2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

canım çok teşekkür ederim senin avatarında çok cici hürremimi koyayım dedim mehmetiyle beraber benimde şehzade mehmetim varya

ben de mahidevranla şehzademustafayı mı koysam acaba.. zaten eşim de beni mahidevrana benzetti kafa göz girecektim az kaldı :95:

arkadaşlar yaa bu kocişle oğluş bir olup beni öldürecekler walla.. ikindin meyve yerken kustu oğlum yine hevesimi kursağımda bırakmak suretiyle.. ne güzel yerken hepsini çıkarttı anladığım kadarıyla bu çocuğun midesi 150 ml dahasını almıyor.. kırk yılda bir de 150yib bulurda geçersek o zaman topyekün çıkartıyor.. neyse eşimiaradım kusunca dert yanmak için ne dese beğenirsin "küçükken meyve yerken midem bulanırdı" ee dedim şimdi mi söylüyorsun? 3 aydır çocuğa meyve yadiremediğimi söylüyorum daha yeni aklına gelmiş..

bu eşler hep aynı sanırım ,benimkide ben birşey anlattığımda sadece dinliyor gibi yapıyor ama dinlemiyor, çocuğun yemediğinden yakınsam cevap hazır acıkırsa yer zaten sıkıntıya gerek yok diyor

Ben o diziyi seyretmiyorum ama şey çok komik geldi: Onlarca kadın aval aval bakınırken etrafına, çocuk suya düştü ya, hünkarmıdır nedir hepsini kesse yeridir valla
Bir o sahnesini izledim.
Cemile de cemilegül oldu ha, anlamıştım zaten duş alırken resmen kazıdı kendini. Gerçek hayatta böyle şeyler oluyor mudur acaba?:96:

bence çok acı ama oluyordur diye düşünüyorum

kızlar kuzenim kız arkadaşına evlenme teklif edecek ama nasıl edeceğine karar verememiş ,bana sordu benimde aklıma birşey gelmedi hiç romantik değilimdir sizin var mı bir fikriniz:44:

kızlar kuzenim kız arkadaşına evlenme teklif edecek ama nasıl edeceğine karar verememiş ,bana sordu benimde aklıma birşey gelmedi hiç romantik değilimdir sizin var mı bir fikriniz:44:

çok düşündüm ama aklıma bişi gelmedi.. ne biliyim güzel bi yere yemeğe götüsün :) eğer utanmazsa dizlerinin üzerine çökebilir klasik ama dizleri çözülür kızın benim öyle olmuştu
neyse herkese iyi geceler başka bişi aklıma gelirse yazarım

kızlarrr öğlen oldu yaa nerdesiniz herkes aynı anda uyuyamı kaldı :44:

Kızın işe veya okula gitmek için evden çıktığı sabit bi saati belirlesin.Kız tam kapıyı açınca karşısında ikisinin kocaman bi fotoğrafrafıyla karşılaşsın,:98: bunun için karşı duvar iyi olabilir. kapının tam önünde koca bi buket kırmızı gül. Resmin kenarında bi zarf içinde kısa yazılmış ona aşkını anlatan bi mektup ve küçük başka bi kağıda da evlenme teklifi notu.Kız notu okur etrafına bakınır, çocuğu arar gözleri çocuk o arada elinde tek taşla köşeden görünür ve mutlu son artık gerisi kıza kalmış

canım çok küçük bir yerde yaşıyorlar öyle güzel bir mekan olduğu zannetmiyorum orda

kızın evinin anahtarını çaktırmadan alabilirse güzel bir fikir
sağolun kızlar başka önerileriniz olursa bekliyorum kendisi için en uygun olanı seçecek arasından, bu arada aynı iş yerinde çalışıyorlar

aynı yerdeçalışıyorlarsa şöle bişi yapabilir her kağıtta benimle evlenir misin yazar

Eşimden önce bi çocuk bana bi süpriz yapmıştı.Annemden izin almış ben eve gelmeden odama girmiş 700 gül almış odanın heryerine yatağıma halıya dolabıma dağıtmış gülleri duvara bantla seni seviyorum yazmış yatağımın üzerinede 2 hediye paketi bırakmış kendide kapının arkasına saklanmış, tepkim ne mi oldu.İşten geldim annem ve kızkardeşim bi heyecanlı ama anlamadım tabi bişey, odaya bi girdim şaşırdım tabi ama etkilenmedim.Çocuk bozulmasın diye rol yaptım.
Sonrası felaket gülleri tek tek topla, o ağırlığı çöpe at, odayı süpür duvardaki bant izlerini çıkarmaya uğraş

allahım yaa.. çocuk zavallım bunu başka bi kıza yapsa kız mum gibi erir (ben de pek etkilenmezdim ama kızlarım çoğu için konuşuyorum).. çocuk yapa yapa senin gibi birine yapmış aldım çöpe attımdiyor yaa ben bile (genelde biraz öküzümdür) güllerle 1-2 saat geçirirdim keyfini çıkartırdım sen çocuğu sevmiyormuşsun kanımca

üzüldüm bak çocuğa sen de anlaşılan benim gibi hiç romantik değilsin,ben bu konularda inanılmaz odunumdur dün kuzenim soruyor eniştem nasıl evlenme teklif etti diye ,ben de dedim olayın akışı öyle ilerledi evlenme teklifi falan olmadı baştan beri ciddi düşünerek görüştük evleneceğimiz belliydi zaten teklife ne gerek var

Neyi varmış benim yaaaaaa.SENİN GİBİ BİRİNE DERKEN
Romantik değilim ama çok duygusalım.Haklıosın ben hariç herkes onu çok severdi.Neyse eşimden öncesi benim için yok Sadece o resmi görünce sahne tanıdık geldi

Çocuk anlamadı ki beğenmediğimi, o kadar da taş kalpli değiliz

üff senaryo yazmışsın resmenn ama nice senaristlere taş çıkartır kendimin romantik olduğunu düşünürdüm ta ki bu yazılanları okuyuncaya kadar sanırım ben de odunum:78: aynı senin gibi düşündük bizde naksiscim baştan beri belliydi evleneceğimiz halbuki eşimle 1 yıl çıktık ama öyle romantik bir evlenme teklifimiz olmadı bende beklemedim zaten:78:

bu arada kızlar ben salih efeyle başedemez oldum beni tuvalete bile göndermiyor kavga kıyamet gidiyorum ya da uyutup gidiyorum sizinkilerde de varmı böyle arkadan ağlama durumları hele akşamları kuduruyor :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…