2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

canlarim saglik gibisi yokmus insan kendisi hasta olsa bu kadar koymaz kizim 3gundur soguk alginligindan halsiz,bitkin düstu.ilaclari da sanki daha halsizlestiriyor bebegimi.gulmeye bile hali yok .ne yapabilirim ya ne dersiniz ?

canlarim saglik gibisi yokmus insan kendisi hasta olsa bu kadar koymaz kizim 3gundur soguk alginligindan halsiz,bitkin düstu.ilaclari da sanki daha halsizlestiriyor bebegimi.gulmeye bile hali yok .ne yapabilirim ya ne dersiniz ?

canım soğuk algınlığı ilaçları biraz halsizlik yapar.. hasta uyusun dinlensin diye.. kafana takma ateşi yoksa bir kaç güne bişeyi kalmaz..

aayyyy bugün çok yorgun hissediyom kendimi benim kız sırf gürültü olsun diye avazı çıktığı kadar bağırdı bütün gün

aayyyy bugün çok yorgun hissediyom kendimi benim kız sırf gürültü olsun diye avazı çıktığı kadar bağırdı bütün gün

ay canım bizde de öyle akşam olunca nasıl başım ağrıyor tüm günün yorgunluğunu akşam hissediyorum

kızlar neler yediniz bugün? biz pek başarılı bir gün geçiremedik ayrıca eşim akşam tarttı hiçkilo almamış görünüyor :85:

kızlar soguk algınlığı şurubu bebeklerde terleme yapar mı?

canım terleme diyince aklıma ateşinin çıkmış olabileceği geldi. çünkü benim oğlum aşıdan sonra ateşlenince hep terlerdi. bi ölç istersen umarım yanlış tahmin etmişimdir :18:

biz de bugün sadece biracık yoğurt ve 60 ml milumil içtik

bizimki devam sütü de almıyor işin kötü yanı.. canım kaç kere emziriyorsun günde yani kaç saatte bir?

canım terleme diyince aklıma ateşinin çıkmış olabileceği geldi. çünkü benim oğlum aşıdan sonra ateşlenince hep terlerdi. bi ölç istersen umarım yanlış tahmin etmişimdir :18:

harpycm ateş düşürücü ve aferin isimli bir soğuk algnlgı surubu kullanıyoruz atesi düştü ama aferin içtiğinden beri terliyor nedense..

harpycm ateş düşürücü ve aferin isimli bir soğuk algnlgı surubu kullanıyoruz atesi düştü ama aferin içtiğinden beri terliyor nedense..

canım belki çok kalın giydirmişsindir? orası nasıl bilmiyorum ama buralar bayağı sıcakladı son günlerde sen kendi giydiğine göre birdaha kontrol et belki ondan sıcaklamıştır.. ayrıca ilacın yan etkilerine birbak istersen normalde yapmaması lazım ama belki öyle bir yan etkisi vardır. bizimki de terledi biraz bugün emzirirken özellikle kafası çok terledi..

kızlar neler yediniz bugün? biz pek başarılı bir gün geçiremedik ayrıca eşim akşam tarttı hiçkilo almamış görünüyor :85:

yoğurt ve elma püresi verdim onun dışında emziriyorum diğer öğünlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…