yazmayı unutmuşum gece uykumuz iyi maaşallahsabaha karşı bir kere bazen kalkıyor bazen hiç kalkmıyor 6-7 arası tamamen uyanıyor,gece maması yediriyorum uyutmadan önce,bazen yiyemeden erken uyuyor yine de gece düzeni bozulmuyor maaşallah
benim şapşik oğlum ne yaptı biliyor musunuz? ona yeni bi önlük taktım böyle önü kaseli gibi eline de dünkü gibi bisküvi verdim.. baktım kırıntılar kasede iyi bari dedim işe yarıyor 5dk sonra bi baktım kasedeki kırıntılar kayıpanlık olarak yedidiye düşünsemde sonra mantığıma kavuşup kırıntıları eliyde yere döktüğünü anladım.. sonra da oğlumu şarjlısüpürgeyle süpürdüm çok hoşuna gitti
Ben de çok zor emziriyorum ama hala devam ediyorum, benim göğüslerim hala çatlıyor. Sol göğsümü çok zor veriyorum, çok acıyor
Ben de bardağa alıştırmaya çalışıyorum. Ama çok zaman alacak gibi.
Harikasın canım yaa, bayıldım.
Okudum okudum bitiremedim, yatmalıyım artık, aklımda kalırsa kaçıncı sayfada kaldığım devbam edeceğim geçmişi okumaya.
Hoşçakalın.
ben de oğlumun ismini görkem olsun istemiştim,cinsiyetini bile öğrenmemiştik daha hep diyordum kız erkek farketmez görkem koyalım diye eşime,ama pek sıcak bakmadı,kız ismi o dedi,sonunda utkuya karar verdik,bizimki de tek isim oldu.inşallah kızım olursa görkem koyacam adını,içimde kaldıMERT ismide çok güzel DORUK ismide bende doruk ismini düşünmüştümde olmadı rabbim hepsine uzun ömür versin.... bebişlerin isimleri çok güzel Harpy ile Ayeser'in bebeğinin ismi tek diğer bebekler hep çift isimli sanırım....
Gece maması dediğin nasıl birşey canım, süt mü kaşık maması mı? Hangi marka?
slm kızlar,bugün çok yoğundum,ben hastayım zaten utku hasta oldu,boğazı beyaz beyaz ağzı da kokuyor sanki,yarın doktora götürecez mızmızlandı durdu tüm gün,hafif ateşi de var gibi
ben de oğlumun ismini görkem olsun istemiştim,cinsiyetini bile öğrenmemiştik daha hep diyordum kız erkek farketmez görkem koyalım diye eşime,ama pek sıcak bakmadı,kız ismi o dedi,sonunda utkuya karar verdik,bizimki de tek isim oldu.inşallah kızım olursa görkem koyacam adını,içimde kaldı
canım aptamilin kaşık maması gece için,devam sütüyle ya da anne sütüyle yapılıyor.
nasılsınız kızlar. salih efe yaklaşık 1 haftadır işlerini bize bağırarak yaptırıyor. yere oyuncağı düşüyor bağırıyor canı sıkılıyor bağırıyor, arkamı dönüyorum bağırıyor, telefonu görüyor bağırıyor, biberonu görüyor bağırıyor, mama verecek oluyorum bağırıyor.... ben ne yapıcam nerde yanlış yapıyorum??ilgilenmeyim diyorum ben ilgilenmedikçe bağırmanın kademesini artttırıyor daha da şiddetleniyorsinirlerim bozuuyor. geçen akşam eşimle mum ışığında romantik bir akşam yemeği yiyelim dedik. tabii salih efe de masamızda mama sandalyesinde mumları istemeye bar barr bağırmaya başladı:84::84::84: biz kim oluyoruz ki zaten.. mumlar üflendi ve lambalar yandı. işte bize romantik akşam yemeği:92: :92:
eltimi çok kınardım çocuğun her bağırtısına işini yapıyor diye hadi çık işin içinden:18::18:
özetle ben nasıl başedeceğimm
geçmiş olsun canım ağız kokusu enfeksiyondandır kuzucum kıyamam ben onun ağzının kokusunaaslm kızlar,bugün çok yoğundum,ben hastayım zaten utku hasta oldu,boğazı beyaz beyaz ağzı da kokuyor sanki,yarın doktora götürecez mızmızlandı durdu tüm gün,hafif ateşi de var gibi
ben de oğlumun ismini görkem olsun istemiştim,cinsiyetini bile öğrenmemiştik daha hep diyordum kız erkek farketmez görkem koyalım diye eşime,ama pek sıcak bakmadı,kız ismi o dedi,sonunda utkuya karar verdik,bizimki de tek isim oldu.inşallah kızım olursa görkem koyacam adını,içimde kaldı
canım aptamilin kaşık maması gece için,devam sütüyle ya da anne sütüyle yapılıyor.
