adese mi:) Konya ya gelin hadi bırakın Ankarayı
ya ben hiç yulaf irmik pirinç unu felan vermiyorum.eve ne pişiriisem ondan veriyorum.sabah kahvaltı reçel yumurta yada reçel peynir.öğlen çorba akşamda mayva karışımı armut muz elmayı cam rendeden ğeçiriyorum bazen çilekde atıyorum o kdar.bunların yanındada beni sürekli emiyor..acaba bende veriyimmi onlardan.kızlar yardımncı olun.başka neler yedirebiliim oğluşuma.eksik bi,şey yapmak istemiyorum...:2::2::2::2::2::2:
Kızlar ben yulaf ezmesi bulamadım, yulaf unu aldım ama bunun içinde kabuların çekilmesinden kaynaklanana kılçıklar var, eledim ama bu seferde ince unlar ayrıldı unun iri tanerleri de kılçıklarla kaldı, nasıl ayıracağım ben onları ya
Ben artık bebeğimin herşeyine un yerine yulaf koymaya başladım, çorbasına, kurabiyesine, sabah kahvaltısına
ya ben hiç yulaf irmik pirinç unu felan vermiyorum.eve ne pişiriisem ondan veriyorum.sabah kahvaltı reçel yumurta yada reçel peynir.öğlen çorba akşamda mayva karışımı armut muz elmayı cam rendeden ğeçiriyorum bazen çilekde atıyorum o kdar.bunların yanındada beni sürekli emiyor..acaba bende veriyimmi onlardan.kızlar yardımncı olun.başka neler yedirebiliim oğluşuma.eksik bi,şey yapmak istemiyorum...:2::2::2::2::2::2:
ben sabah kahvaltıda kaşık maması yanında bir gün peynir bir gün yumurta veriyorum reçel özellikle vermeyin dedi doktor şekerli diye.
öğleden önce meyve yedirmeye çalışıyorum şuan ara mevsim olduğu için kavanozdan..
öğlen içine ceviz kadar kıyma atılmış pirinç ve mercimekli sebze püresi veriyorum.. yapıp 2 gün yediriyorum..
öğleden sonra yoğurt
akşam milupanın 7 tahıl karışımı var onu yapıyorum devam sütüyle.
her yemekten hemen sonra ya da 1 saat sonra emiriyorum.. sütüm bazen çok azalıyorbeni de onun telaşı aldı acaba kesilecek mi
Yok canım ya öyle yenecek gibi değil, dün kurabiyeye kattım hani şu eti burçak bisküvileri varya onlara özendim, tadı güzel oldu ama beni bile yerken rahatsız etti kılçıklar.Oturdum sabah kahvaltısında hepsini ben yedim oğluma vermedim.canım o kılçıkları yiyebilir bence.. ama kafana takılıyorsa hippin yulaf unu var tahıl bazlı kaşık maması diye geçiyor.. içinde sadece yulaf unu ve b1 vitamini var..
Tamam canım senin ve Harpynin dediği markalara bi bakayım ben.bende yulaf ezmesi değilde yulaf unu kullanıyorum başka markanınkini albenim aldığım aynı un gibi...içi temiz yani..(benim aldığım marka DOĞALSAN taş değirmende öğütülmüş katkısız yazıyor üstünde )
ben sabah kahvaltıda kaşık maması yanında bir gün peynir bir gün yumurta veriyorum reçel özellikle vermeyin dedi doktor şekerli diye.
öğleden önce meyve yedirmeye çalışıyorum şuan ara mevsim olduğu için kavanozdan..
öğlen içine ceviz kadar kıyma atılmış pirinç ve mercimekli sebze püresi veriyorum.. yapıp 2 gün yediriyorum..
