2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

Bir yandan dizi izliyorum bir yandan eşimle yazışıyorum bir yandan burası, karıştım birbirine

merhaba kızlar çok yordu oğlum beni bugün.. neyseki yemek vardı evde yemekle uğraşmadım. siz neler yapıyorsunuz?

ben çok duygusallaştım.babam gelmişti sabah.normalde tokatta yaşıolar ama bi iş için istanbula gitti dönüştede bana uğradı .sabah geld, az öncede gitti.annemlerden her ayrılışımda bi tuhaf oluyorum.(((((

oyyy.naptı sana bakiimmm.çekelim kulaklarını.hakim falan dinlemeyiz biz valla (buarada yanlış hatırlamadım umarım .hakimdi dimi .ben buaralar herşeyi birbirine karıştırıyomda.)

erkek milleti işte bazen diyorum hiç evlenmeseler hep aileleriyle yaşayıp gitseler ya
doğru hatırladın canım ...

merhaba kızlar çok yordu oğlum beni bugün.. neyseki yemek vardı evde yemekle uğraşmadım. siz neler yapıyorsunuz?
Ben dizi seyrediyorum şu anda. Levent de biraz uyumaya başladı gündüzleri. Bugün uzun bir aradan sonra ona özel yaptığım sebzeyi yedi. Çok mutlu oldum. Mama sandalyesiyle balkonda güneşlendirdik bayıldı. Akşam üstü de banyo yaptırdık uyusun diye erkenden de uyudu da sabahları 5 buçul olmdan ayakta . Neyseki babannesi sağolsun alıyor bakıyor sabahları ben uyuyorum.
Bugün börek bile açtım, ıspanaklı.

benimde canım sıkkın kocişle tartıştım biraz
Canım ne olur yapmayın böyle şeyler. Ben eşimden ayrıyım şuanda ve çok zor yokluğu. Elim kolum yok sanki. Ne yap ne et gönlünü al canım.

kesinlikle öyle canım yaaa .ama artık bizde aileyiz canım onunda farkına varsalar iyi olur.

ben de hemen ankaraya gitmeyi istiyorum ya orda annem bakıyor mehmet alp e bende çok güzel dinleniyorum.canım bazen uzak kalmak güzel oluyor aslında evliliklerde ,ben gönlünü almam o almalı benim gönlümü o da biraz zor ya

sen çok kızmışsın anlaşılan naksis.seninkidemi özür dilemeyi beceremeyenlerden benimki hep suçunu bastırırda

sen çok kızmışsın anlaşılan naksis.seninkidemi özür dilemeyi beceremeyenlerden benimki hep suçunu bastırırda

aynen öyle canım hayatta özür dilemez ,geçen gün diyor ki sen hiç haksız olduğunu düşünmüyorsun diyor ben de dedim senin düşündüğün zaman oluyor mu peki dedim, evet diyor,peki haksız olduğu düşündüğünde ne yapıyorsun dedim hiç birşey yapmıyormuş sadece haksızım diye düşünüyormuş

eheuheheheuheayy çok güldüm ya demek sadece haksız olduğunu düşünüyormuş.eskiden biz abimle küzünce annem hadi öpüşün de barışın derdi.hadi sizde öyle yapın o zaman.özür sadece dilde olmaz.onların kalbi temiz.öyle düşün

aslında şöyle uzun birsüre küs kalabilsem belki güzel olur ders alır diyorum ama beceremiyorum ki zaten

allah kavuştursun canım..

benimde canım sıkkın kocişle tartıştım biraz

o da kendine "hakim" olsun canım biraz.. şaka bi yana kulagını çekeriz hepbirlikte..

kızımıda az önce uyuttum.bende kendimi hemen sitenin içinde bulduım..

hoşgeldin canım..

Bak hakkını yemişsin eşinin, bak ne kadar düşünceliymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…