ben de ayrı olarak sebze ve çorba veremiyorum kiyaramaz minikitiraf etmem gerekirse ben mustafaya hala çorba vermiyorum :78:.. bir iki kere vermeyi denedim ama baktım sebze öğününü atlamış oluyoruz ben de vazgeçtim.. yani ne zaman vereceğimi bilemiyorum.. 2 gündür yoğurt öğününü sığdıramıyorum güne bugün muhallebisiyle vermeyi düşünüyorum.. çorbayı ne zaman vercem peki?
naksis yok ben vereyim canım; eğer farklıysa o gelince kendi tarifini versin
soğanı kavurup un ekliyoruz kokusu çıkınca salça ekleyip kavrulunca su koyuyrouz su kaynayınca daha önceden haşlanmış olan mercimekleri ekliyoruz ve en son arpa şehriye ya da erişte koyuyoruz (merzimeğin yarı ölçüsünde) pişince tuzunu baharatını attınmıydı harika bişi oluyor.. ben erişte yerine arpa şehriye koyuyorum çünkü erişteler durdukça büyüyorlaren sonunda makarna gibi bişi oluyor
ben de ayrı olarak sebze ve çorba veremiyorum kisebzeli çorba yapıyorum kısa yoldan ben de bu aralar gece maması veremiyorum erkenden uyuyup kalıyor,tekrar da uyanmıyor,üzülüyorum muhallebiyle yoğurtu nasıl vereceksin,ben yoğurdu çorbadan sonra veriyorum genelde.
teşekkürler canım,yarına deneyecemben hala utkuya salça vermedim,sizler kullanıyormusunuz?
naksis bana da çorbanın tarifini verirmisin,ben o çorbayı yapmasını bilmiyorum
naksis yok ben vereyim canım; eğer farklıysa o gelince kendi tarifini versin
soğanı kavurup un ekliyoruz kokusu çıkınca salça ekleyip kavrulunca su koyuyrouz su kaynayınca daha önceden haşlanmış olan mercimekleri ekliyoruz ve en son arpa şehriye ya da erişte koyuyoruz (merzimeğin yarı ölçüsünde) pişince tuzunu baharatını attınmıydı harika bişi oluyor.. ben erişte yerine arpa şehriye koyuyorum çünkü erişteler durdukça büyüyorlaren sonunda makarna gibi bişi oluyor
walla benimki de 9 dedimi uyuyor ben şimdinyedirdim gece kaşık mamasını.. seninin programı nasıl? benimki saat 7,5-9 arası kahvaltı 10-11 gibi meyve 1-2 gibi sebze 4-5-6 gibi yoğurt 7-8 gibi gece kaşık maması yiyor.. tabi bu ütopik menü genelde ya meyve ya yoğurt kalıyor ya da başka bir öğünün yanında yeniyor.. genelde ben de yoğurdu sebzesiyle veririm kayarsa ama kıyma koyuyorum içine ondan yoğurtla vermek istemedim..
ben de ayrı olarak sebze ve çorba veremiyorum kisebzeli çorba yapıyorum kısa yoldan ben de bu aralar gece maması veremiyorum erkenden uyuyup kalıyor,tekrar da uyanmıyor,üzülüyorum muhallebiyle yoğurtu nasıl vereceksin,ben yoğurdu çorbadan sonra veriyorum genelde.
teşekkürler canım,yarına deneyecemben hala utkuya salça vermedim,sizler kullanıyormusunuz?
ay siz böyle yazınca çok imreniyorum maşallah,biz bugün ek gıda olarak birşey yemedik
hani en azından bu yazılanların bir kısmını yiyorlardırdediğim gibi bu biraz ütopik bu şekilde yediğimiz sayılıdır..
hani en azından bu yazılanların bir kısmını yiyorlardır
inşallah seninki de alışır ilerde..
Allah kolaylık versin hepinize bayanlar
kv bakmıyor mu canım? eşin bakıyorsa daha iyi olmuş. benim oğluma da pazartesi babası bakıyor içim çok rahat oluyorkızlar eşim şimdi horul horul uyuyor,sebebi de ben okuldayken sadece 4 saatçik utkuya baktıhorultusu oturma odasına geliyor ben evde tüm gün utkuya bakarken ne iş yapıyorsunki sabahtan akşama kadar oturuyorsun utkuyla oynuyorsun diyordu.beni bir gün anlayacağını biliyordum bi de sabahleyin dedim utkuya yumurta haşla kahvaltı mamasına ek olarak diye,yumurtayı zar zor haşlayabilmiş,üç farklı cezvede 3 yumurta haşlamış rafadan yapabilmek için yumurtaların biri patlamış fazla kaynamaktan,diğeri hiç pişmemiş ,en sonuncuda rafadan yapmayı başarabilmiş mutfak savaş alanına dönmüştü geldiğimde,perişan halde görünüyordu
kızlar benim kivi ve çileğe bebeklikten bu yana alerjim var dikkat edin aklınızda bulunsunCanım çilek ve kivi konusunu ben ısrarla senin gibi bi kaç kişiden duyup sordum. Hatta işte onlar böbrekta taş yapar falan diye duydum.
Kivi C vitamini deposu mutlaka vericez dedi.
Çilek alerji yapabilir o yüzden bekleyelim dedi.
Biz geçen izmire gittik orda bi köye gittik köyde çilekler. Hormonsuz gübre bile yok dediler. 2 tane ayırdım oğluma. azıcık verdim 2 saat bekledim bişey yok sonra 2 çileği o kadar güzel yediki. Demekki alerjisi yok. Artık veriyorum bende çilek. Kiviyi çoktandır veriyordum zaten. Çok araştırdım hatta bikaç diyetisyene mail attım ama. Kimsede evet onlar verilmez demedi. Ben hiç bi sitede göremedim vermeyin diye. Sadece çileğin alerjen olabileceği söyleniyo. Bana biraz asılsız bilgi gibi geldiği için ben veriyorum.
herkese günaydın kızlar nasılsınız bakalım benim oğlan çok huysuz bu aralar sürekli benimle olmak istiyor babaya ble gitmiyor benim kucağımdan inmek istemiyor ve sürekli dışarda gezmek istiyor gündüz artık 2 kere uyumaya başladı düzenimiz yavaş yavaş değişiyor gece 1 kere uyanıyor aynı sorunlar sizde de varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?