2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

benim şapşik oğlum ne yaptı biliyor musunuz? ona yeni bi önlük taktım böyle önü kaseli gibi eline de dünkü gibi bisküvi verdim.. baktım kırıntılar kasede iyi bari dedim işe yarıyor 5dk sonra bi baktım kasedeki kırıntılar kayıp anlık olarak yedidiye düşünsemde sonra mantığıma kavuşup kırıntıları eliyde yere döktüğünü anladım.. sonra da oğlumu şarjlısüpürgeyle süpürdüm çok hoşuna gitti

ben de ayrı olarak sebze ve çorba veremiyorum kisebzeli çorba yapıyorum kısa yoldanben de bu aralar gece maması veremiyorum erkenden uyuyup kalıyor,tekrar da uyanmıyor,üzülüyorum muhallebiyle yoğurtu nasıl vereceksin,ben yoğurdu çorbadan sonra veriyorum genelde.

teşekkürler canım,yarına deneyecemben hala utkuya salça vermedim,sizler kullanıyormusunuz?

walla benimki de 9 dedimi uyuyor ben şimdinyedirdim gece kaşık mamasını.. seninin programı nasıl? benimki saat 7,5-9 arası kahvaltı 10-11 gibi meyve 1-2 gibi sebze 4-5-6 gibi yoğurt 7-8 gibi gece kaşık maması yiyor.. tabi bu ütopik menü genelde ya meyve ya yoğurt kalıyor ya da başka bir öğünün yanında yeniyor.. genelde ben de yoğurdu sebzesiyle veririm kayarsa ama kıyma koyuyorum içine ondan yoğurtla vermek istemedim..

bu arada afiyet olsun umarım beğenirsiniz ben de salça yedirmedim henüz bizimkilerden tattığı dışında..

naksis bana da çorbanın tarifini verirmisin,ben o çorbayı yapmasını bilmiyorum

canım harpy'in verdiği bu tarifin aynısı

bu çorbayı annem yufka ekmekle yapar aslında en çok sevdiğim şekli öyledir ama tabi bende yufka ekmek yok

Son düzenleme:

ay siz böyle yazınca çok imreniyorum maşallah ,biz bugün ek gıda olarak birşey yemedik

ben de mehmet alp e yaptığım şeylerde salça kullanmıyorum kendimize yaptığımdan vereceğim zamanda salcayı az kullanıyorum

kv bakmıyor mu canım? eşin bakıyorsa daha iyi olmuş. benim oğluma da pazartesi babası bakıyor içim çok rahat oluyor
kızlar benim kivi ve çileğe bebeklikten bu yana alerjim var dikkat edin aklınızda bulunsun

iyi geceler kızlar tatlı rüyalar..

Yaaa gerçekten bebekler çok farklı demekki. 7.5 aylık yürüyen bebekte var. Oturamayan bebekte var. :) Ama en ilginç olanı oturamadığı halde yatarken oturur hale geçen bebekler :)))))

Harpicim çileğin alerji yapması dışında ne gibi sakıncaları var. Sana zahmet? Alerji yapmıyosa sorun yok gibi ama?

Ben salça kullanıyorum. Ev salçası. Biraz tuzu var. günde 1mg tuz serbest (who)

Çorbasına ekmek içi koyuyorum.

Sabaha kadar uyanmayana bebeklere çok ama çok imreniyorum.

Kızlar benim 5 kilo fazlam var. Gözüme batıyo ama hala diyet ve spor yapamıyorum

İlgilenenlere !....
Prof. Öğünç yaşam biçimi haline getirdiği beslenme sistemini ve uygulandığı takdirde bir ayda 10 kilo verdirecek formülünü aktardı:
1)Her sabah 05:00′de kalkıp yarım saat egzersiz yapıyorum.
2)Yaz-kış dinlenmeden bir saat yüzüyorum.
3)Kahvaltıda yarım litre yağsız süt içiyor, birkaç zeytinle yağsız peynir yiyorum.
4)Öğle yemeğinde haşlanmış sebze, yağsız yoğurt yiyorum.
5)Akşamları buharda pişmiş sebze, bir bardak taze sıkılmış meyve suyu.
6)Haftada bir kere buharda pişmiş balık yiyorum.
7)Zayıflamak isteyenler kesinlikle gazlı içeçeklerden uzak dursun.
8)Yaptığım tek yaramazlık kalbe iyi geldiği ve mutluluk verdiği için her gün bir adet çikolata yemek
Bu şekilde beslenen kilolu insanlar bir ayda 10 kilo verebilir.”

Ben süt yapıyo diye ve sevdiğim için habire malt içeceği içiyorum. Bugün baktım 100 ml'sinde 42.5 kcal var yani bir şişede 12.000 calori :SSS Eşim istersen onu bi daha içme dedi. Sizlerden içen var mı?
Bi nevi alkolsüz bira olduğu için ki zaten biranın göbek yaptığını herkes söyler :SSSS Son üç şişem var napsam içsem mi ki ? :SSSs

herkese günaydın kızlar nasılsınız bakalım benim oğlan çok huysuz bu aralar sürekli benimle olmak istiyor babaya ble gitmiyor benim kucağımdan inmek istemiyor ve sürekli dışarda gezmek istiyor gündüz artık 2 kere uyumaya başladı düzenimiz yavaş yavaş değişiyor gece 1 kere uyanıyor aynı sorunlar sizde de varmı

günaydın,benim oğlanda çok huysuz ne yemek istiyor ne uyumak istiyor bir haftadırda öksürük hala geçmedi ,çenesi hiç susmuyor dişimi sıkmaktan bütün dişlerim ağrır oldu işe başlayınca ben, bakıcı nasıl dayanacak düşünemiyorum .sabah sabah delirtti yine beni gece 4 de emzirdim sabah 9.30 kadar bekledim iyice açıksın diye yine yemedi of of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…