2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

maşallah sen de üzülüyorsun iştahsız diye.. baka kilo almasın demiş doktor.. üzme kendini.. ya bi de benimki gibi çiroz olsaydı..

maşallah sen de üzülüyorsun iştahsız diye.. baka kilo almasın demiş doktor.. üzme kendini.. ya bi de benimki gibi çiroz olsaydı..

ama canım son aylarda hiç kilo almıyor hatta geçen ay kilo verdi ,kilosunun iyi olma nedeni 3600 doğdu ilk iki ayda toplam 4 kilo aldı yani o zamandan olma bi kilo aslında

ama canım son aylarda hiç kilo almıyor hatta geçen ay kilo verdi ,kilosunun iyi olma nedeni 3600 doğdu ilk iki ayda toplam 4 kilo aldı yani o zamandan olma bi kilo aslında

maşallah canım herkese söyleme :) keşke seninki gibi sütüm olsaydı.. benimki emmek ister süt yok seninki istemez maşallahı var :) bu arada bi hesapladım da oğlunun kilosu 2 aylıkken bizimkinin şimdiki kilosuna eşitmiş çiroz siyorum yaa yalan değil

canım şimdi eskisi gibi sütüm yok çok emmediği için malum sütde pek olmuyor,ay iştahlı olsunlarda kilo çok önemli değil aslında benim sinirimi bozan birşey yemek istememesi uyutamazsamda artık saatlerce aç kalıyor ama umrunda değil anlamadım yani,artık o kadar komik oldum ki iştah olsunda ne yerse yesin diyorum ,eşim akşam bisküvi yiyordu onu yemek istedi o da verdi biraz artık yesinde ne yerse yesin dedim karışmadım

herkese söyleme demiştin demi:) aman kızlar okuyunca maşallah deyin

kızlar yarın yirmilik dişimi aldıracağım ama doktor bugünden kullanmam için antibiyotik verdi mecburen kullanacaksın dedi ama sütede geçer değil mi:44:,zor bi hafta bekliyor beni bir hafta çekiyorum ağrısını mehmet alp de çok huysuz bu günlerde nasıl yaparım bilmiyorum:44:

şimdiden geçmiş olsun canım.. inşallah kolay atlatırsın.. bazı antibiyotikler geçmiyormuş onlardan olabilir mi sana verdiği.. sana tavsiyem akşam yatmadan çok iyi bir nemlendiriciyle ağzının çevresini iyice nemlendirmen. çünkü benimkini alırken resmen ağzımı yırtmıştı kadın.. belkiiyice nemlenirse daha esnek olur yırtılmaz..

doktor sütüne geçer ama mecburen kullanacaksın dedi,sağol canım iyiki aklıma getirdin daha öncekini aldırırken benimde baya gerilmişti ağzım gerçi baya sürüyor ister istemez biraz gerilir ama yinede ben yatmadan nemlendireyim

ilacın etkisi süte geçince çocuk etkileniyor mu acaba emmek istemezse işimiz zor inşallah öyle bir sorun olmaz

selamm aynı sorunlar bizdede var yemek istemiyorr çok zor yemesi , uykusuda ii ce bozuldu 1 saat ağlayarak uyuyuyoo off ki off bende seninle aynı şeyleri düşünüyorum işe başlayınca bakıcı neyapar vallaa.. sendemi bakıcı düşünüyosun hangi şehirdesin ve fiyatlarr nasıl acaba diyee merak ettimde

aynen.benimkide iskeletor gibi.boyuda uzun. şuan 7500,7800 gibi bişey.8i göremedik daha hiç.tok karna kakasını yapmadan bile olmuyor :) ama napalım.sağlıkları keyifleri ii olsunda zayıf olsunlar. takmıyorum artık.maşallahı var benimkinin pire gibi bian durmaz.çok hareketli.o yüzdende kilo alamıyor zaten.

slm kızlar kaç gündür giremedim hasta olanlara acil şifalar diliyorum bana gelince ben güneşi gördüm
kaç gündür dışarılarda gezip duruyoruz oğlumla hatta binamızdaki komşularla kamelyalarda sohbet eder oldum:90::90: bir de oğlumdan 15 gün büyük oğlu olan komşum varmışş iki gündür komşuluk ilişkileri içindeyiz beraber geziyoruz çay kahve derken bana çok iyi oldu anlayacağınız kendime geldim:89: ama kendimi sizi aldatmış gibi hissettim sizin yeriniz bambaşka gerçekten canlarım benimmmm

çok iyi yapmışsın canım.. bende kaç gündür çıkcam hep uyuyor o saatte çıkamıyoruz..

günaydın kızlar..

az önce milupa ve hippe mail attım. milupaya neden kaşık mamalarına şeker koyuyosun dedim bir de içindeki mısır organik değil onu sordum.. hippede karışık tahıllı kaşık maması neden üretmiyorsun diye sordum cevabı gelince size yazarım..

kızlar sesiniz çıkmıyor? herkes nerelere gitti? dışarımı attınız kendinizi gene?

size de günaydın kızlar.bugün burda gün aymamış güneşi gördüm dedim ya bugün o güneşten eser yok kapalı boğuk bir hava:58kahvaltımızı yaptık salih efe öğle uykusuna yattı bakalım kaç dk uyuyacak:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…