Ay canım ya ne komiksin sen
allah kavuştursun canım..
sağolasın canım. ....................
o da kendine "hakim" olsun canım biraz..şaka bi yana kulagını çekeriz hepbirlikte..
hoşgeldin canım..
eşime bu esprimden bahsettim; "bence sen espriyaparken kendine hakim olmallısın" dediben de mi küssem acaba
eşime bu esprimden bahsettim; "bence sen espriyaparken kendine hakim olmallısın" dediben de mi küssem acaba
yok harpy sen küsme.bugünlük birimizin küsmesi yeter.bundan sonra sırayla küsecez.her gün biri.
ahahahasiz ailecek komiksiniz. Mustafa da öyle hatta. Hiç yaşlanmayacansınız
erkek milleti işte bazen diyorum hiç evlenmeseler hep aileleriyle yaşayıp gitseler ya
doğru hatırladın canım ...
ben çoktan yaşlandım canımözellikle bugün o kadar yorduki beni, kendimi sıkmaktan çenem ve omuzlarım ağrıdı napcamben bu çocukla
ben çok duygusallaştım.babam gelmişti sabah.normalde tokatta yaşıolar ama bi iş için istanbula gitti dönüştede bana uğradı .sabah geld, az öncede gitti.annemlerden her ayrılışımda bi tuhaf oluyorum.(((((
biz de geçen haftasonu yaptık benzer bir kapışmayı. sonuç ne mi oldu bendeniz alttan aldım.. benim yorulmaya öf demeye müsait olmamaya hakkım yokneden evlenir bunlar anlamam gerçekten.
aman canım allahtan aynı şehirde değiliz zaten yoksa ben kesin kafayı yerdim ,şimdi hergün neden aramadınız muhabbetti oluyor o zamanda neden gelmediniz ya da niye gelin diye aramadınız bizi muhabbetleri olurdu
aynen al bizden bu kadar işte aynı muhabbetin içindeyim. misafirim gelir haber verilir kv ye misafir gelir haber verilir ve gidilir ve hizmeti edilir yani kendi misafirlerim yetmezmiş gibi onun misafirlerini ağırlarım bana ne bana mı sordun... geçen artık eşimi çalıştırdım tabaklara pasta börek servisi yaptırttım çayları doldurttum deli dana gibi döndürdüm onu kvnin evinde. o da anladı ne kadar haklı olduğumu ee bundan sonra böyle
naksis yarın sıra bende olsun bari.fikir benimdi ya.ben küserim ama küstüğümle kalırım.bizimki bide niye küstün diye cıngar çıkarır.arayı bulmaya çalışan ben oluırum.
ben çoktan yaşlandım canımözellikle bugün o kadar yorduki beni, kendimi sıkmaktan çenem ve omuzlarım ağrıdı napcamben bu çocukla
bence çok iyi yapmışsın bundan sonra gitmek için ısrar etmez belki
naksis yarın sıra bende olsun bari.fikir benimdi ya.ben küserim ama küstüğümle kalırım.bizimki bide niye küstün diye cıngar çıkarır.arayı bulmaya çalışan ben oluırum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?