biz de uyumayı başaramadık ama poposunda tef çalmak hiç aklıma gelmemişti işe yarıyor mu bari akşam üstü zorla da olsa uyutursam bu sefer gece uykusuna yatmakta zorlanıyor ondan zorlamıyorum..
Bu arada haftaya pazartesi işe başlıyorum. Bugğn gidir ders programıma baktım. Dört gün okulda olacağım, bir günüm boş. Dört günün iki gününde de sadece iki saat gidip geleceğim. Kötü oldu diye düşünmüştüm ama iyi galiba böylesi. Leventten kısa süreli ayrılmış olacağım hem dekendime gelmiş olacağım. Hava alma gibi olacak bana.
bence de iyi oldu böyle bizi de çok ihmal etmezsin bu durumda
merhaba anneler,benden daha tecrübeli olduğunuz için size bişey soracağım.bebeğim bugün 1. ayını doldurdu.çok sağlıklı ama uyutmaya yakın gözleri kayıyor açık vaziyette uyuyor 15 dk sonra gözleri normal kapanıyor.bazen sıçrayarak uyanıyor.bunlar normal mi??korkuyorum cevap yazarsanız çok sevinirim
Bu arada haftaya pazartesi işe başlıyorum. Bugğn gidir ders programıma baktım. Dört gün okulda olacağım, bir günüm boş. Dört günün iki gününde de sadece iki saat gidip geleceğim. Kötü oldu diye düşünmüştüm ama iyi galiba böylesi. Leventten kısa süreli ayrılmış olacağım hem dekendime gelmiş olacağım. Hava alma gibi olacak bana.
kızlar nasılsınız umarım bebişler de iyidir..
kızım gecelerı cok huzursuz diş cıkamadık henüz ondan mı acaba..
sizlerden bebişi diş çıkarmış olanlar varsa,neler yaşadınız neler hissettiniz bebişler hasta oldu mu diş cıkarırken.. paylasımlarınızı bekliyorum herkese sevgilerimle.. :93:
canım bu mesajını okuyunca derin bir nefes almışımm Allah kolaylık versin canım
canım hoşgeldinbizim 5. dişimiz çıkıyor ilk dişimiz 6 aylıkken çıktı o dönemlerde biz de geceleri huzursuzduk ama ateşimiz olmadı sürekli emdiği için iştahımız da etkilenmedi. çok fazla kaşınırdı sürekli kaşımak isterdi o yüzden huzursuzlanırdı. şimdi 5. geliyor iştahımız azaldı gibi sanki mesela bugün yaptığım bütün mamalarını ben yedim iki kaşık aldıysa almıştır
Bu arada irmiği nasıl veriyorsunuz? Ben hiç vermedim. Yulaf ve irmik vermek istiyorum.
hayatımda 2.kez etli sarma yaptım ilkinde salça koymayı unutmuştum bu sefer de yağ koymayı unutmuşum :78: bu işi beceremicem galiba.. zaten oğlumun uyuduğu 2 saati de bu sarma işine ayırdığım için başka hiç bi iş yapmaya fırsatım olmadı.. şimdi yatırdım eğer enerjimi toplayabilirsem gidip mutfağı toplicam.. kendimi dayak yemiş gibi hissediyorum :89:
sarma yaparım ama hiç etli denemedim ,salçasız idare eder belki ama yağsız bilmiyorum nasıl oldu
Ellerine sağlık,hayatımda 2.kez etli sarma yaptım ilkinde salça koymayı unutmuştum bu sefer de yağ koymayı unutmuşum :78: bu işi beceremicem galiba.. zaten oğlumun uyuduğu 2 saati de bu sarma işine ayırdığım için başka hiç bi iş yapmaya fırsatım olmadı.. şimdi yatırdım eğer enerjimi toplayabilirsem gidip mutfağı toplicam.. kendimi dayak yemiş gibi hissediyorum :89:
Tamam canım sağol.canım irmiği de yulaf gibi yapıyorum ben bir tatlı kaşığından biraz fazla irmik koyuyorum biraz su balkabağı veya kayısı kurusu ile pişiriyorum daha sonra içerisine ceviz ve pekmez koyup blenderdan geçiriyorum
Aynen de öyle yap, üzerine gezdir. Karadenizde kara lahanayı etle sararlar. Daha doğrusu etli içi karalahanayla sararlardilara koçak etli yemeklere yağ koymaya gerek olmadığını söylüyor..:44: eşim farkederse ya da beğenmezse o zaman bunu kullanıcam savunma olarak.. ya da kısa yoldan üzerine biraz gezdireyim
dilara koçak etli yemeklere yağ koymaya gerek olmadığını söylüyor..:44: eşim farkederse ya da beğenmezse o zaman bunu kullanıcam savunma olarak.. ya da kısa yoldan üzerine biraz gezdireyim
Ellerine sağlık,
Benim de mutfağım altüst, bulaşık makinesi temizlerle dolu, boşaltmayı hiç sevmiyorum. O yüzden kirlileri bir kenara yığdım
Tamam canım sağol.
Aynen de öyle yap, üzerine gezdir. Karadenizde kara lahanayı etle sararlar. Daha doğrusu etli içi karalahanayla sararlar
merhaba kızlar nezamandır giremedim geçen hafta kızımı genel kontrol için götürmüştük böbreğinde taş çıktı hiç keyfim yok( hepiniz iyisinizdir umarım
merhaba kızlar nezamandır giremedim geçen hafta kızımı genel kontrol için götürmüştük böbreğinde taş çıktı hiç keyfim yok( hepiniz iyisinizdir umarım
saol naksiscim bazen çok mızırdanıyo huysuzlanıyo üst dişler patladı şimdi onlar çıkcak ondanmı böbreğimi sancıyo bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?