2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

ben de bugün bir değişiklik yapıp biraz bakımlı olayım dedim elbise giydim ama önümde 3 aylık gibi bir göbek var ,birde eşim geçen gün demesin mi kan tahlili yaptırmış olsak hamiilesin diycem ama tahlil yaptırdık diyor

benim eşimde buaralar göbek yaptı biraz bişey desem sen kendi göbüşüne bak diyor:26::26:

bendede toto yok etek giyemiyorum yakışmıyor kadın dediğin totolu olcak

ne yalan sölim totosu olmayan insanlara özeniyorum bazen.. özellikle 1 deri bir kemik oluyorlar ya hayret ediyorum.. :44: yemek yemek çok zevkli bişi ama insanlar kendine hakim oluyorlar işte..

senin o kocişgün geçtikçe kredisini tüketiyor bende tamam asker dedik üstüne gitmeyelim dedik ama herşeyin bir sınırı var.. benimki tırsar böyle şeyler söyleyemez..

ben bu balık etli lafını hiçüzerime alınmiyim en iyisi.. benim balık biraz irice, şöyle balinadan hallice..

benim eşimde buaralar göbek yaptı biraz bişey desem sen kendi göbüşüne bak diyor:26::26:

ben de eşime sen kendi göbeğine bak dedim ,iyide benim göbeğim ne zamandır var zaten diyor demekki uzun zamandır göbekli olunca sorun olmuyor
bakalım bugün ne yorum yapacak elbise giyince biraz daha belirgin oldu göbüşüm

elbise giymişsin onun için hazırlanmışsın bişey derse ayıp edervalla ben eşofmanla karşılıyorum hiç keyfim yok süslenmek gelmiyo içimden mehmet sercan çok yoruyor beni

Son düzenleme:

ay benimki çok rahat adam herşeyi söyler sonrada ne dedik canım sanki birşey mi dedik der.
geçen gün diyorum kızların eşi anneler gününde böyle yapmışlar bende senin yaptığını anlattım diyorum ,herşeyi ortalığamı döküyorsun böyle diyor.
birde yorum yaptı tabi insan anneler gününde eşine hediye almaz annesine alır dedi

elbise giymişsin onun için hazırlanmışsın bişey derse ayıp edervalla ben eşofmanla karşılıyorum hiç keyfim yok süslenmek gelmiyo içimden mehmet sercan çok yoruyor beni

şimdi gözümün önünde canlandı söyleyecekleri önce çok beğenecek aradan biraz zaman geçince göbeğin ne kadar çok çıkmış diyecek kesin

benim eşimde sen benim annemmisin der

benim eşimde sen benim annemmisin der

sen böyle deyince aklıma birşey geldi ,baya bi zaman önceydi anneler günü karşı komşumuz eşine hediye almış annemde eve geldi babama anlatıyor eşine şunu almış hediye diye,tabi babam çok komik işin için kurtulmak için diyor ki ne yani eşi sevinmiş mi anneler gününde eşim bana hediye aldı diye dedi
bence sen benim annem yerindesin demek gibi birşey bu diyor
benim kocamda babamın kafadan anlaşılan

amaç kaytarmak olunca kafalar çalışıyor ama biraz kafasını yorup güzel bir süpriz hazırlamıyorlar.. bu erkeklerden bi masa iki sandalye çıkmaz..

merhaba canım,benimki emeklemiyor,tam olarak oturamıyor ama yatarken oturur vaziyete gelip tekrar düşüyorarada bir anne gibi bişeyler diyor,kilo alımımız durdu gibi,bu ay boyumuz uzadı

kızlar bu arada benim oğlan ismimi söylüyor sanki bazen,tam diyemiyor ama lay la lay la diyip duruyor ben mutfaktayken felan,odaya gelince de gülüyor bana

Son düzenleme:
yazmayı unutmuşum gece uykumuz iyi maaşallah sabaha karşı bir kere bazen kalkıyor bazen hiç kalkmıyor 6-7 arası tamamen uyanıyor,gece maması yediriyorum uyutmadan önce,bazen yiyemeden erken uyuyor yine de gece düzeni bozulmuyor maaşallah

merhaba canım.. maşallah bebişine.. bizimki oturuyor ama yatarken oturur vaziyete geçemiyor.. :44: bi de bugün bana babaa diyip el salladı şok oldum.. 1 kere daha önce el sallamıştı ama sonra bir daha yapmamıştı :44: ben de tesadüf sanmıştım bugün ben demeden o yaptı ve ben de tekrarlayınca bırakmadı devam etti el sallayıp babaaa demeye büyüyorlar yaa her gün yenibir şok

slm harpy,uzun süredir konuşamıyoruz seninle,aklıma takıldı çorbalara salça kullanıyormusun?şimdi uyandı benimki tepiniyor yatakta,oturamıyor ama nasıl oluyor da yatarken oturur hale gelmeyi başarıyor anlayamıyorum

canım ben mercimeği suya koymuyorum çorbayı yapmadan biraz önce haşlıyorum genelde ne yacağıma aniden karar verdiğim için

naksis bana da çorbanın tarifini verirmisin,ben o çorbayı yapmasını bilmiyorum

yaramaz minik itiraf etmem gerekirse ben mustafaya hala çorba vermiyorum :78:.. bir iki kere vermeyi denedim ama baktım sebze öğününü atlamış oluyoruz ben de vazgeçtim.. yani ne zaman vereceğimi bilemiyorum.. 2 gündür yoğurt öğününü sığdıramıyorum güne bugün muhallebisiyle vermeyi düşünüyorum.. çorbayı ne zaman vercem peki?

naksis bana da çorbanın tarifini verirmisin,ben o çorbayı yapmasını bilmiyorum

naksis yok ben vereyim canım; eğer farklıysa o gelince kendi tarifini versin

soğanı kavurup un ekliyoruz kokusu çıkınca salça ekleyip kavrulunca su koyuyrouz su kaynayınca daha önceden haşlanmış olan mercimekleri ekliyoruz ve en son arpa şehriye ya da erişte koyuyoruz (merzimeğin yarı ölçüsünde) pişince tuzunu baharatını attınmıydı harika bişi oluyor.. ben erişte yerine arpa şehriye koyuyorum çünkü erişteler durdukça büyüyorlar en sonunda makarna gibi bişi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…