neyse kızlar başım ağrıdan patlamak üzere yine, her akşam ağrıyor artık.. yatayım belki geçer.. herkese iyi geceler tatlı rüyalar..
çok güzel fikir harikasın canım :)kullanıyorum canım devitte alıyoruz..herhalde dişler ağrıdığı zaman pek bırsey yemek ıstemıyor cunku gunu gunune tutmuyo ..tarhana çorbasına bayılıyor..onun için özel yapmıştık hamileyken bol yoğurtlu..bır de kemık suyuna basladım bugun..ılıklı kemıgı kaynattım..buz torbaları var ya kucuk kucuk kare kalıpları var.onun ıcıne koydum buzluga attım arada corbalarına atıcam
MAŞALLAH OĞLUŞUNA 6. AY DOLDUGUNDA BIZ DE 9KG 74 CM DİK..ŞİMDİ NE OLDUK BILMIYORUM AMA ARTIK TAŞIMAYA ZORLANIYORUM KERATAYI
günaydın şeker delisi,oğlunun iyi olmasına sevindim
kızlar bebeklerinizi dısarı nasıl çıkarıyorsunuz? ne giydiriyorsunuz yani? bizim burda hava hep esintili böyle havalarda çıkarıyor musunuz dısarıya? oğlum yeni iyileşti ya çok korkuyorum tekrar hasta olacak diye gezmeyi de çok seviyor sıkılıyoruz evde
ben gündüzleri montunu ve beresini giydiriyorum,ayaklara ayakkab,en dikkat etttiğim şey de bacaklarının üşümemesi,mutlaka kot pantolon içine başka bişey de giydiriyorum,ı.zaten hava güneşli olmadığı zaman çıkmıyoruz dışarıya.bebek arabasının rüzgarlığı varsa onu önüne geçirip çıkabilirsiniz bence,rüzgardan korur.genelde markete çıkıyoruz,arabadan inip markete giriyoruz,ordan da tekrar eve.ama güneşli günlerde artık çıkartmaya çalışıyorum ben,evde çok sıkılıyor,havanın iyi olduğunu anlıyor yavrum
biz de kahvaltı yaptık ama oğlum genzindeki akıntı yüzünden emmekte de yemekte de çok zorlanıyor bazen içi bile bulanıyor. serum fizyolojik sıkıp çekiyorum ama yapışmış sanki rahatlatmıyor
sabahtan beri her tarafa kustu(
canım toparlanır inşallah yakında.. üzme kendini.. ne seviyosa ondan ver, sadece emecekse emsin zorlama yemek için.. tekrar geçmiş olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?