2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

ahahaha siz ailecek komiksiniz. Mustafa da öyle hatta. Hiç yaşlanmayacansınız

ben çoktan yaşlandım canım özellikle bugün o kadar yorduki beni, kendimi sıkmaktan çenem ve omuzlarım ağrıdı napcamben bu çocukla

erkek milleti işte bazen diyorum hiç evlenmeseler hep aileleriyle yaşayıp gitseler ya
doğru hatırladın canım ...

biz de geçen haftasonu yaptık benzer bir kapışmayı. sonuç ne mi oldu bendeniz alttan aldım.. benim yorulmaya öf demeye müsait olmamaya hakkım yok neden evlenir bunlar anlamam gerçekten.

ben çoktan yaşlandım canım özellikle bugün o kadar yorduki beni, kendimi sıkmaktan çenem ve omuzlarım ağrıdı napcamben bu çocukla

ay canım benim de öyle bütün dişlerim ağrıyor mehmet alp e sürekli sıkmaktan oldu sanırım bazen sabah uyandığımda bile dişimi sıktığımı fark ediyorum iyice bu duruma alıştım galiba

ben de her zaman ağlarım hala ağlıyorum oğlumun arkasından bir bakışları oluyor böyle boğazımda düğüm düğüm bişeyler dolaşıveriyorlar

biz de geçen haftasonu yaptık benzer bir kapışmayı. sonuç ne mi oldu bendeniz alttan aldım.. benim yorulmaya öf demeye müsait olmamaya hakkım yok neden evlenir bunlar anlamam gerçekten.

aman canım allahtan aynı şehirde değiliz zaten yoksa ben kesin kafayı yerdim ,şimdi hergün neden aramadınız muhabbetti oluyor o zamanda neden gelmediniz ya da niye gelin diye aramadınız bizi muhabbetleri olurdu

aman canım allahtan aynı şehirde değiliz zaten yoksa ben kesin kafayı yerdim ,şimdi hergün neden aramadınız muhabbetti oluyor o zamanda neden gelmediniz ya da niye gelin diye aramadınız bizi muhabbetleri olurdu

aynen al bizden bu kadar işte aynı muhabbetin içindeyim. misafirim gelir haber verilir kv ye misafir gelir haber verilir ve gidilir ve hizmeti edilir yani kendi misafirlerim yetmezmiş gibi onun misafirlerini ağırlarım bana ne bana mı sordun... geçen artık eşimi çalıştırdım tabaklara pasta börek servisi yaptırttım çayları doldurttum deli dana gibi döndürdüm onu kvnin evinde. o da anladı ne kadar haklı olduğumu ee bundan sonra böyle

naksis yarın sıra bende olsun bari.fikir benimdi ya.ben küserim ama küstüğümle kalırım.bizimki bide niye küstün diye cıngar çıkarır.arayı bulmaya çalışan ben oluırum.

bence çok iyi yapmışsın bundan sonra gitmek için ısrar etmez belki

harpy cim bu arada ben soneri terk ettim artık o dramötesi diziyi izlemiyorum 2 haftadır. sinir oldum sonerin bütün tipsiz resimlerini paylaşıp ona çirkin diyebilirsin

naksis yarın sıra bende olsun bari.fikir benimdi ya.ben küserim ama küstüğümle kalırım.bizimki bide niye küstün diye cıngar çıkarır.arayı bulmaya çalışan ben oluırum.

ben bugün sıramı savmadım mı yarında küsmeyi çok isterdim ama yarın misafirliğe gitcez biraz zor olmaz mı ki

Kıyamam sana, düzeleceğini düşün, katlan biraz. çok değişiyor huyları. İki gün ben de çok çektim, şimdi biraz düzeldi.

bence çok iyi yapmışsın bundan sonra gitmek için ısrar etmez belki

keşkeeee bunlar da aile aşkı oldukça adam olmaz bunlar. benim de ailem var ama hep ikinci plandalar eşime sormadan gitmem gelmem ya da onlarla herhangi bir karar almam ama ondan aynı şeyi beklemem hata. amaann ya bu deveyi güdeceksin ya bu deveyi güdeceksiin. boş ver canım sen gene alttan al bunlarla inatlaşmaya gelmiyor sonra tatlı tatlı gelirsin hakkından hiç boşuna strese girme sonuç hep aynı

canım çok komiğim ya küsmeye ne kadar meraklıysam yarında sen küs diye anlamışım

ayyy bende izlemiyorum onu ya.zaten hayat yeterince hüzünlü.bide filmlerde sıkamam canımı.tuanas sende benim gibi sulugözlüsün heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…