evet pilavı güzel yapan her yemeği güzel yapar derler,ama senin kv her işi sana yıkmak için herşeyi güzel yapar şeklinde söylemiş anlaşılan
bizim kv bi alem azönce msnden gördü oğlumu ve 130. kez "yine tulum giyiyor" ve 50. kez "yemeklerden tattırıyor musun?" dedi.. ben de artık duymamazlıktan geliyorum.. napim :101: sanki tekrar tekrar söyleyince durumda bir değişiklik olacaktakmayan bir günümdeyim anneler günü hediyelerinin etkisi geçmedi hala
takmada zaten canım ,bizimkide sürekli hala emeklemiyor mu ama artık emeklemesi gerekiyor deyip duruyor ne yapayım çocuk emeklemiyorsa ama anlatamıyorsun işte ,halbuki görümcemin oğlu nerdeyse bir yaşına girecekti çocuk gördüğümde sürekli yerde yatıp tv izliyor başka hiçbir hareket yapmıyordu ama herkes normal karşılıyordu bu durumu bize gelince işler değişti nedense
ha bi de o var.. görümcemin oğlu 9 aylık oturdu, bizimki 7.5 aylıkken oturduğunu söyledik o zaman inanmadı üzerinden 3 hafta geçti hala soruyor. zaten oturuyor deyince de sanki oturmuyor demişim gibi onun oturması 9. ayı bulur diyorOTURUYOR KADIN OTURUYOOOOOOR emeklemiyor deyince de çok gecikmiş gibi e artık kalkar yürür diyor sinirden ağlatırlar insanı.. :111:
ay çok komikler,ben de 6.ayda ek gıdaya geçtim diye inatla sütün yok ondan geçiyorsundur yoksa niye ek gıdaya başlıyorsun başlama falan görümcemede 3.aydan sonra anne baba herkes karıştı birazda kendi içinde vardı 3.ayında emzirmeyi bıraktı çocuğu
tamamen mi bıraktıolan minike olmuş ben sütüm kesiliverirse naparım diye dertlenirken milletin 3 aylık bebişe yaptığına bak :85: ben 2 yaşına gelse nasıl keserimdiye düşünüyorum
evet canım tamamen bıraktı ,birde kendini kandırıp durdu yok sütüm yok falan diye ,ben de bırakmamak için elimden geleni yapıyorum uyutup emzirmek çok zor 2.aydan bu tarafa sürekli öyle emziriyorum ama alıştım artık böyle emzirmeyede ,annem sürekli senin yerinde olan birçok insan bırakırdı emzirmeyi deyip durur
kesinlikle annene katılıyorum.. bu konuda senin kadar azimli az insan vardır.. :129: sakın vazgeçmemaşallah sütün çok faydalı ki çocuk hala ek gıda bile istemiyor biz kendimizi üzüyoruz ama bebeklerimiz herşeyi içgüdüsel olarak biliyor..
su içiyor mu bebişin? benimki bardaktan içmek istiyor artık.. ama her seferinde boğuluyor
vazgeçmemek için elimden geleni yapıyorum ankarada rahat emziremedim o yüzden geçen ay kilosu düştü ,kalabalık oluyor bizimkide sesten uyanıp emmeyi bırakıyor tabi ama şunu anladım orda ek gıdayı güzel yemesinin sebebi rahat ememiyordu mecburen ek gıdayla doyuruyordu karnını,suyu bardakla içmek istiyor ama ona oyun gibi geliyor her tarafını ıslatıyor ne kadar büyüdüler bugün bir elma yiyorki eline verince ama çok büyük koparıyor ben korkuyorum elinden alıyorum nasıl bağırıyor ,artık ağlayarak yaptırmayı öğreniyorlar sanırım
meyve filesi felan alsan.. maşallah kendi yemek istiyor demekki.. bugün bizimki mutfakta yanımda oturuyor huysuzlandı ben de eline bi tane cicibebe verdim.. arkamı döndüğüm gibi ufalamış heryereeşim geldi gördü kızdı bana napim böyle öğrenecek yemeyi.. ben 1ay sonra parmak gıdaya geççem.. sebzeleri buharda pişirip eline vercem yesin bu ay başlayacaklarmış cımbız tutuşuna :)
meyve filesi felan alsan.. maşallah kendi yemek istiyor demekki.. bugün bizimki mutfakta yanımda oturuyor huysuzlandı ben de eline bi tane cicibebe verdim.. arkamı döndüğüm gibi ufalamış heryereeşim geldi gördü kızdı bana napim böyle öğrenecek yemeyi.. ben 1ay sonra parmak gıdaya geççem.. sebzeleri buharda pişirip eline vercem yesin bu ay başlayacaklarmış cımbız tutuşuna :)
ben de birkaç gündür eline ekmek meyve falan veriyorum( tabi yanında bekliyorum büyük koparınca almak için) ek gıdayı yemiyor bari böyle biraz tatsın diye tabi ev çok kötü oluyor ama katlanıyorum o kadarına hatta artık önlükte bağlamıyorum tepki göstermesin yemeye diye sanki biraz işe yarıyor gibi geldi bakalım ne olacak
ben de bikere öyle yaptım.. en sevdiğim tulumu baştan ayağa ıspanak oldu ben de artık o oynarken çaktırmadan bağlıyorum çünkü mama sandalyesine oturduktan sonra bağlarsam kafasını sandalyeye yapıştırdığı için ağlatmadan bağlayamıyorum..
