bence de anneler olarak iş bırakma eylemi yapalım en azındanevet yaz tatilleri çok güzel,o da 3 ay değil zaten 2 ay temmuz ağustos mehmet alpin iştahı nasıl oldu,öksürüğü felan? senin dişin nasıl oldu?
Geçmiş olsun naksisiştahı dün güzeldi artık düzeliyoruz dedim ama bugün yine eski halimize döndük deli ediyor beni,benimde ağrım yok çok şükür sadece yanağımda biraz morluk kaldı ama bugün sabah bir gözlerimi açtım ev nasıl dönüyor bir süre bekledim geçsin diye geçmedi kaltım başımın dönmesi geçti bu sefer miğdem inanılmaz bulandı sabah hiç halim yoktu anlayacağın artık eşimi aradım gelebilirsen gel diye sağolsun geldi ben de biraz toparlandım şimdi
iştahı dün güzeldi artık düzeliyoruz dedim ama bugün yine eski halimize döndük deli ediyor beni,benimde ağrım yok çok şükür sadece yanağımda biraz morluk kaldı ama bugün sabah bir gözlerimi açtım ev nasıl dönüyor bir süre bekledim geçsin diye geçmedi kaltım başımın dönmesi geçti bu sefer miğdem inanılmaz bulandı sabah hiç halim yoktu anlayacağın artık eşimi aradım gelebilirsen gel diye sağolsun geldi ben de biraz toparlandım şimdi
Geçmiş olsun naksis
geçmiş olsun canım,iyiki eşlerimiz var,romantik olmasalar bile bazen işe yarıyorlar
utku benim yokluğumda huysuzlaşıyormuş,iştahı da iyi gibi,ama bikaç gündür bağırıyor ama hep,ne olursa olsun bağırıyor,çığlık atıyor,neden böyle yapmaya başladı anlamıyorum,eğlence için bile bağırıyoranne demeye alıştırmaya çalışıyorum ama leyla demeyi öğrenmiş sanki,ben mutfaktayken felan lay lallllll lay laall deyip duruyor,içeri geliyorum gülüyor.eşime bana anne de,utku da anne demeyi öğrensin diyorum
utku uyandı canım,kusura bakma,görüşürüz sonra
Sen de mi öğretmensin canım?derin nefes rahatlamaya çalışmak içindi ben de en geç kasımda başlayacağım belli de olmaz daha erken başlayabilirim ama psikolojik olarak gergin hissediyorum kendimi bu konuda:18::18:
sağol canım birden bire 4 diş çıktı 2 aydır 5. diş çıkmaya çalışıyor hala çıkamadısıkıntısız çıksın bebişlerimizin dişleri inşallahh:86::86::86:
"küçük zürafa" çok iyiymişutku da benim yokluğumu acayip farkeder olmuş ben okuldayken.benim gelme vaktim yaklaştığında iyice huysuzlaşıp ne yemek yiyormuş ne uyuyormuş ne de oynuyormuşben kapıdan girer girmez çığlık atıyor sevincinden,gayet uslu bi bebek oluyor bikaç saat tabiki eşim diyor senin gelme vaktini hissediyor,durmuyor diye.bizim de hala diş yok,yerleri çok belirgin ama altta,derinin altında çıktı çıkacak gibi ama hala çıkamadı doktor 1 yaşına kadar çıkmayabilir normal dedi,eşim de ben de geç çıkartmışız zaten,eşim 11 aylıkken çıkartmış.bu arada boyumuz çok uzadı ,kilo sabit,74cm olmuşuz,7900gr. küçük zürafam diye seviyorum bazen.
Haftaya ortak sınav varmış, diğer branş arkadaşım soruları hazırlar heralde. Olmazsa geçen yılki ortak sınav sorularını sorarımben de en fazla bi yemek pilav ve salata yapabiliyorum.benim 5 gün okul var,ben de keşke öğretmen olmasaymışım diyorum,başka mesleklerde öğretmenler kadar eve iş getiren yok,okula başladığımdan beri yazılılarla uğraşıyorum,evde bi de yazılı hazırla performan proje vs....başka mesleklerde saat 5 te iş biter herşey biter,evde dinlenirsin en azından... bu arada senin mesleğin ne? sormayı unutuyorum hep
Herkes 3 ay diye bilir ama...bence de anneler olarak iş bırakma eylemi yapalım en azındanevet yaz tatilleri çok güzel,o da 3 ay değil zaten 2 ay temmuz ağustos mehmet alpin iştahı nasıl oldu,öksürüğü felan? senin dişin nasıl oldu?
Canım kansızlık mı var, okuyunca direkt o geldi aklıma. Geçmiş olsun.iştahı dün güzeldi artık düzeliyoruz dedim ama bugün yine eski halimize döndük deli ediyor beni,benimde ağrım yok çok şükür sadece yanağımda biraz morluk kaldı ama bugün sabah bir gözlerimi açtım ev nasıl dönüyor bir süre bekledim geçsin diye geçmedi kaltım başımın dönmesi geçti bu sefer miğdem inanılmaz bulandı sabah hiç halim yoktu anlayacağın artık eşimi aradım gelebilirsen gel diye sağolsun geldi ben de biraz toparlandım şimdi
118 80 i bizimki de çok seviyor ama 118 33 e bayılıyor. Hiçbirşeyle alakası kalmıyor o çıkınca. Ama şarkılı olanına.canım ya özlüyordur seni,bizimki de sürekli bağırıyor emziği atıyor bağırıyor veriyorum özellikle yine atıyor yine bağırıyor akşama kadar böyleyiz,bugün bir yoğurt yedirdik hiç sorma 118 80 reklamına bayılıyor eşim netten artık süreli onu açtı ben de bu arada yedirmeye çalıştım,mehmet alp henüz bağırmaktan başka pek birşey söylemiyor ,bizde eşim babası de öğrensin baba demeyi yok işte sabah uyanınca günaydın de diye eğitiyor beni
Sen de mi öğretmensin canım?
