Gunaydin kizlar bizimkide oksuyor burun akintisi bide yavrum oksurmekten uyuyamiyor vitaminlerle beraber 5 surup iciyor tam hastalik zamani sanirim herkesin bebesine saglik sihhat versin rabbim
Gunaydin kizlar bizimkide oksuyor burun akintisi bide yavrum oksurmekten uyuyamiyor vitaminlerle beraber 5 surup iciyor tam hastalik zamani sanirim herkesin bebesine saglik sihhat versin rabbim
günaydın cnm.bizimkide gece hiç uyumadı.derdi ne anlamadım ama sabahta epeyce kustu.üşüttü galiba.size de geçmiş olsun.
Herkese merhaba uzun zamandan sonra yeniden kadınlar kuübündeyim hamile kalmak için giriyordum şimdi oğlum oldu 7.5 aylık ve benim hiç bişeye vaktim yok çok daraldım. Oğlum büyüyor ve süt yetmiyor bizimkisi aç olduğu için değil canı istediği için emiyor emzik bağımlılığı gibi bişey hal öyle olunca geceye süt yetişmiyor bende fabrika değilim ki sürekli üretsin. Altıydı üstüydü temizliydi süt yetişecekdi evin işleri yemek derken hangi parçaya bölüneceğimi şaşırdım. Eşim bide çarşamba gününe misafir çağırmış hafta sonu evde yoktuk ve temizlik yapamadım. İnsan bi sorar ne zaman çağırayım diye "ben eve arkadaşlarımı çağıramayacak mıyım" diyor. herşeyden önemlisi oğlum gece uyumuyor hal öyle olunca ben hiç dinlenemiyorum. tek başınayım yanımda yakınımda kimse yok. sadece yazmak istedim bunları. yazmakla bitmez
Herkese merhaba uzun zamandan sonra yeniden kadınlar kuübündeyim hamile kalmak için giriyordum şimdi oğlum oldu 7.5 aylık ve benim hiç bişeye vaktim yok çok daraldım. Oğlum büyüyor ve süt yetmiyor bizimkisi aç olduğu için değil canı istediği için emiyor emzik bağımlılığı gibi bişey hal öyle olunca geceye süt yetişmiyor bende fabrika değilim ki sürekli üretsin. Altıydı üstüydü temizliydi süt yetişecekdi evin işleri yemek derken hangi parçaya bölüneceğimi şaşırdım. Eşim bide çarşamba gününe misafir çağırmış hafta sonu evde yoktuk ve temizlik yapamadım. İnsan bi sorar ne zaman çağırayım diye "ben eve arkadaşlarımı çağıramayacak mıyım" diyor. herşeyden önemlisi oğlum gece uyumuyor hal öyle olunca ben hiç dinlenemiyorum. tek başınayım yanımda yakınımda kimse yok. sadece yazmak istedim bunları. yazmakla bitmez
Ah bu erkeklersenin bu kociş var ya tam dayaklıkmış.. en az benimki kada ana kuzusu anladığım kadarıyla.. benimki de annesiyle tanıştırdı sonra tamamevlenmeteklif edebilirsin demiş annesi o daevlenme teklif ettibi de marifet gibianlatır her fırsatta :44:
Ya sorma canımyeni gördüm canım ya bu kadar emri vaki olabilir kv nin ayağına gitmişsin resmen teklif almak için
Sevimli şey, bide posta koyuyor demekbenimki sürekli yoluyo kucağımdayken işi saç yolmak süreklide kucağımda olduğu için...
yüzünün şeklini görseniz sanki önemli bişey yapıyomuş gibi konsantre olmuş bi şekilde izin vermezsemde kaşlarını çatıyor....
teşekkür ederim canım internetten araştırdım biraz baya öğrendim. sağolasın ellerine sağlık.ilk dişini kv gördü bilmiyor herhalde diye anne ilk dişini gören hediye alırmış dedim hııııııı biliyorum bi atlet bi kiülot alırım dedi
Sorma canım iştah işini.Bi iyi bi kötü.Yaptığım şeylerin tadı gayet güzel mesela sabah kahvaltısının tadı aynı aşure gibikızlar sizin çocukların iştahı nasıl ? ben bugünlerde günde bir öğün bile veremiyorum yemiyor diye zorlamakta istemiyorum ama benim sinirim iyice bozuldu ,bu arada benim yirmilik diş yine ağrımaya başladı bir de onun acısı
ben de çıldırmak üzereyim saat oniki daha yeni uyutabildim o da zor bela uyumamak için direniyor çocuk
bizimkinin iştahı düzeldi çok şükür verdiğim şeylerin tadına bakıyor hiç değilsekızlar sizin çocukların iştahı nasıl ? ben bugünlerde günde bir öğün bile veremiyorum yemiyor diye zorlamakta istemiyorum ama benim sinirim iyice bozuldu ,bu arada benim yirmilik diş yine ağrımaya başladı bir de onun acısı
çok geçmiş olsun canımAynen benimki de öyle yapıyor yaaa, çok acıyor.
Canım benimki de çok iştahsız hatta farnjit olmuş,koh koh öksürüüyor. Bir gece hiç uyumadık 3 şurubu var artık kullandığı. Çok üzgünüm.Süzüldü yavrucum iki günde. Bu arada evime dönmeme de az kaldı.
