2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

sağol canım dün yirmilik dişim gömülüydü onu aldırdım, doktor şişmesi morarması normal dedi ama çok kötü görünüyor

naksis neden vermiyosun cnm sevmiyormu damlayı.

önce ferro sanol kullandık sevmedi daha sonra ferrum aldım birkaç gün kullandık baktım rahatsız oluyor çok fazla kabız oluyor ben de bir süre bıraktım şimdi birde öksürük olduğu için pekmez biraz sık veriyorum inşallah işe yarıyordur

ben baştan berş ferrum kullanıyorum .bi rahatsızlık vermedi .pekmezde veriyorum hergün bir yada 2 tatlı kaşığı.benimki de öksürüyordu biara.

aynen canım bizimde 9. ayda aşımızvar.. onun için 8. ayı atladık 9. ayda gitcez.. hatta doktor o zamana kadar alışveriş merkezinesokmayın dedi neyse az kaldı 9. aya ama o zaman da yaz gelmiş olacak biz gitmek istemicez avmye
canım yoğurdu bisküvili ya da meyveli verebilirsin.. eğer devam sütü içiyorsa meyve suyuna biraz katabilirsin.. tadı nasıl olur bilmiyorum ama başkaları yaptı diye duymuştum.. zira bizimki bırak meyve suyunu, suyu bile içmediği için meyve suyu yerine meyveyi tercih ediyoruz.. o da kavanoz çünkü meyve de sevmiyor..

günaydın herkese bepanthen emzirirken çok iyi olmaz aslında o bölgeyi emdiği için. garmastan kullanmanı tavsiye ederim o da çok etkili hem de bebek silmeden emse bile problem olmuyor.

doğru dedin canım ama ben 2. ayda bi çatlak olmuştum.. boydan 2ye ayrılcam sandım :84: çok zor günlerdi ve beni bebanthen kurtardı her emzirmeden önce yıkayıp emzirip sonra tekrar yıkayıp bebanthen sürüyordum.. 2-3 günde geçmişti.. geçmese emzirmeyi bırakacaktım zaten.. ağlaya ağlaya emziriyordum..

geçmiş olsun canım.. ağrıkesici kullanmıyorsan çekilmez onun ağrısı.. allah sana sabır versin..

800 çok iyiymiş.. bi arkadaşım 1000 üstünde birfiyata anlaştı.. kadın bir de annesi gibi.. herşeye karışıyor onu yedirmeyin burada tutmayın onu giydirmeyin.. bebişler iyi olsun da gerisi mühim değil..

kızlar demiri kaç damla veriyosunuz.bizim doktor sabah 10 akşam 10 damla şeklinde ver dedi geçenlrde.

ferro sanol mu kullanıyorsun.. onun dozu kilo başına 1 damla ben bazen 7 veriyorum bazen 8..

kızlar bize bir yaşına kadar aşınız yok artık dediler :44:
sağol canım ağrıkesici, antibiyotik de kullanıyorum yoksa dayanılmaz bir ağrı canım

küçük yerde yaşamanın faydalarıda var demekki bi memur maşının 1000 i bakıcıya verirsen geriye ne kalır ki zaten:44:

Hoşbulduk canım, pek titizmiş seninki, benimki de sonunda sandalyesine kavuştu, ama mama yerken kaşıktan eliyle sıyırıp tepsiye sürüyor, pasaklım

Geçmiş olsun öncelikle canım, beyazlık ve koku varsa iltihap gibi duruyor. İnşallah yoktur bişey, Levent de b ugün hiç emmedi. Diş etleri çok ağrıyor sanırım.
Mamayı bende denemek itiyorum ama sütümü sağmaya çok korkuyorum inan.

Görmezden gel diyeceğim ama eminim denemişsindir,
Bu arada romantik yemek masanız canlandı gözümün önünde

Canım daha 1 buçuk ay oldu ama temmuzun ikinci haftası izne gelecek

Herşey güzel ve çok benzr canım da 1 de yatması çok geç değil mi?

günaydın herkese bepanthen emzirirken çok iyi olmaz aslında o bölgeyi emdiği için. garmastan kullanmanı tavsiye ederim o da çok etkili hem de bebek silmeden emse bile problem olmuyor.

Garmastan kullandım canım ben onunda silinmesi gerekiyor malesef ve silindikçe iyice tahriş oluyor O göğsümü gece eriyorum o yüzden, gece uykulu uykulu çok çekemiyor.

Hoşbulduk canım, levent küçükken göğsüme dediğin bakımı hep yapıyordum ama son aylarda yapmadım, yapmaya devam edeceğim, neredeyse 8 ay oldu hala yaşıyorum bunları yaaaa

kızlar demiri kaç damla veriyosunuz.bizim doktor sabah 10 akşam 10 damla şeklinde ver dedi geçenlrde.

Canım kiloya göre hesaplanıyor bize de 9 demişlerdi de malesef ben düzenli kullnamıyorum hem de tadını sevmediği için şurup yazdırdım onu da veremiyorum düzenli, galiba damlaya geri döneceğim, o daha etkiliymiş diyorlar. Damlam ferro sanol, şurup hausman ferrum. Sabah 10 akşam 10 fazla gibi, günde bir defa 10 olması lazım gibi geldi bana.:26:

Bir maaş bakıcıya gidiyor desene
Garmastanı deneyeceğim küçükken ki gibi sık emmiyor zaten.Hatta bugün nedense emmek istemiyor.
Olmazsa bepanten alırım.
Kızamık aşısını sordum ben de kızamık salgınıolduğu için kampanya yaptı sağlık bakanlığı dediler.senin bebeğini kapsamıyor dediler bana. Bir dahaki aşısını 1 yaşında olacak dediler. İstanbulda.
Bir de burda soracağım. Burdaki doktorlar daha ilgili. Devlet hastanesindeki doktor o kdadar iyi ki özel polikliniğine gitmişiz gibi davrandı her gittiğimizde sağolsun.

çİROZ demişsin ya ona güldüm. Ki bence 7.5 kilo gayet iyi bende 5-6 kilo falan sandım.

yok canım 5-6 olsa kafayı yerdim herhalde..

canım aynı şeyi ben de hissediyorum sanki bitti bitecek bu arada bu kaşık mamalarının sütlüsü de var yani suyla hazırlanıyor.. mesela aptamilinkilerin bir çoğu hem 500 ml diyorlar ya ona ek olarak hesaplanıyorlar.. benim içim ondan biraz daha rahat..

aslında onlar da tam gün çalışıyor hatta tam günden uzun çünkü arkadaş evden 7,30da çıkıyor bakıcı o saatte evde olması gerekiyor.. çıkış saati de 8 yani her günü mesaili.. 12,5-13 saat günde :44: yani istanbul için normal geliyor bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…