2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

Gunaydin kizlar bizimkide oksuyor burun akintisi bide yavrum oksurmekten uyuyamiyor vitaminlerle beraber 5 surup iciyor tam hastalik zamani sanirim herkesin bebesine saglik sihhat versin rabbim

günaydın cnm.bizimkide gece hiç uyumadı.derdi ne anlamadım ama sabahta epeyce kustu.üşüttü galiba.size de geçmiş olsun.

Herkese merhaba uzun zamandan sonra yeniden kadınlar kuübündeyim hamile kalmak için giriyordum şimdi oğlum oldu 7.5 aylık ve benim hiç bişeye vaktim yok çok daraldım. Oğlum büyüyor ve süt yetmiyor bizimkisi aç olduğu için değil canı istediği için emiyor emzik bağımlılığı gibi bişey hal öyle olunca geceye süt yetişmiyor bende fabrika değilim ki sürekli üretsin. Altıydı üstüydü temizliydi süt yetişecekdi evin işleri yemek derken hangi parçaya bölüneceğimi şaşırdım. Eşim bide çarşamba gününe misafir çağırmış hafta sonu evde yoktuk ve temizlik yapamadım. İnsan bi sorar ne zaman çağırayım diye "ben eve arkadaşlarımı çağıramayacak mıyım" diyor. herşeyden önemlisi oğlum gece uyumuyor hal öyle olunca ben hiç dinlenemiyorum. tek başınayım yanımda yakınımda kimse yok. sadece yazmak istedim bunları. yazmakla bitmez

Gunaydin kizlar bizimkide oksuyor burun akintisi bide yavrum oksurmekten uyuyamiyor vitaminlerle beraber 5 surup iciyor tam hastalik zamani sanirim herkesin bebesine saglik sihhat versin rabbim

günaydın cnm.bizimkide gece hiç uyumadı.derdi ne anlamadım ama sabahta epeyce kustu.üşüttü galiba.size de geçmiş olsun.

mehmet alp de sabaha kadar uyumadı sabah ezanı okunuyordu biz hala uyumamıştık ,sıkıntısı ne anlamadım yatırırsam kıvranıyor ama kalkıp oturursa keyfi yerinde anlamadım gitti derdini:44:tabi benim yirmilik diş hortladı yine o da beni kıvrandırıyor bir de biz hemen hemen bir haftadır sadece emiyor gibiyiz hiç ek gıda veremiyorum
bir de güzel birşey yazayım oğlum dün ilk defa uyanık bir şekilde 5 dk kadar emdi ,rüyamda görmüştüm uyanıkken emdiğini uyanınca denedim baktım ki tutuyor çok mutlu oldum

ek gıda vermiyor musun ? kadın olmak ne zor ya

hoşgeldin canım al bizden de o kadar.bende misafir fobisi oluştu artık gelene kadar sinir stres yorggunluk huzursuzluk eşim misafir geleceği zaman kuytu bir köşe bulup siner ama misafir geldikten sonra bunların hepsi gider saece yorgunluk baki kalır ki o hep baki kalacak bıdığım sağolsun senin eşin de başına geleceklerden habersiz sinmek yerine kükremeyi tercih etmiş ama sen onun haddini bildirirsin

hoş geldin rabbim evladını sana bagışlasın ahhh bu erkekler bari şu dönemlerde getirmeseler benimde hafta sonu misafirim vardı köylümüz eşimin arkdaşı hem ama eşi yoktu ogluyla ikisiydi fener maçını gelmişler benim eşim galatasaraylı ama mecburen oda gitti bende çıldırdım tabii:84::84:

kızlar benim facede bi sorun oluyor oğlumun fotoğrafını ekledim ama ismini yazamadım biriniz eklerseniz sevinirim

Kızlar tünaydınnnn,hemen hızlı hızlı benle ilgil olanlara yorum yapıyım

Ah bu erkekler Yok canım be dayaklık değil, kıyamam.Tek kusuru annesi ile benim aramdaki dengeyi sağlayamaması, yumuşak yüzlü biraz, annesi de dominant.Eşimi tanıyan herkes çok şanslı olduğumu söyler kocam çok iyiydir benim.Denge işide bana kaldı napalım tek kusuru bu olsun

yeni gördüm canım ya bu kadar emri vaki olabilir kv nin ayağına gitmişsin resmen teklif almak için
Ya sorma canım

Sevimli şey, bide posta koyuyor demek Aynı dert canım özellikle ensemden, Allahtan saçım seyrek değil

