uyku tulumu terletmiyor mu benim de aklımda aslında ama terlerse diye çekiniyorum. sen daha eski bölümleri izliyorsun galiba oraları seyret güzel ama bizim sıkıldığımız yerde sen de sıkılırsın eminim. artık arap saçı oldu dolaş dolaş.
merhaba kızlarr
Bildiğim kadarıyla 1 tatlı kaşığı yulafı yarım su bardağı suyla ve 1 kuru kayısıyla 5 dk pişiriyor.İçine bazen balkabağı da atıyor biraz. Sonra da biraz ceviz,pekmez ekleyip blenderdan geçiriyor.Bazen de reçel ekliyor.Ben de böyle yapıyorum,bazen kuru incirle,bazen günkurusu kayısı ile. Reçel değil pekmez ekliyorum,balkabağıyla yapmadım henüz. Suyu biraz daha fazla koyabilirsin daha sulu istersen.
Teşekkür ederim kızlar , yaptım biraz önce de yemedi, çok tatlı geldi. Kendime göre farklılaştıracağım.canım bir tatlı kaşığından biraz fazla yulaf,bir su bardağını doldurmayacak kadar su ve üç tane kayısıyı üçe dörte bölerek 5 dk kadar pişiriyorum içerisine ceviz (cevizi un gibi inceltiyorum),pekmez ekleyip blenderdan geçiriyorum
balkabağı bulabilirsen onunlada harika oluyor mehmet alp yemezse ben yiyorum
Merhaba canım, burası bugün çok tenhamerhaba kızlarr
slm kızlar,bugün kocişle küstük,çok kötü tartıştık,son zamanların en şiddetli tartışmasıydı:2:sebep tabiki kv.konu şu:ben kv.nin söylediği şeyleri yapmıyormuşum,onun istediği gibi giyinmiyormuşum,onun dediklerini kulak arkası yapıyormuşum,görümcemi sevmiyormuşum kv. beni eşime şikayet etti,ben de dediklerini duydum hepsini,eşim de hakkını yemeyeyim beni savundu hep ama kvyle konuştuktan sonra geldi beni azarladı biraz,ne olur dediğini yapsan biraz huyundan suyundan gitsen diye şimdi konuşmuyoruz kv de bizde utkuya bakıyor ben okuldayken,aynı odada oturmuyorum hiç kv ile,ben olsam o dışarı çıkıyor o olsa ben dışarı çıkıyorum,eşimle de zaten konuşmuyorum,dün utkunun odasında yattım gece,beni çook kırdı.
slm kızlar,bugün kocişle küstük,çok kötü tartıştık,son zamanların en şiddetli tartışmasıydı:2:sebep tabiki kv.konu şu:ben kv.nin söylediği şeyleri yapmıyormuşum,onun istediği gibi giyinmiyormuşum,onun dediklerini kulak arkası yapıyormuşum,görümcemi sevmiyormuşum kv. beni eşime şikayet etti,ben de dediklerini duydum hepsini,eşim de hakkını yemeyeyim beni savundu hep ama kvyle konuştuktan sonra geldi beni azarladı biraz,ne olur dediğini yapsan biraz huyundan suyundan gitsen diye şimdi konuşmuyoruz kv de bizde utkuya bakıyor ben okuldayken,aynı odada oturmuyorum hiç kv ile,ben olsam o dışarı çıkıyor o olsa ben dışarı çıkıyorum,eşimle de zaten konuşmuyorum,dün utkunun odasında yattım gece,beni çook kırdı.
ah şu kvler yokmu.. çok üzerinde durma.. şunu düşün; sizin tartışmanız için eşini doldurduysa amacına ulaşmış oldu.. eşin de arada kalıyor ne yapsın.. bak seni de korumuş kvne karşı.. dün naksis bugün siz :18: korkuyorum sıra bize de gelecek ..
bende yatacam canım.muhteşem yüzyılı izledim.buaarada kızım yine soğuk almış galiba.hemen burnu tıkandı.hapşırıyo.hiç keyfi yok.inşallah gece iyi uyur.
ne yapalım canım canavarı uyuttum oturuyorum işte. ya benimki hiç doğru dürüst bişey yemez oldu ne yapsam bilemedim ona sıkıntılanıyorum bende.merhaba kızlar.. yattınız mı? ben yatcam birazdan bi merhaba diyim dedim.. neler yapıyorsunuz?
bende yatacam canım.muhteşem yüzyılı izledim.buaarada kızım yine soğuk almış galiba.hemen burnu tıkandı.hapşırıyo.hiç keyfi yok.inşallah gece iyi uyur.
