2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

bugün çok çok az yedi benimki yine sinirlerim bozuldu ama bellki etmedim neyse umarım diğer öğünlerde birazcık yedirebilirim..

canım dene güzel olursa ben de denerim umarım güzel olur ve bebişler beğenir.. çünkü benimkine bisküvei beğendiremiyorum..

bugün çok çok az yedi benimki yine sinirlerim bozuldu ama bellki etmedim neyse umarım diğer öğünlerde birazcık yedirebilirim..

evet hafta sonu deneyeceğim...benim oğlum tatlı şeyleri sevmıyo hıpp bıskuvısını sevmıstı etiyi sevmıyor..bunu deneyeyım bırde hem de pekmez var ..orası guzel...
yemek konusuna gelınce sıkma canını demekkı bellı donemlerde hepsı aynı..ay yeter paraladıgımız kendımızı..acıkınca öle bir yer kii sıpa...ablamın kızı 1 yasında o kadar iştahlıydı ki şimdi hıc bırsey yemıyor..çubuk kraker dısında düşün kafayı yicem diyor..

çubuk kraker vermezse ne yiyor? :44: belki de kendi beslenmek istiyordur artık.. parmak gıda denedi mi hiç?

çubuk kraker vermezse ne yiyor? :44: belki de kendi beslenmek istiyordur artık.. parmak gıda denedi mi hiç?

inşallah diğer öğünlerde yer canım
bazı çocuklar çok garip oluyor benim ablamın oğlu ve abimin kızı var onlarda öyle özellikle ablamın oğlu hiç birşey yediremiyorlar çocuk yemek yedirecekler diye kıyameti koparıyor iki buçuk yaşında düşün ablamın çok siniri bozuluyor ama birşey yapamıyor

yemiyormuş işte ağzını bi kilitliyormuş açmamacasına..en son bari birşeyler yesın dıye kınder sut dılımı almıs ..ondada kagıdını actı annesı dıye aglamışooff öle bakalım bız neler yasıcaz..zaten canım mama sandalyesıne oturtuyor annesı..onune koyuyor..ama yok yanı...

yemiyormuş işte ağzını bi kilitliyormuş açmamacasına..en son bari birşeyler yesın dıye kınder sut dılımı almıs ..ondada kagıdını actı annesı dıye aglamışooff öle bakalım bız neler yasıcaz..zaten canım mama sandalyesıne oturtuyor annesı..onune koyuyor..ama yok yanı...

ege öle olucak diye çok korkuyorum nasılda istediklerini yaptırıyorlar ya eşşekler maymuna dönüyoz çevrelerinde..dün en son kendimi evde köpek olmuş havlarken yakaladım
ama nasıl gülüyo benim ki örümceğinde pıtır pıtır koşarak kaçıyo çığlık çığlıyo..kediyi de denedim ona gülmedi ama

yaa ama onun yaptığı da ayıp şimdi belki o kağıdıyla yicek.. vitamini kağıdında açılır mı hiç bu çocuklar insanı çıldırtır valla

yaa ama onun yaptığı da ayıp şimdi belki o kağıdıyla yicek.. vitamini kağıdında açılır mı hiç bu çocuklar insanı çıldırtır valla

aynen ya..oynatmaya az kaldı..kızlar sizlerde ölemisiniz bilmiyorum ama ben kendımı dogumdan sonra yaşlanmış hissediyorum özellikle gözlerim berbat durumda..altları hep mor...bakamıyorum kendıme ılgılenemıyorum ya..neyse canlar ben kaçar...haftasonu başlasın oleyyyy..eşim birazdan almaya gelir beni..bu arada ben bi köyde birleştirilmiş sınıf okutan aynı zamanda mudur yetkılı gariban bir öğretmenim...

ben de çok korkuyorum mehmet alp öyle olacak diye çok zor bi durum gerçekten de ,görmesem abartıyorlar derim ama görüyorum ciddi ciddi aç geziyor çocuk

Allah yardımcın olsun birleştirilmiş sınıf derken mesela birinci sınıf ve ikinci sınıf bir arada mı :44:

oğlum 5 aylıkken eşime dedim ki (ek gıdaya yeni başlıyorduk) geçtiğimiz 5ayda 5 yaş yaşlandım dedim.. gerçekten insan tükeniyor bir noktadan sonra.. özellikle beslenme mevzusu çürütüyor insanı...

slm kızlar napıyosunuz bakalım gecmısıde okuyamadım dr gıttık bugun canım sıkkın kızımın ıdrar yolu enfeksıyonu tekrarrlamıs delırıcem ya

slm kızlar napıyosunuz bakalım gecmısıde okuyamadım dr gıttık bugun canım sıkkın kızımın ıdrar yolu enfeksıyonu tekrarrlamıs delırıcem ya

geçmiş olsun canım yaa.. inşallah çabucak iyleşir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…