- 2 Şubat 2011
- 1.433
- 95
- 163
Kızlar yoksunuz ama ben yinede bahsedeyim, bu pazar anneler günü niye kimse bahsetmiyo:44:Bu bizim 2.anneler günümüz.
Geçen yıl bu zamanlar karnım yeni yeni belli olmaya başlamıştı, en büyük hediyem beliren göbişimdi, bebişimdi.Eşime bana hediye alma demiştim, çünkü başka hiçbişey beni bu kadar mutlu edemez, oda bana bi mektup yazmıştı, çok hoşuma gitmişti.Bu anneler gününde de kollarımdaki 8 aylık oğlum en büyük hediye bana.Ama babasıda bi güzellik yapacak gibi ağzımı arayıp duruyor
slm kızlar ben geldim:119: hepinizi çok özledimgeçen hafta en son sizinle konuştuktan sonra misafir çocukları modemi yere atmışlar,modem gümmmmmmmm .tamire vermiştik pek umut yoktu bugün tam vınn almaya karar vermişken yapılmış çok şükür.geceye muhabbete bekliyorum sizleri,bu arada okula başladım feleğim şaştı resmen,giden hoca ben gelecem diye hiçbir yazılı yapmamış,hiçbir bilgiyi sisteme kaydetmemiş,bir yığın iş var yapılacak,deli oluyorum,okulda her gün yeni bir şey duyuyorum yapmam gereken diğer hocanın yapmadığı neyse akşama görüşürüz,hepinizi ve bebişleri öpüyorum
Merhaba Harpy nasılsın? Uzun zamandır hiç yorum yazmıyordum buraya ,sessiz bir dönemimdeydim galiba! Bu arada,face grubunun adı neydi?
kızlar günaydın nasılsınız?
3 gündür uyumuyorum kızlar oğlum hiç uyumuyor harap oldum insan uykusuz da yaşayabiliyormuşama aynen böyle dün okulda tenefüste uyudugumu farkettim pazar günü oğluma görüntülü sesli duvara yansıyan dönencelerden aldık güya müziği ve görüntüsü oğlumu rahatlatacaktı ama nerdeeee benimki şöyle bi baktı bu ne be çocuk mu kandırıyorsunuz der gibi bi bakış attı eşime ve bana sonra yaramazlığa ve huysuzluğa devam etti dönenceyi verip salıncak almaya karar verdik belki onu sever hem daha uzun kullanılır. kızlar salıncak kullanan var mı?
ha bide dün oğluma om x şurup aldık dün yatmadan önce verdim iyi uyudu maşallahkeşke daha önce alsaydım dedim diş çıkarma ağrılarına da iyi geliyormuş ve bitkisel bi şurup. şimdi yine verdim sakin sanki:) bugün okul yok oğlumla beraber yatıp kalkacagım uykusuz 3 günün acısını çıkaracagım Allah izin verirse
harpy canım verdiğin bisküvi tarifini denedim çok güzel oldu hipp mipp halt etmiş yanında hem organik hem lezzetli hem ekonomik daha ne olsunben ikinci tepsiyi yaparken ilk tepsideki bisküvilerin üstüne eşim Furkan yazmış Furkan bisküvileri oldu yani:)))
Kızlar yoksunuz ama ben yinede bahsedeyim, bu pazar anneler günü niye kimse bahsetmiyo:44:Bu bizim 2.anneler günümüz.
Geçen yıl bu zamanlar karnım yeni yeni belli olmaya başlamıştı, en büyük hediyem beliren göbişimdi, bebişimdi.Eşime bana hediye alma demiştim, çünkü başka hiçbişey beni bu kadar mutlu edemez, oda bana bi mektup yazmıştı, çok hoşuma gitmişti.Bu anneler gününde de kollarımdaki 8 aylık oğlum en büyük hediye bana.Ama babasıda bi güzellik yapacak gibi ağzımı arayıp duruyor
bisküvi tarifi;
13 yemek kaşığı un
1 yumurta
yarım çay bardağı süt
100 gr oda sıcaklığında tere yağı
1 çay bardağı pekmez
1 tutam vanilya
170 derece fırında 15 dk pişirin fazla pişirmeyin kızlar yoksa erimiyor sert oldugu için kalınlığı da cicibebe nin kalınlığı gibi olsa iyi olutor kabarmıyor zaten.
