Slm kızlar,dün gece sinemaya gittik eşimle. Yupi yupi.Dün bizim evlilik yıldönümümüzdü.Sinemada hediyemiz. Ay çok ii geldi valla.Yıl olmuştu sinemaya gitmeyeli.Eskiden çok giderdik.Çok severiz. Kaana kaynanamlar baktı 3 saat.Sorun çıkmadı allaha şükür.İlk kez bukadar ayrı kaldım oğluşumdan. Özledim bile. Sinemada göğüslerim sızladı durdu. Bebekten azıcık uzaklaşalım dedik ama eşimle sürekli bebekten konuşur bulduk sürekli kendimizi.Çok komikti.Buarada hala diş yok bizde sabırsızlıkla bekliyoruz.yürümeye az kaldı artık .ellerini bırakıp dik durabiliyor biraz.ellerinden tutarsamda koşuyor. Gücüm yetmiyor artık.
mr kızlar nasılsınız giremedim uzun zamandır bahar temziliği, müfettiş, hastalık derken zaman geçti ama hep aklımdasınız. 2 gündür 10 sayfa okuyup çıkıyorum geçmiş. herkes iyidir inşallah
canım boğaz enfeksiyonu mu vardı? antibiyotik kullandınız mı? bizde de oldu önce aile hekimine gittik oğlum düzeleceği yerde daha kötüleşti öksürügü sonra kendi dr umuza götürdüm ilacı değiştirdi 2 günde kesildi öksürük
ben de hastayım oğlum geceleri hiç uyumuyor ben çalışıyorum bittim bu aralar
canım zaten okul bitti 10 haziranda kapanıyor okul senin için sorun olacagını sanmıyorum ama inan çalışmak güzel ama kısa süre en azından kafamı dinliyorum arkadaşlarla görüşüyorum oğlum farklı insanlar görüyor. bebeğin bakımını yanlız üstlenmek çok zor çalışmadıgım zamanlar kafayı üşütecek gibi hissediyordum annem ve kv çok iyi bakıyorlar önce çok tereddütlerim vardı ama öğrendiler herşeyi bide biraz rahat olmak lazım
benimki hala s. kurutma makinesi ile uyuyor benim ve eşimin kurtarıcısı oğlumun da en yakın arkadası oldu:) uyanınca makineyi görüp bi eline almazsa morali bozuluyor:)))))
kızlar bide oğlumun yumurtaya alerjisi geçti gibi. inek sütünü denemedim hala. ama şimdi yemek yerken ağzının kenarlarını kaşıkla siliyorum ya kırmızı kırmızı kabarıveriyor ve acıyor sanırım bi süre sonra yemek istemiyor kaşıktan korkar oldu. sizde de oluyor mu ne yapabilirim?
maşallah bebişeebiz de hala sinemaya gidemedik ya her ay giderdik mutlaka ama hamileliğimin son dönemlerinden beri gidemedik hala. hangi filme gittiniz güzel miydi
Canım üzüldüm ya, sıkma canını.Erkekler ve annelerislm kızlar,bugün kocişle küstük,çok kötü tartıştık,son zamanların en şiddetli tartışmasıydı:2:sebep tabiki kv.konu şu:ben kv.nin söylediği şeyleri yapmıyormuşum,onun istediği gibi giyinmiyormuşum,onun dediklerini kulak arkası yapıyormuşum,görümcemi sevmiyormuşum kv. beni eşime şikayet etti,ben de dediklerini duydum hepsini,eşim de hakkını yemeyeyim beni savundu hep ama kvyle konuştuktan sonra geldi beni azarladı biraz,ne olur dediğini yapsan biraz huyundan suyundan gitsen diye şimdi konuşmuyoruz kv de bizde utkuya bakıyor ben okuldayken,aynı odada oturmuyorum hiç kv ile,ben olsam o dışarı çıkıyor o olsa ben dışarı çıkıyorum,eşimle de zaten konuşmuyorum,dün utkunun odasında yattım gece,beni çook kırdı.
Canım benim sırama var daha, ben rahatım
ah şu kvler yokmu.. çok üzerinde durma.. şunu düşün; sizin tartışmanız için eşini doldurduysa amacına ulaşmış oldu.. eşin de arada kalıyor ne yapsın.. bak seni de korumuş kvne karşı.. dün naksis bugün siz :18: korkuyorum sıra bize de gelecek ..
