2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

ayyy bende izlemiyorum onu ya.zaten hayat yeterince hüzünlü.bide filmlerde sıkamam canımı.tuanas sende benim gibi sulugözlüsün heralde.

evet aynen bir de milletin derdini çekemem çok sulugözüm ya hele hamileyken iyice tuhaftım herşeye ağlardım hiç bişey bulamazsam annemi babamı özler ona ağlardım :78::78::78:

Kıyamam sana, düzeleceğini düşün, katlan biraz. çok değişiyor huyları. İki gün ben de çok çektim, şimdi biraz düzeldi.

ya işte ben böyle düşünemiyorum uyutmaya çalışırken sanki sabaha kadar uyumayacakmış hissine kapılıp strese giriyorum ,belime bir ağrı kitleniyor, kollarım aniden yoruluyor (beşik sallıyorum) ve eşime saldırıyorum niye uyuyorsun niye ilgilenmiyorsun sen salla biraz diye gerçi bu aralar biraz daha kabullendim eninde sonunda uyuyor ve stres stresi getiriyor:92:

kızlar şimdi kızıma baktım açmış yine üstünü hatta tepine tepine çorabını çıakrmış.üstünü de ince bi battaniyeyle örtüyorum halbuki.yani terlemesi mümkün değil.geecde her uyandığımda üstü açık.sizinkilerde öylemi.

bizimki de öyle canım ya bazen eşimi kovalıyorum, salih efeyi benim yanıma alıyorum bu sefer ikimizin de üstünü açıyor ben de karnını ayrı bir battaniyeyle ayaklarını ayrı bir battaniyeyle örtüyorum ayağındakini tekmelese bile karnındakini açamıyor.

Bunula ilgili birşey keşfettim. Eğer uyusun da ben de şu işimi halledeyim gibi aklım başka yerdeyse çok zor uyuyor. Sanki onu uyutmaya konsantre olunca daha kolay gibi geldi bana, yani geliyor

kızlar tv de şanslı masa diye bi şaka programı var izlediniz mi çok komik bayıldım ya

Bunula ilgili birşey keşfettim. Eğer uyusun da ben de şu işimi halledeyim gibi aklım başka yerdeyse çok zor uyuyor. Sanki onu uyutmaya konsantre olunca daha kolay gibi geldi bana, yani geliyor

evet ben de keşfettim onu geçen misafirim vardı içimden hadi uyu hadi uyu dediğimi farkettim uyuyacak gibi değildi tepiniyor oynuyordu sonra aman ne zaman istersen o zaman uyu dercesine sakin sakin salladım hemen uyudu

hımm yaratıcı ama benim vahşi dilam karnındakini de açmayı başarır hiç şüphem yok.kendisi oyuncak bebeklerini 10 günde param parça eden bir cadı.

kızlar tv de şanslı masa diye bi şaka programı var izlediniz mi çok komik bayıldım ya

evet benim de çok hoşuma gitti şu anda oynuyor mu? eşim bloombergi açmış gitmiş uzaktan kumanda da çok uzakta ben de kalkıp kanalı değiştrimeye üşeniyorum siyaset takılıyorum

evet benim de çok hoşuma gitti şu anda oynuyor mu? eşim bloombergi açmış gitmiş uzaktan kumanda da çok uzakta ben de kalkıp kanalı değiştrimeye üşeniyorum siyaset takılıyorum

evet canım şimdi oynuyor ve ben gülmek öleceğim

hımm yaratıcı ama benim vahşi dilam karnındakini de açmayı başarır hiç şüphem yok.kendisi oyuncak bebeklerini 10 günde param parça eden bir cadı.

biz daha oyuncak parçalamaya başlamadıkonlara yaptığı en kötü şey mama sandalyesinden aşağı atmak bu arada onları atmadan önce gözlerini kırpıştırıyor ses çıkaracağını anlamış önlem alıyor aklı sıra

maşallah ne güzel uzamış oğluşunçalışmak zor hep beraber işimi bıraksak ne :26:

olsun be canım yinede bayanlar için en güzel meslek öğretmenlik yılda 3 ay tatil harika birşey

Kesinlikle katılıyorum.Zamanında bana da öğretmenliği seçmemi söylediler de dinlemedim.Ben özel sektörde çalıştım 10 sene,ilk kızımın doğumuna 1 ay kala bıraktım ve bir daha da çalışmadım.Çünkü evden 7:30'da çıkıp,akşam 7:30'da giriyordum eve! Özel sektör ne yazık ki böyle.Yönetici olmama rağmen kıyamadım bebeğime ve ev kadını oldum. Arada sıkılsam da o kadar uzun saatler boyunca bebeğimi bırakmak zorunda olmadığım için şükrettim hep.

Canım ya kıyamam. Maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…