harpy cim bu arada ben soneri terk ettim artık o dramötesi diziyi izlemiyorum 2 haftadır. sinir oldum sonerin bütün tipsiz resimlerini paylaşıp ona çirkin diyebilirsin
ayyy bende izlemiyorum onu ya.zaten hayat yeterince hüzünlü.bide filmlerde sıkamam canımı.tuanas sende benim gibi sulugözlüsün heralde.
ayyy kızlar aşlemsiniz yaw unuttum babamı neyim sizin sayenizde.
Kıyamam sana, düzeleceğini düşün, katlan biraz. çok değişiyor huyları. İki gün ben de çok çektim, şimdi biraz düzeldi.
kızlar şimdi kızıma baktım açmış yine üstünü hatta tepine tepine çorabını çıakrmış.üstünü de ince bi battaniyeyle örtüyorum halbuki.yani terlemesi mümkün değil.geecde her uyandığımda üstü açık.sizinkilerde öylemi.
ya işte ben böyle düşünemiyorum uyutmaya çalışırken sanki sabaha kadar uyumayacakmış hissine kapılıp strese giriyorum ,belime bir ağrı kitleniyor, kollarım aniden yoruluyor (beşik sallıyorum) ve eşime saldırıyorumniye uyuyorsun niye ilgilenmiyorsun sen salla biraz diye gerçi bu aralar biraz daha kabullendim eninde sonunda uyuyor ve stres stresi getiriyor :92:
Bunula ilgili birşey keşfettim. Eğer uyusun da ben de şu işimi halledeyim gibi aklım başka yerdeyse çok zor uyuyor. Sanki onu uyutmaya konsantre olunca daha kolay gibi geldi bana, yani geliyor
bizimki de öyle canım ya bazen eşimi kovalıyorum, salih efeyi benim yanıma alıyorum bu sefer ikimizin de üstünü açıyorben de karnını ayrı bir battaniyeyle ayaklarını ayrı bir battaniyeyle örtüyorum ayağındakini tekmelese bile karnındakini açamıyor.
kızlar tv de şanslı masa diye bi şaka programı var izlediniz mi çok komik bayıldım ya
evet benim de çok hoşuma gitti şu anda oynuyor mu? eşim bloombergi açmış gitmiş uzaktan kumanda da çok uzaktaben de kalkıp kanalı değiştrimeye üşeniyorum siyaset takılıyorum
hımm yaratıcı ama benim vahşi dilam karnındakini de açmayı başarır hiç şüphem yok.kendisi oyuncak bebeklerini 10 günde param parça eden bir cadı.
maşallah ne güzel uzamış oğluşunçalışmak zor hep beraber işimi bıraksak ne :26:
olsun be canım yinede bayanlar için en güzel meslek öğretmenlik yılda 3 ay tatil harika birşey
kalkıp açayım bari eşimin geleceği yok iş başa düştüevet canım şimdi oynuyor ve ben gülmek öleceğim
ayy sizin yatacağınız yok.iyi geceler herkese.
biz daha oyuncak parçalamaya başlamadıkonlara yaptığı en kötü şey mama sandalyesinden aşağı atmak bu arada onları atmadan önce gözlerini kırpıştırıyor ses çıkaracağını anlamış önlem alıyor aklı sıra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?