Tekerleme gibi olmuş canım, almalımıyım almamalımıyım, ne almalıyım ne almamalıyımkızlar bu arada oto koltuğu alanınız varmı ben almayı düşünüyorum ama kararsızım almalımıyım almamalımıyım ne almalıyım ne almamalıyım
Canım nerden nereye tayintayıncıyım ev topluycam allah bana sabır versınn
benim de önceden sızlardı ama yaklaşık 1 aydır sızlamıyor sütüm de azaldı ama olsun ben pes etmeyeceğim sen de etme sağmaya emzirmeye devambu arada benim hiç öyle göğüslerim falan sızlamıyo işteyken..acaba normal mi..öğlen bikere sağıyorum..sabah akşam gece emziriyorum...
Canım üzüldüm ya, sıkma canını.Erkekler ve anneleriAşağı yukarı hepimizde var bu dert.Ama küsüpte kaynananı sevindirme.Eşin seni savunmuş bu iyi bak, bunu yapmayanda var Şekil A benim kocam
Canım benim sırama var daha, ben rahatımBiz senede 1 defa kavga ederiz, tam ederiz.Her senelik izinde eşimin memleketine gidişimizde eşim sözler verir, oraya gidince hiçbirini tutmaz, dönerken küs döneriz, eve gelincede ciddi bi kavga Bizim ritüelimiz oldu artık, ben şimdi temmuzun ilk haftasını bekliyorum, bakalım bu sene ne gibi şeyler hazırlıyor kaynanam bizim için
Tekerleme gibi olmuş canım, almalımıyım almamalımıyım, ne almalıyım ne almamalıyımSarımsaklasaktamı saklasak, sarımsaklamasaktamı saklasak
Canım siz oto koltuğu hiç mi almadınız, bu 2.si mi olacak?
Canım nerden nereye tayin
canım sabah kahvaltısında yumurta ve labne ekleyebilirsin yulafı pişirdikten sonra ceviz ve pekmezide unutma tabi, böyle tatlı olmaz belki sever bazen ben böyle veriyorum kahvaltısınıTeşekkür ederim kızlar , yaptım biraz önce de yemedi, çok tatlı geldi. Kendime göre farklılaştıracağım.
Merhaba canım, burası bugün çok tenha
slm kızlar,bugün kocişle küstük,çok kötü tartıştık,son zamanların en şiddetli tartışmasıydı:2:sebep tabiki kv.konu şu:ben kv.nin söylediği şeyleri yapmıyormuşum,onun istediği gibi giyinmiyormuşum,onun dediklerini kulak arkası yapıyormuşum,görümcemi sevmiyormuşum kv. beni eşime şikayet etti,ben de dediklerini duydum hepsini,eşim de hakkını yemeyeyim beni savundu hep ama kvyle konuştuktan sonra geldi beni azarladı biraz,ne olur dediğini yapsan biraz huyundan suyundan gitsen diye şimdi konuşmuyoruz kv de bizde utkuya bakıyor ben okuldayken,aynı odada oturmuyorum hiç kv ile,ben olsam o dışarı çıkıyor o olsa ben dışarı çıkıyorum,eşimle de zaten konuşmuyorum,dün utkunun odasında yattım gece,beni çook kırdı.
geçmiş olsun canım aman dikkat et oğlum hala iyileşmedi çok sinirim bozuluyorbende yatacam canım.muhteşem yüzyılı izledim.buaarada kızım yine soğuk almış galiba.hemen burnu tıkandı.hapşırıyo.hiç keyfi yok.inşallah gece iyi uyur.
mr kızlar nasılsınız giremedim uzun zamandır bahar temziliği, müfettiş, hastalık derken zaman geçti ama hep aklımdasınız. 2 gündür 10 sayfa okuyup çıkıyorum geçmiş. herkes iyidir inşallah
canım boğaz enfeksiyonu mu vardı? antibiyotik kullandınız mı? bizde de oldu önce aile hekimine gittik oğlum düzeleceği yerde daha kötüleşti öksürügü sonra kendi dr umuza götürdüm ilacı değiştirdi 2 günde kesildi öksürük
ben de hastayım oğlum geceleri hiç uyumuyor ben çalışıyorum bittim bu aralar
canım zaten okul bitti 10 haziranda kapanıyor okul senin için sorun olacagını sanmıyorum ama inan çalışmak güzel ama kısa süre en azından kafamı dinliyorum arkadaşlarla görüşüyorum oğlum farklı insanlar görüyor. bebeğin bakımını yanlız üstlenmek çok zor çalışmadıgım zamanlar kafayı üşütecek gibi hissediyordum annem ve kv çok iyi bakıyorlar önce çok tereddütlerim vardı ama öğrendiler herşeyi bide biraz rahat olmak lazım
benimki hala s. kurutma makinesi ile uyuyor benim ve eşimin kurtarıcısı oğlumun da en yakın arkadası oldu:) uyanınca makineyi görüp bi eline almazsa morali bozuluyor:)))))
kızlar bide oğlumun yumurtaya alerjisi geçti gibi. inek sütünü denemedim hala. ama şimdi yemek yerken ağzının kenarlarını kaşıkla siliyorum ya kırmızı kırmızı kabarıveriyor ve acıyor sanırım bi süre sonra yemek istemiyor kaşıktan korkar oldu. sizde de oluyor mu ne yapabilirim?
