geçmiş olsun canım ya hamilelikten olsa gerek benim de dişlerimin çoğu sızlıyor çürüyecek gibi hatta ilk defa 3 ay önce diş çektirdim.neden şişmiş acaba normalmiymiş şişmesi peki? doktora sordunmu?
kızlar demiri kaç damla veriyosunuz.bizim doktor sabah 10 akşam 10 damla şeklinde ver dedi geçenlrde.
naksis neden vermiyosun cnm sevmiyormu damlayı.
selam kızlar,
yarın kontrole gideceğiz, doktor geçen ay 8.ay aşı yok, 9.ayda kızamık salgınına karşı aşı yaparız demişti. sizde de durumlar aynı mı?
6 tane dişimiz çıktı, gene de çok kaşıntısı var, sizde durumlar nedir ?
uyku düzeni şükür Allaha oturdu, gece 1 gibi yatıyoruz, 1 kez kalkıyor saat 5 civarı, çalıştığım için gece uykusu çok önemli, bu nedenle oğluma teşekkür ediyorum :)
bu aralar iştahsız, eskiden elma suyu, yoğurt severdi, şimdi yemiyor, farklı tatlar arıyorum, öneriniz nedir? sebze çorbası ile aramız hala iyi maşallah ama diğer tatlardan sıkıldık.
günaydın herkesebepanthen emzirirken çok iyi olmaz aslında o bölgeyi emdiği için. garmastan kullanmanı tavsiye ederim o da çok etkili hem de bebek silmeden emse bile problem olmuyor.
canım bu bağırma bizde de sürekli var umursamayayım diyorum ama dayanamıyorum ,elindeki şeyi özellikle atıyor sonra da bağırıyor ,bu arada dişimi çektirdim yanağım inanılmaz şişti bir taraftan mehmet alp bir taraftan dişim of of
bakıcı ile ilgili soru soranlar gördüm, ona istinaden şunları yazmak istedim.
istanbulda oturuyorum,
oğlum 5 aylık olduğunda bakıcıya emanet edip işe başladım. annem arasıra kontrol ediyor, bize 10 dakika mesafede oturuyor.
ayrıca eve de kamera kurdum, işten fırsat buldukça izliyorum.
bakıcı fiyatları 800-900 civarı. biz 800'e anlaştık.
kızlar demiri kaç damla veriyosunuz.bizim doktor sabah 10 akşam 10 damla şeklinde ver dedi geçenlrde.
aynen canım bizimde 9. ayda aşımızvar.. onun için 8. ayı atladık 9. ayda gitcez.. hatta doktor o zamana kadar alışveriş merkezinesokmayın dedineyse az kaldı 9. aya ama o zaman da yaz gelmiş olacak biz gitmek istemicez avmye
canım yoğurdu bisküvili ya da meyveli verebilirsin.. eğer devam sütü içiyorsa meyve suyuna biraz katabilirsin.. tadı nasıl olur bilmiyorum ama başkaları yaptı diye duymuştum.. zira bizimki bırak meyve suyunu, suyu bile içmediği için meyve suyu yerine meyveyi tercih ediyoruz.. o da kavanoz çünkü meyve de sevmiyor..
doğru dedin canım ama ben 2. ayda bi çatlak olmuştum.. boydan 2ye ayrılcam sandım :84: çok zor günlerdi ve beni bebanthen kurtardı her emzirmeden önce yıkayıp emzirip sonra tekrar yıkayıp bebanthen sürüyordum.. 2-3 günde geçmişti.. geçmese emzirmeyi bırakacaktım zaten.. ağlaya ağlaya emziriyordum..
geçmiş olsun canım.. ağrıkesici kullanmıyorsan çekilmez onun ağrısı.. allah sana sabır versin..
