2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

Kızlar ben oğlumu eski usüllerle büyütmek istedim.Onlar ne demir ne d3 kullanmamış, ama sapasağlam bir nesil anlamıyorum biz mi hata yapıyoruz.Anneannem inek sütüde suyla karıştırır mama yapardım diyor, ben anlamıyorum doğru ne:26:
Kız arkadaşımın kızı 8 yaşında ne demir vermiş, ne d3 kızı bırakın sınıf 1.liğini okul 1.si.Boyu posu herşeyi yerinde zehir gibi kız, doğru olan ne ya şaşırdım kaldım.

slm kızlar ben geldim yine kimse yok

ben ilacı oyuncakla andırıp veriyordum.. birde biraz limon verirsen.. karnı acıkırmış tabi ona da ağzını açmayabilir.. seni bir ben anlarım...

hayırrr,naksisi bir de ben anlarım,bu ay boyumuz uzadı maaşallah ama kilo aynı olunca epey zayıf bi görüntü oluştu utkuda,geçen gün tarttım 300gr almış bu ay,haftaya kontrole götürecez,bakalım ne olacak

harpy sizin boy kilo ne durumda varmı bi gelişme,bi arkadaşın oğlu da aynı bizimkiler gibiymiş gelişimi,şimdi 1 yaşında 10 kiloymuş ben biraz umutlandım bizimkiler de 10 kilo olabilir inşallah

canım bugünlerde gece birtürlü uyutamıyorum çok geç yatıyor sabahta uyanmak bilmiyor mecburen bende emziriyorum aç uyumasın diye,çocuk ağzını açmaya tepkili ilaçlarını ,suyu şırıngayla veriyorum zor bela ama yemeklerini nasıl öyle vereceğim anlamadım,saat 12.30 birşeyler yedirebildim onuda eşimi aradım öğle arasında gel doyuralım diye onunla oynarken artık ben de karnını doyurdum:18:

ben hiçbir ilacı kullanmak istemiyorum senin gibi ama canım yengem kuzenime kan damlasını kullanmadı maşallah birde çok emen bir bebekti kansız kalmış çocuğun saçları birtürlü uzamıyor doktor uzamama sebebini buna bağlamış yani anlamıyorum ki artık yediğimiz içtiğimiz şeylerden mi kaynaklanıyor .

canım mehmet alp in kilosuda boyuda iyi ama doğdu ilk üç ayda çok güzel gelişti o zamanda kalma bi kilo yoksa son üç dört ayda doğruz düzgün kilo almadı hatta bu ay 300gr verdi ama doktorumuz normal diyor işte ,günde üç dört öğün nerde iki öğün yese düğün bayram edecem

Son düzenleme:
hürreme laf yok hürrem başka
hürreme ne dedim ki onun yüzünden türkçe yi unutcam dedim

2 hafta önce 69 cm 7300 grdı.. 1 ay sonra tekrar gitcez bakalım inşallah 8i geçeriz..

günde bir kere sağsam azalmasını engelleyebilir miyim ki?

kaç saat uzakta kalıyorsun bebekten o önemli eğer 8 saatse 3 saatte 1 sağman daha iyi olur 9. saatte de bebek emer. senin sağdığın sütleri de gündüz bebişe içirirler ama en azından 1 kere sağ mutlaka canım Allah kolaylık versin

herkese merhabaa kızlar bu ek gıdaları sizinkiler doyumluk mu yiyor yoksa öyle 3-5 kaşık falan mı bizim ki doyumluk yemiyo geçen milupanın 7 tahıllısını verdim biraz yedi ama oldugu gibi hepsini geri çıkardı bende şimdi az az deniyorum napıcam şaşırdımm yaaa:26:

bir dönem güzel doyumluk yiyordu ama şimdi 3-5 kaşığı vermek için bile ne taklalar atıyorum ,eşim ne kılıklara giriyor anlatamam, çok komik dışardan biri şu halimi görse ne der kimbilir diyor garibim

canım 2 hafta önce bizimki de doyumluk yemiyordu ama 2 haftadır doyumluk yiyoruz çok şükür biz de akşamları inek sütü ve pirinç unlu muhallebi yerine milupanın 7 tahıllsını ve hipp in gece tahılını veriyorum değişik değişik olsun diye ikisini de aldım güzel oluyorlar az az ver zamanla alışır inşallah yesinler de büyüsünler bebişlerr

yaa sorma bizimki de ayın ne zaman heh güzel yedi desem hepsini çıkartıyor.. korkuyorum artık yedirirken eşimde "çocuk senin yüzünden zayıflicak" diyor napiyim hepsini çıkaracağına yarısını hazmetsin

eşlerin bu konuşmalarıda insanın sinir olması için başka bir neden daha işte,bizimkide iki de bir acaba biz mi bir yerde yanlış yapıyoruz deyip duruyor aslında burdaki biz sen demek istiyorda doğrudan söyleyemiyor tabi

hürreme ne dedim ki onun yüzünden türkçe yi unutcam dedim

2 hafta önce 69 cm 7300 grdı.. 1 ay sonra tekrar gitcez bakalım inşallah 8i geçeriz..

carolin kötü ya carolin 1 hürrem 2 deyince yan:13:lış anlamış özür canımm:13:

evet yaa.. ben de azıcık şikayet etsem hemen savunmaya geçiyor.. 2dk dert yanmama izin vermiyor..

carolin kötü ya carolin 1 hürrem 2 deyince yan:13:lış anlamış özür canımm:13:

sorun değil canım yanlış anladığını tahmin ettim

kızlar yaa ne güzel yoğurt makinesiyle yoğurt yapıyordum ama son 2 yapışımda hep sünüyor neden dersiniz?

kızlar yaa ne güzel yoğurt makinesiyle yoğurt yapıyordum ama son 2 yapışımda hep sünüyor neden dersiniz?

slm canım,yoğurt keçi yoğurduysa sünme gibi koyu salep kıvamı olabilir,sütün markasını değiştirdiysen,mayayı farklı kullanmaya başladıysan da olabilir,ben de geçenlerde yoğurt tutturamaz olmuştum,anladım ki yoğurt yaptığım mayadan kaynaklanıyormuş,değiştirdim şimdi güzelce mayalayabiliyorum her gün

Zili koparın canım, biz öyle yaptık

işin garip tarafı hiç birşeyi değiştirmedim.. ama mayayı buzdolabından çıkartmayı hep unutuyorum sonra sütle ılıtıyorum acaba ondan mı bir dahaki sefer ona dikkat edeyim.. aklıma bi tek o geliyor :44: inşllah çözülür..

kızlar ben geldiiiim,nerdesiniz?oğlum ve babası uyudu,ben de biraz muhabbete geldim,kimler burdaaaa

kızlar ben geldiiiim,nerdesiniz?oğlum ve babası uyudu,ben de biraz muhabbete geldim,kimler burdaaaa

canım ben de bir bakıp çıkayım dedim eşimle bugün büyük bir değişiklik yapıp tv bir film izlemeye karar verdik malum mehmet alp den sıra gelmiyor beraber oturmaya ,o görmeden bir bakıp çıkayım dedim

tmm canım,size iyi seyirler fırsat bu fırsat,bizim babamız uyuyalı bir asır olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…