2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

Harpy canım merhaba,
Haklısın ben de bebek bakacak olsam bir maaş isterdim doğrusu.
Levent uyumuyor bir türlü. Uyku saatinde kavga ediyoruz resmen. Biraz önce baş parmağım yanlışlıkla gözüne girdi. o bana kalkmaya çalıştı ben de tam onu alacakken öyle birşey oldu
Şimdi babannesiyle konuşuyor(dedededede diyor, ağız yıkılıyor çok komik biz babababa diyoruz o dededede diyor ) ve çok keyifli, bugün sadece 2 buçuk saat uyudu onu da battaniyede sallayarak uyuttuk malesef ve resmen evde yürümedik.

Çok komik bu çocuk ya, önce ses çıkarmadan dededede alıştırması yapıyor ağzıyla, sonra ses çıkararak dededede diyor.

evet canım istanbul için söylediğini düşününce normal bizimki daha kolay sabah ben 8.30 evden çıkıyorum 8.35 işteyim (5 dk geçikmeli) öğlen bir saat evde olacağım tabi akşam 17.35 evdeyim bakıcıda bu arada bakacak hatta arada oğlumla ziyaretime gelirler,acil işleri olursa oğlumu bana yada babasına bırakıp gidip halledebilir ,bizim için inşallah pek zor olmaz diye düşünüyorum ,bir de yedirmeye alıştırsam çok güzel olacak

Çok komik bu çocuk ya, önce ses çıkarmadan dededede alıştırması yapıyor ağzıyla, sonra ses çıkararak dededede diyor.

ay benimkide çok komik anneannesi dans etmeyi öğretmişti oğluma şimdi alışmış bir sağa bir sola sallanıyor dans ediyor güya

Son düzenleme:

ayyynısını oğlum yapıyor.. özellikle baba derken ağzını o kadar yuvarlıyor ki ağzının içine giresim geliyor

Bizimki de kemençe eşliğinde dans ediyordu bir ara, dedesi öğretmişti.Unuttu şimdi. Kasafını sağa sola sallayıp bel kırıyordu. Videosunu çektim o halli . Ama artık yapmıyor.

Bizimki de kemençe eşliğinde dans ediyordu bir ara, dedesi öğretmişti.Unuttu şimdi. Kasafını sağa sola sallayıp bel kırıyordu. Videosunu çektim o halli . Ama artık yapmıyor.

yerim ben onun bel kırışlarını çok tatlılar ya çabuk büyüdüler bazen çok şaşırıyorum ,bugünde baybay yaptırabildim ama iki kez yaptı

naksis sen ne iş yapıyordun? Ne zaman çalışmaya başlayacaksın? Ben 23 Mayısta başlıyorum

naksis sen ne iş yapıyordun? Ne zaman çalışmaya başlayacaksın? Ben 23 Mayısta başlıyorum

nüfus müdürlüğünde memurum canım ,ekim gibi başlamayı düşünüyorum bakalım,senin az kalmış ama olsun sonra yaz tatili dönemi gelir çok sıkıntı olmaz senin için, bu arada oğluna kim bakacak

oyy kıyamam ben ona birimki oynamıyor ama şarkı söylersen elini çeviriyor böyle :)

yerim ben onun bel kırışlarını çok tatlılar ya çabuk büyüdüler bazen çok şaşırıyorum ,bugünde baybay yaptırabildim ama iki kez yaptı

gerçekten çok tatlılar.. sanki iki çocuğum var biri olağan üstü huysuz devamlı söylenen bebek diğeri kucağıma alınca ya da emerken sakinleşen cici bebek :) bugün yine biyemek yedirtmedi bize kafam kazan gibi oldu ama sonra banyosunu yaptıı.. yerlere göklere baybay yapa yapa kucakta gezdi biraz şimdi uyuyor..

Kayınvaldem bakacak kayınpederim de ona yardım edecek. Zaten benim mesai saatlerin çok iyi 8 de çıkıp 15 de geliyorum

oh oh yandan yandan

ay o bağırmalardan benim kafamda kazan oluyor,mehmet alp birde evin salonunda gezmeye bayılıyor garibim bir yere çıkmadığımız için orayı gezme sayıyor ,salon soğuk oluyor diye odada oturuyoruz salonun önünden geçerken kafası hep oraya dönük oturduğumuz odaya geldiğimiz anlayıncada başlayor bağırmaya
Kayınvaldem baklacak kayınpederim de ona yardım edecek. Zaten benim mesai saatlerin çok iyi 8 de çıkıp 15 de geliyorum

mesai saatlerin çok güzelmiş,benim bir öğretmen arkadaşım varda geçen sene onun çok güzeldi haftada nerdeyse üç günü oluyordu

Benimki de öyle olabiliri belki, benim branşımdan iki öğretmen var bu yıl. Ama ben yerime bakanın programını devralacağım umarım derli toplu birşeydir. Sene sonu da yaklaştığı için program değişimi zor olabilir.

Allah kolaylık versin

Sağol canım. Hepimize. Sizin teskereye ne kadar kaldı?

az kaldı çok şükür ben haziranın 2 sinde ankaraya ailemin yanına gideceğim ,eşim de haziran 24 de bitiyor inşallah askerliğini yapmadan önce hep nasıl olacak zor olur diye düşünüyorduk ama hiç sorunlu olmadı ,hatta eşim için tatil oldu biraz dinlendi galiba

Nasıl oldu hakkaten her akşam eve mi geldi yoksa sadece hafta sonları mı?

Nasıl oldu hakkaten her akşam eve mi geldi yoksa sadece hafta sonları mı?

canım mesleğini asker olarak yaptı ,normaldeki düzenimizden hiçbir farkı yoktu sabah işe gitti akşam geldi ,hatta burdaki işler pek yoğun değildi bizede de daha çok vakit ayırabildi.

canım mesleğini asker olarak yaptı ,normaldeki düzenimizden hiçbir farkı yoktu sabah işe gitti akşam geldi ,hatta burdaki işler pek yoğun değildi bizede de daha çok vakit ayırabildi.

garip bi cümle olmuş bu ya,sivildeki görevini yaptı askerde de

Asker öğretmen mi yoksa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…