2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

neyse çok konuştuk kızlar size doyum olmaz,yarına devam ederiz muhabbete kaldığımız yerden,uyuyayım ben artık,iyi geceler

Son düzenleme:
iyi geceler canlar yarın görüşürüz..

sağol yanıtın için...8-9 saat ayrı kalcam bakalım sağma imkanım nasıl olacak..allah kolaylık versin bence de bana...

ne tatlı bebişin öyle maşşşallah...

anne olmak birbirini tanımayan birçok annenin bebekleri için biraraya gelip bilgi alışverişi yapması,sonra da dost olması demek,anneler gününüz kutlu olsun güzel anneler...

ben de öyle canım anlamadım neden kabız oluyor bağırsak tembelliği var sanırım ona verdiğim kayısı püresini ben yeseydim halim harap olurdu benim oğlanda tık yok
canım muhtemelen diş çıkarıyordur biz de öyleydik şimdi 2 dişi de çıktı ve görünürde başka diş yok. ama oğlum grip oldu dün acile götürdük çocuk dr u yok tabi dr a güvenemedim pazartesi kendi dr umuza götürecegim ilaçları da alıp kullanmadım. canım senin bebek de hastaydı galiba geçmiş olsun. boğaz enfeksiyonu var mıydı? bizimkinde yine enfeksiyon varmış erken götürdüm diye seviniyordum bide

anne olmak birbirini tanımayan birçok annenin bebekleri için biraraya gelip bilgi alışverişi yapması,sonra da dost olması demek,anneler gününüz kutlu olsun güzel anneler...

çok güzel söylemişsin canım,senin ve tüm annelerin anneler günü kutlu olsun

canım benimkide çok kabız oluyor ama bugünlerde grip oldu ve çok öksürüyor ben de zeytinyağ ile pekmezi karıştırıp veriyorum günde birkaç kez bugünler rahat yapıyor kakasını ama işte ben bu çocuğa sürekli zeytinyağ mı vereceğim kabız olmaması için anlamıyorum.
bugünler iştahsız olmasının sebebi sanırım dişleri ikinci dişimiz çıkıyor ama bu arada bende çok sinir oluyorum sabah saat 8 de emdi öğlen saat 2 ye kadar ne yedi ne emdi

şekerler anneler gününüz kutlu olsun.. hepimizi çocuklarımızla mutlu huzurlu sağlıklı bir ömür diliyorum..

günaydın kızlar utkumuz okulda dükkanı kimseler açmamış.. nerelerdesiniz? anneler gününüz nasıl geçti ne hediyeler aldınız bakem

Son düzenleme:

kızlar benim oğlumda kabız oluyordu 2-3gün ferro sanolunu vermeyi unutmuşum gayet rahat yaptı kakasını ferro sanol vermeye başlayınca kabızlık sorunu yeniden başladı ferro sanol kabız yapıyor demir ilaçlarının hepsi kabız yapıyor bilginize...

Anladım canım.ben güneş yüzünü gösredi göstereli d3 vermiyorum.Benim evim çok güzel güneş alıyo, atleti ile güneşin altında 1 saat güneşlendiriyorum.

günaydın kızlar utkumuz okulda dükkanı kimseler açmamış.. nerelerdesiniz? anneler gününüz nasıl geçti ne hediyeler aldınız bakem
Günaydın Harpy.Anneler günüm sevgililer gününden bile güzel geçtiSeninki nasıldı canım

gün olarak değilse bile hediyelerimden oldukça memnunum çok güzel bir yüzük ve birde küpe aldı kocişim bana zenden ama günümümü sorarsan; oğluma yemek yedirmek poposunu yıkamak uyutmak ve huysuzluğunu çekmek dışında değişik olarak bir tek anneme ziyarete gittik ona da kocaman bir buket yaptırmış kocişim o da çok beğendi çiçeklerini.. siz neler yaptınız?

Güle güle kullan canım, ben hediyeyi yazmayacaktım ama yazıyımEşim bana cep telefonu ve spor bi seksiliği olan yazlık pijama takımı almış.Biz haftasonu yazlığa gittik bebişe annem ve anneannem baktı biz deniz kenarında kumsalda çıplak ayaklarımızla sarmaş dolaş romantizm yaptık:127:
Kızlar umarım hepinizin anneler günü çook güzel geçmiştir

süpersiniz :) tabi orada havalar güzeldi muhtemelen.. istanbulda 15 derece ama çok rüzgarlıydı.. ondan bırak çıplak ayağı keşke botlarımı giyseydim dedim dışarı çıkınca gerçi hava güzel olsa da bebişe bakacak biri olmadığı için yine bir yere gidemezdik.. hediyelerini güle güle kullan eşini de kutla benim adıma hadi gözüme girdi bu sefer

Süpersin Harpy

Bizden başka kimse yok canım buralarda son sıralar.Kızlardan bazıları işe başladı, havalar ısındı, Tuanas facete derken kimse kalmadı.Lovelyangel dizi formlarında dolaşıyo
Kızlarrr özledim sizi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…