geçmiş olsun canım ,ankarada hangi hastanede oldu bizde gelecek ay düşünüyoruz ankarada yaptıracağım,memnun kaldınız mı ?lokal anesteziylemi yaptılar ,birde ne kadar ücreti ?
canım en natoyolunda doğukent polikinliğinde yapırdı.orda sünent üzüerine uzman doktor yusuf balal yaptırdım çok mmenun kaldık.bizde içeri ğirdik ben hatta kameraya çektim 150 tl.yaptırdık.lokal aneztezi ile oldu.akşam saat 4 de yaptılar şimdi uyuyor bebişim.sarmadı doktor.çokda ğüzel temiz çalıştı.biz menun kaldık.ankarada hastanelerde doktorlar en az 250 300 arası yapıyor.
bu ğün akşam sünnet olduk...şimdide uyuyoruz.......allaha şükür fazla ağlamadık..olduda bitti maşallahhh .nazarda deümez inşallah..
canım en natoyolunda doğukent polikinliğinde yapırdı.orda sünent üzüerine uzman doktor yusuf balal yaptırdım çok mmenun kaldık.bizde içeri ğirdik ben hatta kameraya çektim 150 tl.yaptırdık.lokal aneztezi ile oldu.akşam saat 4 de yaptılar şimdi uyuyor bebişim.sarmadı doktor.çokda ğüzel temiz çalıştı.biz menun kaldık.ankarada hastanelerde doktorlar en az 250 300 arası yapıyor.
canım ben çalışmaya başlayalı 2,5 ay oldu oğlum doğdugundan beri biberon almadı ve emerek uyumaya alıştı. ben de çok korkuyordum ama korktugum gibi olmadı. uykuya dalarken ve uyanırken meme aradıgını söylediler bulamayınca ve kokumu almayınca fazla huysuzluk etmiyordu zaten. bi sıkıntı yaşamadık yani ama rahatlaması için kolay uyuması için saç kurutma makinesi ile uyutmalarını söyledim. işe yaramadı mı hem de çok yaradı. oğlum ağlayınca makineyi açınca rahatlıyor çünkü şimdi ben yokken oğlumun en yakın arkadası saç kurutma makinesi:) kendine bu kadar stres yapma emin ol yavrun bunu hissediyor herşey güzel olacak diye düşün ki öyle olsun ben düşüncelerin sonuçları doğurduguna inanırım hep:)arkadaşlar hepinize iyi akşamlar aylardır kafamı kurcalayan bişey var ve stresten sütüm bile azalacak nerdeyse. aranızda bebeği emzik biberon almayıpta çalışan anneler varmı bende 2 ay sonra işe başlıycam ve böyle bi durum var ve bebeğim emmeden uyumayan bebeklerden sakın sen yokken alır o biberonu demeyin denedik almadı akşama kadar kendini yıprattı çok düşünüyorum siz neler yapıyosunuz. yoksa kıyamıycam yavruma işi bırakıcam
ben de oğlum adına açtım sevmem face i pek ama arkadaşlarla paylaşım için iyi oluyorLovelyangel, Harpy kızlar tünaydınnn.Gördüm sizi:80::80::80:
Dün facede sizleri gördüm çok mutlu oldum.Aslında facele falan işim olmaz.Eşimde bende pek sevmeyiz zaten oğlumuzun adına açtık sayfamızı.Ama böyle güzellikleride varmış, sizleri tanıdım.