Çok eli açıkmış

Sorma canım iştah işini.Bi iyi bi kötü.Yaptığım şeylerin tadı gayet güzel mesela sabah kahvaltısının tadı aynı aşure gibi ama bizimkinde tık yok.Biz masada yemek yerken ağzını açıyor tek başına yemiyor.İlla bizide yerken görmesi lazım

Son düzenleme:
ben de çıldırmak üzereyim saat oniki daha yeni uyutabildim o da zor bela uyumamak için direniyor çocuk

ayy bende görevliye çok sinir oldum zilin üstüne uyarı yapıştırmama rağmen zile bastı uyuyan bebemi uyandırdı bende söyledim ama iş işten geçti çok sinir oldum. salih efeyi götürüp al uyut diyecem biraz sonra:84::95::95::95: bizimkinin iştahı düzeldi çok şükür verdiğim şeylerin tadına bakıyor hiç değilseseverse bitiriyor sevmezse 4-5 kaşık alıp bırakıyor en çok kendi tabağımdakileri sevior özellkle istiyor çok geçmiş olsun canım

Anlat anlat canım en azından içini döker rahatlarsın.Aşağı yukarı herkes aynı durumda anlarız seni

Komik kızsın Tuanascım ya

merhaba kızlar.. üzerimde yüzyılların yorgunluğu var sanki.. 3 günde bizi perişan ettiler yaa.. bu sanah gittiler ama yazık yavrum o kadar yorulmuşki saat 7de uyanıp kahvaltısını ettikten sonra öğlene kadar uyudu ben de onunlabirlikteuyudum saat 11.30da telefonun sesine kalktım oğlum 12 de kalktı öğlen yemeğini yedi yine uyudu.. yazık yaa.. görümcemin oğlu çokzor uyuyan ve saat 12de yatan bibebek.. ve en ufak şeye ağlıyor sesi de zil gibi çınlıyor evin içinde.. oğlum uyurken kaç kere uyandıonun zili yüzünden yatılı gelen çocuklu misafir çok zor yaa bizin düzenimiz de alt üst oldu..

canım hala görüşemedik hava daha iyi amayarın yine yağmur geliyor.. bi türlü toparlanamadı havalar kaçında gidecektin sen?

merhaba canım.. allah kolaylık versin.. uyumayan çocuk ve anlayışsız koca ayrı ayrı zor bir arada daha zor.. misafirler için hazır bişiler aldır eşine temizlik işini deüstünkörü yap gitsin.. koltukların altına bakmayacak kimse temiz mi diye.. bi toz al süpür o kadar.. eşin de misafir çağırmasın demiyoruz ama çağırmadan bi sorsa burnu mu düşer? benimki de gelicemsiyene yarın gel diyemez. ben de o yüzden çok yoruldum oğlum küçükken..

canım sana da geçmiş olsun bu arada senin bebiş 8 aylık olmuşşş

ay canım o zil sesi beni de çok sinir ediyor akşama kadar ya kargolar gelip birini soruyor ya da dilenci geliyor zaten doğru düzgün uyumuyor birde onlarla uğraşıyorum
maşallah salih efe ye inşallah hep böyle devam etsin iştahı, darısı bizim başımıza

canım çocukların düzeni değişince çok zor oluyor biz de ankarada çok zorlandık ,mehmet alp sesten çok etkilenir tık sesine uyanıyor tabi annemlerin evde genelde kalabalık oluyordu gündüz hiç uyku uyuyamıyordu, uykuda emdiği için tabi uyamadığından emmiyordu da neyseki orda iştahı güzeldi ek gıdaları iyi yedi ama düzenimiz çok bozuldu bir ay sonra yine aynı şeyler bekliyor tabi bizi

merhaba kızlar nslsınız misafir yoğunluğundan giremiyorum imdaaaatt diye bağırıcam:84::84::84::84: misafir üstüne misafir çoook yoruldum doğum için geldiler geçmiş olsuna geldiler bebek görmeye geldiler şimdide oğlumun sünneti için gelen giden bitmiyo:83::83: haftasonu üst üste 2gün misafirim vardı çokda kalabalık çok yoruldum ve yorgunluğun üstüne hasta oldum :2::2::2::2::2:kaç haftadır hafta sonları misafirim var neyse benden şimdilik bu kadar

geçmiş olsun canım

Merhaba Harpy nasılsın? Uzun zamandır hiç yorum yazmıyordum buraya ,sessiz bir dönemimdeydim galiba! Bu arada,face grubunun adı neydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…