2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

amma hızlılar :)

Sorunuzun cevabı :

Göknur hanım merhaba,

Avrupa Birliği standartları kaşık mamalarında az bir miktar şeker kullanımına izin veriyor çünkü özellikle tahıllar çok tatsız olduğu için bunu tadı düzeltmek için yapılmasını uygun buluyor. Şeker, şeker pancarından elde edilen doğal bir üründür. Günümüzde itiraz edilen mısırdan elde edilen mısır şurubu ile tatlandırmadır. Mısırdan elde edilen fruktoz ve glukoz şurupları daha ucuz olduğu için gıda sanayiinde tatlandırıcı olarak kullanılıyor. Bu tatlandırıcıların obeziteye neden olduğu düşünülüyor.

Tamamen şekersiz olan çeşitlerimizde var, arzu ederseniz bunlardan da kullanabilirsiniz.

Bizim bazı ürünlerimizde kullanılan "mısır" kesinlikle GDO lu üretilen mısır değildir. Bu konuda şirketimizin ve Avrupa Birliğinin kuralları çok kesindir.

İlginiz için çok teşekkür ederiz.

Işıl TELKES
Milupa Beslenme Uzmanı

Kızlar bebeğinizin ismini nasıl seçtiniz.Ben isim hususunda biraz pişmanım.Aklımda 5 isim vardı.Şimdi onun o güzel yüzüne bakınca ismi Eren olmalıymış diyorum

Kızlar bebeğinizin ismini nasıl seçtiniz.Ben isim hususunda biraz pişmanım.Aklımda 5 isim vardı.Şimdi onun o güzel yüzüne bakınca ismi Eren olmalıymış diyorum

bence mert ismi gayet güzel.. emin ol o öyle masum bir melek olarak kalmicak, mert bi adam olcak büyüyünce :)

biz eşimle birbirimizi ağırladık ben eşimin ismini koydum MEHMET eşimde benim ismime yakın olsun diye SERCAN dedi MEHMET SERCAN iyikide bu isim olmuş 2 tane memetim oldu ikisinide çoooooook seviyorum

MERT ismide çok güzel DORUK ismide bende doruk ismini düşünmüştümde olmadı rabbim hepsine uzun ömür versin.... bebişlerin isimleri çok güzel Harpy ile Ayeser'in bebeğinin ismi tek diğer bebekler hep çift isimli sanırım....

Merhaba kızlar,
Uzun bir aradan sonra evimdeyim artık,

Benim anneler günüm hediyesizş ve uzaktan telefon kutlamalarıyla geçti, Normal günlerden bir farkı yoktu. EŞim buralarda olsaydı farkı olurdu eminim.

Canım ya , çok geçmiş olsun, çok üzüldüm

Baba olduktan sonra daha farklı oluyorlar.Daha düşünceli, bana öyle geliyor...

Benimkinde de tık yok canım, karnının üstünde debelenip duruyor. Ikınıp ıkınıp gaz çıkarıyor sadece.

bizimki de kol altlerından tutarsan adım atıyor ama elinden tutarsam duramıyor.. bir de hala otururken yalnız bırakamıyorum hala oyuncağa felan uzanayım derken devriliveriyor yanlara..

Aynen bizimki de böyle işte, ama bizimki yürümüyor koşuyor resmen Ayakta durma olayı yok bizde, direkt koşuşa geçiyor.

canım ben geçen gün yeşil mercimekli erişte çorbası yaptım kendimize mehmet alp'e de tuzunu atmadan ayırdım blenderdan geçirip vermeye çalıştım, güzel oldu deneyebilirsin

Kayınpederim fazla tuzlu yiyemiyor, yemekleri neredeyse tuzsuz ve hafif yapıyoruz Levente de yediriryorum hepsinden. Beğenmedikleri çıkıyor tabi arada. Artık sebze haşlamıyorum ona özel. Bugün nohut vardı kabuklarını elimle tek tek sıyırıp suyundan da katıp ezdim blander ile, yedirdim. Nazlana nazlana yedi.

Benim oğlum sıralıyor.Yürümeye çok az kaldı.Bazen ellerini bırakıyor ama dengesini kaybedip düşüyor. Henüz tutunmadan duramıyor.Ama çok cesur ve azimli.Hiç vazgeçmeden denemeler yapıyor.

Maşallahı var, seinki hep ilerde, acaba eylül bebeği değil mi

Ben de çok zor emziriyorum ama hala devam ediyorum, benim göğüslerim hala çatlıyor. Sol göğsümü çok zor veriyorum, çok acıyor

Ben de bardağa alıştırmaya çalışıyorum. Ama çok zaman alacak gibi.

Hiç birini de yapmıyor Levent Ama kilo ile ilgili bilmiyorum tartılmadı uzun zamandır.

Doymuyor olabilir mi gece?

Dedesi de bizimkine almayı çok istiyor ama ben istemediğim için almıyoruz şimdilik. Misafirlikte binmişti çok seviyor aslında da ben istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…