evet ya efeliğinden oldu galiba bazen acaba efeyi koymasaymıydım diyorumgeçmiş olsun canım.. inşallah kolay atlatırsınız ikinizde bol sıvı alın ikinizde..
kolaygelsin canım yaa.. görümcemin oğlu öyle en ufak şeyde zil gibi çalıyor :83: geldiler gittiler kulağından silinmedi o sesi.. sana tavsiyem bunun geçeci olduğunu düşün ve biraz sabırlı ol bırak bağırsın.. bir süre sonra unutur bırakır nasıl olsa.. adı üstünde efe kendisi biraz bağırır yanibizimki de ıhlıyor o ıh diyor ben ıh diyorum.. anlaşamasakda konuşuyoruz ıhlayarak
geçmiş olsun canım ağız kokusu enfeksiyondandır kuzucum kıyamam ben onun ağzının kokusunaa
evet ya efeliğinden oldu galiba bazen acaba efeyi koymasaymıydım diyorumbenim komşumun oğlu da öyle onlar da ıhlaşarak anlaşıyorlar zaten onları gördükten sonra strese girdim bizim iletişimimmiz neden böyle diye bir yerlerde bişeyleri yanlış mı yapıyorum acaba
Çok güzel bi hikayesi varmış canım, Allah mutluluğunuzu bozmasınbiz eşimle birbirimizi ağırladık ben eşimin ismini koydum MEHMET eşimde benim ismime yakın olsun diye SERCAN dedi MEHMET SERCAN iyikide bu isim olmuş 2 tane memetim olduikisinide çoooooook seviyorum
Mert ismini eşim istedi ben 5 isim arasında kaldım doruk, eren, kerem, melih, 5.yi hatırlayamadım:26:Aileler doruk'u beğendi.Eren içimde kaldı.Artık 2. de erkek olursa o zaman Eren koycam, kız olursa zeynep duru veya zeynep derinMERT ismide çok güzel DORUK ismide bende doruk ismini düşünmüştümde olmadı rabbim hepsine uzun ömür versin.... bebişlerin isimleri çok güzel Harpy ile Ayeser'in bebeğinin ismi tek diğer bebekler hep çift isimli sanırım....
Benim anneler günüm hediyesizş ve uzaktan telefon kutlamalarıyla geçti, Normal günlerden bir farkı yoktu. EŞim buralarda olsaydı farkı olurdu eminim.
Canım bepanten kullan tavsiye ederim, ben çatlaklarla çok uğraştım bepanten kurtardı beniBen de çok zor emziriyorum ama hala devam ediyorum, benim göğüslerim hala çatlıyor. Sol göğsümü çok zor veriyorum, çok acıyor
Geçmiş olsun canım ikinize deslm kızlar,bugün çok yoğundum,ben hastayım zaten utku hasta oldu,boğazı beyaz beyaz ağzı da kokuyor sanki,yarın doktora götürecez mızmızlandı durdu tüm gün,hafif ateşi de var gibi
Canım bizimkide 1 haftadır ellerini o yee işareti yapar gibi yumruk yapıp sinirle bağırıyor.Eşimle bizde nerde hata yapıyoruz, nerden öğrendi bunları diyoruznasılsınız kızlar. salih efe yaklaşık 1 haftadır işlerini bize bağırarak yaptırıyor. yere oyuncağı düşüyor bağırıyor canı sıkılıyor bağırıyor, arkamı dönüyorum bağırıyor, telefonu görüyor bağırıyor, biberonu görüyor bağırıyor, mama verecek oluyorum bağırıyor.... ben ne yapıcam nerde yanlış yapıyorum??ilgilenmeyim diyorum ben ilgilenmedikçe bağırmanın kademesini artttırıyor daha da şiddetleniyorsinirlerim bozuuyor. geçen akşam eşimle mum ışığında romantik bir akşam yemeği yiyelim dedik. tabii salih efe de masamızda mama sandalyesinde mumları istemeye bar barr bağırmaya başladı:84::84::84: biz kim oluyoruz ki zaten.. mumlar üflendi ve lambalar yandı. işte bize romantik akşam yemeği:92: :92:
eltimi çok kınardım çocuğun her bağırtısına işini yapıyor diye hadi çık işin içinden:18::18:
herkese günaydın kızlar nasılsınız bakalım benim oğlan çok huysuz bu aralar sürekli benimle olmak istiyor babaya ble gitmiyor benim kucağımdan inmek istemiyor ve sürekli dışarda gezmek istiyor gündüz artık 2 kere uyumaya başladı düzenimiz yavaş yavaş değişiyor gece 1 kere uyanıyor aynı sorunlar sizde de varmı
maşallah canım herkese söyleme :) keşke seninki gibi sütüm olsaydı.. benimki emmek ister süt yok seninki istemez maşallahı var :) bu arada bi hesapladım da oğlunun kilosu 2 aylıkken bizimkinin şimdiki kilosuna eşitmişçiroz siyorum yaa yalan değil
aynen.benimkide iskeletor gibi.boyuda uzun. şuan 7500,7800 gibi bişey.8i göremedik daha hiç.tok karna kakasını yapmadan bile olmuyor :) ama napalım.sağlıkları keyifleri ii olsunda zayıf olsunlar. takmıyorum artık.maşallahı var benimkinin pire gibi bian durmaz.çok hareketli.o yüzdende kilo alamıyor zaten.
