2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

meltem 878 'in oğlu yürüyor,mavi'nin oğlu sanırım tutarak kalkabiliyor ve adımlıyor diye hatırlıyorum
emekleyenler vardır ama aklıma gelmedi bak şimdi
harpy'in oğlu baba diyor,okyanus'un kızı bay bay yapıyordu
biz rahatsız değilsek gece pek uyanmayız bir kez emzirmek için kalkıyorum
kilo alanlar vardı sanırım ama biz kilo verdik

çilek ben doktora sormadan bir kez verdim kakasında hep çilek çekirdekleri vardı,doktorumuzda çilek ve kivi verme daha dedi diye ben henüz vermemiştim,alerji olmadıysa sıkıntı yoktur sanırım

sadece gele hiç kalkmadan uyuyor benimki.. başkada bişi yapmıyor..

çileği özellikle 2 yaşına kadar vermeyindiyor çoğu doktor.. ama annemlerin yetiştirdiği çileklerden verebilir miyim diye ben de sorcam doktora.. eğer çilek vermeyin diyen kaynak bulamadıysan ben sana bulurum :)

ha evet benimki baba diyor ve ağlarken anne diyor. 1 kere de benim arkamdan anne dedi. onun dışında adada da diyor adada bişi varmış sanırım

Son düzenleme:
ben de yatıyorum kızlar iyi geceler öpücükler sevgiler

benim kız emekliyor.bay bay falan yapıyor.bizi taklit etmekte üstüne yok.outuyor .
bide geceleri artık yarım saatte bir uyanıyor.kırklıyken bile daha uzun uyurdu.

merhaba arkadaşlar işlerimin yoğunluğundan dolayı artık eskisi gibi sık giremiyorum benim oğlan da emekliyor dişlerimiz hala yok yattığı yerden kalkarak oturuyor baba diyor kenarlara tutunarak ayakta durabiliyor alkış yapıyor gece de bir kere uyanıyor önceden hiç uyanmazdı artık 1 kere uyanıp mama yiyor

merhaba kızlar gecelerimiz çok kötü oldu çok sık uyanıyoruz hiç uyumuyor gibi bişey çok yorgunum çok uykusuzum iştahıda yok bebişimin ağzını kapatıyor elime vuruyor çok pasaklı olduk heryere mama döküyoruz...
Bu uykular ne zaman düzelecek gündüzleride 2 defa uyuyor 1.5-2 saat

allah allah yaa bebişlerin düzeni bozulmuş ama bayağı önden gidiyorlar.. bizimki yine geri kaldı bizimki bırak kalkmayı yerinden kımıldayamıyor hala.. neyse o da olur inşallah..

lovelyangel allah kolylıkversin.. omx kullanmamışmıydın sen? yanlış mı hatırlıyorum?

mrb canım ya ben kullanmıyorum ne yapsam düzelmiyor bildiğini yapıyor benimki bizdede hareket yok kucağımdan inmiyor ki emeklesin beyefendi kendi kendine yatan oturan bi bebek değil oğlum biraz zor.. çok yoruyor beni daha tam oturamıyor bile hiçbi iş yaptırmıyor uyumadığı için herişim kalıyo yemeği zor yapıyorum....

benimki de öyle bu ara oyun halısınakoyunca çığlığı basıyor.. demin yine yaptı ama 10 sn sonra sustu şimdi kendi kendine söylene söylene oynuyor :) ama hala kızgın belli :) eskinden sadece yatağında bırakıp odadan çıkarken ağlardı.. kucağımda tutarken de doğru düzgün otursa yine iyi bi otarafa saldırıyor bi bu tarafa zaptedemiyorum..

slm kızlar bende anlatayım neler yaptıgımız gece uykularımız 1 saat veya 1,5 saatte bir kalkıyoruz ek gıda olayını kendimize yaptıgım yemeklerin suyuna ekmek banıp veriyorum bayılıyo öyle yemeye henüz bizde emeklemiyoruz diş deseniz oda yok konuşmasıda bagırıp de-de ba-ba diyo arada he bide yürüteç almış halası bizim kızın ayakları bile deymiyo yere çok komik oluyo şimdilik kaldırdık bizde

merhaba canım :) yürüteçin belki yükseklik ayarı vardır.. genelde olur yani..

kızlar doğumdan sonra biraz göbeğim kaldı hala gitmedi artık gitmez mi acaba:44:

kızlar doğumdan sonra biraz göbeğim kaldı hala gitmedi artık gitmez mi acaba:44:

biraz göbeği bilmem ama benim hala 4aylık göbeğim var 5yıllık da totom var gidermi bilmiyorum kendime de hakim olamıyorum şaka bir yana eğer biraz mekik felan çekersen gider bence..

benimde göbeğim var 3kilo fazlalığım var oda göbekte spor yapsak gider
biraz göbeği bilmem ama benim hala 4aylık göbeğim var 5yıllık da totom var gidermi bilmiyorum kendime de hakim olamıyorum şaka bir yana eğer biraz mekik felan çekersen gider bence..

aayy harpy çok güldümm

benimde göbeğim var 3kilo fazlalığım var oda göbekte spor yapsak gider

aayy harpy çok güldümm

evet çok komik totom bağımsızlığını ilan etti.. bazen fikir ayrılığı yaşıyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…