2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

kızlar günaydın nasılsınız?
3 gündür uyumuyorum kızlar oğlum hiç uyumuyor harap oldum insan uykusuz da yaşayabiliyormuşama aynen böyle dün okulda tenefüste uyudugumu farkettim pazar günü oğluma görüntülü sesli duvara yansıyan dönencelerden aldık güya müziği ve görüntüsü oğlumu rahatlatacaktı ama nerdeeee benimki şöyle bi baktı bu ne be çocuk mu kandırıyorsunuz der gibi bi bakış attı eşime ve bana sonra yaramazlığa ve huysuzluğa devam etti dönenceyi verip salıncak almaya karar verdik belki onu sever hem daha uzun kullanılır. kızlar salıncak kullanan var mı?
ha bide dün oğluma om x şurup aldık dün yatmadan önce verdim iyi uyudu maşallah keşke daha önce alsaydım dedim diş çıkarma ağrılarına da iyi geliyormuş ve bitkisel bi şurup. şimdi yine verdim sakin sanki:) bugün okul yok oğlumla beraber yatıp kalkacagım uykusuz 3 günün acısını çıkaracagım Allah izin verirse
harpy canım verdiğin bisküvi tarifini denedim çok güzel oldu hipp mipp halt etmiş yanında hem organik hem lezzetli hem ekonomik daha ne olsun ben ikinci tepsiyi yaparken ilk tepsideki bisküvilerin üstüne eşim Furkan yazmış Furkan bisküvileri oldu yani:)))

merhaba canım hastayım:2::2::2::2: MEHMET SERCAN herzamanki gibi huysuz uykusuz alıştım artık ben şu bisküvi tarifini bende alayım merak ettim
biz salıncak kullanıyoruz 2 ayrı salıncağımız var biri hamak şeklinde sağa sola sallanan diğeri klasik salıncak sercoş hamak şeklinde olanı seviyor ..
afiyet olşun FURKİŞE yesin bisküvilerini büyüsün...

Canım teşekkür ederim, hemen bakıyorum

Geçmiş olsun canım, Dur ben sana bi reçete yazayım::94: sıcak bi banyo, arkasından güzel bi masaj, ardından da 8 9 dokuz saat deliksiz uyku.Bak bunu 2 gün uygula hiç bişeyin kalmıycak
Dalgamı geçiyorsun dediğini duyuyorum ama düşüncesi bile güzel değil mi

Kızlar yoksunuz ama ben yinede bahsedeyim, bu pazar anneler günü niye kimse bahsetmiyo:44:Bu bizim 2.anneler günümüz.
Geçen yıl bu zamanlar karnım yeni yeni belli olmaya başlamıştı, en büyük hediyem beliren göbişimdi, bebişimdi.Eşime bana hediye alma demiştim, çünkü başka hiçbişey beni bu kadar mutlu edemez, oda bana bi mektup yazmıştı, çok hoşuma gitmişti.Bu anneler gününde de kollarımdaki 8 aylık oğlum en büyük hediye bana.Ama babasıda bi güzellik yapacak gibi ağzımı arayıp duruyor

kızlarrrrrrrrrr uyuyomusunuzz hadi kalkın öglen olduu
biz uyumuyorduk ama oğluşumla ilk defa balkonda mis gibi sabah kahvaltısı yaptık hava çok güzeldi afiyet olsun da ben bu bisküvi tarifini kaçırmışımmm bana da veriinnn
ben de tam aman Allahım neden bahsediyor bu kızz kim bize böle masaj yaparkiii demeye başlamıştımm evet kulağa hoş geliyor ama

canım seni çok iyi anlıyorum bizde öyleydik 1 hafta 10 gün sürdü şimdi 3 gündür uyuyoruz bakalım ne zamana kadar artık tetikte bekler oldum ya Allah güç kuvvet versin valla çok zor uykusuzluk

valla canım o dedigin bizde işe yaramıyo 8 -9 saat deilde şöyle deliksiz 2 saat uyusaa ohh dicem

bisküvi tarifi;
13 yemek kaşığı un
1 yumurta
yarım çay bardağı süt
100 gr oda sıcaklığında tere yağı
1 çay bardağı pekmez
1 tutam vanilya

170 derece fırında 15 dk pişirin fazla pişirmeyin kızlar yoksa erimiyor sert oldugu için kalınlığı da cicibebe nin kalınlığı gibi olsa iyi olutor kabarmıyor zaten.

oğlumun allerjisi oldugu için keçi sütü kullandım ve yumurtanın sadece sarısını koydum. 13 kaşık değil de 16 kaşık un tam oldu. kendime göre ayarlamalar yaptım.ha bide vanilya koymadım tam orjinal olsun istedim:)

bu pazar mı amannn aydan günden haberim yok annelik böyle bişey olsa gerek geçen sene benimde karnım minicik bir basket topu yutmuşum gibiydi eşimden bende hediye istemedim o da sağolsun reddetmedi ama artık bu anneler gününde birşeyler alır artık umarım oğluşumla beraber bir iyilik düşünürler mi acaba?