Selam kızlar :)
Görüşmeyeli nasılsınız.
Ben pişirdiğim şeylerdende veriyorum öncelikle. Tabi tuzsuz ve baharatsız. Mesela bugün dereotlu kabak yaptım ve oğlumda yedi bizle :)
Bugün eline çilek verdim. Hiç sesi çıkmadan 5dk falan oynadı bende ısırmaya çalışıyo sandım. Bi baktımki off offf heryer çilek çorapları alt üst pijaması ağzı halı. Her yer çilekte bi damla su kalmamış dişlemiş ve yere vurmuş :)))) Doğru banyoyaya koştuk.
:) Akşam yemeğindede boru makarna verdim tutuyo ama tam ısırıp yiyemiyo. Onun dışında kaşar yenidünya brokoli yeşilsoğan elime ne geçerse veriyorum.
Çünkü çok hareketli ve hep bişeyler yapmak istiyo.
Çok çabuk sıkılıyo hep biyerlere saldırıyo.
Ağlayarak ya da bağırarak istediğini yaptırıyo.
Eşim bırak ağlasın diyo ama daha küçük anlamaz ki hayır-dan.
2 gündür kendi ayağa kalkıyo benim üstümden tutunarak tabi. Bizde biraz destekliyoruz ama işin çoğunu kendi yapıyo. Bay bay demiyo daha. sadece kolunu kıpırdatıyo ama tam bay bay sayılmaz :)
Oto koltuğu aldık bu arada. Şükür içime sindi.
Ben varken durmadı ağladı. O kadar para verdik eyvah bu çocuk durmuycak dedim ama bugün babasıyla gezmeye giderken durmuş hiç ağlamamış. Eşim sen öne oturursan durur diyo.
Benden bu kadar sizde ne var ne yok :)
Selam kızlar :)
Görüşmeyeli nasılsınız.
Ben pişirdiğim şeylerdende veriyorum öncelikle. Tabi tuzsuz ve baharatsız. Mesela bugün dereotlu kabak yaptım ve oğlumda yedi bizle :)
Bugün eline çilek verdim. Hiç sesi çıkmadan 5dk falan oynadı bende ısırmaya çalışıyo sandım. Bi baktımki off offf heryer çilek çorapları alt üst pijaması ağzı halı. Her yer çilekte bi damla su kalmamış dişlemiş ve yere vurmuş :)))) Doğru banyoyaya koştuk.
:) Akşam yemeğindede boru makarna verdim tutuyo ama tam ısırıp yiyemiyo. Onun dışında kaşar yenidünya brokoli yeşilsoğan elime ne geçerse veriyorum.
Çünkü çok hareketli ve hep bişeyler yapmak istiyo.
Çok çabuk sıkılıyo hep biyerlere saldırıyo.
Ağlayarak ya da bağırarak istediğini yaptırıyo.
Eşim bırak ağlasın diyo ama daha küçük anlamaz ki hayır-dan.
2 gündür kendi ayağa kalkıyo benim üstümden tutunarak tabi. Bizde biraz destekliyoruz ama işin çoğunu kendi yapıyo. Bay bay demiyo daha. sadece kolunu kıpırdatıyo ama tam bay bay sayılmaz :)
Oto koltuğu aldık bu arada. Şükür içime sindi.
Ben varken durmadı ağladı. O kadar para verdik eyvah bu çocuk durmuycak dedim ama bugün babasıyla gezmeye giderken durmuş hiç ağlamamış. Eşim sen öne oturursan durur diyo.
Benden bu kadar sizde ne var ne yok :)
bende çok sevdiğim kıyafetlerini mümkün olduğu kadar yemek esnasında üzerinde bulundurmamaya çaşıyorum olmadı üzerine yelek ,hırka giydiriyorum onlar kirlensin en azından diye ,zaten bugünlerde çok sakin oldum yoğurt yerken sırf oyun oynamak için puf puf yapıyor o da ben de ev de berbat oluyoruz ama hiç umursamıyormuşum gibi yedirmeye devam ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?