ben çoktan yaşlandım canımözellikle bugün o kadar yorduki beni, kendimi sıkmaktan çenem ve omuzlarım ağrıdı napcamben bu çocukla
Harpy ben senin oğlanı benim kıza iç güveysi düşünüyorum verir misin?Çok benziyorlar benim kızla,mutlu mesut geçinir giderler. Benimki de beni çok yoruyor,hep mızır mızır.Ha ama senin oğlan çok uyuyordu ,işte o olmadı.benim kız uykusuz,yer seninkinin başını,uyan da gezelim vb diye
ya işte ben böyle düşünemiyorum uyutmaya çalışırken sanki sabaha kadar uyumayacakmış hissine kapılıp strese giriyorum ,belime bir ağrı kitleniyor, kollarım aniden yoruluyor (beşik sallıyorum) ve eşime saldırıyorumniye uyuyorsun niye ilgilenmiyorsun sen salla biraz diye gerçi bu aralar biraz daha kabullendim eninde sonunda uyuyor ve stres stresi getiriyor :92:
Canım ne kadar uyusun istersen içinden o kadar uyumaz.Çünkü senin o stresin ona geçiyor biliyorsun.Ben şöyle çözüm buldum ve işe yarıyo;,uyutmaya çalışırken kendimi zorlayıp tamamen başka şeyler düşünüyorum.Mesela evde yapmayı planladığım düzenlemeleri,ertesi gün yapılacak işleri,ne yemek pişireceğimi vb ya da hayal kuruyorum.Böyle yaptığımda daha çabuk uyuyor.Dikkatini ona vermeyeceksin.
Canım kızın yürüyor mu, ne alemde anlatsana, vaktin varsa.
demekki gerçekmiş ben de bana öyle geliyor diyordum çok ilginç ama benim bunu anlamam 6 ay sürdü zavallı eşim çok çekti elimden
Çok güldüm Emine,yürümeyi bırak tam basmıyor bile daha,tembel fıstık! Bastırınca zıp zıp zıplamaya başlıyor,çok tatlı. Tencere tıkırtısına oynar derler ya,öyle bizimki.Dedesi ablasına bir horoz almış,kovboy müziği çalıyor.O müzik çalınca tutuyoruz kucağımızda bir tepinmek ki görmeye değer,eller ayaklar .Çik çiki çik çiki yapıyoruz başlıyor tepinmeye. Yerde oturtuyorum ama hiç sevmiyor,en fazla 10 dk.Sonra kendini bilerek deviriyor,yoksa güzel oturuyor 1 aydır. Sanırım en erken yaşında yürür.
Konuşmaya gelince; 6. ay sonunda ilk olarak anne dedi.Geçen gün anneannesi gelmişti,anneanne demeye başladı.Bir de dıgıl dıgıl,mama,meme falan anlatıyor bir şeyler.Çok bağırıyor ve öyle gür bir sesi var ki apartman inliyordur o kadar yani. Bir yerde durma süresi en fazla 15 dk,ablası yanındaysa biraz daha uzun.Sıkıntılı ve istediği olmadığında sabırsız ve öfkeli bir tip! Kızdığında burnundan soluyor,böylece uğraşmadan bütün sümükleri çıkıyor!Ağlama krizleri meşhur,bir girdi mi bayağı bir süre çıkamıyor.İçini çeke çeke,katıla katıla ağlarken kendini kaybediyor! Sonrasında da yarım saat iç çekiyor. Hiç ağlatmıyorum ama mesela doktorda hep böyle oluyor ya da uyuyamazsa.
Çok tatlılar,Allah hepimizin yavrusuna mutlu ömürler versin inşallah.
Kızlar naksis in yulaflı kayısılı tarifini bilen var mı, ne kadar miktarı ne kadar süre pişirmek gerek. Çok acil lazım.
Maşallah bebeğine, aman sağlıklı olsun da yaramaz olsun boşver. Levent de dededede diyor. Bize isteğini yaptıramayınca bağırıyor dededede. Dedesi yapıyor her istediğini.
Hadi iyi geceler.
kızlar şimdi kızıma baktım açmış yine üstünü hatta tepine tepine çorabını çıakrmış.üstünü de ince bi battaniyeyle örtüyorum halbuki.yani terlemesi mümkün değil.geecde her uyandığımda üstü açık.sizinkilerde öylemi.
Bunula ilgili birşey keşfettim. Eğer uyusun da ben de şu işimi halledeyim gibi aklım başka yerdeyse çok zor uyuyor. Sanki onu uyutmaya konsantre olunca daha kolay gibi geldi bana, yani geliyor
harpy cim bu arada ben soneri terk ettim artık o dramötesi diziyi izlemiyorum 2 haftadır. sinir oldum sonerin bütün tipsiz resimlerini paylaşıp ona çirkin diyebilirsin
Kıyamam sana, düzeleceğini düşün, katlan biraz. çok değişiyor huyları. İki gün ben de çok çektim, şimdi biraz düzeldi.
ben de iki haftadır izlemiyorum sıkıldım artık
kızlar şimdi kızıma baktım açmış yine üstünü hatta tepine tepine çorabını çıakrmış.üstünü de ince bi battaniyeyle örtüyorum halbuki.yani terlemesi mümkün değil.geecde her uyandığımda üstü açık.sizinkilerde öylemi.
bizimki de öyle canım ya bazen eşimi kovalıyorum, salih efeyi benim yanıma alıyorum bu sefer ikimizin de üstünü açıyorben de karnını ayrı bir battaniyeyle ayaklarını ayrı bir battaniyeyle örtüyorum ayağındakini tekmelese bile karnındakini açamıyor.
