınıCanım çekirdekleri yok gibi, ve çok küçük. Direk ürolojiye mi gitmek lazım. Tedirginim çok.
Çok tanıdıkbugün hazırlayıp yediremediğim kaçıncı yemek ,bu çocuk beni çıldırtmaya çalışıyor galiba
Ayy buda çok tanıdık canım ya
biz de dün böyleydik hazırladıklarımı hep kendim yedim
Kışın 21.30 günler uzadı ya artık 22.30.O konuda çok iyi anlaşıyoruzkızlar bebeklerinizi aksam kaçta uyutuyorsunuz?
Az kaldı canım azbahar gelsin duasına mı çıksak
kilomuz 8100 olmuş boyumuz 68 cm olmuş
Amin canım çok sağol
Çocuk doktoru hiç bakmadı mı şimdiye kadar, ters bişey olsa söylerdi sıkma canını
Çok tanıdıkhepsimi aynı bu bebişlerin
Ayy buda çok tanıdık canım yaYaptıklarımı genelde ben yiyorum sanki benim ihtiyacım var demire kalsiyuma
Kışın 21.30 günler uzadı ya artık 22.30.O konuda çok iyi anlaşıyoruz
Az kaldı canım azher tarafta çiçekler açmış.mayıs ayına gireceğiz dimi.Hımm sanırım baharı göremeden yaza gireceğiz.geçen mayısta bizim burda denize giriliyordu
Boyumuz kilomuz aynı canım bizimde 68 cm 8 kg olmuş
yürüteç bize çok iyi oldu günde 30 dk biniyor ama beni en yorduğu en kıvış kıvış olduğu saatte oturtuyorum iyice öğrendi kullanmayı 4 günde ben kaçıyorum o kovalıyorslm kızlar bugün yogundum biraz temizlik yemek derken bu saat oldu tabi arada cimcimemle ugraştım iyice huysuzlaştıartık yürüteç farz oldu bizede. bide aranızda kivi veren var mı:26:
sağol canım kaç zamandır değişiyim diyordum baktım lovely değişmiş kıskandımBu arada lovelyangel, tuanas, naksis avatarlar değişmiş.Çok cici olmuşlar.
cemile fatmagül olduBaktı da canım birşey demedi hiç, yakın zamanda bakılmadı hiç. Yarın akşam kayınvcaldemlerin yanına döneceğim, dedesiyle götüreceğiz. İnşallah birşey yoktur.
Bu arada diziyi bende parça parça izliyorum da çözemedim, cemile'ye ne oldu?
merhaba papatya :) ben de izlemiyorum tvden internetten takip ediyorum genelde.. daha 8. bölümdeyimbiraz ağlak bi dizi zaten bana sorsan seyretme derim soner de çirkin zaten
bu arada benden tarif isteyenler vardı ben onları unuttum kusura bakmasınlar.. peynirli güzeloldu ama tuzu biraz az gelmiş bide iyice öldürmek gerekiyormuş ilk yaptığımda ince kıymıştım bu sefer okadar özenmedim çok vardı diye ama iyi ölmeyince diri kaldı biraz içinde.. sözün özü; pırasa ince kıyılıp iyice ölecek.. tuzuna dikkat edilecek onun dışında güzeldi
bu dizide her bölüm kovalamaca oynamaktan herkes bir deri bir kemiközellikle berrin metenin peşinde koşmaktan ahmetten kaçmaktan, safinaz onun yanında balık etli kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?