slm kızlar napıyosunuz bakalım gecmısıde okuyamadım dr gıttık bugun canım sıkkın kızımın ıdrar yolu enfeksıyonu tekrarrlamıs delırıcem ya
slm kızlar napıyosunuz bakalım gecmısıde okuyamadım dr gıttık bugun canım sıkkın kızımın ıdrar yolu enfeksıyonu tekrarrlamıs delırıcem ya
canlarim saglik gibisi yokmus insan kendisi hasta olsa bu kadar koymaz kizim 3gundur soguk alginligindan halsiz,bitkin düstu.ilaclari da sanki daha halsizlestiriyor bebegimi.gulmeye bile hali yok .ne yapabilirim ya ne dersiniz ?
aayyyy bugün çok yorgun hissediyom kendimi benim kız sırf gürültü olsun diye avazı çıktığı kadar bağırdı bütün gün
canım soğuk algınlığı ilaçları biraz halsizlik yapar.. hasta uyusun dinlensin diye.. kafana takma ateşi yoksa bir kaç güne bişeyi kalmaz..
kızımın ilk hastalığı ya nerdeyse oturup ağlayasım var..insallah dedığın gıbı olur canım
Allah yardımcın olsun birleştirilmiş sınıf derken mesela birinci sınıf ve ikinci sınıf bir arada mı :44:
hımm mesela 1-2-3-4-5- sınıflar bir arada..
kızlar soguk algınlığı şurubu bebeklerde terleme yapar mı?
kızlar neler yediniz bugün? biz pek başarılı bir gün geçiremedikayrıca eşim akşam tarttı hiçkilo almamış görünüyor :85:
biz de bugün sadece biracık yoğurt ve 60 ml milumil içtik
canım terleme diyince aklıma ateşinin çıkmış olabileceği geldi. çünkü benim oğlum aşıdan sonra ateşlenince hep terlerdi. bi ölç istersen umarım yanlış tahmin etmişimdir :18:
harpycm ateş düşürücü ve aferin isimli bir soğuk algnlgı surubu kullanıyoruz atesi düştü ama aferin içtiğinden beri terliyor nedense..
kızlar neler yediniz bugün? biz pek başarılı bir gün geçiremedikayrıca eşim akşam tarttı hiçkilo almamış görünüyor :85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?