Asker öğretmen mi yoksa?
yok canım Askeri hakim olarak yapıyor
Çok iyi,
kolay gelsin üçünüze de
Ben çıkmalıyım iyi geceler.
yok canım Askeri hakim olarak yapıyor
ayy hakimmi :18: en son yapmak isteyeceğim meslek :96: ben zaten kararsızım bir de insanların hayatıyla ilgili kararlar vercem :18: imkanı yok.. karar vermeye çalışırken can veririm herhalde. ya da aklımı kaybederimallah kolaylık versin kocişine..
ayy hakimmi :18: en son yapmak isteyeceğim meslek :96: ben zaten kararsızım bir de insanların hayatıyla ilgili kararlar vercem :18: imkanı yok.. karar vermeye çalışırken can veririm herhalde. ya da aklımı kaybederimallah kolaylık versin kocişine..
günaydın kızlar,uzun süredir dükkanı açamıyordum bugün kısmet oldudün utkuyu doktora götürdük,nezle olmuş,alerji olmuş,nezle için bir spreyl verdi,burnunu tıkanıklığını açıyor,açık havada kullanabilirsin dedi,polenlerden felan hapşurunca da.yan etkisi yokmuş.kıyma vermeye çalış her gün dedi,köfte yapabilirsin,çorbalarına katabilirsin dedi.eşim bıldırcın yumurtasını sordu,1 tavuk yumurtasının yerine günde 2 tane haşlayıp verebilirsin dedi,ben bir gün yumurta b,r g
n peynir ver,yprum dedim,yok dedi yumurtayı mutlaka her gün ver artık dedi.tuzsuz şekersiz olduğu sürece istediğini verebilirsin dedi,bir de alerji yapmayacak şeyler tabi... aklıma gelenler bunlar şimdilik
günaydın kızlar,uzun süredir dükkanı açamıyordum bugün kısmet oldudün utkuyu doktora götürdük,nezle olmuş,alerji olmuş,nezle için bir spreyl verdi,burnunu tıkanıklığını açıyor,açık havada kullanabilirsin dedi,polenlerden felan hapşurunca da.yan etkisi yokmuş.kıyma vermeye çalış her gün dedi,köfte yapabilirsin,çorbalarına katabilirsin dedi.eşim bıldırcın yumurtasını sordu,1 tavuk yumurtasının yerine günde 2 tane haşlayıp verebilirsin dedi,ben bir gün yumurta b,r g
n peynir ver,yprum dedim,yok dedi yumurtayı mutlaka her gün ver artık dedi.tuzsuz şekersiz olduğu sürece istediğini verebilirsin dedi,bir de alerji yapmayacak şeyler tabi... aklıma gelenler bunlar şimdilik
geçmiş olsun canım,ya ben ne kıyma ne de yumurta yediremiyorum hergün yumurta haşlıyorum ama yemiyor:18:köfte hiç vermedim ama vermeyi deneyeyim belki onu sever
Ben kıyma vermedim daha, tavuk verdim sevmedi.
ben denedim çok da ince çektirmiştim ama yediremedim,mehmet alp e artık yavaş yavaş kendi yediklerimizden ayırıp veriyorum kendisi için yaptığım birşeyi yemiyor,eşim gecen gün şu kavonozlardaki pürelerden almış onları seviyor ne zevksiz bu çocuk ya,bir de meyveyi püre olarak yemiyor küçük parçalara bölüp veriyorum ama çok çiğnemeden yutarsa bi sıkıntı olur mu o aklıma takıldı:44:
Aynen bizde de o durum var ona yaparsam yemiyor,hazır püre ben de yedirdim, hiç birşey yemediği dönemde belki yer diye denedim. Kayısı ananası çok sevdi. Ama artık vermiyorum. O küçük parçalar boğazına kaçıp tehlike oluşturmuyorsa bence problem yok canım. sindirebilir çünkü. Dişi çıkmışmıydı bizde hala tık yok.
Bu arada ben süt emmesi istediğim gibi olmayınca öğün kesiyorum bugün öğlende birşey vermedim mesela. Yanlış mı yapıyorum acaba :26:
yumurtayı ben hemen her gün veriyorum.ama yemesi zor olur diye eziyorum içine meyve de eziyorum.genellikle kahvaltısnı şöyle hazırlıyorum:
yulaf ezmesini azcık meyve suyuyla yada pekmezle hiç olmadı suyla azcık ıslatıyorum.
yumurta sarısı,tuzsuz peyniri ezip içine katıyorum.çok güzel yiyor.ama pekmezi genelde kahvaltı sonrası veriyorum.
bunları karıştırıp veriyorum belki tek tek yemez dedim geçen denedim yumurtayı yedi ama yumurta sarısı sıvaşık bişieyya zorlandık biraz yerken
yumurtayı ben hemen her gün veriyorum.ama yemesi zor olur diye eziyorum içine meyve de eziyorum.genellikle kahvaltısnı şöyle hazırlıyorum:
yulaf ezmesini azcık meyve suyuyla yada pekmezle hiç olmadı suyla azcık ıslatıyorum.
yumurta sarısı,tuzsuz peyniri ezip içine katıyorum.çok güzel yiyor.ama pekmezi genelde kahvaltı sonrası veriyorum.
bunları karıştırıp veriyorum belki tek tek yemez dedim geçen denedim yumurtayı yedi ama yumurta sarısı sıvaşık bişieyya zorlandık biraz yerken
kızlar sabah evi süpürüyordum ama ne süpürme.ev temizlerken hiç bu kadar eğlenmemiştim.ben süpürgeyi nereye çekersem kızım da yürüteciyle peşinden geld, süpürgenin.nasıl koşuyor ama görmelisiniz.doğduğundan beriçok seviyor süpürge,ç.makinası sesini.hele 3 ay fön makinesinin sesiyle uyudu cadı.geçenlerde süpürgenin sesinden korkacak oldu ,babası süpürgenin üstüne ata biner gibi oturttu,dila bide hortumundan tutup oynadı.korkusunu yendi bu sayade.
Yulaf ezmesi...:79:
Ben daha hiç vermedim. Nerden ediniliyor, nasıl hazırlanıyor. Ne kadar yediriyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?