Harpy sen yoktun galiba grupta
hoşgeldin canım :) ben 2,5 aydır öyleyim günlük 2 saat uyku alırsam yetiyor artık:)geçmiş olsun canım,ben de ameliyatla aldırmıştım 20lik dişimi,dikişe dikkat et,ben dikişi patlatmıştım okulda bir gün öğrencilere bağırırkenzaten ertesi gün de alınacaktı dikişler dün utkuyu sormuşun cevap yazamadım kusura bakma,utku ve ben uyum sürecindeyiz geçen haftadan beri,sabahları ben giderken arkamdan bakıyor kötü kötü,öğleyin eve girer girmez kollarını açıyor yüzümü seviyor okşuyor yavrum ben yokken çok sıkılıyormuş yavrum.kv öyle diyor.öğle eve geliyorum hemen utkuyla ilgilenmeye başlıyorum hiç dinlenemiyorum,akşam biraz d,nleneyim diyorum olmuyor utku 8-9arası uyurdu ben okula başladığımdan beri 12leri buluyor nerdeyse uyuması,tabi bu durumda kvnin emeği çoookk,çocuğun uyumasını istemiyor kadın,bile bile ses yapıyor uyansın diye annemin kardeşimden gelmesini dört gözle bekliyorum,hala kardeşime ve bebeğe bakıyor.geceleri de huzursuzluğu var,uykusunda sürekli ses çıkarıyor,diş te çıkarıyor olabilir,sabahları uykusuz gözlerle okula gidiyorum bugün öğrenciler çok uykusuz göründüğümü söylediler utandım,pek çaktırmamaya çalışıyordum ama becerememişim
hayırlı olsun canım Rabbim düğününü de gösterir insallah:)bu ğün akşam sünnet olduk...şimdide uyuyoruz.......allaha şükür fazla ağlamadık..olduda bitti maşallahhh .nazarda deümez inşallah..
ben tavuk balık (1 haftadır) ceviz badem kuru dut ve kuru üzüm (15 gündür)başladım. çok da sevdi yavrum. naksis yulaf nereden alıyorsunuz? nelerlerde satılıyor?merhaba canım çocuklar kalabalık ortamı ne kadar seviyorlar gelişimleri içinde güzel oluyor bence kalabalık daha çok şey görüyorlar,bizde geçen ay annemlerdeydik mehmet alp baya bir hareketlendi orda ,canım ben tavuk, balık henüz vermiyorum ceviz ,badem ve fındık döverek hergün birini verebilirsin dedi doktor ben sadece ceviz verdim diğerlerini daha vermedim,yulaf çok sık kullanıyorum oğlum seviyor onun dışında menüsünde çok bi değişiklik yok
Selam kızlar görüşmeyeli nasılsınız?
Ay canım ben 750 tl'ye yaptırdım güya en iyi yerde olsun diye. Ama hiç memnun kalmadım. Böyle cırt cırt sünnet yapan sürekli sünnet yapılan basit bi poliklinikte yaptırın canım. İnan onlar daha tecrübeli oluyo. Bizimkinde hala 1 ay oldu hala çok hafif bi şişlik var. Doktoru gidip evire çevire dövesim geliyo. Şekerdelisi canım normal mi bu kadar uzun sürmesi?
canım ben çalışmaya başlayalı 2,5 ay oldu oğlum doğdugundan beri biberon almadı ve emerek uyumaya alıştı. ben de çok korkuyordum ama korktugum gibi olmadı. uykuya dalarken ve uyanırken meme aradıgını söylediler bulamayınca ve kokumu almayınca fazla huysuzluk etmiyordu zaten. bi sıkıntı yaşamadık yani ama rahatlaması için kolay uyuması için saç kurutma makinesi ile uyutmalarını söyledim. işe yaramadı mı hem de çok yaradı. oğlum ağlayınca makineyi açınca rahatlıyor çünkü şimdi ben yokken oğlumun en yakın arkadası saç kurutma makinesi:) kendine bu kadar stres yapma emin ol yavrun bunu hissediyor herşey güzel olacak diye düşün ki öyle olsun ben düşüncelerin sonuçları doğurduguna inanırım hep:)
ben de oğlum adına açtım sevmem face i pek ama arkadaşlarla paylaşım için iyi oluyor
hoşgeldin canım :) ben 2,5 aydır öyleyim günlük 2 saat uyku alırsam yetiyor artık:)
hayırlı olsun canım Rabbim düğününü de gösterir insallah:)
ben tavuk balık (1 haftadır) ceviz badem kuru dut ve kuru üzüm (15 gündür)başladım. çok da sevdi yavrum. naksis yulaf nereden alıyorsunuz? nelerlerde satılıyor?
merhaba tatlım bizim 20 gün sonra pek bişey kalmamıştı şişlik fazla sürmedi ama dr bir ay sürebilir demişti. çocuk drunuz kontrol ediyor değil mi?