tünaydın kızlar.. ev işler bir birikmiş ki sormayın sabah kalktığımdan beri ütü yapıyorum daha tam bitmeden oğlum uyandı.. meyve yemek istemedi şimdi yanımda çırpınıyor..
canım erteleme böyle şeyleri.. inşallah önemli bişi yoktur ama allah korusun geç kalmadan hemen git bence doktora..
Geçmiş olsun canım, biz de de öksürük var, doktor sırtını dinlemişti ama bişeyi yok dedi, sadece grip gibi dedi. Peditur verdi, siz ne kullanıyorsunuz?canım sabah kahvaltısında yumurta ve labne ekleyebilirsin yulafı pişirdikten sonra ceviz ve pekmezide unutma tabi, böyle tatlı olmaz belki sever bazen ben böyle veriyorum kahvaltısını
bence eşine küs kalma canım o da arada kalmış belliki ,anlamamki insanların huzurunu bozmaktan ne zevk alır bu insanlar
geçmiş olsun canım aman dikkat et oğlum hala iyileşmedi çok sinirim bozuluyor
hoşgeldin canım uzun zamandır yoktun.
canım sürekli gittiğimiz çocuk doktoruna gittik grip dedi iki tane ilaç verdi ama onbeş gün olacak hala iyileşmedi göğsünden hırıltılar geliyor birtürlü iyileşmedi ya
Geçmiş olsun canım, biz de de öksürük var, doktor sırtını dinlemişti ama bişeyi yok dedi, sadece grip gibi dedi. Peditur verdi, siz ne kullanıyorsunuz?
Canım verdiğin tarifi yaptım ama onu tatlı yapan kayısı oldu, bir daha yapışımda kayısısını çok az koyacağım. Pekmez hariç dediğin gibi yaptım. Pekmezi de çok tatlı olduğu için iyice tatlı olmasın diye koymadım.
seninle evlenmese başkasıyla evlenecekti canım :) benim kv bana böyle demişti ya sanki bulunmaz hint kuması da sen kaçırmadın der gibibiz de geçen haftasonu yaptık benzer bir kapışmayı. sonuç ne mi oldu bendeniz alttan aldım.. benim yorulmaya öf demeye müsait olmamaya hakkım yokneden evlenir bunlar anlamam gerçekten.
ben tulum bi kere kullandım çok terledi bi daha da giydirmedimuyku tulumu terletmiyor mu benim de aklımda aslında ama terlerse diye çekiniyorum. sen daha eski bölümleri izliyorsun galiba oraları seyret güzel ama bizim sıkıldığımız yerde sen de sıkılırsın eminim. artık arap saçı oldu dolaş dolaş.
canım o kv tartışması berbat bişey, bizim tartışmadan sonra kv yavrum ele kalmasın diye bakıyorum yoksa senin çocuguna falan bakmam demişti sanki ben çok meraklıydım sana baktırmaya:)slm kızlar,bugün kocişle küstük,çok kötü tartıştık,son zamanların en şiddetli tartışmasıydı:2:sebep tabiki kv.konu şu:ben kv.nin söylediği şeyleri yapmıyormuşum,onun istediği gibi giyinmiyormuşum,onun dediklerini kulak arkası yapıyormuşum,görümcemi sevmiyormuşum kv. beni eşime şikayet etti,ben de dediklerini duydum hepsini,eşim de hakkını yemeyeyim beni savundu hep ama kvyle konuştuktan sonra geldi beni azarladı biraz,ne olur dediğini yapsan biraz huyundan suyundan gitsen diye şimdi konuşmuyoruz kv de bizde utkuya bakıyor ben okuldayken,aynı odada oturmuyorum hiç kv ile,ben olsam o dışarı çıkıyor o olsa ben dışarı çıkıyorum,eşimle de zaten konuşmuyorum,dün utkunun odasında yattım gece,beni çook kırdı.
