mehmet alp ilk defa hasta oldu ama çok uzun sürdü ,düşüncesiz babası yüzünden oldu gerçi çocuğu dışarı çıkarmıştı oğlum iyice üşümüş hiç kontrol etmemiş çocuk üşüdü mü diye, bir geldilerki oğlumun yanakları donmuş tahmin ettim tabi hastalanacağını[/QUOTE
çok geçmiş olsun canım.inşallah kısa zamanda iyileşir.
buarada anlaşılan eşine sinirin geçmemiş.hala küsmüsün yoksa?
mehmet alp ilk defa hasta oldu ama çok uzun sürdü ,düşüncesiz babası yüzünden oldu gerçi çocuğu dışarı çıkarmıştı oğlum iyice üşümüş hiç kontrol etmemiş çocuk üşüdü mü diye, bir geldilerki oğlumun yanakları donmuş tahmin ettim tabi hastalanacağını[/QUOTE
çok geçmiş olsun canım.inşallah kısa zamanda iyileşir.
buarada anlaşılan eşine sinirin geçmemiş.hala küsmüsün yoksa?
sözde barıştık ama ben pek konuşmuyorum, o her zamanki gibi birşey olmamış gibi davranıyor
dün küsme sırası bendeydi ya küstüm bende sözümü tuttum haberin olsun.
ciddi misin ya
ya biz nerdeyse hergün bi didişme yaşıyoruz zaten.dün de tesadüf oldu ama ben bi taraftan tartışıp bi taraftan içimden gülüyodum.
baya komik olmuşaman yine de şaka demiştik ya hergün birimiz küselim diye bu iş ciddiye binmeye başladı ,neyse bugün küsme işimiz son olsun kızlar aramızda başka küsen olmasın
kızlar bu arada oto koltuğu alanınız varmı ben almayı düşünüyorum ama kararsızım almalımıyım almamalımıyım ne almalıyım ne almamalıyım
dün gece rahat uyudum canım rahatsızlanmadım ama nasıl korkarak yattım allah bilir yine aynı şey olacak diye,inşallah yine tekrarlamaz doktora gitmeyi hiç sevmiyorum, birde biraz korkuyorum açıkcası ciddi birşey çıkarsa diye
canım inek sütü ve yumurtaya karşı var ama en son yumurta verdiğimde olmadı. ama şunu fark ettim köy yumurtası olursa alerji yapmıyor ama market yumurtası çok berbat alerji yapıyor
Canım ya canı da yanıyor olabilir. Hangi yiyeceklere alerjisi var biliyor musun?
baya komik olmuşaman yine de şaka demiştik ya hergün birimiz küselim diye bu iş ciddiye binmeye başladı ,neyse bugün küsme işimiz son olsun kızlar aramızda başka küsen olmasın
canım nerden nereye tayin
canım siirtteyiz şu an sabah belli olucak gıdıcemız yer beklıyoruz heycanla saat sayıyorum bakalım sabah haber verırım
herkese tünaydın kızlar,utykuyu doktora götürdük,canım çok sıkkın:2:1 hafatadır hırıltısı geçmiyordu,doktor antibiyotik verdi bu kezz bi de başka bi şurup daha,eğer 5 gün içinde öksürük hırıltı geçmezse alerjik astıma dönüşüyor olabilir hemen getirin dedi:2:ağlamak istiyorum,kvyi öldürmek istiyorum kış boyunca hasta olmayan çocuk 2 haftada hasta oldu kv sayesinde,bi de teselli ediyor bizi antibiyotik kullanınca geçer önemli bişey değil o diyor
Geçmiş olsun canım tam olarak ne olduğu 5 gün içinde mi belli olacakherkese tünaydın kızlar,utykuyu doktora götürdük,canım çok sıkkın:2:1 hafatadır hırıltısı geçmiyordu,doktor antibiyotik verdi bu kezz bi de başka bi şurup daha,eğer 5 gün içinde öksürük hırıltı geçmezse alerjik astıma dönüşüyor olabilir hemen getirin dedi:2:ağlamak istiyorum,kvyi öldürmek istiyorum kış boyunca hasta olmayan çocuk 2 haftada hasta oldu kv sayesinde,bi de teselli ediyor bizi antibiyotik kullanınca geçer önemli bişey değil o diyor
Doktora git bence .Anlattıkların vertigoya benziyor,eskiden bana da olmuştu.Özellikle yattığında ya da başını bir tarafa hızla çevirdiğinde olur.Doktor bana içkulağındaki tüycükler dağılmış,ondan oluyor demişti.Fazla rüzgarda kalınca olurmuş ya da bir enfeksiyon sonrası.Vücudun denge merkezi kulakta ya. Senin yirmi yaş dişinden olmuş olabilir.Önemsiz birşey bu dediğimse eğer,kendiliğinden 1 haftada falan geçiyor. Ama ihmal etme,doktora bir görün.
