2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

herkesin anneler günü kutlu olsun canım arkadaşlarım iyi ki varsınız iyi ki sanal da olsa tanımışız birbirimizieşime anlatırken bazen kızlar böyle yapmış diyorum hangi kızlar diyor umarım hepimizin anneler günü güzel geçmiştir

ne güzel bir anneler günü olmuş senin için
benim için normal birgünden hiçbir farkı yoktu ,tüm gün mehmet alp'i doyurmaya çalışmakla geçti ,grip olduğu için bir yere çıkamıyorum zaten

slm kızlarrr

günaydın kızlar utkumuz okulda dükkanı kimseler açmamış.. nerelerdesiniz? anneler gününüz nasıl geçti ne hediyeler aldınız bakem
eşim bir buket çiçek yaptırmış,onu da utkunun yatağına bırakmış,utku seslenmeye başlayınca bi gittim yanında çiçekler ve not,çok sevindim

ben de bazen anlatıyorum,eşim alıştı artık,dün diyor okula gidiyosun diye arkadşlarını boşlama bak diye

benim için normal birgünden hiçbir farkı yoktu ,tüm gün mehmet alp'i doyurmaya çalışmakla geçti ,grip olduğu için bir yere çıkamıyorum zaten

geçmiş olsun canım,hala geçmedi mi, bizim de çok farklı değildi,hata utku kaza atlattı diyebilirim.emziğiyle oynuyordu yanımda,bi baktım emzik ağzına sıkışmış,ağzı açık öyle bakıyor bana,emziği ağzından zor çıkarttım,çenesine felan bişey olacak diye çok korktum,utku da çok ağladı damağını zedelemiş emzik,içim parçalandısabahın ilk saatlerinde duygusal bir anneler günü yaşadık

Son düzenleme:
kızlar ne kadar kibar eşleriniz var
benim eşimi de anlatayımda içimde kalmasın açmış bana alışveriş sitelerini bir hediye seçte alayım diyor bu kadar olur yani adam süpriz nedir bilmiyor ah ah

canım geçmiş olsun amaan bize her gün anneler günü zatenanneler günü sabah kahvaltım salih efe sayesinde burnumdan geldi buz gibi soğumuş yağda yumurta yedim ama allahtan gün boyunca uslu durdu biz de kv ye gittik kayınbiraderlerimde vardı öyle kalabalık bir gün geçirdik:89:

bizimki de salih efenin adına papatya buketi yaptırmış hem de gitmiş kendi adına gül buketi yaptırmış bazen beklenmedik romantikllikler yapıyorlar tam umudumu kesiyorum bu romantik değil kabul etmeliyim diyorum beni şaşırtıyor demekki isteyince oluyor

Son düzenleme:

yok canım geçmedi hiçbir şey veremiyorum artık farklı teknikler deniyorum ama işe yaramıyor meyveyi püre yapmadan eline vermeyi deniyorum o da tehlikeli oluyor büyük parçalar koparıyor,sabahta eline ekmek verdim normalde onu kemirir bu bahaneyle üzerine labne süreyim belki yer dedim kulakları gözleri her yeri labne oldu ağzı dışında her yerine soktu .
aman canım geçmiş olsun ,yazık tabi canı acımıştır utkunun nasıl yaptıda sıkıştırdı acaba

canım sen umudunu kesme bence romantik değil diye bayada romantikmiş bak eşin
ama ben umudumu kestim yani bu adam kesinlikle romantik değil hiç ince düşünemiyor

Son düzenleme:
ben hala yulaf pişirecem,bir türlü pişiremedim,onu sade pişirip içine meyve mi katıyordun naksis,kusura bakma geçen gün de sormuştum ama inan yoğunluktan unutuyorum.çorbalarına pirinç mercimek yerine de koyabiliyormuyuz?

canım sade pişirip içerisine meyve ve ceviz pekmez atabilirsin
balkabağın varsa beraber pişirip daha sonra yine ceviz ve pekmez ekleyebilirsin ama ben mehmet alp
blenderdan geçirmeden yemiyor tabi blenderdan geçiriyorum pişirdikten sonra .
çorbalarınada un yerine bazen yulafı ekliyorum

canım sen umudunu kesme bence romantik değil diye bayada romantikmiş bak eşin
ama ben umudumu kestim yani bu adam kesinlikle romantik değil hiç ince düşünemiyor

umudunu kesme canım,bazı erkekler en umulmadık zamanda sürpriz yapıyorlar mesela benim eşimbenim hiç umudum yoktu açıkçası,çünkü özel günlere karşı alerjisi olan bir insandırnasıl oldu da öyle bi incelik düşündü şaşırdım

yok canım kestim umudu ,sevgililer gününde çiçek almış neyse kapıyı açtım çiçekçi tabi sevindim sonra okudum üzerinde çok güzel bi not tabi en çok not hoşuma gitti,sonra eşim aradı işte çiçek geldi mi falan diye sordu geldi üzerindeki notu sen mi yazdın dedim yok ben yazmadım klasik, adamlar herkese yazıyorlar dedi ay nasıl bir hayalkırıklığı bende anlatamam yani

kızlar eşim şimdi horul horul uyuyor,sebebi de ben okuldayken sadece 4 saatçik utkuya baktıhorultusu oturma odasına geliyorben evde tüm gün utkuya bakarken ne iş yapıyorsunki sabahtan akşama kadar oturuyorsun utkuyla oynuyorsun diyordu.beni bir gün anlayacağını biliyordum bi de sabahleyin dedim utkuya yumurta haşla kahvaltı mamasına ek olarak diye,yumurtayı zar zor haşlayabilmiş,üç farklı cezvede 3 yumurta haşlamış rafadan yapabilmek içinyumurtaların biri patlamış fazla kaynamaktan,diğeri hiç pişmemiş ,en sonuncuda rafadan yapmayı başarabilmişmutfak savaş alanına dönmüştü geldiğimde,perişan halde görünüyordu

ay bir an düşündüm de gerçekten kötü bir durum,keşke klasik te olsa kendi birşeyler yazsaymış bari.seni artık teselli edemeyecem canım,bu olayı da öğrendikten sonra

kıymetini anlamıştır canım,ben de genelde haftasonu mehmet alp'i babasına devrediyorumgerçi bunda mehmet alp'in payı büyük çocuk babasına bayılıyor beni hiç umursamıyor anlamadım gitti ilaçlarını o verince içiyor ben verirsem hayatta ağzını açmıyor:18:sürekli benimle ilgilensin istiyor o da bir haftasonum var o da mehmet alp'e bakmakla geçiyor diye homurdanıyor .
ablamın oğlu babasına o kadar düşkündür ki çocuk küçükken babasına anne diyordu
ama bu konuda eniştemin payı büyük tabi oğluyla inanılmaz ilgileniyor inşallah benim eşimde öyle olur şimdilik iyi gidiyor bakalım

kızlarrr süpersiniz
oğlumu yedireyim geleyim derken döktürmüşsünüz yine.. hastalara ve emzik yutanlara geçmiş olsun neyseki şu emziklerin üzerine delik açıyorlar her ihtimale karşı.. bu arada bebişi emeklemeye başlayan var mı? benimki hala 4 ayak bile olmadı.. çok çalışıyor bazen hah kalkıyor diyorum ama yapamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…