canım ben çalışmaya başlayalı 2,5 ay oldu oğlum doğdugundan beri biberon almadı ve emerek uyumaya alıştı. ben de çok korkuyordum ama korktugum gibi olmadı. uykuya dalarken ve uyanırken meme aradıgını söylediler bulamayınca ve kokumu almayınca fazla huysuzluk etmiyordu zaten. bi sıkıntı yaşamadık yani ama rahatlaması için kolay uyuması için saç kurutma makinesi ile uyutmalarını söyledim. işe yaramadı mı hem de çok yaradı. oğlum ağlayınca makineyi açınca rahatlıyor çünkü şimdi ben yokken oğlumun en yakın arkadası saç kurutma makinesi:) kendine bu kadar stres yapma emin ol yavrun bunu hissediyor herşey güzel olacak diye düşün ki öyle olsun ben düşüncelerin sonuçları doğurduguna inanırım hep:)
ben de oğlum adına açtım sevmem face i pek ama arkadaşlarla paylaşım için iyi oluyor
hoşgeldin canım :) ben 2,5 aydır öyleyim günlük 2 saat uyku alırsam yetiyor artık:)
hayırlı olsun canım Rabbim düğününü de gösterir insallah:)
ben tavuk balık (1 haftadır) ceviz badem kuru dut ve kuru üzüm (15 gündür)başladım. çok da sevdi yavrum. naksis yulaf nereden alıyorsunuz? nelerlerde satılıyor?
merhaba tatlım bizim 20 gün sonra pek bişey kalmamıştı şişlik fazla sürmedi ama dr bir ay sürebilir demişti. çocuk drunuz kontrol ediyor değil mi?
slm canım,inşallah iyisindir,yulaf büyük marketlerde satılıyor,ben yulaf ezmesi olarak aldım,ama nasıl pişirecem bilmiyorum naksisten tarif alalım,nerelerde kullanıyorsa çorba meyve vs.oğluma farklı bir çorba tarifi arıyorum,fikirlerinizi beklerim.sebze çorbalarında sıkılmaya başladı artık.bugün ezogelin yaptım beğenndi,yarına hiçbir fikrim yok
slm canım,inşallah iyisindir,yulaf büyük marketlerde satılıyor,ben yulaf ezmesi olarak aldım,ama nasıl pişirecem bilmiyorum naksisten tarif alalım,nerelerde kullanıyorsa çorba meyve vs.oğluma farklı bir çorba tarifi arıyorum,fikirlerinizi beklerim.sebze çorbalarında sıkılmaya başladı artık.bugün ezogelin yaptım beğenndi,yarına hiçbir fikrim yok
tarif için sağolcanım ben de deneyeceğim yulaf ezmesi alınca
canım yulafı adesede bulabilirsin ,ben burda yulaf ununu bulamadım ezmesini aldım 5 dk suyla pişirip blenderdan geçiriyorum
tarifin çok güzel canım teşekkürler farklı şeyler yemek istiyorlar artıkcanım ben de yulaf ezmesi kullanıyorum .
_ 1 yemek kaşığı yulaf ezmesine 1 su bardağı su bir miktar balkabağı (kuru kayısıda olabilir)bol miktarda kullanırsan daha lezzetli oluyor ekleyip 5dk pişiriyorum daha sonra 1 tatlı kaşığı pekmez ,1 ceviz ekleyip blenderdan geçiriyorum balkağı yerine başka meyvelerde kullanıyorum ama tabi onları yulafı pişirdikten sonra ekliyorum .
_çorbalarının içerisine un yerine yulaf ezmesi eklediğimde oluyor.
_sabahları labne ve yumurta yemek istemiyor mehmet alp ben de yine yulaf ezmesini pişirip içerisine labne ve yumurta sarısı ,ceviz ve pekmez ekleyip blenderdan geçirip bu şekilde veriyorum bazen
şimdilik aklıma gelen tarifler bunlar inşallah bebişler beğenir
Canım ben 15 gündür yasaklı olanlar hariç (bal, şeker, y.beyazı v.b.) herşeyi vermeye başladım.Mesela balık çorbası, kuruyemişler, hoşaf aklına ne gelirse.Değişiklik hoşlarına gidiyorbu arada neler ekledınız bebıslerın menulerıne yazarmısınız balık tavuk falan vermı cevız veren varmı burda dr cıkamadık daha neler eklıyeyım sızlerın sayesınde menumuzu genısletmek ıstıyorum kafama gore yapamıyorum fırsat bulunca bakarım hepınızı öpüyorumm bebişlerinizide öpüyorumm
Hadi geçmiş olsun canımbu ğün akşam sünnet olduk...şimdide uyuyoruz.......allaha şükür fazla ağlamadık..olduda bitti maşallahhh .nazarda deümez inşallah..
