Ellerine sağlık,
Benim de mutfağım altüst, bulaşık makinesi temizlerle dolu, boşaltmayı hiç sevmiyorum. O yüzden kirlileri bir kenara yığdım
Tamam canım sağol.
Aynen de öyle yap, üzerine gezdir. Karadenizde kara lahanayı etle sararlar. Daha doğrusu etli içi karalahanayla sararlar
merhaba kızlar nezamandır giremedim geçen hafta kızımı genel kontrol için götürmüştük böbreğinde taş çıktı hiç keyfim yok( hepiniz iyisinizdir umarım
derin nefes rahatlamaya çalışmak içindi ben de en geç kasımda başlayacağım belli de olmaz daha erken başlayabilirim ama psikolojik olarak gergin hissediyorum kendimi bu konuda:18::18:Sağol tatlım. Derin nefes neden canım?
canım galiba bizimki de diş hazırlığında.agzımız sürekli sulu.inşallah siz de bu diş olayını zararsız atlatırsınızsizin 5 diş olmus ne güzel biz henüz herseyin basındayız :97:
walla yaa.. neyse haftaya da yaprak sarmazı yapcam bu sefer zeytin yağlıMuneccimmiyim neyim? Töbe töbe , hadi iyi geceler
derin nefes rahatlamaya çalışmak içindi ben de en geç kasımda başlayacağım belli de olmaz daha erken başlayabilirim ama psikolojik olarak gergin hissediyorum kendimi bu konuda:18::18:
sağol canım birden bire 4 diş çıktı 2 aydır 5. diş çıkmaya çalışıyor hala çıkamadısıkıntısız çıksın bebişlerimizin dişleri inşallahh:86::86::86:
Bak sen küçük yaramazaSonra tartıya koyduk ki, 8 kilo geldi. Aman nasıl olur dedim, daha 15 gün önce 10140 g dı.Bir de baktık ki bizim ki elini dayamış duvara. ama elini çekince de 10130 geldi : yani hiç kilo almamış Yine de şükür. Buna da şükür.
Offf çok şanslısın.Zaten bi kadın için en güzel meslek öğretmenlik.Zamanında kazanıp gitmemiştim ya en büyük aptallığım olduBu arada haftaya pazartesi işe başlıyorum. Bugğn gidir ders programıma baktım. Dört gün okulda olacağım, bir günüm boş. Dört günün iki gününde de sadece iki saat gidip geleceğim. Kötü oldu diye düşünmüştüm ama iyi galiba böylesi. Leventten kısa süreli ayrılmış olacağım hem dekendime gelmiş olacağım. Hava alma gibi olacak bana.
Canım bizde huysuzluk ve iştahtan kesilme olmuştu.Allahtan hasta olmadı.Şimdi 2.dişleri bekliyoruz ama daha zor geçecek gibi
kızlar nasılsınız umarım bebişler de iyidir..
kızım gecelerı cok huzursuz diş cıkamadık henüz ondan mı acaba..
sizlerden bebişi diş çıkarmış olanlar varsa,neler yaşadınız neler hissettiniz bebişler hasta oldu mu diş cıkarırken.. paylasımlarınızı bekliyorum herkese sevgilerimle.. :93:
Valla seni tebrik ederim Harpyhayatımda 2.kez etli sarma yaptım ilkinde salça koymayı unutmuştum bu sefer de yağ koymayı unutmuşum :78: bu işi beceremicem galiba.. zaten oğlumun uyuduğu 2 saati de bu sarma işine ayırdığım için başka hiç bi iş yapmaya fırsatım olmadı.. şimdi yatırdım eğer enerjimi toplayabilirsem gidip mutfağı toplicam.. kendimi dayak yemiş gibi hissediyorum :89:
Geçmiş olsun bebişine, üzüldüm.Tedavi nasıl olacakmışmerhaba kızlar nezamandır giremedim geçen hafta kızımı genel kontrol için götürmüştük böbreğinde taş çıktı hiç keyfim yok( hepiniz iyisinizdir umarım
Pışşşşt kızlar nerdesiniz:80::80::80:
Ama olmuyo ama
utku da benim yokluğumu acayip farkeder olmuş ben okuldayken.benim gelme vaktim yaklaştığında iyice huysuzlaşıp ne yemek yiyormuş ne uyuyormuş ne de oynuyormuşben kapıdan girer girmez çığlık atıyor sevincinden,gayet uslu bi bebek oluyor bikaç saat tabiki eşim diyor senin gelme vaktini hissediyor,durmuyor diye.bizim de hala diş yok,yerleri çok belirgin ama altta,derinin altında çıktı çıkacak gibi ama hala çıkamadı doktor 1 yaşına kadar çıkmayabilir normal dedi,eşim de ben de geç çıkartmışız zaten,eşim 11 aylıkken çıkartmış.bu arada boyumuz çok uzadı ,kilo sabit,74cm olmuşuz,7900gr. küçük zürafam diye seviyorum bazen.
