Kızlar burası çok sessizleşmiş
Emekleyen bebek var mı?
Yürüyen?
Ayağa kalkan?
Yatarken oturur vaziyete geçebilen?
Dede , baba, anne, vs kelime konuşan?
bay bay diyen?
gece hiç kalkmadan uyuyan?
Kilo almaya hala devam eden?
Hadi size sorular :)
Gelsin cevaplar
:)
Kızlar burası çok sessizleşmiş
Emekleyen bebek var mı?
Yürüyen?
Ayağa kalkan?
Yatarken oturur vaziyete geçebilen?
Dede , baba, anne, vs kelime konuşan?
bay bay diyen?
gece hiç kalkmadan uyuyan?
Kilo almaya hala devam eden?
Hadi size sorular :)
Gelsin cevaplar
:)
Canım çilek ve kivi konusunu ben ısrarla senin gibi bi kaç kişiden duyup sordum. Hatta işte onlar böbrekta taş yapar falan diye duydum.
Kivi C vitamini deposu mutlaka vericez dedi.
Çilek alerji yapabilir o yüzden bekleyelim dedi.
Biz geçen izmire gittik orda bi köye gittik köyde çilekler. Hormonsuz gübre bile yok dediler. 2 tane ayırdım oğluma. azıcık verdim 2 saat bekledim bişey yok sonra 2 çileği o kadar güzel yediki. Demekki alerjisi yok. Artık veriyorum bende çilek. Kiviyi çoktandır veriyordum zaten. Çok araştırdım hatta bikaç diyetisyene mail attım ama. Kimsede evet onlar verilmez demedi. Ben hiç bi sitede göremedim vermeyin diye. Sadece çileğin alerjen olabileceği söyleniyo. Bana biraz asılsız bilgi gibi geldiği için ben veriyorum.
allah allah yaa bebişlerin düzeni bozulmuş ama bayağı önden gidiyorlar.. bizimki yine geri kaldıbizimki bırak kalkmayı yerinden kımıldayamıyor hala.. neyse o da olur inşallah..
lovelyangel allah kolylıkversin.. omx kullanmamışmıydın sen? yanlış mı hatırlıyorum?
mrb canım ya ben kullanmıyorum ne yapsam düzelmiyor bildiğini yapıyor benimki bizdede hareket yok kucağımdan inmiyor ki emeklesin beyefendi kendi kendine yatan oturan bi bebek değil oğlum biraz zor.. çok yoruyor beni daha tam oturamıyor bile hiçbi iş yaptırmıyor uyumadığı için herişim kalıyo yemeği zor yapıyorum....
slm kızlar bende anlatayım neler yaptıgımız gece uykularımız 1 saat veya 1,5 saatte bir kalkıyoruz ek gıda olayını kendimize yaptıgım yemeklerin suyuna ekmek banıp veriyorum bayılıyo öyle yemeyehenüz bizde emeklemiyoruz diş deseniz oda yok konuşmasıda bagırıp de-de ba-ba diyo arada he bide yürüteç almış halası bizim kızın ayakları bile deymiyo yere çok komik oluyo şimdilik kaldırdık bizde
merhaba canım :) yürüteçin belki yükseklik ayarı vardır.. genelde olur yani..
slm canım evet var 3 kademe en küçük kademesi bile büyük geldi 1-2 cm uzaması lazım bizim kızın
kızlar doğumdan sonra biraz göbeğim kaldı hala gitmedi artık gitmez mi acaba:44:
benimde göbeğim var 3kilo fazlalığım var oda göbekte spor yapsak giderkızlar doğumdan sonra biraz göbeğim kaldı hala gitmedi artık gitmez mi acaba:44:
biraz göbeği bilmem ama benim hala 4aylık göbeğim var 5yıllık da totom var gidermi bilmiyorumkendime de hakim olamıyorum şaka bir yana eğer biraz mekik felan çekersen gider bence..
benimde göbeğim var 3kilo fazlalığım var oda göbekte spor yapsak gider
aayy harpy çok güldümm
evet çok komik totom bağımsızlığını ilan etti.. bazen fikir ayrılığı yaşıyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?