oğlumun allerjisi oldugu için keçi sütü kullandım ve yumurtanın sadece sarısını koydum. 13 kaşık değil de 16 kaşık un tam oldu. kendime göre ayarlamalar yaptım.ha bide vanilya koymadım tam orjinal olsun istedim:)
Erkekler biz kadınların ne dediğini ne zaman anlayacak:78:
Bir kadın asla diyorsa hayır demektir, hayır diyorsa belki demektir, belki diyorsa evet demektir
eşim geçen sene birşey almadı bu senede almayacak kesin,sadece anneme internetten hediye bak sana güveniyorum halledersin bu işi demekten başka birşey bilmiyor ,sanki biz anne değiliz :44:
arkadaşlar hepinize iyi akşamlar aylardır kafamı kurcalayan bişey var ve stresten sütüm bile azalacak nerdeyse. aranızda bebeği emzik biberon almayıpta çalışan anneler varmı bende 2 ay sonra işe başlıycam ve böyle bi durum var ve bebeğim emmeden uyumayan bebeklerden sakın sen yokken alır o biberonu demeyin denedik almadı akşama kadar kendini yıprattı çok düşünüyorum siz neler yapıyosunuz. yoksa kıyamıycam yavruma işi bırakıcam
mehmet alp de iki gecedir uyumuyor,bir de benim dişim ağrıyor delirmem yakındırbugün hastaneye gittim dişimi çektireyim diye sağolsun doktorda çok yardımcı oldu ağrı kesici verdi haftaya tekrar gel dedi ,çocuk emziriyorum ilaçları kullanmam sakıncalı olmaz mı dedim mümkünse kullanma diyor, madem öyle beni neden gönderiyorsun çeksene dişi be kadın deli olacam ya
Lovelyangel, Harpy kızlar tünaydınnn.Gördüm sizi:80::80::80:
Dün facede sizleri gördüm çok mutlu oldum.Aslında facele falan işim olmaz.Eşimde bende pek sevmeyiz zaten oğlumuzun adına açtık sayfamızı.Ama böyle güzellikleride varmış, sizleri tanıdım.
Harpy sen yoktun galiba grupta
slm kızlar ben geldim:119: hepinizi çok özledimgeçen hafta en son sizinle konuştuktan sonra misafir çocukları modemi yere atmışlar,modem gümmmmmmmm .tamire vermiştik pek umut yoktu bugün tam vınn almaya karar vermişken yapılmış çok şükür.geceye muhabbete bekliyorum sizleri,bu arada okula başladım feleğim şaştı resmen,giden hoca ben gelecem diye hiçbir yazılı yapmamış,hiçbir bilgiyi sisteme kaydetmemiş,bir yığın iş var yapılacak,deli oluyorum,okulda her gün yeni bir şey duyuyorum yapmam gereken diğer hocanın yapmadığı neyse akşama görüşürüz,hepinizi ve bebişleri öpüyorum
Lovelyangel, Harpy kızlar tünaydınnn.Gördüm sizi:80::80::80:
Dün facede sizleri gördüm çok mutlu oldum.Aslında facele falan işim olmaz.Eşimde bende pek sevmeyiz zaten oğlumuzun adına açtık sayfamızı.Ama böyle güzellikleride varmış, sizleri tanıdım.
Harpy sen yoktun galiba grupta
Bak bak sen Mehmete.Büyümüşte anneye güzellik yapıyobenim oğluşum hediyemi aldıalışveriş için gittiğim bir mağazada çantalara bakıyordum ama almayı düşünmüyordum oğlum çantalardan birine yapıştı bırakmadı bende o çantayı aldım oğlumun bana anneler günü hediyesi birde kızım var benim oda genellikle bana bişeyler yazar :81:
kuzucuklarımın kendileri hediyerabbim korusun onları...
Canım bende evlenmeden önce beklerdim hediye, yılbaşı, sevgililer günü, tanışma yıldönümü.Artık o kadar umrumda değil.Eşimede söyledim bunu.O günü hatırlasın şöyle sıkı sıkı sarılsın, güzel bi mesaj veya not yeter de artar.Zaten alınacak herşeyi almışız birbirimize.Ne alacağını aşağı yukarı tahmin ediyorsun, süprizi kalmıyo.Tabi gelecek hediyeye de hayır dememanneler günü diyince aklıma gelecek hediyeler gelmedi ne yazıkki direk alınacaklar geldi.. benim kociş düşündü mü acaba bişiler :44: hiç belliolmaz sevgililer gününe karşı ama anneler gününü hep kutlar hediye alır. bakalım sıra bana gelince ona da karşı olabilir birden bekliyorum yani
Kime Harpycim.Annenemi kaynananamı?Ne çok nana oldu:26:bu arada anneler günü içim meyve sepeti göndermeyi düşünülyorum? ne dersiniz?