Afiyet olsun, yarasın bebişine canım Kocalarımız yapar, şöyle omuzlarımıza güçlü elleriyle

valla canım o dedigin bizde işe yaramıyo 8 -9 saat deilde şöyle deliksiz 2 saat uyusaa ohh dicem
DimiDedim ya düşünmesi bile güzel canım ya

Yapıyım bugün, oğlum böyle şeyleri kemirmeyi çok sever.Tarif için sağol canım

eşimden bende hediye istemedim o da sağolsun reddetmedi ama artık bu anneler gününde birşeyler alır artık umarım oğluşumla beraber bir iyilik düşünürler mi acaba?
Erkekler biz kadınların ne dediğini ne zaman anlayacak:78:
Bir kadın asla diyorsa hayır demektir, hayır diyorsa belki demektir, belki diyorsa evet demektir

eşim geçen sene birşey almadı bu senede almayacak kesin,sadece anneme internetten hediye bak sana güveniyorum halledersin bu işi demekten başka birşey bilmiyor ,sanki biz anne değiliz :44:

mehmet alp de iki gecedir uyumuyor,bir de benim dişim ağrıyor delirmem yakındırbugün hastaneye gittim dişimi çektireyim diye sağolsun doktorda çok yardımcı oldu ağrı kesici verdi haftaya tekrar gel dedi ,çocuk emziriyorum ilaçları kullanmam sakıncalı olmaz mı dedim mümkünse kullanma diyor, madem öyle beni neden gönderiyorsun çeksene dişi be kadın deli olacam ya

slm kızlar ben geldim:119: hepinizi çok özledim geçen hafta en son sizinle konuştuktan sonra misafir çocukları modemi yere atmışlar,modem gümmmmmmmm.tamire vermiştik pek umut yoktu bugün tam vınn almaya karar vermişken yapılmış çok şükür.geceye muhabbete bekliyorum sizleri,bu arada okula başladım feleğim şaştı resmen,giden hoca ben gelecem diye hiçbir yazılı yapmamış,hiçbir bilgiyi sisteme kaydetmemiş,bir yığın iş var yapılacak,deli oluyorum,okulda her gün yeni bir şey duyuyorum yapmam gereken diğer hocanın yapmadığı neyse akşama görüşürüz,hepinizi ve bebişleri öpüyorum

arkadaşlar hepinize iyi akşamlar aylardır kafamı kurcalayan bişey var ve stresten sütüm bile azalacak nerdeyse. aranızda bebeği emzik biberon almayıpta çalışan anneler varmı bende 2 ay sonra işe başlıycam ve böyle bi durum var ve bebeğim emmeden uyumayan bebeklerden sakın sen yokken alır o biberonu demeyin denedik almadı akşama kadar kendini yıprattı çok düşünüyorum siz neler yapıyosunuz. yoksa kıyamıycam yavruma işi bırakıcam

uzun zamandır yoktun canım hoşgeldin ,utkumuz nasıl alıştı mı yeni düzenine...

canım benim oğlumda biberon almıyor ama ben ücretsiz izindeyim henüz başlamayı düşünmüyorum ,sen de sabah işe gitmeden emzir sen gelene kadar ek gıdalarını versinler akşam gelince emzirirsin bir de uyumadan emzir gecede emzirirsen yeter bence ,bu kadar stres yapma bence

eşim geçen sene birşey almadı bu senede almayacak kesin,sadece anneme internetten hediye bak sana güveniyorum halledersin bu işi demekten başka birşey bilmiyor ,sanki biz anne değiliz :44:
Bak buda iyiymiş Erkekler ve anneleri:84:

Geçmiş olsun canım, bilirim diş ağrısını.ben hamile kalmadan önce çektirdim şuan çok rahatım.Darısı başına

Canım bende doğum iznindeyim, benimkide ya emerek ya sallayarak uyur.Sallamayı denedinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…