2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

tabi canım artık yumuşak eskidendi o dediğin taş gibi memeler şimdi çok yumuşak ama bu süt olmadığı anlamına gelmez ,sen sütün geldiği anı hissediyorsan tamam sütün var demekki ilk 30 sn yoğun geliyordur ondan öyle düşünüyorsun 30 sn sonra bitmez sütün emin ol

teşekür ederim canım biliyorum ama yemiyor sebze püresi felan o çorbanın suyuna ekmek koysam eminim onuda yemicek bizimkininde diş felan çıkmadı ondan mı yemiyo acaba bu bebişler pütürlü şeyleri

evet benimde gögüslerim ilk zamanlar akardı bende çok endişelendim yetmicek diye ama maşallah doyuyor zaten süt gelmese onlarda emmek istemiyo aglıyolar

teşekür ederim canım biliyorum ama yemiyor sebze püresi felan o çorbanın suyuna ekmek koysam eminim onuda yemicek bizimkininde diş felan çıkmadı ondan mı yemiyo acaba bu bebişler pütürlü şeyleri

canım yanında otururken eline birşeyler ver dene bakalım ekmek ,kendi yaptığın bisküvi ,elma falan belki alışır ,özellikle ekmek hem daha rahat yer onu ,bir de yulaflı,irmikli şeyler veriyorsan biraz daha koyu kıvamlı yap bir de öyle dene bakalım

ekmek veriyorum zaten elma felanda veriyorum ama onların küçük parçaları agzına gelince bile yutmaya çalışmıyo geri atıyo muhallebi tarzı şeyleri hiç yemiyo yulaf hiç denemedim bide onu denicem

slm kızlar

benim de göğüslerim yumuşak ama süt var gibi,süt olmasa emmez bence bebekler.geceleri artık fazla kalmadıkları için süt de azalıyor haliyle.ben 2 kere felan uyandırıp emziriyorum bi saat 2 de bi de 5 gibi,zaten 7de kendi de uyanıyor.
pütür konusuna gelince,ben eline bisküvi,ekmek ya da salatalık ver,yorum,salatlığın iç kısmını severek yiyor,tabi benim gözetimim altındayanında hemen su da bulunduruyorum,boğazına duracağını anlıyor bazen,hemen ben vermeden o içiyor suyu
bu arada kızlar oğlum emeklemeye başladı,totosunu kaldırıp bi düşüyor bi emekliyor,bazen yorulup başını yere koyup dinleniyor diş hala yok ama

ekmek veriyorum zaten elma felanda veriyorum ama onların küçük parçaları agzına gelince bile yutmaya çalışmıyo geri atıyo muhallebi tarzı şeyleri hiç yemiyo yulaf hiç denemedim bide onu denicem

aman bu çocuklar çok garip ya anlamak imkansız :18:,inşallah yulafı beğenir

maşallah oğluna ,bizimki emeklemiyor ya arka arka gidiyor bazen ben çok takmıyorum da kv sürekli soruyor ondan sıkılıyorum

maşallah valla bizimki hala emeklemiyo totosunu kaldırmaya çalışıyo debelenip duruyo uçak pozisyonunda sonra yoruluyo kafasını yere koyuyo işte ozaman ben bitiyorum yerim ben onları yaaaaaaaaa

Canım tariflerin güzel, teşekkür ederim. Ben de bir kaç toz tuz atmaya başladım. Dün bol soğanlı kıymalı bir yemek yapmıştım ondan verdik bugün öğlen babannesiyle, ilkin yadırgasa da yedi.

Sanırım üşüttüğü için gazı. Geçmiş olsun. Karnını ve ayaklarını sıcak tutmaya bak canım. Ben üşütsem ben de çekiyorum

merhaba anneler,benden daha tecrübeli olduğunuz için size bişey soracağım.bebeğim bugün 1. ayını doldurdu.çok sağlıklı ama uyutmaya yakın gözleri kayıyor açık vaziyette uyuyor 15 dk sonra gözleri normal kapanıyor.bazen sıçrayarak uyanıyor.bunlar normal mi??korkuyorum cevap yazarsanız çok sevinirim

