2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

geçmiş olsun canım ,ankarada hangi hastanede oldu bizde gelecek ay düşünüyoruz ankarada yaptıracağım,memnun kaldınız mı ?lokal anesteziylemi yaptılar ,birde ne kadar ücreti ?

canım en natoyolunda doğukent polikinliğinde yapırdı.orda sünent üzüerine uzman doktor yusuf balal yaptırdım çok mmenun kaldık.bizde içeri ğirdik ben hatta kameraya çektim 150 tl.yaptırdık.lokal aneztezi ile oldu.akşam saat 4 de yaptılar şimdi uyuyor bebişim.sarmadı doktor.çokda ğüzel temiz çalıştı.biz menun kaldık.ankarada hastanelerde doktorlar en az 250 300 arası yapıyor.

çok sağol canım ,gelecek ay yeğenimle mehmet alp'i beraber yaptıracağız ben de lokal olsun istiyorum biz de doğukent de yaptırırız o zaman.
tekrar geçmiş olsun canım

Selam kızlar görüşmeyeli nasılsınız?

Ay canım ben 750 tl'ye yaptırdım güya en iyi yerde olsun diye. Ama hiç memnun kalmadım. Böyle cırt cırt sünnet yapan sürekli sünnet yapılan basit bi poliklinikte yaptırın canım. İnan onlar daha tecrübeli oluyo. Bizimkinde hala 1 ay oldu hala çok hafif bi şişlik var. Doktoru gidip evire çevire dövesim geliyo. Şekerdelisi canım normal mi bu kadar uzun sürmesi?

canım ben çalışmaya başlayalı 2,5 ay oldu oğlum doğdugundan beri biberon almadı ve emerek uyumaya alıştı. ben de çok korkuyordum ama korktugum gibi olmadı. uykuya dalarken ve uyanırken meme aradıgını söylediler bulamayınca ve kokumu almayınca fazla huysuzluk etmiyordu zaten. bi sıkıntı yaşamadık yani ama rahatlaması için kolay uyuması için saç kurutma makinesi ile uyutmalarını söyledim. işe yaramadı mı hem de çok yaradı. oğlum ağlayınca makineyi açınca rahatlıyor çünkü şimdi ben yokken oğlumun en yakın arkadası saç kurutma makinesi:) kendine bu kadar stres yapma emin ol yavrun bunu hissediyor herşey güzel olacak diye düşün ki öyle olsun ben düşüncelerin sonuçları doğurduguna inanırım hep:)
ben de oğlum adına açtım sevmem face i pek ama arkadaşlarla paylaşım için iyi oluyor
hoşgeldin canım :) ben 2,5 aydır öyleyim günlük 2 saat uyku alırsam yetiyor artık:)
bu ğün akşam sünnet olduk...şimdide uyuyoruz.......allaha şükür fazla ağlamadık..olduda bitti maşallahhh.nazarda deümez inşallah..
hayırlı olsun canım Rabbim düğününü de gösterir insallah:)
ben tavuk balık (1 haftadır) ceviz badem kuru dut ve kuru üzüm (15 gündür)başladım. çok da sevdi yavrum. naksis yulaf nereden alıyorsunuz? nelerlerde satılıyor?

merhaba tatlım bizim 20 gün sonra pek bişey kalmamıştı şişlik fazla sürmedi ama dr bir ay sürebilir demişti. çocuk drunuz kontrol ediyor değil mi?

slm canım,inşallah iyisindir,yulaf büyük marketlerde satılıyor,ben yulaf ezmesi olarak aldım,ama nasıl pişirecem bilmiyorum naksisten tarif alalım,nerelerde kullanıyorsa çorba meyve vs.oğluma farklı bir çorba tarifi arıyorum,fikirlerinizi beklerim.sebze çorbalarında sıkılmaya başladı artık.bugün ezogelin yaptım beğenndi,yarına hiçbir fikrim yok

canım yulafı adesede bulabilirsin ,ben burda yulaf ununu bulamadım ezmesini aldım 5 dk suyla pişirip blenderdan geçiriyorum

canım ben de yulaf ezmesi kullanıyorum .
_ 1 yemek kaşığı yulaf ezmesine 1 su bardağı su bir miktar balkabağı (kuru kayısıda olabilir)bol miktarda kullanırsan daha lezzetli oluyor ekleyip 5dk pişiriyorum daha sonra 1 tatlı kaşığı pekmez ,1 ceviz ekleyip blenderdan geçiriyorum balkağı yerine başka meyvelerde kullanıyorum ama tabi onları yulafı pişirdikten sonra ekliyorum .
_çorbalarının içerisine un yerine yulaf ezmesi eklediğimde oluyor.
_sabahları labne ve yumurta yemek istemiyor mehmet alp ben de yine yulaf ezmesini pişirip içerisine labne ve yumurta sarısı ,ceviz ve pekmez ekleyip blenderdan geçirip bu şekilde veriyorum bazen
şimdilik aklıma gelen tarifler bunlar inşallah bebişler beğenir