800 çok iyiymiş.. bi arkadaşım 1000 üstünde birfiyata anlaştı.. kadın bir de annesi gibi.. herşeye karışıyor onu yedirmeyin burada tutmayın onu giydirmeyin.. bebişler iyi olsun da gerisi mühim değil..
ferro sanol mu kullanıyorsun.. onun dozu kilo başına 1 damla ben bazen 7 veriyorum bazen 8..
neden güldün anlamadım.. 7.6 felan herhalde bu ay sonu gitcez doktora.
hoşgeldin canım.. bugün tüm gün dizi vardı sanırsam hiç kimse uğramadı sayfaya.. ben de ümidi kestim eşimle film izledik.. black swan bazı yerleri korkunçtu biraz.. :18:
canım biberon alsa hiç uğraşmicam yaa off 3 aylıkken bana mama ver diyen doktoru dinlemediğim için çok pişmanımsütüm de azalıyor hastafalan olacak diye çok korkuyorum
bir de pilav hikayesi var bizimkininmama sandalyesinin tepsisine bir tutam pilav koydum ne yapacak yemeye çalışacak mı diye. daha koyar koymaz neden kirlettin masamı der gibi aceleyle biryere atışı var onları görmeniz lazım. ne bu diye bakmadı bile hızlı hızlı süpürüyor eliyle yere atmak için.. en sonunda temizledi masasını da rahat etti haline gülmekten kızamadım bile
slm kızlar,bugün çok yoğundum,ben hastayım zaten utku hasta oldu,boğazı beyaz beyaz ağzı da kokuyor sanki,yarın doktora götürecez mızmızlandı durdu tüm gün,hafif ateşi de var gibi
ben de oğlumun ismini görkem olsun istemiştim,cinsiyetini bile öğrenmemiştik daha hep diyordum kız erkek farketmez görkem koyalım diye eşime,ama pek sıcak bakmadı,kız ismi o dedi,sonunda utkuya karar verdik,bizimki de tek isim oldu.inşallah kızım olursa görkem koyacam adını,içimde kaldı
canım aptamilin kaşık maması gece için,devam sütüyle ya da anne sütüyle yapılıyor.
nasılsınız kızlar. salih efe yaklaşık 1 haftadır işlerini bize bağırarak yaptırıyor. yere oyuncağı düşüyor bağırıyor canı sıkılıyor bağırıyor, arkamı dönüyorum bağırıyor, telefonu görüyor bağırıyor, biberonu görüyor bağırıyor, mama verecek oluyorum bağırıyor.... ben ne yapıcam nerde yanlış yapıyorum??ilgilenmeyim diyorum ben ilgilenmedikçe bağırmanın kademesini artttırıyor daha da şiddetleniyorsinirlerim bozuuyor. geçen akşam eşimle mum ışığında romantik bir akşam yemeği yiyelim dedik. tabii salih efe de masamızda mama sandalyesinde mumları istemeye bar barr bağırmaya başladı:84::84::84: biz kim oluyoruz ki zaten.. mumlar üflendi ve lambalar yandı. işte bize romantik akşam yemeği:92: :92:
eltimi çok kınardım çocuğun her bağırtısına işini yapıyor diye hadi çık işin içinden:18::18:
özetle ben nasıl başedeceğimm
Kızlar günaydınnnnnn
Çok güzel bi hikayesi varmış canım, Allah mutluluğunuzu bozmasın
Mert ismini eşim istedi ben 5 isim arasında kaldım doruk, eren, kerem, melih, 5.yi hatırlayamadım:26:Aileler doruk'u beğendi.Eren içimde kaldı.Artık 2. de erkek olursa o zaman Eren koycam, kız olursa zeynep duru veya zeynep derin
Allah kavuştursun canım 2 ay oldu bile dimi
Canım bepanten kullan tavsiye ederim, ben çatlaklarla çok uğraştım bepanten kurtardı beni
Geçmiş olsun canım ikinize de
selam kızlar,
yarın kontrole gideceğiz, doktor geçen ay 8.ay aşı yok, 9.ayda kızamık salgınına karşı aşı yaparız demişti. sizde de durumlar aynı mı?