mehmet alp ilk defa hasta oldu ama çok uzun sürdü ,düşüncesiz babası yüzünden oldu gerçi çocuğu dışarı çıkarmıştı oğlum iyice üşümüş hiç kontrol etmemiş çocuk üşüdü mü diye, bir geldilerki oğlumun yanakları donmuş tahmin ettim tabi hastalanacağını
canım inek sütü ve yumurtaya karşı var ama en son yumurta verdiğimde olmadı. ama şunu fark ettim köy yumurtası olursa alerji yapmıyor ama market yumurtası çok berbat alerji yapıyor
ben küsemiyorum ya iyi mi kötü mü bilmiyorum bazen iyi oluyor bazen kötü. en kötü tartışmada bile unutuyorum küstüğümü sonra gayet samimi bi şekilde eşimle konuşuyorum gülüyorum eşim yüzüme deli misin der gibi bi bakış atınca anlıyorum durumu o da gülmeye başlıyor ben de :) ama kötü tarafı nasıl olsa küsemiyor diye hiç akıllanmıyor
canım siirtteyiz şu an sabah belli olucak gıdıcemız yer beklıyoruz heycanla saat sayıyorum bakalım sabah haber verırım
herkese tünaydın kızlar,utykuyu doktora götürdük,canım çok sıkkın:2:1 hafatadır hırıltısı geçmiyordu,doktor antibiyotik verdi bu kezz bi de başka bi şurup daha,eğer 5 gün içinde öksürük hırıltı geçmezse alerjik astıma dönüşüyor olabilir hemen getirin dedi:2:ağlamak istiyorum,kvyi öldürmek istiyorum kış boyunca hasta olmayan çocuk 2 haftada hasta oldu kv sayesinde,bi de teselli ediyor bizi antibiyotik kullanınca geçer önemli bişey değil o diyor
Canım ben de hiç hasta etmedim oğlumu ne zaman çalışmaya başladım oğlum ayda bir hasta olmaya başladı ama ben sunu farkettim ben hiç terletmem oğlumu annem ve kv nin evinde uyandıgında su gibi oluyor oğlum üşüyecek diye örtüyorlar da örtüyorlar eeeeeeee kalkınca terden hasta oluyor işte. söylüyorum ama bazı şeyleri anlatamadımherkese tünaydın kızlar,utykuyu doktora götürdük,canım çok sıkkın:2:1 hafatadır hırıltısı geçmiyordu,doktor antibiyotik verdi bu kezz bi de başka bi şurup daha,eğer 5 gün içinde öksürük hırıltı geçmezse alerjik astıma dönüşüyor olabilir hemen getirin dedi:2:ağlamak istiyorum,kvyi öldürmek istiyorum kış boyunca hasta olmayan çocuk 2 haftada hasta oldu kv sayesinde,bi de teselli ediyor bizi antibiyotik kullanınca geçer önemli bişey değil o diyor
geçmiş olsun canım,sen böyle deyince korktum ya mehmet alp e ilaçlar fayda etmedi doktorda çok pimpirikleniyorsun diyor diye bir daha götürmedim bizim hırıltımız hala geliyor 15 gün olacak oğlumun rahatsızlanmasına of of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?