nasılsınız kızlar. salih efe yaklaşık 1 haftadır işlerini bize bağırarak yaptırıyor. yere oyuncağı düşüyor bağırıyor canı sıkılıyor bağırıyor, arkamı dönüyorum bağırıyor, telefonu görüyor bağırıyor, biberonu görüyor bağırıyor, mama verecek oluyorum bağırıyor.... ben ne yapıcam nerde yanlış yapıyorum??ilgilenmeyim diyorum ben ilgilenmedikçe bağırmanın kademesini artttırıyor daha da şiddetleniyorsinirlerim bozuuyor. geçen akşam eşimle mum ışığında romantik bir akşam yemeği yiyelim dedik. tabii salih efe de masamızda mama sandalyesinde mumları istemeye bar barr bağırmaya başladı:84::84::84: biz kim oluyoruz ki zaten.. mumlar üflendi ve lambalar yandı. işte bize romantik akşam yemeği:92: :92:
Canım bunlar bizim herzamnki hallerimiz :SSSSS Sana hep imreniyoduk acaba nazar mıe tiik ki
Ayy çok güldüm kaç kilo senin oğlan canım?
Aynen benim oğlumda pire gibi :) Sürekli zıplıyo ve kollarından tutalım yürüsün istiyo :)
Ayyyy çok güldüm :))))) Bizimkide ağlayarak yaptırıyo herşeyi. Eşim yapma ağlasın diyo ama bu seferde ağlama arsızı olacak diye korkuyorum. Sonuçta hayırdan anlamıyor. Umarım unuturlar.
Ama biz nasıl bi tavır sergileyeceğiz emin değilim.
Kızlar bu arada 2 gün önce bi arkadaşa gittik. Bizimkinden 5 hafta küçük bi kızı var ama bizim oğlan onun yanında 2 ay küçük gibi. 6 aylık bebek 10 kilo ve 72 cm. Şok oldum. Hiç o kadar büyük bebek görmemiştim. Bizim oğlan ufacık kaldı. :SSSSS Ama biraz hantal geldi bana. Yani oğlum çok daha hareketli ona göre. Heralde bu ilerdeki hallerinide belirleyecek. Bizimkide annesi gibi kıpırdak olucak heralde :))))
neden güldün anlamadım.. 7.6 felan herhalde bu ay sonu gitcez doktora.
günaydın herkeseKızlar günaydınnnnnn
Çok güzel bi hikayesi varmış canım, Allah mutluluğunuzu bozmasın
Mert ismini eşim istedi ben 5 isim arasında kaldım doruk, eren, kerem, melih, 5.yi hatırlayamadım:26:Aileler doruk'u beğendi.Eren içimde kaldı.Artık 2. de erkek olursa o zaman Eren koycam, kız olursa zeynep duru veya zeynep derin
Allah kavuştursun canım 2 ay oldu bile dimi
Canım bepanten kullan tavsiye ederim, ben çatlaklarla çok uğraştım bepanten kurtardı beni
Geçmiş olsun canım ikinize de
selamm aynı sorunlar bizdede var yemek istemiyorr çok zor yemesi , uykusuda ii ce bozuldu 1 saat ağlayarak uyuyuyoo off ki off bende seninle aynı şeyleri düşünüyorum işe başlayınca bakıcı neyapar vallaa.. sendemi bakıcı düşünüyosun hangi şehirdesin ve fiyatlarr nasıl acaba diyee merak ettimde
Merhaba kızlar,
Uzun bir aradan sonra evimdeyim artık,
Benim anneler günüm hediyesizş ve uzaktan telefon kutlamalarıyla geçti, Normal günlerden bir farkı yoktu. EŞim buralarda olsaydı farkı olurdu eminim.
Ben de çok zor emziriyorum ama hala devam ediyorum, benim göğüslerim hala çatlıyor. Sol göğsümü çok zor veriyorum, çok acıyor
slm kızlar,bugün çok yoğundum,ben hastayım zaten utku hasta oldu,boğazı beyaz beyaz ağzı da kokuyor sanki,yarın doktora götürecez mızmızlandı durdu tüm gün,hafif ateşi de var gibi
canım bu bağırma bizde de sürekli var umursamayayım diyorum ama dayanamıyorum ,elindeki şeyi özellikle atıyor sonra da bağırıyor ,bu arada dişimi çektirdim yanağım inanılmaz şişti bir taraftan mehmet alp bir taraftan dişim of of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?