6 tane dişimiz çıktı, gene de çok kaşıntısı var, sizde durumlar nedir ?
uyku düzeni şükür Allaha oturdu, gece 1 gibi yatıyoruz, 1 kez kalkıyor saat 5 civarı, çalıştığım için gece uykusu çok önemli, bu nedenle oğluma teşekkür ediyorum :)
bu aralar iştahsız, eskiden elma suyu, yoğurt severdi, şimdi yemiyor, farklı tatlar arıyorum, öneriniz nedir? sebze çorbası ile aramız hala iyi maşallah ama diğer tatlardan sıkıldık.
günaydın herkesebepanthen emzirirken çok iyi olmaz aslında o bölgeyi emdiği için. garmastan kullanmanı tavsiye ederim o da çok etkili hem de bebek silmeden emse bile problem olmuyor.
evet canım ben de bakıcıya bırakcam inşallah o zamana kadar iştahı düzelir,konya_beyşehir de oturuyorum tam olarak bilmiyorum bakıcı fiyatlarını ama 350_400 arası diye duydum
hoşgeldin canım
göğsünün çatlamaması için emzirmeden önce kendisi sütünü sür bir de emzirdikten sonra sütünü sür canım ,birde tabi süt kurusun öyle kapat göğsünü
geçmiş olsun canım ,mehmet alp'in de öksürüğü geçmedi hala sürekli acaba bakmayı mı beceremiyorum da hala düzelmedi diye üzülüyorum
aynen canım bizimde 9. ayda aşımızvar.. onun için 8. ayı atladık 9. ayda gitcez.. hatta doktor o zamana kadar alışveriş merkezinesokmayın dedineyse az kaldı 9. aya ama o zaman da yaz gelmiş olacak biz gitmek istemicez avmye
canım yoğurdu bisküvili ya da meyveli verebilirsin.. eğer devam sütü içiyorsa meyve suyuna biraz katabilirsin.. tadı nasıl olur bilmiyorum ama başkaları yaptı diye duymuştum.. zira bizimki bırak meyve suyunu, suyu bile içmediği için meyve suyu yerine meyveyi tercih ediyoruz.. o da kavanoz çünkü meyve de sevmiyor..
doğru dedin canım ama ben 2. ayda bi çatlak olmuştum.. boydan 2ye ayrılcam sandım :84: çok zor günlerdi ve beni bebanthen kurtardı her emzirmeden önce yıkayıp emzirip sonra tekrar yıkayıp bebanthen sürüyordum.. 2-3 günde geçmişti.. geçmese emzirmeyi bırakacaktım zaten.. ağlaya ağlaya emziriyordum..
geçmiş olsun canım.. ağrıkesici kullanmıyorsan çekilmez onun ağrısı.. allah sana sabır versin..
800 çok iyiymiş.. bi arkadaşım 1000 üstünde birfiyata anlaştı.. kadın bir de annesi gibi.. herşeye karışıyor onu yedirmeyin burada tutmayın onu giydirmeyin.. bebişler iyi olsun da gerisi mühim değil..
ferro sanol mu kullanıyorsun.. onun dozu kilo başına 1 damla ben bazen 7 veriyorum bazen 8..
çİROZ demişsin ya ona güldüm. Ki bence 7.5 kilo gayet iyi bende 5-6 kilo falan sandım.
Geçmiş olsun öncelikle canım, beyazlık ve koku varsa iltihap gibi duruyor. İnşallah yoktur bişey, Levent de b ugün hiç emmedi. Diş etleri çok ağrıyor sanırım.
Mamayı bende denemek itiyorum ama sütümü sağmaya çok korkuyorum inan.
Bir maaş bakıcıya gidiyor desene
Garmastanı deneyeceğim küçükken ki gibi sık emmiyor zaten.Hatta bugün nedense emmek istemiyor.
Olmazsa bepanten alırım.
Kızamık aşısını sordum ben de kızamık salgınıolduğu için kampanya yaptı sağlık bakanlığı dediler.senin bebeğini kapsamıyor dediler bana. Bir dahaki aşısını 1 yaşında olacak dediler. İstanbulda.
Bir de burda soracağım. Burdaki doktorlar daha ilgili. Devlet hastanesindeki doktor o kdadar iyi ki özel polikliniğine gitmişiz gibi davrandı her gittiğimizde sağolsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?