ben ilacı oyuncakla andırıp veriyordum.. birde biraz limon verirsen.. karnı acıkırmış tabi ona da ağzını açmayabilir.. seni bir ben anlarım...
bu arada ben saat 6,30dan sonra kalkarsa kesinlikle emzirmiyorum.. üsenmeyip kalkıp kahvaltı hazırlıyorum o saat en aç zamanı değerlendirmek lazımsütünü 1-2 saat sonra verebilirsin ama emdikten sonra yemiyor işte ne yapalım..
Kızlar ben oğlumu eski usüllerle büyütmek istedim.Onlar ne demir ne d3 kullanmamış, ama sapasağlam bir nesil anlamıyorum biz mi hata yapıyoruz.Anneannem inek sütüde suyla karıştırır mama yapardım diyor, ben anlamıyorum doğru ne:26:
Kız arkadaşımın kızı 8 yaşında ne demir vermiş, ne d3 kızı bırakın sınıf 1.liğini okul 1.si.Boyu posu herşeyi yerinde zehir gibi kız, doğru olan ne ya şaşırdım kaldım.
slm kızlar ben geldim yine kimse yok
hayırrr,naksisi bir de ben anlarım,bu ay boyumuz uzadı maaşallah ama kilo aynı olunca epey zayıf bi görüntü oluştu utkuda,geçen gün tarttım 300gr almış bu ay,haftaya kontrole götürecez,bakalım ne olacak
harpy sizin boy kilo ne durumda varmı bi gelişme,bi arkadaşın oğlu da aynı bizimkiler gibiymiş gelişimi,şimdi 1 yaşında 10 kiloymuş ben biraz umutlandım bizimkiler de 10 kilo olabilir inşallah
hürreme ne dedim ki onun yüzünden türkçe yi unutcam dedimhürreme laf yokhürrem başka
slm kızlar ben geldim yine kimse yok
hayırrr,naksisi bir de ben anlarım,bu ay boyumuz uzadı maaşallah ama kilo aynı olunca epey zayıf bi görüntü oluştu utkuda,geçen gün tarttım 300gr almış bu ay,haftaya kontrole götürecez,bakalım ne olacak
harpy sizin boy kilo ne durumda varmı bi gelişme,bi arkadaşın oğlu da aynı bizimkiler gibiymiş gelişimi,şimdi 1 yaşında 10 kiloymuş ben biraz umutlandım bizimkiler de 10 kilo olabilir inşallah
günde bir kere sağsam azalmasını engelleyebilir miyim ki?
herkese merhabaakızlar bu ek gıdaları sizinkiler doyumluk mu yiyor yoksa öyle 3-5 kaşık falan mı bizim ki doyumluk yemiyo geçen milupanın 7 tahıllısını verdim biraz yedi ama oldugu gibi hepsini geri çıkardı bende şimdi az az deniyorum napıcam şaşırdımm yaaa:26:
herkese merhabaakızlar bu ek gıdaları sizinkiler doyumluk mu yiyor yoksa öyle 3-5 kaşık falan mı bizim ki doyumluk yemiyo geçen milupanın 7 tahıllısını verdim biraz yedi ama oldugu gibi hepsini geri çıkardı bende şimdi az az deniyorum napıcam şaşırdımm yaaa:26:
yaa sorma bizimki de ayın ne zaman heh güzel yedi desem hepsini çıkartıyor..korkuyorum artık yedirirken eşimde "çocuk senin yüzünden zayıflicak" diyor napiyim hepsini çıkaracağına yarısını hazmetsin
hürreme ne dedim ki onun yüzünden türkçe yi unutcam dedim
2 hafta önce 69 cm 7300 grdı.. 1 ay sonra tekrar gitcez bakalım inşallah 8i geçeriz..
eşlerin bu konuşmalarıda insanın sinir olması için başka bir neden daha işte,bizimkide iki de bir acaba biz mi bir yerde yanlış yapıyoruz deyip duruyor aslında burdaki biz sen demek istiyorda doğrudan söyleyemiyor tabi
carolin kötü ya carolin 1 hürrem 2 deyince yan:13:lış anlamış özür canımm:13:
kızlar yaa ne güzel yoğurt makinesiyle yoğurt yapıyordum ama son 2 yapışımda hep sünüyor neden dersiniz?
kızlar yaa ne güzel yoğurt makinesiyle yoğurt yapıyordum ama son 2 yapışımda hep sünüyor neden dersiniz?
ay canım o zil sesi beni de çok sinir ediyor akşama kadar ya kargolar gelip birini soruyor ya da dilenci geliyor zaten doğru düzgün uyumuyor birde onlarla uğraşıyorum
maşallah salih efe ye inşallah hep böyle devam etsin iştahı, darısı bizim başımıza
kızlar ben geldiiiim,nerdesiniz?oğlum ve babası uyudu,ben de biraz muhabbete geldim,kimler burdaaaa
canım ben de bir bakıp çıkayım dedim eşimle bugün büyük bir değişiklik yapıp tv bir film izlemeye karar verdikmalum mehmet alp den sıra gelmiyor beraber oturmaya ,o görmeden bir bakıp çıkayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?