2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

slm kızlar geçmişi okuyup gelecem,bi yere kaçmayın :) bilgisayarımıza format atıldı o yüzden giremedim bugün

kızlar neler yediniz bugün? biz pek başarılı bir gün geçiremedik ayrıca eşim akşam tarttı hiçkilo almamış görünüyor :85:

bizim de başarılı geçmedi malesef,sadece meyve suyu yarım çay bardağı,ve çok az yoğurt,bugün biraz başım ağrıyordu,oğlumu babasına bıraktım uyuyayım dedim,ocağa da çorbasını koymuştum Utkunun,babası unutmuş ocakta,yanmış çorbakokusunu duyup yetiştim diyorben de 3 saat felan uyumuşum akşam üzeriçorba da içemedi oğlum,uyuyup kalmış ,uyurken de devam sütü verdim,uyanmadı gece uykusuna geçti.sinir bir gündü kısacası.eşime sinir oldum

hasta olan bebişlere geçmiş olsun diyorum,inşallah en kısa sürede iyileşirler

hımm mesela 1-2-3-4-5- sınıflar bir arada..

Allah yardımcın olsun canım,işin çok zor gerçekten,ben de ingilizce öğretmeniyim,ilk atandığım yer bi köy okuluydu ve çocukların çoğu türkçe bilmiyordu ingilizceden haberleri yoktu,2-3 ay ortak bir dilde birleşmeye çalışmıştık,çok zorlanmıştım,şimdi o günler aklıma geldi:18:

bu kocişler hep aynı akşam gelmiş bana "su getir" diyor "o su içti bugün biberondakini ver ver yeter ona" dedim.. bana "su getirrr" dedi tekrar kaba bi şekilde bende "biberon orda su da mutfakta git kendin koy" dedim :88: sonra 2 saat gönlümü almaya çalıştı kucağında oğlu olunca benim adam şımarıyor sanırsın bebek o..

canım bebegin eylülün kaçında doğdu? kaç kilo sımdı ?

caınm eylülün 2sinde doğdu oğlum 3100 gr doğdu ama şuan sadece 6600.. 2 hafta önce öyleydi yani.. inşallah bu ay alır diyordum ama eşim yanlış tartmadıysa kilo almamış görünüyor.. :85: çok üzülüyorum nolcak bizim halimiz?

ayne ya,Utkuyu ne zaman kucağına alsa ağzından emirler dökülüyor adamın,git kendin al yap diyorum,kucağımda çocuk var,çocuğa bakıorum bize hizmet et diyor,ben de tüm gün boyunca bakıyorum dedim,bana kim hizmet edecek dedim,sustu,gülmeye başladı,alttan almaya çalıştı aöa deli etti beni

canım günde kaç defa emziriyorsun biraz emzirme sayısını artırsan acaba değişir mi:44:

üzülme canım,inşallah kilo almaya başlar,ben de bizimkini tarttım,6900 felan bu ay kontrole de götüremedim ben,doktorumuz şehir dışındaymış 2 haftadır arıyorum,başka bir doktora götürmek konusunda da kararsız kaldım:18:

canım günde kaç defa emziriyorsun biraz emzirme sayısını artırsan acaba değişir mi:44:

canım önceden öyle yapıyordum hiç yemiyordu şimdi ek gıda verdikten hemen sonra emziriyorum ki 3 saat sonra acıksın.. yoksa ağzını hiç açmıyor.. en azından aç olduğunda biraz yiyor.. çok şaşırıyorum yaa insanlar saatte 1 bişiler yediriyor bebeklerine.. bizimkilerde mi sorun var onlarınkilerde mi?

maşallah canım allah nazardan saklasın... seninki bir de premature doğmuştu değil mi :84: inanamıyorum yaw siz bile bizi geçtiniz :84:

canım ben de anlamadım bu çocukların bir günü bir gününü tutmuyor bazen bakıyorsun yiyor biraz bazen bakıyorsunki ağzı mühürlü sanki açılmıyor

canım ben de anlamadım bu çocukların bir günü bir gününü tutmuyor bazen bakıyorsun yiyor biraz bazen bakıyorsunki ağzı mühürlü sanki açılmıyor

off aynen. aynı şeyi yemekten sıkılıyor paşam.. babasına çekmiş.. babası da aynı şeyi 2gün üst üste yesin 6 ay ağzına koymaz, tiksinir.. onun yedikleri kısıtlı benim hayal gücüm kısıtlı ne yapacaz bilmem..
bugün ikindi öğününde 3 çeşit şey koydum önüne beğendirene kadar.. en sonunda yine kaşık maması yedi malesef

geçmiş olsun canım yaa.. inşallah çabucak iyleşir...

canım geçmiş olsun

Canim cok gecmis olsun antibiyotik kullaniyomusun neden enfeksiyon tekrarliyormus?

çok geçmiş olsun canım

sağolun kızlar ya dr once antıbıyotık ıgne ve surup arasında kaldı surupta karar kıldı 10 gun kullan sonra tahlıl yapalım ona gore bakarz dedı bende surup böbreklere zarar vermezmı dıye sordum cunku ızmırdekı dr antb. bobrege zarar verır dıye erken kesmıstı onu soyledım ıgne daha da etkılı surubun 4 katı dedı ve sonra karar degıstırdı ıdrar kulturu yaptırın cıkan sonuca goreilaç verelım dedı sımdı bısey kullanmıyoruz yanı ptesı gıdıcez bakalım kultur vermeye alabılırsek tahlıl ıcın 4 gunun sonunda alabılmıstık eylül hanımdan bakalım napıcaz cok canım sıkkın ya nerden cıktı gene bu

malesef öyle,dün Utku biraz yemişti bugüne göre,bugün yememeye yemin etmiş sanki,ben bazı bebeklerin doğuştan iştahlı doğduğuna inanıyorum,Utku hastanede yatarken bir bebek doğmuştu,hemşireler iştahına şaşırıyorlardı,çocuk 120 cc içiyormuş her 3 saatte,hiçbir sağlık problemi de yoktu hemşireler bize söyleyip moralimizi bozuyolardı,sizinkiler iştahsız diyorlardı çoğu anneye

neyse kızlar başım ağrıdan patlamak üzere yine, her akşam ağrıyor artık.. yatayım belki geçer.. herkese iyi geceler tatlı rüyalar..

canım bazen çeşit yapıyorum yediremiyorum bugünde yoğurt verdim güzel yedi akşam üzeri uyutamadığım için emziremedim yoğurt yermi acaba diye verdim gayet güzel yedi belli olmuyor ki işte ben de anlamadım

canım benim kızım 9 eylulde 2.850 gr dogdu 7 kilo suan aslında her bebegın yapısı farklı.her büyügün farklı oldugu gıbı hasta olmasın saglıklı olsun yeterli bence.üzülme, zaman ılerledıkce buyuyecekler ve kılo da alacaklar saglıklı olsun da zayıf olsun

yeni doğum yapmış kadına söylenecek şey mi bu,insan yedi dünyaya geldiler anca alışacaklar üzülmeyin siz emzirmeye devam edin falan der ah ah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…