Bi ben miyim 750 ye yaptıran yaaacanım en natoyolunda doğukent polikinliğinde yapırdı.orda sünent üzüerine uzman doktor yusuf balal yaptırdım çok mmenun kaldık.bizde içeri ğirdik ben hatta kameraya çektim 150 tl.yaptırdık.lokal aneztezi ile oldu.akşam saat 4 de yaptılar şimdi uyuyor bebişim.sarmadı doktor.çokda ğüzel temiz çalıştı.biz menun kaldık.ankarada hastanelerde doktorlar en az 250 300 arası yapıyor.
Anlıyorum seni canım, biz karı koca biraz eski kafalıyız, teknolojiyle çok aramız yok, sevmiyoruz.ben de oğlum adına açtım sevmem face i pek ama arkadaşlarla paylaşım için iyi oluyor
selam kızlar bugün çok yoğun birgün bizim için,oğlum sabah 15 dk aralıksız öksürdü nefesi kesildi kuzumun öksürmekten çok korktum doktora gittik üşütmüş iki tane şurup verdi inşallah çabuk geçer,ben de bugün başka bir doktora gittim yirmilik dişim gömülü olduğu için haftaya ameliyat tarihi verdi gömülü dişi çektirmekten çok bir hafta süren ağrısını şimdiden düşünmeye başladım ama biran önce kurtulmak istiyorum bu dişten
kızlarrrr nasılsınızz sizleri çook özledim ama malesef net olayım kısıtlı burda acınca hemen sıze bakıyorum yazıp cıkıyorum gecmısı bıle okuyamıyorum bızım keyfımız yerınde havalarda ısınsa daha guzel olucak guzel hava yakaladıkmı hemen dısarı atıyoruz kendımızın eylul hanım gezmeye cok alıstı bıryere gıderken babam alıyor kucagına sımdı ceketını gıydımı dedesıne bakıp atlıyor baybay yapıp el sllıyor bay bayı ogrendık ne cabuk buyudu bunlar ya ınanmıyorum hala ama emeklemeye nıyetımız yok daha yurumeye bayılıyor ama ust dısımız gelıcek sanırım bıkac gun sıkıntı yasadık bızde baska bırsey yok sızlerde ne var ne yokgecmısı okuyamıyorumda umarım kımsede sorun yoktur bu arada neler ekledınız bebıslerın menulerıne yazarmısınız balık tavuk falan vermı cevız veren varmı burda dr cıkamadık daha neler eklıyeyım sızlerın sayesınde menumuzu genısletmek ıstıyorum kafama gore yapamıyorum fırsat bulunca bakarım hepınızı öpüyorumm bebişlerinizide öpüyorumm
bu ğün akşam sünnet olduk...şimdide uyuyoruz.......allaha şükür fazla ağlamadık..olduda bitti maşallahhh .nazarda deümez inşallah..
Kızlar ben yulaf ezmesi bulamadım, yulaf unu aldım ama bunun içinde kabuların çekilmesinden kaynaklanana kılçıklar var, eledim ama bu seferde ince unlar ayrıldı unun iri tanerleri de kılçıklarla kaldı, nasıl ayıracağım ben onları ya
Ben artık bebeğimin herşeyine un yerine yulaf koymaya başladım, çorbasına, kurabiyesine, sabah kahvaltısına
teşeşkkür ederim canım .darısı sizinkilerin başına.geçmişler olsun canım..darısı bizlerin başına.erkek oldu oğluşun artık desene
Selam kızlar görüşmeyeli nasılsınız?
Ay canım ben 750 tl'ye yaptırdım güya en iyi yerde olsun diye. Ama hiç memnun kalmadım. Böyle cırt cırt sünnet yapan sürekli sünnet yapılan basit bi poliklinikte yaptırın canım. İnan onlar daha tecrübeli oluyo. Bizimkinde hala 1 ay oldu hala çok hafif bi şişlik var. Doktoru gidip evire çevire dövesim geliyo. Şekerdelisi canım normal mi bu kadar uzun sürmesi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?