Bunula ilgili birşey keşfettim. Eğer uyusun da ben de şu işimi halledeyim gibi aklım başka yerdeyse çok zor uyuyor. Sanki onu uyutmaya konsantre olunca daha kolay gibi geldi bana, yani geliyor
Harpy ben senin oğlanı benim kıza iç güveysi düşünüyorum verir misin?Çok benziyorlar benim kızla,mutlu mesut geçinir giderler. Benimki de beni çok yoruyor,hep mızır mızır.Ha ama senin oğlan çok uyuyordu ,işte o olmadı.benim kız uykusuz,yer seninkinin başını,uyan da gezelim vb diye
Çok güldüm Emine,yürümeyi bırak tam basmıyor bile daha,tembel fıstık! Bastırınca zıp zıp zıplamaya başlıyor,çok tatlı. Tencere tıkırtısına oynar derler ya,öyle bizimki.Dedesi ablasına bir horoz almış,kovboy müziği çalıyor.O müzik çalınca tutuyoruz kucağımızda bir tepinmek ki görmeye değer,eller ayaklar .Çik çiki çik çiki yapıyoruz başlıyor tepinmeye. Yerde oturtuyorum ama hiç sevmiyor,en fazla 10 dk.Sonra kendini bilerek deviriyor,yoksa güzel oturuyor 1 aydır. Sanırım en erken yaşında yürür.
Konuşmaya gelince; 6. ay sonunda ilk olarak anne dedi.Geçen gün anneannesi gelmişti,anneanne demeye başladı.Bir de dıgıl dıgıl,mama,meme falan anlatıyor bir şeyler.Çok bağırıyor ve öyle gür bir sesi var ki apartman inliyordur o kadar yani. Bir yerde durma süresi en fazla 15 dk,ablası yanındaysa biraz daha uzun.Sıkıntılı ve istediği olmadığında sabırsız ve öfkeli bir tip! Kızdığında burnundan soluyor,böylece uğraşmadan bütün sümükleri çıkıyor!Ağlama krizleri meşhur,bir girdi mi bayağı bir süre çıkamıyor.İçini çeke çeke,katıla katıla ağlarken kendini kaybediyor! Sonrasında da yarım saat iç çekiyor. Hiç ağlatmıyorum ama mesela doktorda hep böyle oluyor ya da uyuyamazsa.
Çok tatlılar,Allah hepimizin yavrusuna mutlu ömürler versin inşallah.
Bildiğim kadarıyla 1 tatlı kaşığı yulafı yarım su bardağı suyla ve 1 kuru kayısıyla 5 dk pişiriyor.İçine bazen balkabağı da atıyor biraz. Sonra da biraz ceviz,pekmez ekleyip blenderdan geçiriyor.Bazen de reçel ekliyor.Ben de böyle yapıyorum,bazen kuru incirle,bazen günkurusu kayısı ile. Reçel değil pekmez ekliyorum,balkabağıyla yapmadım henüz. Suyu biraz daha fazla koyabilirsin daha sulu istersen.
Kızlar naksis in yulaflı kayısılı tarifini bilen var mı, ne kadar miktarı ne kadar süre pişirmek gerek. Çok acil lazım.
Bildiğim kadarıyla 1 tatlı kaşığı yulafı yarım su bardağı suyla ve 1 kuru kayısıyla 5 dk pişiriyor.İçine bazen balkabağı da atıyor biraz. Sonra da biraz ceviz,pekmez ekleyip blenderdan geçiriyor.Bazen de reçel ekliyor.Ben de böyle yapıyorum,bazen kuru incirle,bazen günkurusu kayısı ile. Reçel değil pekmez ekliyorum,balkabağıyla yapmadım henüz. Suyu biraz daha fazla koyabilirsin daha sulu istersen.
bugün açılışı ben yaptım günaydın kızlar.
hiç uyuyamadım gece yine baş dönmesiyle uyandım sonrada miğdem bulandı saatlerce oturdum,doktora gitmekten nefret ederim of of
pöf ben gelene kadar herkes gitmişneyse en azından muhabbetinizi okudum
çirkin olmakla birlikte yaşlı daama karizma yapmışlar adamı kabul ediyorum.. bence ahmet sonere 10 basar bitiyorum kendisine işte gidip b.ka konmuş naparsın
inşallah yakın zamanda düzelir canım..
ben izliyorum siz bıraktınız demekben internetten takip ediyorum hala.. geçen sarma sararken izledim tam süper oldu
canım ben de uyku tulumu kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim..
çok zekice :)
ayynen öylebenim de ne zaman misafirim gelecek olsa çok zor uyuturum.. son zamanlarda farkettim artık sakin olmaya çalışıyorum hemen uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?