2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

neyse kızlar başım ağrıdan patlamak üzere yine, her akşam ağrıyor artık.. yatayım belki geçer.. herkese iyi geceler tatlı rüyalar..

iyi geceler canım ,takma kafana mustafa beyimiz yarın inşallah çok iştahlı olacak

sana da iyi geceler naksis,ben de çıkayım bari,kimse kalmadı

gunaydın kızlar :) oğlum daha iyi bugün geçmişi okuyamadım ama hasta olan bebeklere gecmiş olsun diyorum hem anne hem bebek hırpalanıyor. 10 gün antibiyotik kullandık içim hiç rahat değil. Yeni gelen arkadaslar hoşgeldiniiiz

günaydın şeker delisi,oğlunun iyi olmasına sevindim

çok güzel fikir harikasın canım :)
MAŞALLAH OĞLUŞUNA 6. AY DOLDUGUNDA BIZ DE 9KG 74 CM DİK..ŞİMDİ NE OLDUK BILMIYORUM AMA ARTIK TAŞIMAYA ZORLANIYORUM KERATAYI

anam masallah biz 8 kg 68 cm ız. sizin bebeklerin boyu ne kadar kızlar?

kızlar bebeklerinizi dısarı nasıl çıkarıyorsunuz? ne giydiriyorsunuz yani? bizim burda hava hep esintili böyle havalarda çıkarıyor musunuz dısarıya? oğlum yeni iyileşti ya çok korkuyorum tekrar hasta olacak diye gezmeyi de çok seviyor sıkılıyoruz evde

lovelyangel canııııııııııııııııııııııııııım nice mutlu yıllara geç kaldım kusura bakma Rabbim herkesi gıpta ettirecek daha nice mutlu yıllar versin ailenize inşallah :)

ben gündüzleri montunu ve beresini giydiriyorum,ayaklara ayakkab,en dikkat etttiğim şey de bacaklarının üşümemesi,mutlaka kot pantolon içine başka bişey de giydiriyorum,ı.zaten hava güneşli olmadığı zaman çıkmıyoruz dışarıya.bebek arabasının rüzgarlığı varsa onu önüne geçirip çıkabilirsiniz bence,rüzgardan korur.genelde markete çıkıyoruz,arabadan inip markete giriyoruz,ordan da tekrar eve.ama güneşli günlerde artık çıkartmaya çalışıyorum ben,evde çok sıkılıyor,havanın iyi olduğunu anlıyor yavrum

canım atkı falan kullanıyor musun? kayınvalidem hep burnunu kapat diyor bana ama havalar düzeldi abartı geliyor bana şimdi atkı ama içimden de ya bi bildigi varda diyorum

önceki aylarda kullanıyordum,ama bahar aylarında bilmiyorum nasıl olur.ben kullanmıyorum,zaten dışarı çıktığımızda burda hava en az 15 derece oluyor,hava sıcaklığına göre çıkartıyorum ben oğlumu ama çok esintili ve soğuksa kullan bence.ben esintili havada çıkartmıyorum,gözleri yaşarıyor hemen.

canım oğlum uyandı,kahvaltısını yaptırayım geliyorum

günaydın kızlar..
yarın yine misafir var :44: size güzel bir de kurabiye tarifi verebilirim bunun şerefine
dışarı çıkmaktan bahsetmişsiniz.. fikrimi söyleyeyim, ben 10 derecenin üzerindeki sıcaklıklarda atkı kullanılmasına gerek olmadığını düşünüyorum. ayrıca bizim astronot çok kalın ve içikürklü olduğu için bu havada giydiremiyorum o yüzden kvmin aldığı yağmurluk gibi bişey var kalın bir kazağın üzerine onu giydiriyorum. pantolonun alltına zaten kilotlu çorap giyiyor. sık sık da kontrol ediyorum terledi mi diye.. çocuğu hasta eden aslında üşümek değil terlemek bence..
yine acıktım ben yemekten başka bişi düşünemiyorum

yüzyıllardır kahve içmemiştim çok iyi geldi :126:

biz de kahvaltı yaptık ama oğlum genzindeki akıntı yüzünden emmekte de yemekte de çok zorlanıyor bazen içi bile bulanıyor. serum fizyolojik sıkıp çekiyorum ama yapışmış sanki rahatlatmıyor

biz de kahvaltı yaptık ama oğlum genzindeki akıntı yüzünden emmekte de yemekte de çok zorlanıyor bazen içi bile bulanıyor. serum fizyolojik sıkıp çekiyorum ama yapışmış sanki rahatlatmıyor

inşallah geçecek canım. bol su vermeyi unutma..

sabahtan beri her tarafa kustu (

canım toparlanır inşallah yakında.. üzme kendini.. ne seviyosa ondan ver, sadece emecekse emsin zorlama yemek için.. tekrar geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…