2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

Uyku tulumunu denedim ama bizimki uyumadı tulumla.o biraz kalındı gerçi ama bide incesini alıp deneyeyim bari.

yok canım dünkünü izlemedim sadece geçen haftakini izledim.. yani yetiştim size.. zaten yorumlarımı da yazmıştım hatırlarsanız salak bi dizi ama elimi oyalayan bişi varken izliyorum mesela örgü örerken ya da bişi ayıklarken

merhaba kızlarr

merhaba

Teşekkür ederim kızlar , yaptım biraz önce de yemedi, çok tatlı geldi. Kendime göre farklılaştıracağım.

merhaba kızlarr
Merhaba canım, burası bugün çok tenha

slm kızlar,bugün kocişle küstük,çok kötü tartıştık,son zamanların en şiddetli tartışmasıydı:2:sebep tabiki kv.konu şu:ben kv.nin söylediği şeyleri yapmıyormuşum,onun istediği gibi giyinmiyormuşum,onun dediklerini kulak arkası yapıyormuşum,görümcemi sevmiyormuşum kv. beni eşime şikayet etti,ben de dediklerini duydum hepsini,eşim de hakkını yemeyeyim beni savundu hep ama kvyle konuştuktan sonra geldi beni azarladı biraz,ne olur dediğini yapsan biraz huyundan suyundan gitsen diyeşimdi konuşmuyoruz kv de bizde utkuya bakıyor ben okuldayken,aynı odada oturmuyorum hiç kv ile,ben olsam o dışarı çıkıyor o olsa ben dışarı çıkıyorum,eşimle de zaten konuşmuyorum,dün utkunun odasında yattım gece,beni çook kırdı.

Canım ya çok üzüldüm, iç işlerinize karışmasalar keşke bu kadar. Sabırlı ol, başka şeylerle oyalanmaya çalış.

ah şu kvler yokmu.. çok üzerinde durma.. şunu düşün; sizin tartışmanız için eşini doldurduysa amacına ulaşmış oldu.. eşin de arada kalıyor ne yapsın.. bak seni de korumuş kvne karşı.. dün naksis bugün siz :18: korkuyorum sıra bize de gelecek ..

Bizim de aramızda minicik bir tatsızlık oldu ama hemen barıştık uzaktan uzağa. Nazar mı değdi bizlere ya :18:

yaa hadi dizi bitti nerdesiniz kızlar.son reklamda açtım ben pc yi hazırladım.ama kimse yok.olmazki canım böyle

merhaba kızlar.. yattınız mı? ben yatcam birazdan bi merhaba diyim dedim.. neler yapıyorsunuz?

bende yatacam canım.muhteşem yüzyılı izledim.buaarada kızım yine soğuk almış galiba.hemen burnu tıkandı.hapşırıyo.hiç keyfi yok.inşallah gece iyi uyur.

canım geçmiş olsun diyebiliyorum. inan senin adına ben bozuldum senin arkandan atmak ne demek insan bindiği dalı kesermi ayıp. aman sakın sen sen ol kv yüzünden eşinle aranı açma sahip çık kocişine evet eminim kocişine de sinir oluyorsun şu anda ama sakın meydan verme. sinirini bir kenara at aranıza çomak sokamasın. sakın kvne hissettirme kocişini öp kokla sinir olsun o da. aynı evde olmak germiş seni Allah yardımcın olsun canım kimseyi kimseye muhtaç etmesin.

bende yatacam canım.muhteşem yüzyılı izledim.buaarada kızım yine soğuk almış galiba.hemen burnu tıkandı.hapşırıyo.hiç keyfi yok.inşallah gece iyi uyur.

geçmiş olsun canım.. benim de aklım oğlumda kaldı.. çok terlemişti ben de uzun kollu çıtçıtlı badynin üstüne uyku tulumunu giydirip yatırdım inşallah üşütmez.. :44:

merhaba kızlar.. yattınız mı? ben yatcam birazdan bi merhaba diyim dedim.. neler yapıyorsunuz?
ne yapalım canım canavarı uyuttum oturuyorum işte. ya benimki hiç doğru dürüst bişey yemez oldu ne yapsam bilemedim ona sıkıntılanıyorum bende.

