canım dene güzel olursa ben de denerim umarım güzel olur ve bebişler beğenir.. çünkü benimkine bisküvei beğendiremiyorum..
bugün çok çok az yedi benimki yine sinirlerim bozuldu ama bellki etmedimneyse umarım diğer öğünlerde birazcık yedirebilirim..
evet hafta sonu deneyeceğim...benim oğlum tatlı şeyleri sevmıyo hıpp bıskuvısını sevmıstı etiyi sevmıyor..bunu deneyeyım bırde hem de pekmez var ..orası guzel...
yemek konusuna gelınce sıkma canını demekkı bellı donemlerde hepsı aynı..ay yeter paraladıgımız kendımızı..acıkınca öle bir yer kii sıpa...ablamın kızı 1 yasında o kadar iştahlıydı ki şimdi hıc bırsey yemıyor..çubuk kraker dısında düşün kafayı yicem diyor..
bugün çok çok az yedi benimki yine sinirlerim bozuldu ama bellki etmedimneyse umarım diğer öğünlerde birazcık yedirebilirim..
çubuk kraker vermezse ne yiyor? :44: belki de kendi beslenmek istiyordur artık.. parmak gıda denedi mi hiç?
çubuk kraker vermezse ne yiyor? :44: belki de kendi beslenmek istiyordur artık.. parmak gıda denedi mi hiç?
inşallah diğer öğünlerde yer canım
bazı çocuklar çok garip oluyor benim ablamın oğlu ve abimin kızı var onlarda öyle özellikle ablamın oğlu hiç birşey yediremiyorlar çocuk yemek yedirecekler diye kıyameti koparıyor iki buçuk yaşında düşün ablamın çok siniri bozuluyor ama birşey yapamıyor
yemiyormuş işte ağzını bi kilitliyormuş açmamacasına..en son bari birşeyler yesın dıye kınder sut dılımı almıs ..ondada kagıdını actı annesı dıye aglamışooff öle bakalım bız neler yasıcaz..zaten canım mama sandalyesıne oturtuyor annesı..onune koyuyor..ama yok yanı...
yaa ama onun yaptığı da ayıp şimdi belki o kağıdıyla yicek.. vitamini kağıdında açılır mı hiçbu çocuklar insanı çıldırtır valla
ho hoyt buldum sizi
ege öle olucak diye çok korkuyorum nasılda istediklerini yaptırıyorlar ya eşşekler maymuna dönüyoz çevrelerinde..dün en son kendimi evde köpek olmuş havlarken yakaladım
ama nasıl gülüyo benim ki örümceğinde pıtır pıtır koşarak kaçıyo çığlık çığlıyo..kediyi de denedim ona gülmedi ama
aynen ya..oynatmaya az kaldı..kızlar sizlerde ölemisiniz bilmiyorum ama ben kendımı dogumdan sonra yaşlanmış hissediyorum özellikle gözlerim berbat durumda..altları hep mor...bakamıyorum kendıme ılgılenemıyorum ya..neyse canlar ben kaçar...haftasonu başlasın oleyyyy..eşim birazdan almaya gelir beni..bu arada ben bi köyde birleştirilmiş sınıf okutan aynı zamanda mudur yetkılı gariban bir öğretmenim...
aynen ya..oynatmaya az kaldı..kızlar sizlerde ölemisiniz bilmiyorum ama ben kendımı dogumdan sonra yaşlanmış hissediyorum özellikle gözlerim berbat durumda..altları hep mor...bakamıyorum kendıme ılgılenemıyorum ya..neyse canlar ben kaçar...haftasonu başlasın oleyyyy..eşim birazdan almaya gelir beni..bu arada ben bi köyde birleştirilmiş sınıf okutan aynı zamanda mudur yetkılı gariban bir öğretmenim...
bence hoş geldin ama hoş buldun mu peki
slm kızlar napıyosunuz bakalım gecmısıde okuyamadım dr gıttık bugun canım sıkkın kızımın ıdrar yolu enfeksıyonu tekrarrlamıs delırıcem ya
slm kızlar napıyosunuz bakalım gecmısıde okuyamadım dr gıttık bugun canım sıkkın kızımın ıdrar yolu enfeksıyonu tekrarrlamıs delırıcem ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?