utku da benim yokluğumu acayip farkeder olmuş ben okuldayken.benim gelme vaktim yaklaştığında iyice huysuzlaşıp ne yemek yiyormuş ne uyuyormuş ne de oynuyormuşben kapıdan girer girmez çığlık atıyor sevincinden,gayet uslu bi bebek oluyor bikaç saat tabiki eşim diyor senin gelme vaktini hissediyor,durmuyor diye.bizim de hala diş yok,yerleri çok belirgin ama altta,derinin altında çıktı çıkacak gibi ama hala çıkamadı doktor 1 yaşına kadar çıkmayabilir normal dedi,eşim de ben de geç çıkartmışız zaten,eşim 11 aylıkken çıkartmış.bu arada boyumuz çok uzadı ,kilo sabit,74cm olmuşuz,7900gr. küçük zürafam diye seviyorum bazen.
Off canım benim ya.Çalışan anne olmak çok zor.Ben işe başlamadım ama içim şimdiden acımaya başladı.Bu arada maşallah boyunaBende bu cuma ölçtüreceğim bakalım hayırlısı ama en son 68 di olsa olsa 70 dir benim yavrum
utkunuz da geçen ay 68di,eve gelip hiç dinlenemiyorum sanki,yemek ev işi,utku derken bi bakıyorum saat gece 12 olmuş.2 gündür zaten okula geç kalıyorum,tam ben gidiyorum öğretmen zili çalıyor,müdür de gıcık bi tip,yakında uyarır beni galiba,bugün ters ters baktı:18:
Çok zor canım ya.Sen yine şanslısın.Öğretmenlerin çalışma saatleri bizlere göre daha iyi.Bazı günlerde okul yok.Ben 8 5 mesai.Haftada 5 gün.Off. Bide benim elim ağırdır, öyle 1 saatte 3 4 çeşit yemek dökebilenlerden değilim.Allahım sana geliyorum.
maşallah ne güzel uzamış oğluşunutku da benim yokluğumu acayip farkeder olmuş ben okuldayken.benim gelme vaktim yaklaştığında iyice huysuzlaşıp ne yemek yiyormuş ne uyuyormuş ne de oynuyormuşben kapıdan girer girmez çığlık atıyor sevincinden,gayet uslu bi bebek oluyor bikaç saat tabiki eşim diyor senin gelme vaktini hissediyor,durmuyor diye.bizim de hala diş yok,yerleri çok belirgin ama altta,derinin altında çıktı çıkacak gibi ama hala çıkamadı doktor 1 yaşına kadar çıkmayabilir normal dedi,eşim de ben de geç çıkartmışız zaten,eşim 11 aylıkken çıkartmış.bu arada boyumuz çok uzadı ,kilo sabit,74cm olmuşuz,7900gr. küçük zürafam diye seviyorum bazen.
ben de en fazla bi yemek pilav ve salata yapabiliyorum.benim 5 gün okul var,ben de keşke öğretmen olmasaymışım diyorum,başka mesleklerde öğretmenler kadar eve iş getiren yok,okula başladığımdan beri yazılılarla uğraşıyorum,evde bi de yazılı hazırla performan proje vs....başka mesleklerde saat 5 te iş biter herşey biter,evde dinlenirsin en azından... bu arada senin mesleğin ne? sormayı unutuyorum hep
maşallah ne güzel uzamış oğluşunçalışmak zor hep beraber işimi bıraksak ne :26:
olsun be canım yinede bayanlar için en güzel meslek öğretmenlik yılda 3 ay tatil harika birşey
Canım askeriye de uzman memurum.Ağır bi işim var ama haklısın saat 5 olunca herşey bitiyo.ben de en fazla bi yemek pilav ve salata yapabiliyorum.benim 5 gün okul var,ben de keşke öğretmen olmasaymışım diyorum,başka mesleklerde öğretmenler kadar eve iş getiren yok,okula başladığımdan beri yazılılarla uğraşıyorum,evde bi de yazılı hazırla performan proje vs....başka mesleklerde saat 5 te iş biter herşey biter,evde dinlenirsin en azından... bu arada senin mesleğin ne? sormayı unutuyorum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?