aman hasta olmasın dilacık

kızlar bu arada oto koltuğu alanınız varmı ben almayı düşünüyorum ama kararsızım almalımıyım almamalımıyım ne almalıyım ne almamalıyım

mr kızlar nasılsınız giremedim uzun zamandır bahar temziliği, müfettiş, hastalık derken zaman geçti ama hep aklımdasınız. 2 gündür 10 sayfa okuyup çıkıyorum geçmiş. herkes iyidir inşallah

canım boğaz enfeksiyonu mu vardı? antibiyotik kullandınız mı? bizde de oldu önce aile hekimine gittik oğlum düzeleceği yerde daha kötüleşti öksürügü sonra kendi dr umuza götürdüm ilacı değiştirdi 2 günde kesildi öksürük
ben de hastayım oğlum geceleri hiç uyumuyor ben çalışıyorum bittim bu aralar
canım zaten okul bitti 10 haziranda kapanıyor okul senin için sorun olacagını sanmıyorum ama inan çalışmak güzel ama kısa süre en azından kafamı dinliyorum arkadaşlarla görüşüyorum oğlum farklı insanlar görüyor. bebeğin bakımını yanlız üstlenmek çok zor çalışmadıgım zamanlar kafayı üşütecek gibi hissediyordum annem ve kv çok iyi bakıyorlar önce çok tereddütlerim vardı ama öğrendiler herşeyi bide biraz rahat olmak lazım

benimki hala s. kurutma makinesi ile uyuyor benim ve eşimin kurtarıcısı oğlumun da en yakın arkadası oldu:) uyanınca makineyi görüp bi eline almazsa morali bozuluyor:)))))

kızlar bide oğlumun yumurtaya alerjisi geçti gibi. inek sütünü denemedim hala. ama şimdi yemek yerken ağzının kenarlarını kaşıkla siliyorum ya kırmızı kırmızı kabarıveriyor ve acıyor sanırım bi süre sonra yemek istemiyor kaşıktan korkar oldu. sizde de oluyor mu ne yapabilirim?

Iyi geceler kızlar nasılsınız bakalım biz iyiyiz hala memleketteyiz gezıyoruz eylül hanım çook alıştı gezmeye eller havada sureklı bay bay atta modunda gıdınce napıcam bılmıyorum bırde tayıncıyım ev topluycam allah bana sabır versınn bıraz grıp olduk oksurugumuz var gecen aıle hekımıne götürdüm astıma çook yatkın dedı hemen özel götürdüm astıma yatkın oldugunu anlayamaız dedı şimdi öyle birşey yok dedi sadece alerjik yapısı var dedı bahar alerjisi var sanırım dedi bıraz dıkkat edıcez polen toz vs diş sıkıntımız var hala 3.gelıcek gelemedı emekleme ve yurume gıbı bır cabamız hala yok cumartesi günü dişbuğdayı ve kınamızı yapıcaz bakalım sizlerde ne var ne yokk okuyamıyorum ya netı bır görüyorum bir kaybediyorum neyse 31 ınde evımıze dönüyoruz o zaman bol bol görüşürüz artık hepinizi öpüyorum danalarınızıda öptümmmmm

slm canım,ben de seni çook özledim,
ben genelde yedirirken kaşıkla silmiyorum,daha doğrusu kaşık dolusu vermiyorum fazla da dökülmüyor bir de tam ağzının içine koyuyorum yemeğiillaki de dökülürse peçeteyle siliyorum,kaşıkla almıyorum,bizde d ebikaç defa öyle oldu,kızardı hemen yüzü yavrumun

Son düzenleme:
Slm kızlar,dün gece sinemaya gittik eşimle. Yupi yupi.Dün bizim evlilik yıldönümümüzdü.Sinemada hediyemiz. Ay çok ii geldi valla.Yıl olmuştu sinemaya gitmeyeli.Eskiden çok giderdik.Çok severiz. Kaana kaynanamlar baktı 3 saat.Sorun çıkmadı allaha şükür.İlk kez bukadar ayrı kaldım oğluşumdan. Özledim bile. Sinemada göğüslerim sızladı durdu. Bebekten azıcık uzaklaşalım dedik ama eşimle sürekli bebekten konuşur bulduk sürekli kendimizi.Çok komikti. Buarada hala diş yok bizde sabırsızlıkla bekliyoruz.yürümeye az kaldı artık .ellerini bırakıp dik durabiliyor biraz.ellerinden tutarsamda koşuyor. Gücüm yetmiyor artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…