kızlar neler yediniz bugün? biz pek başarılı bir gün geçiremedikayrıca eşim akşam tarttı hiçkilo almamış görünüyor :85:
bizimki devam sütü de almıyor işin kötü yanı.. canım kaç kere emziriyorsun günde yani kaç saatte bir?
hımm mesela 1-2-3-4-5- sınıflar bir arada..
slm kızlar geçmişi okuyup gelecem,bi yere kaçmayın :) bilgisayarımıza format atıldı o yüzden giremedim bugün
bizim de başarılı geçmedi malesef,sadece meyve suyu yarım çay bardağı,ve çok az yoğurt,bugün biraz başım ağrıyordu,oğlumu babasına bıraktım uyuyayım dedim,ocağa da çorbasını koymuştum Utkunun,babası unutmuş ocakta,yanmış çorbakokusunu duyup yetiştim diyor ben de 3 saat felan uyumuşum akşam üzeri çorba da içemedi oğlum,uyuyup kalmış ,uyurken de devam sütü verdim,uyanmadı gece uykusuna geçti.sinir bir gündü kısacası.eşime sinir oldum
canım bebegin eylülün kaçında doğdu? kaç kilo sımdı ?
bu kocişler hep aynıakşam gelmiş bana "su getir" diyor "o su içti bugün biberondakini ver ver yeter ona" dedim.. bana "su getirrr" dedi tekrar kaba bi şekilde bende "biberon orda su da mutfakta git kendin koy" dedim :88: sonra 2 saat gönlümü almaya çalıştı kucağında oğlu olunca benim adam şımarıyor sanırsın bebek o..
caınm eylülün 2sinde doğdu oğlum3100 gr doğdu ama şuan sadece 6600.. 2 hafta önce öyleydi yani.. inşallah bu ay alır diyordum ama eşim yanlış tartmadıysa kilo almamış görünüyor.. :85: çok üzülüyorum nolcak bizim halimiz?
caınm eylülün 2sinde doğdu oğlum3100 gr doğdu ama şuan sadece 6600.. 2 hafta önce öyleydi yani.. inşallah bu ay alır diyordum ama eşim yanlış tartmadıysa kilo almamış görünüyor.. :85: çok üzülüyorum nolcak bizim halimiz?
canım günde kaç defa emziriyorsun biraz emzirme sayısını artırsan acaba değişir mi:44:
üzülme canım,inşallah kilo almaya başlar,ben de bizimkini tarttım,6900 felanbu ay kontrole de götüremedim ben,doktorumuz şehir dışındaymış 2 haftadır arıyorum,başka bir doktora götürmek konusunda da kararsız kaldım:18:
canım önceden öyle yapıyordum hiç yemiyordu şimdi ek gıda verdikten hemen sonra emziriyorum ki 3 saat sonra acıksın.. yoksa ağzını hiç açmıyor.. en azından aç olduğunda biraz yiyor.. çok şaşırıyorum yaa insanlar saatte 1 bişiler yediriyor bebeklerine.. bizimkilerde mi sorun var onlarınkilerde mi?
canım ben de anlamadım bu çocukların bir günü bir gününü tutmuyor bazen bakıyorsun yiyor biraz bazen bakıyorsunki ağzı mühürlü sanki açılmıyor
geçmiş olsun canım yaa.. inşallah çabucak iyleşir...
canım geçmiş olsun
Canim cok gecmis olsun antibiyotik kullaniyomusun neden enfeksiyon tekrarliyormus?
çok geçmiş olsun canım
malesef öyle,dün Utku biraz yemişti bugüne göre,bugün yememeye yemin etmiş sanki,ben bazı bebeklerin doğuştan iştahlı doğduğuna inanıyorum,Utku hastanede yatarken bir bebek doğmuştu,hemşireler iştahına şaşırıyorlardı,çocuk 120 cc içiyormuş her 3 saatte,hiçbir sağlık problemi de yoktucanım ben de anlamadım bu çocukların bir günü bir gününü tutmuyor bazen bakıyorsun yiyor biraz bazen bakıyorsunki ağzı mühürlü sanki açılmıyor
off aynen. aynı şeyi yemekten sıkılıyor paşam.. babasına çekmiş.. babası da aynı şeyi 2gün üst üste yesin 6 ay ağzına koymaz, tiksinir.. onun yedikleri kısıtlı benim hayal gücüm kısıtlı ne yapacaz bilmem..
bugün ikindi öğününde 3 çeşit şey koydum önüne beğendirene kadar.. en sonunda yine kaşık maması yedi malesef
neyse kızlar başım ağrıdan patlamak üzere yine, her akşam ağrıyor artık.. yatayım belki geçer.. herkese iyi geceler tatlı rüyalar..
malesef öyle,dün Utku biraz yemişti bugüne göre,bugün yememeye yemin etmiş sanki,ben bazı bebeklerin doğuştan iştahlı doğduğuna inanıyorum,Utku hastanede yatarken bir bebek doğmuştu,hemşireler iştahına şaşırıyorlardı,çocuk 120 cc içiyormuş her 3 saatte,hiçbir sağlık problemi de yoktuhemşireler bize söyleyip moralimizi bozuyolardı,sizinkiler iştahsız diyorlardı çoğu anneye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?