canım boğaz enfeksiyonu mu vardı? antibiyotik kullandınız mı? bizde de oldu önce aile hekimine gittik oğlum düzeleceği yerde daha kötüleşti öksürügü sonra kendi dr umuza götürdüm ilacı değiştirdi 2 günde kesildi öksürükevet canım ben de bakıcıya bırakcam inşallah o zamana kadar iştahı düzelir,konya_beyşehir de oturuyorum tam olarak bilmiyorum bakıcı fiyatlarını ama 350_400 arası diye duydum
hoşgeldin canım
göğsünün çatlamaması için emzirmeden önce kendisi sütünü sür bir de emzirdikten sonra sütünü sür canım ,birde tabi süt kurusun öyle kapat göğsünü
geçmiş olsun canım ,mehmet alp'in de öksürüğü geçmedi hala sürekli acaba bakmayı mı beceremiyorum da hala düzelmedi diye üzülüyorum
ben de hastayım oğlum geceleri hiç uyumuyor ben çalışıyorum bittim bu aralarcanım bu bağırma bizde de sürekli var umursamayayım diyorum ama dayanamıyorum ,elindeki şeyi özellikle atıyor sonra da bağırıyor ,bu arada dişimi çektirdim yanağım inanılmaz şişti bir taraftan mehmet alp bir taraftan dişim of of
canım zaten okul bitti 10 haziranda kapanıyor okul senin için sorun olacagını sanmıyorum ama inan çalışmak güzel ama kısa süre en azından kafamı dinliyorum arkadaşlarla görüşüyorum oğlum farklı insanlar görüyor. bebeğin bakımını yanlız üstlenmek çok zor çalışmadıgım zamanlar kafayı üşütecek gibi hissediyordum annem ve kv çok iyi bakıyorlar önce çok tereddütlerim vardı ama öğrendiler herşeyi bide biraz rahat olmak lazımBenimki de öyle olabiliri belki, benim branşımdan iki öğretmen var bu yıl. Ama ben yerime bakanın programını devralacağım umarım derli toplu birşeydir. Sene sonu da yaklaştığı için program değişimi zor olabilir.
kızlar sabah evi süpürüyordum ama ne süpürme.ev temizlerken hiç bu kadar eğlenmemiştim.ben süpürgeyi nereye çekersem kızım da yürüteciyle peşinden geld, süpürgenin.nasıl koşuyor ama görmelisiniz.doğduğundan beriçok seviyor süpürge,ç.makinası sesini.hele 3 ay fön makinesinin sesiyle uyudu cadı.geçenlerde süpürgenin sesinden korkacak oldu ,babası süpürgenin üstüne ata biner gibi oturttu,dila bide hortumundan tutup oynadı.korkusunu yendi bu sayade.
mr kızlar nasılsınız giremedim uzun zamandır bahar temziliği, müfettiş, hastalık derken zaman geçti ama hep aklımdasınız. 2 gündür 10 sayfa okuyup çıkıyorum geçmiş. herkes iyidir inşallah
canım boğaz enfeksiyonu mu vardı? antibiyotik kullandınız mı? bizde de oldu önce aile hekimine gittik oğlum düzeleceği yerde daha kötüleşti öksürügü sonra kendi dr umuza götürdüm ilacı değiştirdi 2 günde kesildi öksürük
ben de hastayım oğlum geceleri hiç uyumuyor ben çalışıyorum bittim bu aralar
canım zaten okul bitti 10 haziranda kapanıyor okul senin için sorun olacagını sanmıyorum ama inan çalışmak güzel ama kısa süre en azından kafamı dinliyorum arkadaşlarla görüşüyorum oğlum farklı insanlar görüyor. bebeğin bakımını yanlız üstlenmek çok zor çalışmadıgım zamanlar kafayı üşütecek gibi hissediyordum annem ve kv çok iyi bakıyorlar önce çok tereddütlerim vardı ama öğrendiler herşeyi bide biraz rahat olmak lazım
benimki hala s. kurutma makinesi ile uyuyor benim ve eşimin kurtarıcısı oğlumun da en yakın arkadası oldu:) uyanınca makineyi görüp bi eline almazsa morali bozuluyor:)))))
kızlar bide oğlumun yumurtaya alerjisi geçti gibi. inek sütünü denemedim hala. ama şimdi yemek yerken ağzının kenarlarını kaşıkla siliyorum ya kırmızı kırmızı kabarıveriyor ve acıyor sanırım bi süre sonra yemek istemiyor kaşıktan korkar oldu. sizde de oluyor mu ne yapabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?