Zaten çok lazım bişey değil canım ya.Bizimde yoktu.Kaynanamlar başka şehirde, bebeğin fotoğraflarını görmek istiyo diye sırf onlar için açtık.Senin eşinin vardı galiba, onun üzerinden giremezmisintünaydın canım.. nasılsın bu gün? malesef canım benim faceim yok
merhaba canım ben de okul internete girişini bu kadar etkiliyor diye düşünmüştüm.. iyiki modemin bozulmuş
tünaydın canım.. nasılsın bu gün? malesef canım benim faceim yok
Bak buda iyiymişErkekler ve anneleri:84:
Geçmiş olsun canım, bilirim diş ağrısını.ben hamile kalmadan önce çektirdim şuan çok rahatım.Darısı başına
Canım bende doğum iznindeyim, benimkide ya emerek ya sallayarak uyur.Sallamayı denedinmi
selam kızlar bugün çok yoğun birgün bizim için,oğlum sabah 15 dk aralıksız öksürdü nefesi kesildi kuzumun öksürmekten çok korktum doktora gittik üşütmüş iki tane şurup verdi inşallah çabuk geçer,ben de bugün başka bir doktora gittim yirmilik dişim gömülü olduğu için haftaya ameliyat tarihi verdi gömülü dişi çektirmekten çok bir hafta süren ağrısını şimdiden düşünmeye başladım ama biran önce kurtulmak istiyorum bu dişten
kızlarrrr nasılsınızz sizleri çook özledim ama malesef net olayım kısıtlı burda acınca hemen sıze bakıyorum yazıp cıkıyorum gecmısı bıle okuyamıyorum bızım keyfımız yerınde havalarda ısınsa daha guzel olucak guzel hava yakaladıkmı hemen dısarı atıyoruz kendımızın eylul hanım gezmeye cok alıstı bıryere gıderken babam alıyor kucagına sımdı ceketını gıydımı dedesıne bakıp atlıyor baybay yapıp el sllıyor bay bayı ogrendık ne cabuk buyudu bunlar ya ınanmıyorum hala ama emeklemeye nıyetımız yok daha yurumeye bayılıyor ama ust dısımız gelıcek sanırım bıkac gun sıkıntı yasadık bızde baska bırsey yok sızlerde ne var ne yokgecmısı okuyamıyorumda umarım kımsede sorun yoktur bu arada neler ekledınız bebıslerın menulerıne yazarmısınız balık tavuk falan vermı cevız veren varmı burda dr cıkamadık daha neler eklıyeyım sızlerın sayesınde menumuzu genısletmek ıstıyorum kafama gore yapamıyorum fırsat bulunca bakarım hepınızı öpüyorumm bebişlerinizide öpüyorumm
bu ğün akşam sünnet olduk...şimdide uyuyoruz.......allaha şükür fazla ağlamadık..olduda bitti maşallahhh .nazarda deümez inşallah..
geçmiş olsun canım,ben de ameliyatla aldırmıştım 20lik dişimi,dikişe dikkat et,ben dikişi patlatmıştım okulda bir gün öğrencilere bağırırkenzaten ertesi gün de alınacaktı dikişler dün utkuyu sormuşun cevap yazamadım kusura bakma,utku ve ben uyum sürecindeyiz geçen haftadan beri,sabahları ben giderken arkamdan bakıyor kötü kötü,öğleyin eve girer girmez kollarını açıyor yüzümü seviyor okşuyor yavrum ben yokken çok sıkılıyormuş yavrum.kv öyle diyor.öğle eve geliyorum hemen utkuyla ilgilenmeye başlıyorum hiç dinlenemiyorum,akşam biraz d,nleneyim diyorum olmuyor utku 8-9arası uyurdu ben okula başladığımdan beri 12leri buluyor nerdeyse uyuması,tabi bu durumda kvnin emeği çoookk,çocuğun uyumasını istemiyor kadın,bile bile ses yapıyor uyansın diye annemin kardeşimden gelmesini dört gözle bekliyorum,hala kardeşime ve bebeğe bakıyor.geceleri de huzursuzluğu var,uykusunda sürekli ses çıkarıyor,diş te çıkarıyor olabilir,sabahları uykusuz gözlerle okula gidiyorum bugün öğrenciler çok uykusuz göründüğümü söylediler utandım,pek çaktırmamaya çalışıyordum ama becerememişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?