canım ben dün kabak, patates, havuç, ıspanak, tavuk koydum çok sevdi oğlum. azıcık da tavuk ciğeri atmıştım bi gıdım:)

tarifin çok güzel canım teşekkürler farklı şeyler yemek istiyorlar artık

bi tarifde ben vereyim size belki deneyeniniz vardır...
biraz kuru kayısı
kuru üzüm çekirdeksiz
kuru erik çekirdeklerini çıkarın
kuru incir
hurma bunları karıştırıp az su ile haşlıyorum hoşaf yapıyor gibi daha sonra kendi suyu ile blendardan geçiriyorum pekmez koyuyorum çok güzel oluyo siz bile yiebilirsiniz kavanoz meyve yedirene kadar bunu deneyin çok faydalı tadıda çok güzel...öğün aralarında veriyorum..

Canım ben 15 gündür yasaklı olanlar hariç (bal, şeker, y.beyazı v.b.) herşeyi vermeye başladım.Mesela balık çorbası, kuruyemişler, hoşaf aklına ne gelirse.Değişiklik hoşlarına gidiyor

bu ğün akşam sünnet olduk...şimdide uyuyoruz.......allaha şükür fazla ağlamadık..olduda bitti maşallahhh.nazarda deümez inşallah..
Hadi geçmiş olsun canım

Bi ben miyim 750 ye yaptıran yaaa neyse giden para olsun doktorumuz çok iyiydi Allahtan

ben de oğlum adına açtım sevmem face i pek ama arkadaşlarla paylaşım için iyi oluyor
Anlıyorum seni canım, biz karı koca biraz eski kafalıyız, teknolojiyle çok aramız yok, sevmiyoruz.

Kızlar ben yulaf ezmesi bulamadım, yulaf unu aldım ama bunun içinde kabuların çekilmesinden kaynaklanana kılçıklar var, eledim ama bu seferde ince unlar ayrıldı unun iri tanerleri de kılçıklarla kaldı, nasıl ayıracağım ben onları ya
Ben artık bebeğimin herşeyine un yerine yulaf koymaya başladım, çorbasına, kurabiyesine, sabah kahvaltısına

merhaba millet nasılsınız?

geçmiş olsun canım.. acil şifalar diliyorum..

maşallah bebişine.. bizimki de 1 kere bye byeyaptı babasına sonra bir daha yaptıramadık.. bir de kendi kendine gel gel yapıyor, ben gel gel demeye başlayınca bırakıyor utangaç bizimki
ben menüye en son kıyma ekledim.. onun dışında kahvaltısını milupa 8 aylık kahvaltıya çevirdim içinde pütürler var pek severek olmasada yiyor. pütürleri çiğnemiyor direk yutuyor ama eline ekmek verirsek onun birazını yiyor çiğneyerek.. inşallah pütür sorunumuz olmaz :26:

hayırlı olsun canım..

canım o kılçıkları yiyebilir bence.. ama kafana takılıyorsa hippin yulaf unu var tahıl bazlı kaşık maması diye geçiyor.. içinde sadece yulaf unu ve b1 vitamini var..

geçmişler olsun canım..darısı bizlerin başına.erkek oldu oğluşun artık desene
teşeşkkür ederim canım .darısı sizinkilerin başına.

canım ben 150 tl ye yaptrıdım.çokdamemnun kaldık.dün akşam 4 de oldu eve geldik 1 saat mızmızlandı sonra yattık uyuduk sabaha kadar bu ğün sabahta sıcak suya batiodin döküp oturtum dr.kontrole ğittik.çok ğüzel tamam 2 ğüne bişey kalmaz dedi.bebeğimde hiç sünent olmuşğibi değil maşalh.bu arada bizde sarğı yok.altını bezlerken bezine bolca hakiki zeytin yağı döküyorum.o kadar.şişlik morarma falan yok bizde şimdilik

ya ben hiç yulaf irmik pirinç unu felan vermiyorum.eve ne pişiriisem ondan veriyorum.sabah kahvaltı reçel yumurta yada reçel peynir.öğlen çorba akşamda mayva karışımı armut muz elmayı cam rendeden ğeçiriyorum bazen çilekde atıyorum o kdar.bunların yanındada beni sürekli emiyor..acaba bende veriyimmi onlardan.kızlar yardımncı olun.başka neler yedirebiliim oğluşuma.eksik bi,şey yapmak istemiyorum...:2::2::2::2::2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…