Neyi varmış benim yaaaaaa.SENİN GİBİ BİRİNE DERKEN
Romantik değilim ama çok duygusalım.Haklıosın ben hariç herkes onu çok severdi.Neyse eşimden öncesi benim için yokSadece o resmi görünce sahne tanıdık geldi
üff senaryo yazmışsın resmenn ama nice senaristlere taş çıkartır
kendimin romantik olduğunu düşünürdüm ta ki bu yazılanları okuyuncaya kadar sanırım ben de odunum:78: aynı senin gibi düşündük bizde naksiscim baştan beri belliydi evleneceğimiz halbuki eşimle 1 yıl çıktık ama öyle romantik bir evlenme teklifimiz olmadı bende beklemedim zaten:78:
bu arada kızlar ben salih efeyle başedemez oldum beni tuvalete bile göndermiyor kavga kıyamet gidiyorum ya da uyutup gidiyorum sizinkilerde de varmı böyle arkadan ağlama durumları hele akşamları kuduruyor :84:
kızlaaaar nerelerdesiniz??????????
canım aslında bu erkeklere biraz çektirmek lazım ikimizde yanlış yapmışız telif bekleyip son anda bir şoka uğratmak gerekti onlarıüff senaryo yazmışsın resmenn ama nice senaristlere taş çıkartır
kendimin romantik olduğunu düşünürdüm ta ki bu yazılanları okuyuncaya kadar sanırım ben de odunum:78: aynı senin gibi düşündük bizde naksiscim baştan beri belliydi evleneceğimiz halbuki eşimle 1 yıl çıktık ama öyle romantik bir evlenme teklifimiz olmadı bende beklemedim zaten:78:
bu arada kızlar ben salih efeyle başedemez oldum beni tuvalete bile göndermiyor kavga kıyamet gidiyorum ya da uyutup gidiyorum sizinkilerde de varmı böyle arkadan ağlama durumları hele akşamları kuduruyor :84:
Harpy meraba nasilsin ??
Ben bekledim canım ya şöyle değişik bişey yapsıneşimle 1 yıl çıktık ama öyle romantik bir evlenme teklifimiz olmadı bende beklemedim zaten:78:
Aynı aynı canım odadan çıkmama izin vermiyobu arada kızlar ben salih efeyle başedemez oldum beni tuvalete bile göndermiyor kavga kıyamet gidiyorum ya da uyutup gidiyorum sizinkilerde de varmı böyle arkadan ağlama durumları hele akşamları kuduruyor :84:
kötü anlamda demedim canım.. ben de pek romantik sayılmam dedim ya.. duygusal da değilim ben.. dedim ya öküzüm biraz.. :101:
Allah bozmasın canımmerhaba kızlar benim eşim bana evlenme teklif etmedi evlenmeye nsl karar verdik hatırlamıyoruz ikimizde...:132::132::132::132: biranda evlendik nsl oldu anlamadık aynı yerde çalışıyorduk iş yerinde tanıştık 2 ay için evlendik hala zaman zaman düşünürüz biz nsl karar verdik evlenmeye diye ama hatırlamıyoruz 11 yıl oldu...:127::127::127:
Bak buda güzelmişBenim kocisde bende odunum galiba baksana ne suprizler yapanlar var..bi kere supriz yapiyim cicek yollayim demis dogumgunumde bende bi kat asagida babanne var ordaydim cicekci apartmanda ara ara herkesi ayagi kaldirmis en sonunda cicekciye kapiyi babanne acti..allahtan kEndine geldi sanmadi bizimki de bi daha supriz felan yapmaya kalkismadi
Sağol canım ya bari böyle teselli edeyim kendimi.Benim akıllı oğlumtuanas canım geçen bi prof tv de konusuyordu da bebekler 7.ayında anneden uzaklaşınca ağlarsa o çocugun zeki oldugunu gösterirmiş, dr eğer 7. ayına gelmiş bi bebek hala annesi odadan çıkınca tepki vermiyorsa sıkıntı var demektir dedi bilmiyorum ne kadar doğru. bide yabancılara gidince 7 aylık bir bebegin ağlaması yada istememesi de çok normalmiş hatta iyiymiş bu bebegin zekasının beyin gelişiminin güzel oldugunun göstergesiymiş. hani büyükler yabancıyı yadırgayan bebeklere pek iyi demezler tam tersine yabancıyı anne ve ailesiyle ayırt etmesi gerekirmiş herkese giderse o bebekte otizm gelişme olasılığı çok yüksekmiş öyle demişti benim oğlum çok yadırgar yabancıyı ben de can kulağıyla dinlemiştim:) oğlum benden ayrıldıgında ağlayınca daha çok seviyorum onu benim akıllı oğlum diye:)
Sorma canım benimde çok pis alışveriş yapasım var.Evde kalmak beni alışveriş abazanı yaptıŞu sayfadaki trendyol reklamları beni çok cezbediyor bigün elimden bi kaza çıkacak dayanamayıp bütün beğendiklerimi alacagım:96::96:
Günaydın kızlar sabahın köründe hortladık hortlayis o hortlayissssdünya gözüyle su uykumuzun duzeldigini görebilecek miyim acabaaa bu üst dişleri de mememi yara yaptı
Günaydın canımmmmmm:80:Günaydın kızlar sabahın köründe hortladık hortlayis o hortlayissssdünya gözüyle su uykumuzun duzeldigini görebilecek miyim acabaaa bu üst dişleri de mememi yara yaptı
Kızlar bende eşimle nasıl evlenmeye karar verdik anlatmak istiyorum.Bu benim içimde kanayıp duran yaradır.Ne zaman güzel bi evlenme teklifi görsem duysam bi of çekerim.
Eşimin benimle evlenmek istediğini biliyordum ama hiç dile getirmemişti.Çıkmamızın 6 ayıydı bana "Memlekete gidelim seni annem babamla tanıştıracağım" dedi.Bende erkek arkadaşımın ailesi ile tanışmaya diye çıktım yola.Neyse 1.günün akşamı annesi bana "Kızım seni gördük beğendik.Gelecek ay İzmire seni istemeye geleceğiz" dedi.Başımdan aşağı kaynar sular döküldü o anda.Eşime öyle pis bakmışımki.Yani anlayacağınız evlenme teklifimi kaynanamdan aldım, hemde emri vaki bir şekilde.Ankaraya döner dönmez eşimi terk ettim.Şuan evliyiz ama çok süründürdüm ikna için.
Keşke sizinkiler gibi hiç teklif etmeseydi daha iyiydi yani
ay öyle gülmüşüm ki oğlumda bana bakıp gülmeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?