2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

Günaydın kızlar sabahın köründe hortladık hortlayis o hortlayissss dünya gözüyle su uykumuzun duzeldigini görebilecek miyim acabaaa bu üst dişleri de mememi yara yaptı

Şu sayfadaki trendyol reklamları beni çok cezbediyor bigün elimden bi kaza çıkacak dayanamayıp bütün beğendiklerimi alacagım:96::96:
ben üye oldum ama bişey bulamıyorumm:26::26::26:

bu habere çok sevindim benim oğlumda bana yapışık geziyor aynı tuanas gibi lavaboya zor gidiyorum akşam babası geliyo biraz dinleneyim diye veriyorum yine beni istiyor..
bebekler birde kimin gerçekten sevdiğini hissediyorlar yapmacık sevgiyi ayırt ediyorlar ben bunu fark ettim..Anne baba için geçerli değil yabancılarda bunu ayırt ediyorlar..

merak ettim canım şimdi bu evlenme teklifini olaya hiç bu açıdan bakmamıştım çok sağol canım gerçekten moral oldu evet canım ya hiç çektirmedik :85: bu söylediğimi duysa böyle mi derdi acaba tabi canım ağzım var dilim yok benim:89::89:

ya harpy cim sorma şöyle romantik bir evlenme teklifim olmadı.benim teklifim aile boyu oldu söz için annemler gelmişlerdi yemeğe çıkmıştık hep beraber annem babam kardeşim ben o ve onun annesi orada çıkartıp taktı tek taşı:78::78: hiç beklemiyorduk hepimizin nutku tutuldu ama öyle romantik şeyler söylemedi zaten yalnız da olsak dili dönmez söylediği en romantik şey aşkım sen benim birtanemsin hayatımın anlamısın oluyorbana romantik bişeyler söyle dediğimde bunları söylerayy yazık ya kıyamadım

yeni gördüm canım ya bu kadar emri vaki olabilir kv nin ayağına gitmişsin resmen teklif almak için

günaydın canım ,biz bugün biraz uyuduk sonunda ,salih efe ısırıyor mu?mehmet alp'in uykuda emmesinin tek avantajı bu olacak galiba ,uykuda ısırmaz heralde:44:

ısırmaktan olmadı canım ya emerken alt dişlerini dili kapatıyor ama yeni çıkmış ,körpecik sivricik üst dişler mecburen değiyor öyle olunca tahriş oldu

Şu sayfadaki trendyol reklamları beni çok cezbediyor bigün elimden bi kaza çıkacak dayanamayıp bütün beğendiklerimi alacagım:96::96:

canım ben bazen kendimi tutamıyorum alıyorum bu zamana kadar aldıklarımın birçoğu işe yaramadı sadece geçenlerde eşime ve bana ayakkabı almıştım onlar güzel çıktı birde eşime saat almıştık o çok hoş onun dışında aldıklarım işe yaramadı :18:ama tabi sadece trendyol değil de markafoni ve limango bunlara bakıyorum ,ama hiç önermem alışveriş yapmanı

elbiselerin fiyatları çok uygunda kaliteleri nsl acaba:26::26::26:

ısırmaktan olmadı canım ya emerken alt dişlerini dili kapatıyor ama yeni çıkmış ,körpecik sivricik üst dişler mecburen değiyor öyle olunca tahriş oldu

geçmiş olsun canım ,hep biran önce büyüsünler istiyoruz ama büyüdükçe daha da zor oluyor bakmak ,ilk zamanlar daha kolaydı sanki artık alışveriş merkezlerine bile gitmek çok zor oluyor geçen hafta gittik mehmet alp in çığlıkları sayesinde gittiğime pişman olup geldim

sağol canım kabul etmesi zor ama evet büyüdükçe işleri de büyüyor ama sağlıklı olsunlar da ben razıyım

iade falan oluyomuş değiştirseydin

canım iade oluyor evet ama uğraşmak istemedim birine hediye veririm diye düşündüm ,sonra ablama gösterdim onada tabi büyük ama terziye bi göstereyim daraltılabilirse yaptırırım diyordu yaptırdımı bilmiyorum

evet hediye de verilebilir:81::81::81:

kızlar mehmet sercan benim saçlarımı çok yoluyor başımı eliyle çeviriyo ensemden yoluyo sizdede varmı çok acıtıyor:78::78::78::78::89::89::89::89::89:

kızlar mehmet sercan benim saçlarımı çok yoluyor başımı eliyle çeviriyo ensemden yoluyo sizdede varmı çok acıtıyor:78::78::78::78::89::89::89::89::89:

mehmet alp de arada yapıyor çok sık değil, ama tutunca baya bir tel koparmış oyuyor

mehmet alp de arada yapıyor çok sık değil, ama tutunca baya bir tel koparmış oyuyor

benimki sürekli yoluyo kucağımdayken işi saç yolmak süreklide kucağımda olduğu için...
yüzünün şeklini görseniz sanki önemli bişey yapıyomuş gibi konsantre olmuş bi şekilde izin vermezsemde kaşlarını çatıyor....

merhaba kızlar görümcem ve oğlu geldi maraştan.. şimdi uyudular ben de birazdinleneyim dedim.. 3 gün kalacaklar. pek uğrayamicam yani

Günaydın kızlar sabahın köründe hortladık hortlayis o hortlayissss dünya gözüyle su uykumuzun duzeldigini görebilecek miyim acabaaa bu üst dişleri de mememi yara yaptı

geçmişolsun canım.. buna da alışacağız ne yapalım.. az çekmedim meme ucu yarasından. :85:

senin bu kociş var ya tam dayaklıkmış.. en az benimki kada ana kuzusu anladığım kadarıyla.. benimki de annesiyle tanıştırdı sonra tamamevlenmeteklif edebilirsin demiş annesi o daevlenme teklif etti bi de marifet gibianlatır her fırsatta :44:

benimki de papağan gibi aynı şeyleri söyler hep benden iyidir canım ben daha seyrek söylüyorum ondan o her akşam bi 50 defa felan söylüyor ama hep aynı şeyler olunca insan bayıyor

sende olmazsan buralar iyice boş kalır Harpy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…