öğleden sonra yoğurt
akşam milupanın 7 tahıl karışımı var onu yapıyorum devam sütüyle.
her yemekten hemen sonra ya da 1 saat sonra emiriyorum.. sütüm bazen çok azalıyorbeni de onun telaşı aldı acaba kesilecek mi
çalışan anneler gündüz emzirmelerini nasıl yapıyorsunuz...ya da gün boyu emzirmesek bişey olur mu
canım bence reçel verme pekmez dışındaki şekerli besinler bebeğe faydalı olmadığı gibi zararlı da. pankreasını gereksiz yere yorar. bu konuda benim eşim çok titiz sizinle de paylaşmak istedim.
canım biz demir ilacını bıraktık çok kabızlık yaptım günde 2 tatlı kaşığı kadar pekmez veriyorum 1 tatlı kaşığı üzüm 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi fazla gelir mi acaba? hakiki pekmez diye aldım ama
canım ben çalışmıyorum ama gün boyu emzirmezsen kısa zamanda sütün kesilir.emizremiyorsan gün içinde sağım yap ertesi gün bebişe verillir öyle öyle idare edersin
canım üç dört gündür ben de vermiyorum demir ilacını sağlıkocağının verdiğini hiç içmek istemiyor diye ferrum aldım iki gün çok rahatsızlandı acaba ferrumdan mı oldu diye vermemeye başladım pekmez veriyorum ama inşallah etkili oluyordur.canım biz demir ilacını bıraktık çok kabızlık yaptım günde 2 tatlı kaşığı kadar pekmez veriyorum 1 tatlı kaşığı üzüm 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi fazla gelir mi acaba? hakiki pekmez diye aldım ama
canım ben demire başlarken günde 1 damladan başlayıp 2 günde 1 damla arttırdım hiç sıkıntımız olmadı.. yavaş başlayınca bünye alışıyor.. bu şekilde bir daha dene istersen.. sonuçta eğer pekmez işe yaramazsa kansız kalır bebeğin allah korusun papatyanın bebeğinin kan değerleri düşük çıkmıştı pekmez yediği halde..
ben çocukla ne yapacağım saat sabah 7.00 de emdi saat 11.30 oldu ağzını açtıramıyorum karnını doyuramadığım içinde ilacını veremiyorum
ben çocukla ne yapacağım saat sabah 7.00 de emdi saat 11.30 oldu ağzını açtıramıyorum karnını doyuramadığım içinde ilacını veremiyorum
birinden 1 kere kazık yersen onun suçudur 2 kere kazık yersen senin suçundur..
ayrıca benim anlamadığım bişi var bu kadar elalemin canına okuyan bi herif bu evliyken de boşandıktan sonra da yapmadığını bırakmamış kadına.. peki bu kadın neden hala bu adamı koruyor?:95: çıldıriciğim.. ben olsam yakalanmışken tüm suçlarını okurdum; 10 yıl yiyecekse 11 yıl yesin afiyet olsun.. hala kendinde cocuk benim cocuğum diyecek hakkı buluyor cibiliyetsiz..
bence bu kadar kötü bir durumda olmalarının suçunun bir kısmı da cemilede abi insan hiç mi akıllanmaz, bak caroline daha bir tokat yemedi aliden.. maroton koşucusu gibi baktı ali köpüklendi topuk k.ça taktiğini uyguluyor. adam aldatmış boşanmış bin türlü pislik yapmış.. üzerine uyarmışlar cemileyi evi iste diye yine, zeytinlideki evin 9da 2si senin olsun deyince oke diyo kadın yaa.. sonra kızın gider tabi kör topal bir adama sırf evinde sıcak su var diye.. yarın doğurur evlenir dayak yemeye ve aldatılmaya kaldığı yerden devam eder şapşal.. neyse çok gıcık oldum yaa belli oluyor herhalde
carolin 1 hürrem 2 yakında tuğkceği unutacak ben
birinden 1 kere kazık yersen onun suçudur 2 kere kazık yersen senin suçundur..
Evet ben hergün 1 tatlı kaşığı üzüm, 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezini portakal suyu ile verdim, süt demir dengesine dikkat ettim, kıyma, yeşil sebze, y.sarısı, mercimek ne gerekiyorsa yaptım.Sonuç demir değeri 40-100 arası olması gerekirken 28.7.canım ben demire başlarken günde 1 damladan başlayıp 2 günde 1 damla arttırdım hiç sıkıntımız olmadı.. yavaş başlayınca bünye alışıyor.. bu şekilde bir daha dene istersen.. sonuçta eğer pekmez işe yaramazsa kansız kalır bebeğin allah korusun papatyanın bebeğinin kan değerleri düşük çıkmıştı pekmez yediği halde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?