2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

Anladım canım, bir bakayım ben de, migrosumuz var

yürüteç galiba çocukları çok hareketlendiriyorama biz almadık erkek çocukları için iyi değil diyorlar ya

Yürüteci Levent de çok seviyor ama ben de istemiyorum, hem yürümesi gecikir hem deayaklarını tuhaf basıyor yürüteç kullananlar, gerçi düzeliyor ama olsun. Bir de pipi var tabi

yürüteç galiba çocukları çok hareketlendiriyorama biz almadık erkek çocukları için iyi değil diyorlar ya

aslında bende bindirmem diyordum kız ama olsun.birisi getridi deneyin diye denedi,k bikaç gün hiç sevmedi olduğu yerde duruyordu.sonra çok sevdi ,içinde pek bi mutluydu eşim alalım dedi aldık.doktorlar tavsiye etmiyo ama yürüteçten bi çocuğa bişey olduğunu duymadım ben hiç.sonuçta saatlerce kalmıyor günde bikaç kez 10 ar ya da 20 şer dk biniyor.evi keşfediyor.hem sürekli oturup yatmaktan yorulan beli sırtı,poposu dinleniyor bence:)
benim amcamın kızınında oğlu var o bindiriyor canım.sende istiyorsan kısa süreli bindir eğer alırsan.

Yulaf ezmesi...:79:
Ben daha hiç vermedim. Nerden ediniliyor, nasıl hazırlanıyor. Ne kadar yediriyorsunuz?

canım büyük marketlerde oluyor ben önce suyla pişiriyorum çünkü aldığım markanın üzerindeki tariflerde öyle yazıyordu daha sonra içerisine meyve ekleyebilirsin blenderdan geçiriyorum ben mehmet alp yoksa hiç yemiyor,balkabağı bulabilirsen balkabağı ile kayısı kurusu ile pişirip içerisine pekmez ve ceviz eklersen güzel olur

benim yeğenim kullandı ve şimdi 4 yaşında olmasına rağmen ayaklarının ucunda yürüyor çocuktan çocuğa değişiyor bazıları yürümesini düzeltemiyor mehmet alp de öyle olursa diye hiç düşünmedim kullanmayı,ama binince ne yapar çok merak ediyorum

Sağol canım paylaşımların için, biz de yumurtayı 2 ya da 3 günde bir veriyorduk. Peki ne kadasr pişirmek gerek yumurtayı, biz az pişiriyoruz. Tam pişmişi yemiyor, yapışıyor damağına.
ben kaysı kıvamında yapıyorum canım,benimki de tam pişmiş yemiyor,bu şekilde yiyor ancak
ben de öğün kesiyorum aynenönemli olan süt onlar için

ben de o konuya takıldım,doktora özellikle sordum bir tavuk yumurtası yerine 2 tane dedi.ben de şimdi bakacam internetten tekrar.olmadı pazartesi arayıp sorayım.

aslında canım onun bir tanesinde bile ne kadar çok protein var iki tane demesi çok saçma geldi bana araştır bencede

internetten bakıcam birazdan,bi de kefir verebilirsin dedi,bebekler için çok faydalıymış,bi arkadaş ta oğluna veriyor severek içiyormuş,ben hiç içmedim şahsen tadı nasıl bilmiyorum.alıp denemeyi düşünüyorum

Çok komik bu çocuk ya, önce ses çıkarmadan dededede alıştırması yapıyor ağzıyla, sonra ses çıkararak dededede diyor.

aynısını bizimki de yapıyor krize giriyorum geçen bi sesler gelir gibi oldu kulağıma baktım bizimki dededede alıştırması yapıyor bu arada doktorum garmastanı silmeye gerek yok demişti ben hep silmeden kullandım

kızlar bu arada ben ferrosanolü çikolatayla veriyorumm bilmemki nasıl olur:18:son çare bunu buldum yoksa almıyordubenimki uyandı ben çıkıyorum kızlar sohbete de katılamadım kendinize iyi bkın

Son düzenleme:

bilmiyordum bebeklere verildiğini ,sütle yoğurt arasında bir tadı var ben severim

utku uyandı,ben çıkıyorum kızlar

Son düzenleme:

Sağol canım deneyeceğim ilk fırsatta?

Biz baya cıvık veriyoruzs ya, bir zararı olur mu acaba :26: babannesi hazırlayıp yediriyor yumurtasını. Babası da öyle yemiş.

sanırım içindeki kağıtta da silinmesi gerektiği yazıyordu. Öyle hatırlıoyorum. Ben hiçbirşey sürmedim, Bu günlerde emmediği için baya toparladı.

Sağol canım paylaşımların için, biz de yumurtayı 2 ya da 3 günde bir veriyorduk. Peki ne kadasr pişirmek gerek yumurtayı, biz az pişiriyoruz. Tam pişmişi yemiyor, yapışıyor damağına.

Bizim doktorumuz da yumurtaya başlattı.İl 1 hafta dörtte bir,sonra bir hafta yarım,sonra da tama geçebilirmişiz,tabii sarısı sadece.Çok pişmişi kahvaltı maması yaparsan mamaya kat dedi,yani blenderdan geçecek veya çatalla ezilecek.Katı yumurta tek verme,boğazına yapışır dedi. Tek vermek istersen de kaynadıktan sonra 2,5 dk kadar haşla öyle ver dedi.

Teşekkür ederim cnaım bu süreyi bildiğim iyi oldu.

Yulaf ezmesi...:79:
Ben daha hiç vermedim. Nerden ediniliyor, nasıl hazırlanıyor. Ne kadar yediriyorsunuz?

Eti'nin hazır pakette yulaf ezmesi var,her büyük markette vardır bence. Bir tatlı kaşığı kadar suda 5 dk pişiriyorum ben.Ama dikkat et,çok taşan birşeydir,çok kıs altını ya da cezveyi havada tut. Yulaf gerçekten faydalı bir besin.Ben günkurusu kayısı ya da kuru incirle kaynatıyorum.Daha sonra yumurta sarısı,pekmez,bazen ceviz,peynir ekleyip blenderdan geçiriyorum.Her gün vermiyorum ama haftada 3-4 kez böyle veriyorum kahvaltıyı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…