2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

bugün doktora gittik kontrolümüz vardı,oğluşum 300 gr vermiş boyuda uzamamışdoktor günde beş öğün vermem gerektiğini söylüyor ama ankaradan döndüğümüzden bu yana günde sadece bir öğün verebiliyorum neyseki huysuzluğunun ve yemek istememesinin nedenini öğrendim dişleri çıkıyormuş kuzumun...

macide geçenlerde kivi veriyormusunuz diye sormuştun sanırım ,canım bugün doktor kivi ve çilek verme dedi değişik birşey vermek istiyorsan yenidünya verebilirsin dedi

Baktı da canım birşey demedi hiç, yakın zamanda bakılmadı hiç. Yarın akşam kayınvcaldemlerin yanına döneceğim, dedesiyle götüreceğiz. İnşallah birşey yoktur.
Ben biraz önce ürolojiye gittim canım testislerin küçülmesi, normalmiş, onlarda ilk doğduğunda su toplamış oluyorlarmış, inmesi 1 yaşını buluyormuş.İnşallah senin bebişde de hiçbişey çıkmaz canım iyi haberlerini bekliyorum

merhaba papatya :) ben de izlemiyorum tvden internetten takip ediyorum genelde.. daha 8. bölümdeyim biraz ağlak bi dizi zaten bana sorsan seyretme derim soner de çirkin zaten
Anladım canım benim tarzım değil anlaşılan.türk dizilerinden muhteşem yüzyıl ve bi kadın bi erkek takip ettiğim diziler

sağol canım kaç zamandır değişiyim diyordum baktım lovely değişmiş kıskandım
cemile fatmagül oldueski kocişi tecavüz etti
Güldürdün beni sabah sabah Tuanascım

Hayırlı olsun canım dişi şimdiden
Doktor 5 öğün ver demiş güzel söylemişte nasıl yapacakmış onu Bırak 5 öğünü 2 öğünü ben kar sayıyorum

Hayırlı olsun canım dişi şimdiden
Doktor 5 öğün ver demiş güzel söylemişte nasıl yapacakmış onu Bırak 5 öğünü 2 öğünü ben kar sayıyorum

sağol canım henüz çıkmadı ama doktor patlıyor dişleri dedi.
aynen vallahi ben de birşey yediremiyorum bazen çok sinirlerim bozuluyor

Kızlar hani bu diş çıkarma döneminde huysuz ve iştahsız oluyorya bebişlerimiz, iyide bu uzun bi süreç hadi 2 dişi çıktı.Diğer dişlerde demi aynı sorunları yaşayacağız.Ne zaman iştahlı iştahlı yemeye başlayacak bizim bu küçük danalar:44:

Naksis canım bu sefer avatardaki senin bebiş dimi?Bu sefer tutturdumÇok tatlıymış annesi sarışın mavi gözlü, geleceğin kıvanç tatlıtuğu

canım ben de bu söylediğini düşünüyordum kilo vermesine çok takılmadım ama sonra düşündüm her diş çıkmasında böyle olacaksa bu çocuklar ne zaman toparlanacak, bari süt yapacak şeyler yiyelimde en azından emerek doysunlar.

Naksis canım bu sefer avatardaki senin bebiş dimi?Bu sefer tutturdumÇok tatlıymış annesi sarışın mavi gözlü, geleceğin kıvanç tatlıtuğu

evet avatardaki benim oğluşum, sormaya ne anne renkli gözlü ne baba ama çocuk böyle çıktı

merhaba kızlar

ah sorma sorma benim dana da öldürüyor beni geliştirdiğim her yeni taktiğe karşı bir taktik oluşturuyor.. diş çıkıyor dedi doktor ama daha görünürde bişi yok :44: bakalım ne zaman çıkacak 9 aykontrolünde hala çıkmadıysa iki çift lafımolacak odoktora.. bu arada kötü haber vermek gibi olmasın 1 yaşında büyümeleri yavaşladığı için iştahları daha da azalıyormuş.. artık biz de görümcem gibi reklam karşısında yediririz herhalde

maşallah canım.. ilginç olmuş sizden mavi göz çıkması bizde de baba yeşil ben kahve oğlanın gözleri hiçbişiye benzemiyor ne yeşil ne ela ne gri öyle ara bi renk.. ama en kötü ela olacak herhalde :)

kızlar bişey sorbilirmiyim sizlere bebişerinizi nasıl uyutuyosunuz benimkide 20 eylül doğumlu 8. ayına girdi hala emerek uyuyo emzik de biberonda almadı emmeden asla uyumuyo sallasak bile. bide yakında bi tanıdığımın düğünü var napıcam uykusu gelirse düğünün ortasında. şaşırdım kaldım bi fikir verebilirmisiniz bana.

merhaba canım,sen reklam karşısında yediririz deyince gözümün önünde ablam ve eniştemin hali canlandı onların oğlu iki buçuk yaşında ablam ve eniştem ellerinde tabak mustafanın arkasında koşarak yemek yedirmeye çalışıyorlar çok zor ya benim oğlanda öyle olursa işim çok zor diye korkuyorum
ela göz rengini çok severim ,her ikinizden karışım olacak anlaşılan göz rengi,ben de mehmet alp'in döner diye düşündüm ama hala ilk günki gibi ama benim annemin ve eşimin annesinin gözleri renkli sanırım onlara çekmiş bu çocuk

ben genellikle sallayarak uyutuyorum aslında kendiliğinde yatağına bırakınca uyuyordu ama sadece uyuyarak emdiği için ben uykusu yokken bile salladım uyutup emzirmek için sallamaya alıştı sanırım

slm kızlar bugün yaz gibi çok güzeldi biz de oğluşumla çıktık hava aldık gözünüz aydın canım hayırlısıyla patlatırsınız inşallah dişleri:81: 5 öğün nasıl vereceğiz alsa da versek gerçi benimki parça parça 10 öğün oluyorlar boş zamanlarımızı mama sandalyesinde kapışarak geçiriyoruz
bizim 4 dişimiz çıktı 5. geliyor ama hala mızmızmızz

biz bu tür gezmelerde bebek arabasında sallayarak uyutuyoruz böyle uyumayı seviyor belki seninki de sever bir dene istersen

bizde hala bitane bile diş yok sizlerin 4. hatta 5. dişi çıkan bile var. gerçi geç çıkması iyidir derler ama ne bileyim

dişimiz çıkarsa zayıflar belki bugün aşısını yaptırdık tartıldı kilomuz fazla rejime sokacaz böle giderse

aynı durum bende de var.. 1 haftalığına şehir dışına gittik o zamana kadar kendiliğinden uyuyan çocuk şimdi emmeden uyumuyo bazen emse de uyumuyo.. ayırıca düğün var bizde de bu ay sonu.. kısıcası ben de napcam bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…