"küçük zürafa" çok iyiymiş
Haftaya ortak sınav varmış, diğer branş arkadaşım soruları hazırlar heralde. Olmazsa geçen yılki ortak sınav sorularını sorarımÜçüncü sınavları okuyup gireceğim. Bir de yerime bakan öğretmen neler girmiş bilmiyorum. İnşallah çok iş bırakmamıştır. Rehberlik sınıfım da yok. Çok iş olmaz heralde. Bir de okulda müdür yok birkaç aydır, okutman olarak bir ünüversiteye gitmiş. Yenisi de eylül de atanacakmış. Mücür yardımcısı vekalet ediyor o da çok irdelemez ne var ne y ok diye .
Herkes 3 ay diye bilir ama...
Canım kansızlık mı var, okuyunca direkt o geldi aklıma. Geçmiş olsun.
118 80 i bizimki de çok seviyor ama 118 33 e bayılıyor. Hiçbirşeyle alakası kalmıyor o çıkınca. Ama şarkılı olanına.
kansızlık mı var bilmiyorum ki hiç aklıma gelmemişti ,aslında birde ona baktırsam,ay bugün bir de ishal oldu of of
118 80 hani çizgi film karakteri gibi birşey çıkıyor ona bayılıyor o sesi duyur duymaz tv doğru dönüyor müzik ilgilerini çekiyor galiba
boy uzuyor ama kilo olmayınca ince uzun bişeyler oluyordr kiloya normal dedi,ya harpy bugün okulda bi arkadaşla konuştuk,35 haftalık doğmuş ikizleri,16 aylık olmuşlar hala yürüyemiyorlarmış dişleri 1 yaşından sonra çıkmış,iştahsızlık varmış hep,bir an bende korktum utku da öyle olurmu acaba diye:18::18::18:
iştahı dün güzeldi artık düzeliyoruz dedim ama bugün yine eski halimize döndük deli ediyor beni,benimde ağrım yok çok şükür sadece yanağımda biraz morluk kaldı ama bugün sabah bir gözlerimi açtım ev nasıl dönüyor bir süre bekledim geçsin diye geçmedi kaltım başımın dönmesi geçti bu sefer miğdem inanılmaz bulandı sabah hiç halim yoktu anlayacağın artık eşimi aradım gelebilirsen gel diye sağolsun geldi ben de biraz toparlandım şimdi
Sen de mi öğretmensin canım?
"küçük zürafa" çok iyiymiş
Haftaya ortak sınav varmış, diğer branş arkadaşım soruları hazırlar heralde. Olmazsa geçen yılki ortak sınav sorularını sorarımÜçüncü sınavları okuyup gireceğim. Bir de yerime bakan öğretmen neler girmiş bilmiyorum. İnşallah çok iş bırakmamıştır. Rehberlik sınıfım da yok. Çok iş olmaz heralde. Bir de okulda müdür yok birkaç aydır, okutman olarak bir ünüversiteye gitmiş. Yenisi de eylül de atanacakmış. Mücür yardımcısı vekalet ediyor o da çok irdelemez ne var ne y ok diye .
Herkes 3 ay diye bilir ama...
Canım kansızlık mı var, okuyunca direkt o geldi aklıma. Geçmiş olsun.
118 80 i bizimki de çok seviyor ama 118 33 e bayılıyor. Hiçbirşeyle alakası kalmıyor o çıkınca. Ama şarkılı olanına.
kızlar naber :) ben biraz temizlik yaptım sonra oğlum uyandı şimdi de oynuyor yanımda son 10 dk sonra muhtemelen huysuzlanmaya başlicak
canım oğlunun maşallahı var böyle şeyleri kafana takma sen.. bence o bebeklerin daha yürümemesinin 2 sebebi olabilir; 1 çok hareketsiz olmaları 2 teşvik edilmemeleri.. bence utkunun gelişimi çok iyi benimki su içmeye yeni alışmışken o kendisuyunu kendi içiyormuş maşallah
geçmiş olsun canım..
mehmet alp'in sevdiği reklama çok benziyor ,ya ne çabuk büyüdü bu çocuklar
teşekkürler canım...
mehmet alp'in sevdiği reklama çok benziyor ,ya ne çabuk büyüdü bu çocuklar
Yuh ya ayıp denen birşey var,Bir an bizim geçen yıl ki müdür sizin okulamı tayin oldu dedimcanım benim yerime derslere giren öğretmen nasılsa ben gidecem deyip el ense yatmış,ne yazılı ne performans ne proje,geçen hafta 2.yazılıları yaptım,ilk yazılıları da yapıp e okula girmemiş,onu e okula girdim,2.yazılıları e okula giriyorum,performansları toplamış değrlendirmemişproje,performans çizelgesi ve değerlendirmesi yapacam,bi de en kötü tarafı müdür bey yazılı analizi istiyormuş,yaptığımız tüm yazılılarda tüm öğrencilerin kağıtlarına hangi sorusuna kaç puan vermişiz tek tek öğrenci değerlendirerek onları yazıyorum excel dosyasında,bir yazılı demek 150 öğrenci demek benim için,bu 150 öğrencinin tek tek yazılı kağıtlarını inceleyip çizelge çıkartmak bela bir iş geçen haftadan beri bitiremedim,inşallah senin yerine giden öğretmen işleri sana bırakıp gitmez benim yaşadığım durumu yaşamazsın inşallah sene sonunda kitaplarını almaya gelecekmiş yerime derse giren kadın,onu görür görmez üzerine uçsammı acaba diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?