Ben süt yapıyo diye ve sevdiğim için habire malt içeceği içiyorum. Bugün baktım 100 ml'sinde 42.5 kcal var yani bir şişede 12.000 calori :SSS Eşim istersen onu bi daha içme dedi. Sizlerden içen var mı?
Bi nevi alkolsüz bira olduğu için ki zaten biranın göbek yaptığını herkes söyler :SSSS Son üç şişem var napsam içsem mi ki ? :SSSs
günaydın,benim oğlanda çok huysuz ne yemek istiyor ne uyumak istiyor bir haftadırda öksürük hala geçmedi ,çenesi hiç susmuyor dişimi sıkmaktan bütün dişlerim ağrır oldu işe başlayınca ben, bakıcı nasıl dayanacak düşünemiyorum .sabah sabah delirtti yine beni gece 4 de emzirdim sabah 9.30 kadar bekledim iyice açıksın diye yine yemedi of of
çok şükür benimkinin yemesinde sorun yok sadece huysuzlaşması çok fazla hiç benim kucağımdan ayrılmak istemiyor
Yaaa gerçekten bebekler çok farklı demekki. 7.5 aylık yürüyen bebekte var. Oturamayan bebekte var. :) Ama en ilginç olanı oturamadığı halde yatarken oturur hale geçen bebekler :)))))
Harpicim çileğin alerji yapması dışında ne gibi sakıncaları var. Sana zahmet? Alerji yapmıyosa sorun yok gibi ama?
Ben salça kullanıyorum. Ev salçası. Biraz tuzu var. günde 1mg tuz serbest (who)
Çorbasına ekmek içi koyuyorum.
Sabaha kadar uyanmayana bebeklere çok ama çok imreniyorum.
Ben süt yapıyo diye ve sevdiğim için habire malt içeceği içiyorum. Bugün baktım 100 ml'sinde 42.5 kcal var yani bir şişede 12.000 calori :SSS Eşim istersen onu bi daha içme dedi. Sizlerden içen var mı?
Bi nevi alkolsüz bira olduğu için ki zaten biranın göbek yaptığını herkes söyler :SSSS Son üç şişem var napsam içsem mi ki ? :SSSs
herkese günaydın kızlar nasılsınız bakalım benim oğlan çok huysuz bu aralar sürekli benimle olmak istiyor babaya ble gitmiyor benim kucağımdan inmek istemiyor ve sürekli dışarda gezmek istiyor gündüz artık 2 kere uyumaya başladı düzenimiz yavaş yavaş değişiyor gece 1 kere uyanıyor aynı sorunlar sizde de varmı
günaydın,benim oğlanda çok huysuz ne yemek istiyor ne uyumak istiyor bir haftadırda öksürük hala geçmedi ,çenesi hiç susmuyor dişimi sıkmaktan bütün dişlerim ağrır oldu işe başlayınca ben, bakıcı nasıl dayanacak düşünemiyorum .sabah sabah delirtti yine beni gece 4 de emzirdim sabah 9.30 kadar bekledim iyice açıksın diye yine yemedi of of
günaydın kızlar,kabus gibi bir gece geçirdim dün,sancıdan kıvrandım,doktora gittik gece sistit olmuşum,sabah üroloji dr.gittik aynı şeyi söyledi,ya üşütmekten yayorgunluktsn olablileceğini söyledi,yorgunluk galiba,işe başlayınca...evde dinleniyorum şimdi okula da gidemedim tabi,doktor rapor verecekti istemedim daha yeni başladım diye...
harpy utku da 9 gibi kahvaltı 11de meyve,2-3 arası çorba,5 gibi yoğurt,9 gibi gece maması ama bazen öğünler birbirine giriyor,bu arada utku da gün içinde 2-3 kere uyumaya başladı,bi sabah bi öğleden sonra,bazen akşam üzeri de uyuyup uyanıyor.
slm arkadaşlar benim bebeğime ek gıdalara birden başladık sanırım sebze çorbası meyve suyu ve muhallebi veriyorum 4,5 aylık şu anda ben yogurt vermeyide düşünüyorum.yanlış olurmu acaba gerçi çopk güzel yiyor ve şükür bağırsaklarındada bi sorun yok.nedersiniz siz tecrübeli annelersiniz..:))
geçmiş olsun canım,hem çalışmak hem ev hanımı olmak hemde anne olmak çokkkk zor galiba ,ay ben işe başlayınca nasıl olurum acaba düşünmek istemiyorum ,gerçi tam terside olabilir biraz kafamı mı dinlerim acaba ama oğlumu özlerim
ortam değişikliği iyi oluyor ama aklın sürekli evde okuyor,kahvaltı yaptı mı,uyudu mu,beni özlüyormudur,ağlıyormudur,bir sürü şey geçiyor aklından.derste konu anlatıyorum tenefüslerde hep hayal bunları düşünüyorum ben:44:
mehaba herkeseay ben artık isyan bayraklarını çekcem yakındaa:92: böle yüksek biryere çıkıp bagırasım var :95::95:bu gece uyanmalar delirtcek beni saat başı kalkıyo yaaa keşke gündüzleri yapsa gece yapmasa ona razıyım yani
hep beraber mi bağırsak acaba kızlar
hep beraber mi bağırsak acaba kızlar
mrb kızlar.dün kendi doktorumuzdan başka bir doktora götürdük kızımı.kan tahlili yapıldımı diye sordu yok dedim.6. aydan sonra bi bakmak lazım değerlerine dedi.hazırsan sen alalım kan dedi.ben dayanamam dedim.babaannesiyle gidince aldıracaz.sizden tahlil yaptıranlar olmuştu ,okumuştum burda.zor oldumu sorayım dedim.
buarada kızımın dili, beyazdı.ağzıda kokuyodu pamukçuk bu dedi doktor dilini temizle dedi(tabi bizimki su içmediği için kolay kolay yemeklerden sonra ağzı temizlenmiyordu.farkındaydım ama önemsememiştim) diline sürmem içinde bi ilaç verdi ucu fırçalı bişey.
kızımın iştahı yerinde maşallah .bende dengeli ebzlenmesine hep özen gösterdim öyle şişirecek şeyler vermedim.doktorda dedi zaten pirinç unu,muhallebi falan verme dedi.ben ekmek bile katmıyorum çorbalarına.zaten koyu kıvamlı yapıyorum.tahıllarıda kahvaltıda falan verdiğim için ekmeğe ihtiyacı kalmıo diye düşünüyorum.yulaf ezmesi verdiğimi söyledim.onuda günde bir kez ver dedi doktor.o da kilo aldırıyormuş
bizim kız 10 kiloyu geçti de:)doktor fos bi kolosu yok deedi.boş değil gücü yerinde dedi.
buarada alttan 2 dişimiz 3 ay önce çıkmıştı yine alttan 1 diş çıktı bitane daha yolda galiba geceleri hiç uyumuyordu.jelin fayda etemdiğini söyledim.güçlü bi ağrı kesici verdi.bu gece daha rahat uyudu kızım.2-3 saatte bir uyandı.yoksa saat başı kalkıyodu.
benden haberler bu kadar.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?