Canım çok kurcalayıp moralini bozma. Emzirmeyi ne kadar çok istediğini biliyorum ve çok iyi anlıyorum.
Hiç sıkıntı etme benimki de aynı yumuşacık. Hep yokluyorum hep öyle, geceleri bile. Ama bebekler çektikçe geliyor. ağzından çıkınca deniyorum çünkü, kendi kendine değil de sıkınca çıkıyor.
Bir de deiğin gibi sık sık emzirmek çok önemli. Onlar emmedikçe ne yersen ye faydasız.
Gece uyandırmak iyi fikir. Ben de denemiştim ama uyku arasında azıcık çekip uyuya kalıyor malesef.
Zaten artık sütle doymaları çok zor. Sadece sık sık emip rahatlaması için, arada atıştırmalık ve de bağışıklığı için ilaç olarak görüyorum ben.
Canı gönülden bol sütler diliyorum hepimize. Yeniden göğüs pedi kullanacak kadar.

Sıçraması normal ona yapabileceğin birşey yok sanırım, zamanla geçecek.
Ama gözleriyle ilgili çok birşey söyleyemeyeceğim. Şunu biliyorum: göz kapakları kapanınca gözün renkli kısmı zaten kayar, açıkken ki gibi durmaz. Ama daha kapanmadan kaymasıyla ilgili bilemiyorum. Bir bilene danışmalısın.

Kızlar bugün doktora gideceğiz demiştim ; gittik.
Leventim grip olmuş :2: Bir tane şurup verdi , emmek istemiyordu onun için de burun damlası kullan dedi. Ki kullanıyorum. Ağzına baktı ve dişleri geliyormuş. (3 aydır bekliyoruz ama neyyyyyyyseeeee) Huysuzlukları bundanmış. Ona yapabileceğimiz birşey yok dedi. Sonra tartıya koyduk ki, 8 kilo geldi. Aman nasıl olur dedim, daha 15 gün önce 10140 g dı. Bir de baktık ki bizim ki elini dayamış duvara. ama elini çekince de 10130 geldi : yani hiç kilo almamış Yine de şükür. Buna da şükür.

Bu arada irmiği nasıl veriyorsunuz? Ben hiç vermedim. Yulaf ve irmik vermek istiyorum.

herkese teşekkürler.. gerçekten iyiki varsınız.. demekherkesinki yumuşak :44: yumuşak olmayan da söylemesin zaten nazar değmesin. demin emzirirken diğer göğsümü sıktım biraz; çok zorlamadığım halde 1 damla süt çıktı. tekrar sıktım tekrar çıktı :111: ay çok salak hissediyorum kendimi... bugün neredeyse hiç bişi yediremedim devamlı emzirdiğim için. :44: neyse bu gece uyandırayım da bakalım yarına nasıl olcak :18:

canım küçükken emmeden uyuyunca yani gözlerini görebildiğim şekilde uyuyunca benim oğlumun da gözleri kayardı.. hatta gözü açık gülerdi o zaman anlardım ki uyuyor endişelenme yakında geçer...

inşallah canım.. umarım hepimiz dilediğimiz kadar emzirebiliriz..

geçmiş olsun canım.. çok komik olmuşdemek yaramz size oyun oynamış ha maşallah kilosu iyi.. iştahları günden güne değişiyor inşallah yakında düzelir..

İnşallah, az önce başarısız bir uyuma operasyonu geçirdik. Şimdi kayınpederim bakıyor. Poposunda tef çalıyor

Bu arada haftaya pazartesi işe başlıyorum. Bugğn gidir ders programıma baktım. Dört gün okulda olacağım, bir günüm boş. Dört günün iki gününde de sadece iki saat gidip geleceğim. Kötü oldu diye düşünmüştüm ama iyi galiba böylesi. Leventten kısa süreli ayrılmış olacağım hem dekendime gelmiş olacağım. Hava alma gibi olacak bana.

İnşallah, az önce başarısız bir uyuma operasyonu geçirdik. Şimdi kayınpederim bakıyor. Poposunda tef çalıyor

biz de uyumayı başaramadık ama poposunda tef çalmak hiç aklıma gelmemişti işe yarıyor mu bari akşam üstü zorla da olsa uyutursam bu sefer gece uykusuna yatmakta zorlanıyor ondan zorlamıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…