2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

kara lahana sardığımı nerden bildin yaw :44: neyse eşim beğendi üzerine gezdirmiştim biraz.. sıkıntı yok.. kabak zamanı gelsin kabak dolması da yapcam bu sene bu da ilk denemem olcak :)

merhaba kızlar nezamandır giremedim geçen hafta kızımı genel kontrol için götürmüştük böbreğinde taş çıktı hiç keyfim yok ( hepiniz iyisinizdir umarım

geçmiş olsunn.. çok üzüldüm canım yaa inşallah ağrısız sızısız düşürür rahatlar bebiş

Sağol tatlım. Derin nefes neden canım?
derin nefes rahatlamaya çalışmak içindi ben de en geç kasımda başlayacağım belli de olmaz daha erken başlayabilirim ama psikolojik olarak gergin hissediyorum kendimi bu konuda:18::18:
canım galiba bizimki de diş hazırlığında.agzımız sürekli sulu.inşallah siz de bu diş olayını zararsız atlatırsınızsizin 5 diş olmus ne güzel biz henüz herseyin basındayız :97:

sağol canım birden bire 4 diş çıktı 2 aydır 5. diş çıkmaya çalışıyor hala çıkamadı sıkıntısız çıksın bebişlerimizin dişleri inşallahh:86::86::86:

günaydın kızlar.. maşallah sütüm daha iyi bugün ama gece uyandırmaya kıyamadım çok derin uyuyordu kafasını okşadım yanağına dokundum kımıldamadı bile ben de kıyamadım.. sadecer 1 kere saat 12-1 gibi emzirip yatırdı o zmaanda glzünü bile açmadı..

Muneccimmiyim neyim? Töbe töbe , hadi iyi geceler
walla yaa.. neyse haftaya da yaprak sarmazı yapcam bu sefer zeytin yağlı yani benim favorimi

yaa bizimde altlar beyazlamaya başladı.. gerçi huysuzluk baki zaten de son zamanlarda kuduruk.. özellikle alt köpek dişi çokbelirgin bakarsın ilk o çıkar.. vampir gibi.. annemin dediğine göre bizim ilk onlar çıkmış

Bak sen küçük yaramaza

Offf çok şanslısın.Zaten bi kadın için en güzel meslek öğretmenlik.Zamanında kazanıp gitmemiştim ya en büyük aptallığım oldu

Canım bizde huysuzluk ve iştahtan kesilme olmuştu.Allahtan hasta olmadı.Şimdi 2.dişleri bekliyoruz ama daha zor geçecek gibi

Valla seni tebrik ederim HarpyBebek ve sarma sarmak.Yok bana göre değil.Bizim evde mantı, sarma bi süre daha pişmeyecek gibi

merhaba kızlar nezamandır giremedim geçen hafta kızımı genel kontrol için götürmüştük böbreğinde taş çıktı hiç keyfim yok ( hepiniz iyisinizdir umarım
Geçmiş olsun bebişine, üzüldüm.Tedavi nasıl olacakmış

Canım çok özledim sizi.Karşılaşamıyoruz artık.Geçen naksis, harpy ve sen kaynatmışsınız.Çok güldüm.Benim bebiş iyi canım, iştahsızlık dışında sorunumuz yok.Siz de durumlar ne utku nasıl

utku da benim yokluğumu acayip farkeder olmuş ben okuldayken.benim gelme vaktim yaklaştığında iyice huysuzlaşıp ne yemek yiyormuş ne uyuyormuş ne de oynuyormuşben kapıdan girer girmez çığlık atıyor sevincinden,gayet uslu bi bebek oluyor bikaç saat tabikieşim diyor senin gelme vaktini hissediyor,durmuyor diye.bizim de hala diş yok,yerleri çok belirgin ama altta,derinin altında çıktı çıkacak gibi ama hala çıkamadıdoktor 1 yaşına kadar çıkmayabilir normal dedi,eşim de ben de geç çıkartmışız zaten,eşim 11 aylıkken çıkartmış.bu arada boyumuz çok uzadı,kilo sabit,74cm olmuşuz,7900gr. küçük zürafam diye seviyorum bazen.

maşallah canım. çok güzel uzamış buyumuz.. ben de merak ediyorum aslında uzadı gibi ama o kadar olmamıştır.

boy uzuyor ama kilo olmayınca ince uzun bişeyler oluyordr kiloya normal dedi,ya harpy bugün okulda bi arkadaşla konuştuk,35 haftalık doğmuş ikizleri,16 aylık olmuşlar hala yürüyemiyorlarmışdişleri 1 yaşından sonra çıkmış,iştahsızlık varmış hep,bir an bende korktum utku da öyle olurmu acaba diye:18::18::18:

Off canım benim ya.Çalışan anne olmak çok zor.Ben işe başlamadım ama içim şimdiden acımaya başladı.Bu arada maşallah boyunaBende bu cuma ölçtüreceğim bakalım hayırlısı ama en son 68 di olsa olsa 70 dir benim yavrum

Son düzenleme:

utkunuz da geçen ay 68di,eve gelip hiç dinlenemiyorum sanki,yemek ev işi,utku derken bi bakıyorum saat gece 12 olmuş.2 gündür zaten okula geç kalıyorum,tam ben gidiyorum öğretmen zili çalıyor,müdür de gıcık bi tip,yakında uyarır beni galiba,bugün ters ters baktı:18:

Çok zor canım ya.Sen yine şanslısın.Öğretmenlerin çalışma saatleri bizlere göre daha iyi.Bazı günlerde okul yok.Ben 8 5 mesai.Haftada 5 gün.Off.Bide benim elim ağırdır, öyle 1 saatte 3 4 çeşit yemek dökebilenlerden değilim.Allahım sana geliyorum.

ben de en fazla bi yemek pilav ve salata yapabiliyorum.benim 5 gün okul var,ben de keşke öğretmen olmasaymışım diyorum,başka mesleklerde öğretmenler kadar eve iş getiren yok,okula başladığımdan beri yazılılarla uğraşıyorum,evde bi de yazılı hazırla performan proje vs.... başka mesleklerde saat 5 te iş biter herşey biter,evde dinlenirsin en azından... bu arada senin mesleğin ne? sormayı unutuyorum hep

Son düzenleme:
maşallah ne güzel uzamış oğluşunçalışmak zor hep beraber işimi bıraksak ne :26:

olsun be canım yinede bayanlar için en güzel meslek öğretmenlik yılda 3 ay tatil harika birşey

maşallah ne güzel uzamış oğluşunçalışmak zor hep beraber işimi bıraksak ne :26:

olsun be canım yinede bayanlar için en güzel meslek öğretmenlik yılda 3 ay tatil harika birşey

bence de anneler olarak iş bırakma eylemi yapalım en azından evet yaz tatilleri çok güzel,o da 3 ay değil zaten 2 ay temmuz ağustos mehmet alpin iştahı nasıl oldu,öksürüğü felan? senin dişin nasıl oldu?

Canım askeriye de uzman memurum.Ağır bi işim var ama haklısın saat 5 olunca herşey bitiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…