ben de çok özledim canım hiç sohbet edemiyoruz. benimki az verince sinir oluyor ve genelde 10 kaşıktan fazla almıyor tabi ben de çok çok vermeye çalısıyorum. ben dikkat ediyorum yumuşak peçeteyle siliyorum da annem ve kv kazıyorlar mübarek çocugun çenesini her geldiğimde kıpkırmızı oluyor söylemekten sıkıldım bunuslm canım,ben de seni çook özledim,
ben genelde yedirirken kaşıkla silmiyorum,daha doğrusu kaşık dolusu vermiyorum fazla da dökülmüyor bir de tam ağzının içine koyuyorum yemeğiillaki de dökülürse peçeteyle siliyorum,kaşıkla almıyorum,bizde d ebikaç defa öyle oldu,kızardı hemen yüzü yavrumun
canım demir kaşıkta daha çok oluyor ama silikon ve plastik kaşıkta da aynı şey oldu sanırım sürtünmeden kaynaklanıyor malzemeden değil deEvet canım az bir dışarı çıksa bile havası değişiyor insanın. Biz de kayınvaldemle birlikte bakıyoruz 10 gündür. Nasıl baktığımı ne zaman neyi nasıl yedirdiğimi öğrendi. Sebze çorbasını o pişirdi bugün Levent'e özel. Hergün pişiririm ben diyor. Uyutma işini de ona bırakıyorum, uyutabiliyor. İyi gidiyor şimdilşik bakalım. Bu arada oğlum bay bay yapmayı öğrendi. Emekleme için hiç çabalamıyor çünkü istediği yerlere yuvarlanarak gidiyor.
Kaşığın nasıl birçey canım, kaşığım malzemesine alerjisi olaiblir mi?
Bizimki de kablolara bayılıyor. Sarj aleti kablosuyla uyuduğu oluyor arada.
benim gögsüm bi kaç kere ancak sızladı dahabu arada benim hiç öyle göğüslerim falan sızlamıyo işteyken..acaba normal mi..öğlen bikere sağıyorum..sabah akşam gece emziriyorum...
sağol canım size de geçmiş olsun, bize de peditur ve muconex verdi ama hiç işe yaramadı hala devam ediyor öksürüğü balgamı sökülür falan dedi ama hala göğsünden hırıltılar geliyor .
eğer yine tatlı gelirse kahvaltı için verdiğim tarifi deneyebilirsin
oh be bitirdim geçmişi:))
seninle evlenmese başkasıyla evlenecekti canım :) benim kv bana böyle demişti ya sanki bulunmaz hint kuması da sen kaçırmadın der gibi
ben tulum bi kere kullandım çok terledi bi daha da giydirmedim
canım o kv tartışması berbat bişey, bizim tartışmadan sonra kv yavrum ele kalmasın diye bakıyorum yoksa senin çocuguna falan bakmam demişti sanki ben çok meraklıydım sana baktırmaya:)
ben de çok özledim canım hiç sohbet edemiyoruz. benimki az verince sinir oluyor ve genelde 10 kaşıktan fazla almıyor tabi ben de çok çok vermeye çalısıyorum. ben dikkat ediyorum yumuşak peçeteyle siliyorum da annem ve kv kazıyorlar mübarek çocugun çenesini her geldiğimde kıpkırmızı oluyor söylemekten sıkıldım bunu
canım demir kaşıkta daha çok oluyor ama silikon ve plastik kaşıkta da aynı şey oldu sanırım sürtünmeden kaynaklanıyor malzemeden değil de
benim gögsüm bi kaç kere ancak sızladı daha
bu arada benim hiç öyle göğüslerim falan sızlamıyo işteyken..acaba normal mi..öğlen bikere sağıyorum..sabah akşam gece emziriyorum...
Sanırım ikimiz de peditus demek istedikCanım kahvaltı için olanı nasıl ki? Çok özür dilerim ama özetleyebilir misin canım.
mrb kızlar.keyifler nasıl bakalım.benim kızım sümüklü olduu iyice burnu akıyor yavrumun.geçenlerde soğuk algınlığı için gitmiştik doktora o şurup iyi gelmişti ama tam iyileşemedi demekki tekrarladı.ilaca devam ediyoruz.
mrb canım ,geçmiş olsun zor oluyor bu çocukların hastalıkları oğlum öksürdükçe ben deli oluyorum
kıyamam ona.öksürük daha zor oluyor evet.inşallah bizimki öksürüğe çeviremz.yaw o kadar da dengeli beslioz biz bunları.bide emiyorlar ama zırt pırt hastalar.demekki bağışıklık sistemleri çok zayıf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?