Ben biraz önce ürolojiye gittim canım testislerin küçülmesi, normalmiş, onlarda ilk doğduğunda su toplamış oluyorlarmış, inmesi 1 yaşını buluyormuş.İnşallah senin bebişde de hiçbişey çıkmaz canım iyi haberlerini bekliyorumBaktı da canım birşey demedi hiç, yakın zamanda bakılmadı hiç. Yarın akşam kayınvcaldemlerin yanına döneceğim, dedesiyle götüreceğiz. İnşallah birşey yoktur.
Anladım canımmerhaba papatya :) ben de izlemiyorum tvden internetten takip ediyorum genelde.. daha 8. bölümdeyimbiraz ağlak bi dizi zaten bana sorsan seyretme derim soner de çirkin zaten
sağol canım kaç zamandır değişiyim diyordum baktım lovely değişmiş kıskandım
cemile fatmagül oldueski kocişi tecavüz etti
Hayırlı olsun canım dişi şimdidenbugün doktora gittik kontrolümüz vardı,oğluşum 300 gr vermiş boyuda uzamamışdoktor günde beş öğün vermem gerektiğini söylüyor ama ankaradan döndüğümüzden bu yana günde sadece bir öğün verebiliyorum neyseki huysuzluğunun ve yemek istememesinin nedenini öğrendim dişleri çıkıyormuş kuzumun
Hayırlı olsun canım dişi şimdiden
Doktor 5 öğün ver demiş güzel söylemişte nasıl yapacakmış onuBırak 5 öğünü 2 öğünü ben kar sayıyorum
Kızlar hani bu diş çıkarma döneminde huysuz ve iştahsız oluyorya bebişlerimiz, iyide bu uzun bi süreç hadi 2 dişi çıktı.Diğer dişlerde demi aynı sorunları yaşayacağız.Ne zaman iştahlı iştahlı yemeye başlayacak bizim bu küçük danalar:44:
Naksis canım bu sefer avatardaki senin bebiş dimi?Bu sefer tutturdumÇok tatlıymış annesi sarışın mavi gözlü, geleceğin kıvanç tatlıtuğu
Kızlar hani bu diş çıkarma döneminde huysuz ve iştahsız oluyorya bebişlerimiz, iyide bu uzun bi süreç hadi 2 dişi çıktı.Diğer dişlerde demi aynı sorunları yaşayacağız.Ne zaman iştahlı iştahlı yemeye başlayacak bizim bu küçük danalar:44:
canım ben de bu söylediğini düşünüyordum kilo vermesine çok takılmadım ama sonra düşündüm her diş çıkmasında böyle olacaksa bu çocuklar ne zaman toparlanacak, bari süt yapacak şeyler yiyelimde en azından emerek doysunlar.
evet avatardaki benim oğluşum, sormaya ne anne renkli gözlü ne baba ama çocuk böyle çıktı
merhaba kızlar
ah sorma sorma benim dana da öldürüyor beni geliştirdiğim her yeni taktiğe karşı bir taktik oluşturuyor.. diş çıkıyor dedi doktor ama daha görünürde bişi yok :44: bakalım ne zaman çıkacak 9 aykontrolünde hala çıkmadıysa iki çift lafımolacak odoktora.. bu arada kötü haber vermek gibi olmasın 1 yaşında büyümeleri yavaşladığı için iştahları daha da azalıyormuş.. artık biz de görümcem gibi reklam karşısında yediririz herhalde
maşallah canım.. ilginç olmuş sizden mavi göz çıkmasıbizde de baba yeşil ben kahve oğlanın gözleri hiçbişiye benzemiyor ne yeşil ne ela ne gri öyle ara bi renk.. ama en kötü ela olacak herhalde :)
kızlar bişey sorbilirmiyim sizlere bebişerinizi nasıl uyutuyosunuz benimkide 20 eylül doğumlu 8. ayına girdi hala emerek uyuyo emzik de biberonda almadı emmeden asla uyumuyo sallasak bile. bide yakında bi tanıdığımın düğünü var napıcam uykusu gelirse düğünün ortasında. şaşırdım kaldım bi fikir verebilirmisiniz bana.
gözünüz aydın canım hayırlısıyla patlatırsınız inşallah dişleri:81: 5 öğün nasıl vereceğiz alsa da versek gerçi benimki parça parça 10 öğün oluyorlar boş zamanlarımızı mama sandalyesinde kapışarak geçiriyoruzbugün doktora gittik kontrolümüz vardı,oğluşum 300 gr vermiş boyuda uzamamışdoktor günde beş öğün vermem gerektiğini söylüyor ama ankaradan döndüğümüzden bu yana günde sadece bir öğün verebiliyorum neyseki huysuzluğunun ve yemek istememesinin nedenini öğrendim dişleri çıkıyormuş kuzumun...
macide geçenlerde kivi veriyormusunuz diye sormuştun sanırım ,canım bugün doktor kivi ve çilek verme dedi değişik birşey vermek istiyorsan yenidünya verebilirsin dedi
kızlar bişey sorbilirmiyim sizlere bebişerinizi nasıl uyutuyosunuz benimkide 20 eylül doğumlu 8. ayına girdi hala emerek uyuyo emzik de biberonda almadı emmeden asla uyumuyo sallasak bile. bide yakında bi tanıdığımın düğünü var napıcam uykusu gelirse düğünün ortasında. şaşırdım kaldım bi fikir verebilirmisiniz bana.
saol cnm cvb için bizimkide bebek arabasında gezerken uyur ama bi yarım saat gezdikten sonra uyur
bizde hala bitane bile diş yok sizlerin 4. hatta 5. dişi çıkan bile var. gerçi geç çıkması iyidir derler ama ne bileyim
Bu arada lovelyangel, tuanas, naksis avatarlar değişmiş.Çok cici olmuşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?