Kızlar bebeğinizin ismini nasıl seçtiniz.Ben isim hususunda biraz pişmanım.Aklımda 5 isim vardı.Şimdi onun o güzel yüzüne bakınca ismi Eren olmalıymış diyorum
bence mert ismi gayet güzel.. emin ol o öyle masum bir melek olarak kalmicak, mert bi adam olcak büyüyünce :)
iyiki varsın Harpy
Kızlar bebeğinizin ismini nasıl seçtiniz.Ben isim hususunda biraz pişmanım.Aklımda 5 isim vardı.Şimdi onun o güzel yüzüne bakınca ismi Eren olmalıymış diyorum
slm kızlarrr
eşim bir buket çiçek yaptırmış,onu da utkunun yatağına bırakmış,utku seslenmeye başlayınca bi gittim yanında çiçekler ve not,çok sevindim
ben de bazen anlatıyorum,eşim alıştı artık,dün diyor okula gidiyosun diye arkadşlarını boşlama bak diye
geçmiş olsun canım,hala geçmedi mi, bizim de çok farklı değildi,hata utku kaza atlattı diyebilirim.emziğiyle oynuyordu yanımda,bi baktım emzik ağzına sıkışmış,ağzı açık öyle bakıyor bana,emziği ağzından zor çıkarttım,çenesine felan bişey olacak diye çok korktum,utku da çok ağladı damağını zedelemiş emzik,içim parçalandısabahın ilk saatlerinde duygusal bir anneler günü yaşadık
umudunu kesme canım,bazı erkekler en umulmadık zamanda sürpriz yapıyorlar mesela benim eşimbenim hiç umudum yoktu açıkçası,çünkü özel günlere karşı alerjisi olan bir insandır nasıl oldu da öyle bi incelik düşündü şaşırdım
kızlarrr süpersiniz
oğlumu yedireyim geleyim derken döktürmüşsünüz yine.. hastalara ve emzik yutanlara geçmiş olsunneyseki şu emziklerin üzerine delik açıyorlar her ihtimale karşı.. bu arada bebişi emeklemeye başlayan var mı? benimki hala 4 ayak bile olmadı.. çok çalışıyor bazen hah kalkıyor diyorum ama yapamıyor
bizimki de kol altlerından tutarsan adım atıyor ama elinden tutarsam duramıyor.. bir de hala otururken yalnız bırakamıyorum hala oyuncağa felan uzanayım derken devriliveriyor yanlara..
canım ben geçen gün yeşil mercimekli erişte çorbası yaptım kendimize mehmet alp'e de tuzunu atmadan ayırdım blenderdan geçirip vermeye çalıştım, güzel oldu deneyebilirsin
Benim oğlum sıralıyor.Yürümeye çok az kaldı.Bazen ellerini bırakıyor ama dengesini kaybedip düşüyor. Henüz tutunmadan duramıyor.Ama çok cesur ve azimli.Hiç vazgeçmeden denemeler yapıyor.
evet canım tamamen bıraktı ,birde kendini kandırıp durdu yok sütüm yok falan diye ,ben de bırakmamak için elimden geleni yapıyorum uyutup emzirmek çok zor 2.aydan bu tarafa sürekli öyle emziriyorum ama alıştım artık böyle emzirmeyede ,annem sürekli senin yerinde olan birçok insan bırakırdı emzirmeyi deyip durur
kesinlikle annene katılıyorum.. bu konuda senin kadar azimli az insan vardır.. :129: sakın vazgeçmemaşallah sütün çok faydalı ki çocuk hala ek gıda bile istemiyor biz kendimizi üzüyoruz ama bebeklerimiz herşeyi içgüdüsel olarak biliyor..
su içiyor mu bebişin? benimki bardaktan içmek istiyor artık.. ama her seferinde boğuluyor
Kızlar burası çok sessizleşmiş
Emekleyen bebek var mı?
Yürüyen?
Ayağa kalkan?
Yatarken oturur vaziyete geçebilen?
Dede , baba, anne, vs kelime konuşan?
bay bay diyen?
gece hiç kalkmadan uyuyan?
Kilo almaya hala devam eden?
Hadi size sorular :)
Gelsin cevaplar
:)
merhaba kızlargecelerimiz çok kötü oldu çok sık uyanıyoruz hiç uyumuyor gibi bişey çok yorgunum çok uykusuzum iştahıda yok bebişimin ağzını kapatıyor elime vuruyor çok pasaklı olduk heryere mama döküyoruz...
Bu uykular ne zaman düzelecek gündüzleride 2 defa uyuyor 1.5-2 saat
slm kızlar bende anlatayım neler yaptıgımız gece uykularımız 1 saat veya 1,5 saatte bir kalkıyoruz ek gıda olayını kendimize yaptıgım yemeklerin suyuna ekmek banıp veriyorum bayılıyo öyle yemeyehenüz bizde emeklemiyoruz diş deseniz oda yok konuşmasıda bagırıp de-de ba-ba diyo arada he bide yürüteç almış halası bizim kızın ayakları bile deymiyo yere çok komik oluyo şimdilik kaldırdık bizde
kızlar doğumdan sonra biraz göbeğim kaldı hala gitmedi artık gitmez mi acaba:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?