aaaaa bu arada az daha unutuyordum esas anneler günü hediyemi söyemeyi; dün sabah oğlumu yatagından aldım. "anne" dedim tekrarlasın diye.. o da tekrarladıçok mutlu oldum.. ama dünden beri uğraşıyorum bir kez daha söyletemedim.. sadece ağlarken rüşvet niyetine söylüyor
kızlarrr süpersiniz
oğlumu yedireyim geleyim derken döktürmüşsünüz yine.. hastalara ve emzik yutanlara geçmiş olsunneyseki şu emziklerin üzerine delik açıyorlar her ihtimale karşı.. bu arada bebişi emeklemeye başlayan var mı? benimki hala 4 ayak bile olmadı.. çok çalışıyor bazen hah kalkıyor diyorum ama yapamıyor
asıl hediye bu olmuş canım senin için ne güzel ,mehmet alp sanırım önce baba diyecek eşim sürekli baba baba deyip duruyor çocuğa
canım benimkide emmeklemiyor bana hiç emeklemeyek gibi geliyor 4 -5 aylıkken yaptıklarından ileri gidemedi emekleme hareketi hala uçacak gibi duruyor, bugünlerde işte elinden tutarak yürütmeye çalışıyoruz ,oturması güzel oturup oynayabiliyor bizde bu kadar
ohooo çok oldu baba diyeli hemde babababab diye değil sadece baba diyor tomruk.. dün akşam annemlerdeyken sallaıyorum huysuzdu sakinleşsin diye o da bana bakıp baba diyor "hee dedim baban sallıyor seni zaten"
bizimki de kol altlerından tutarsan adım atıyor ama elinden tutarsam duramıyor.. bir de hala otururken yalnız bırakamıyorum hala oyuncağa felan uzanayım derken devriliveriyor yanlara..
ben yalnız bırakacağım zaman etrafına yastıklar koyuyorum eğer devrilirse zaten ağlıyor
ne biliyim yine de güvenemiyorum :18: bu arada kızlar değişik bir çorba tarifi istiyorum aklınıza bişi geliyor mu?
kızlarrr süpersiniz
oğlumu yedireyim geleyim derken döktürmüşsünüz yine.. hastalara ve emzik yutanlara geçmiş olsunneyseki şu emziklerin üzerine delik açıyorlar her ihtimale karşı.. bu arada bebişi emeklemeye başlayan var mı? benimki hala 4 ayak bile olmadı.. çok çalışıyor bazen hah kalkıyor diyorum ama yapamıyor
Benim oğlum sıralıyor.Yürümeye çok az kaldı.Bazen ellerini bırakıyor ama dengesini kaybedip düşüyor. Henüz tutunmadan duramıyor.Ama çok cesur ve azimli.Hiç vazgeçmeden denemeler yapıyor.
Benim oğlum sıralıyor.Yürümeye çok az kaldı.Bazen ellerini bırakıyor ama dengesini kaybedip düşüyor. Henüz tutunmadan duramıyor.Ama çok cesur ve azimli.Hiç vazgeçmeden denemeler yapıyor.
canım ben geçen gün yeşil mercimekli erişte çorbası yaptım kendimize mehmet alp'e de tuzunu atmadan ayırdım blenderdan geçirip vermeye çalıştım, güzel oldu deneyebilirsin
iyi fikir canım yarın için suya koyayım mercimeği ben..
slm kızlar herkesin anneler günü ne güzel geçmiş eşleriniz ne güzel sürpriz yapmış imrendim vallaabenim kide herzman ki gibiydi sagolsun eşim faceden kutlamış o kadar yanii.bide benim kızın agzı aft olmuş kızlar çok fena dün akşam gördüm bugünde dr götürdüm ilaç verdi. bide bizimkide emeklemiyor daha hala uçak pozisyonunda ama döndügü zaman ugraşıyo bakalım
canım ben mercimeği suya koymuyorum çorbayı yapmadan biraz önce haşlıyorum genelde ne yacağıma aniden karar verdiğim için
ben bunun istanbullulara özgü olduğunu sanırdım.. çünkü benimkv pirincibile suya koyar saatler önce ben pilavı saatlerönce düşünmem bile o son yarın saatin işidir ben de ne zaman ne yemek yapacağıma karar veremesem ertesi gün de aynı şeyi yaşamamak için suya bişiler koyarım mercimek fasülye börülce tarhana elime ne gelirse işte..
ben de fasülye,nohut bunları birgün önce akşamdan suya koyarım ama pirinci falan koymuyorum annem hep böyle yapar,dediğin gibi pilav son yarım saatin işidir ( bu arada pilavımda çok güzel olur,kim yese çok beğenir)
benimki de güzel olur hatta kv pilavı yapan herşeyi yapar demişti.. tabi bunu herşeyi yap anlamına da getirebiliriz..
bu arada kimse yok yine mi dizi var bu akşama :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?