Anlat anlat canım en azından içini döker rahatlarsın.Aşağı yukarı herkes aynı durumda anlarız seniHerkese merhaba uzun zamandan sonra yeniden kadınlar kuübündeyim hamile kalmak için giriyordum şimdi oğlum oldu 7.5 aylık ve benim hiç bişeye vaktim yok çok daraldım. Oğlum büyüyor ve süt yetmiyor bizimkisi aç olduğu için değil canı istediği için emiyor emzik bağımlılığı gibi bişey hal öyle olunca geceye süt yetişmiyor bende fabrika değilim ki sürekli üretsin. Altıydı üstüydü temizliydi süt yetişecekdi evin işleri yemek derken hangi parçaya bölüneceğimi şaşırdım. Eşim bide çarşamba gününe misafir çağırmış hafta sonu evde yoktuk ve temizlik yapamadım. İnsan bi sorar ne zaman çağırayım diye "ben eve arkadaşlarımı çağıramayacak mıyım" diyor. herşeyden önemlisi oğlum gece uyumuyor hal öyle olunca ben hiç dinlenemiyorum. tek başınayım yanımda yakınımda kimse yok. sadece yazmak istedim bunları. yazmakla bitmez
Komik kızsın Tuanascım yaeşim misafir geleceği zaman kuytu bir köşe bulup siner:
ayy bende görevliye çok sinir oldum zilin üstüne uyarı yapıştırmama rağmen zile bastı uyuyan bebemi uyandırdı bende söyledim ama iş işten geçti çok sinir oldum. salih efeyi götürüp al uyut diyecem biraz sonra:84::95::95::95:
kızlar benim facede bi sorun oluyor oğlumun fotoğrafını ekledim ama ismini yazamadım biriniz eklerseniz sevinirim
Aynen benimki de öyle yapıyor yaaa, çok acıyor.
Canım benimki de çok iştahsız hatta farnjit olmuş,koh koh öksürüüyor. Bir gece hiç uyumadık 3 şurubu var artık kullandığı. Çok üzgünüm.Süzüldü yavrucum iki günde. Bu arada evime dönmeme de az kaldı.
Kızlar facebookta bi grubunuz varmı, bende girsem resimlere falan baksam, çok merak ediyorum, lütfennnn
merhaba kızlar.. üzerimde yüzyılların yorgunluğu var sanki.. 3 günde bizi perişan ettiler yaa.. bu sanah gittiler ama yazık yavrum o kadar yorulmuşki saat 7de uyanıp kahvaltısını ettikten sonra öğlene kadar uyudu ben de onunlabirlikteuyudum saat 11.30da telefonun sesine kalktım oğlum 12 de kalktı öğlen yemeğini yedi yine uyudu.. yazık yaa.. görümcemin oğlu çokzor uyuyan ve saat 12de yatan bibebek.. ve en ufak şeye ağlıyor sesi de zil gibi çınlıyor evin içinde.. oğlum uyurken kaç kere uyandıonun zili yüzündenyatılı gelen çocuklu misafir çok zor yaa bizin düzenimiz de alt üst oldu...
canım sana da geçmiş olsunbu arada senin bebiş 8 aylık olmuşşş
ayy bende görevliye çok sinir oldum zilin üstüne uyarı yapıştırmama rağmen zile bastı uyuyan bebemi uyandırdı bende söyledim ama iş işten geçti çok sinir oldum. salih efeyi götürüp al uyut diyecem biraz sonra:84::95::95::95:
bizimkinin iştahı düzeldi çok şükür verdiğim şeylerin tadına bakıyor hiç değilseseverse bitiriyor sevmezse 4-5 kaşık alıp bırakıyor en çok kendi tabağımdakileri sevior özellkle istiyor
çok geçmiş olsun canım
merhaba kızlar.. üzerimde yüzyılların yorgunluğu var sanki.. 3 günde bizi perişan ettiler yaa.. bu sanah gittiler ama yazık yavrum o kadar yorulmuşki saat 7de uyanıp kahvaltısını ettikten sonra öğlene kadar uyudu ben de onunlabirlikteuyudum saat 11.30da telefonun sesine kalktım oğlum 12 de kalktı öğlen yemeğini yedi yine uyudu.. yazık yaa.. görümcemin oğlu çokzor uyuyan ve saat 12de yatan bibebek.. ve en ufak şeye ağlıyor sesi de zil gibi çınlıyor evin içinde.. oğlum uyurken kaç kere uyandıonun zili yüzündenyatılı gelen çocuklu misafir çok zor yaa bizin düzenimiz de alt üst oldu..
canım hala görüşemedikhava daha iyi amayarın yine yağmur geliyor.. bi türlü toparlanamadı havalar kaçında gidecektin sen?
merhaba canım.. allah kolaylık versin.. uyumayan çocuk ve anlayışsız koca ayrı ayrı zor bir arada daha zor.. misafirler için hazır bişiler aldır eşine temizlik işini deüstünkörü yap gitsin.. koltukların altına bakmayacak kimse temiz mi diye..bi toz al süpür o kadar.. eşin de misafir çağırmasın demiyoruz ama çağırmadan bi sorsa burnu mu düşer? benimki de gelicemsiyene yarın gel diyemez. ben de o yüzden çok yoruldum oğlum küçükken..
merhaba kızlar nslsınız misafir yoğunluğundan giremiyorum imdaaaatt diye bağırıcam:84::84::84::84: misafir üstüne misafir çoook yoruldum doğum için geldiler geçmiş olsuna geldiler bebek görmeye geldiler şimdide oğlumun sünneti için gelen giden bitmiyo:83::83: haftasonu üst üste 2gün misafirim vardı çokda kalabalık çok yoruldum ve yorgunluğun üstüne hasta oldum :2::2::2::2::2:kaç haftadır hafta sonları misafirim varneyse benden şimdilik bu kadar
Merhaba Harpy nasılsın? Uzun zamandır hiç yorum yazmıyordum buraya ,sessiz bir dönemimdeydim galiba! Bu arada,face grubunun adı neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?