biz de kan kahlili yaptırmadık,bizim doktorda muhallebi,pirinç unu ,bisküvi verme gereksiz kilo almasın dedi özellikle yulaf ezmesini sordum onu verebilirsin demişti,birde benim oğlum bu ay çok iştahsız ama geçen ayda sürekli yulaflı şeyler yemesine rağmen kilo vermişti
maşallah sen de üzülüyorsun iştahsız diye.. baka kilo almasın demiş doktor.. üzme kendini.. ya bi de benimki gibi çiroz olsaydı..
ama canım son aylarda hiç kilo almıyor hatta geçen ay kilo verdi ,kilosunun iyi olma nedeni 3600 doğdu ilk iki ayda toplam 4 kilo aldı yani o zamandan olma bi kilo aslında
maşallah canım herkese söyleme :) keşke seninki gibi sütüm olsaydı.. benimki emmek ister süt yok seninki istemez maşallahı var :) bu arada bi hesapladım da oğlunun kilosu 2 aylıkken bizimkinin şimdiki kilosuna eşitmişçiroz siyorum yaa yalan değil
maşallah canım herkese söyleme :) keşke seninki gibi sütüm olsaydı.. benimki emmek ister süt yok seninki istemez maşallahı var :) bu arada bi hesapladım da oğlunun kilosu 2 aylıkken bizimkinin şimdiki kilosuna eşitmişçiroz siyorum yaa yalan değil
kızlar yarın yirmilik dişimi aldıracağım ama doktor bugünden kullanmam için antibiyotik verdi mecburen kullanacaksın dedi ama sütede geçer değil mi:44:,zor bi hafta bekliyor beni bir hafta çekiyorum ağrısını mehmet alp de çok huysuz bu günlerde nasıl yaparım bilmiyorum:44:
şimdiden geçmiş olsun canım.. inşallah kolay atlatırsın.. bazı antibiyotikler geçmiyormuş onlardan olabilir mi sana verdiği.. sana tavsiyem akşam yatmadan çok iyi bir nemlendiriciyle ağzının çevresini iyice nemlendirmen. çünkü benimkini alırken resmen ağzımı yırtmıştı kadın.. belkiiyice nemlenirse daha esnek olur yırtılmaz..
günaydın,benim oğlanda çok huysuz ne yemek istiyor ne uyumak istiyor bir haftadırda öksürük hala geçmedi ,çenesi hiç susmuyor dişimi sıkmaktan bütün dişlerim ağrır oldu işe başlayınca ben, bakıcı nasıl dayanacak düşünemiyorum .sabah sabah delirtti yine beni gece 4 de emzirdim sabah 9.30 kadar bekledim iyice açıksın diye yine yemedi of of
slm kızlar kaç gündür giremedim hasta olanlara acil şifalar diliyorumbana gelince ben güneşi gördüm
kaç gündür dışarılarda gezip duruyoruz oğlumlahatta binamızdaki komşularla kamelyalarda sohbet eder oldum:90::90: bir de oğlumdan 15 gün büyük oğlu olan komşum varmışş iki gündür komşuluk ilişkileri içindeyiz beraber geziyoruz çay kahve derken bana çok iyi oldu anlayacağınız kendime geldim :89: ama kendimi sizi aldatmış gibi hissettim sizin yeriniz bambaşka gerçekten canlarım benimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?