2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

ya biz nerdeyse hergün bi didişme yaşıyoruz zaten.dün de tesadüf oldu ama ben bi taraftan tartışıp bi taraftan içimden gülüyodum.

baya komik olmuş aman yine de şaka demiştik ya hergün birimiz küselim diye bu iş ciddiye binmeye başladı ,neyse bugün küsme işimiz son olsun kızlar aramızda başka küsen olmasın

baya komik olmuş aman yine de şaka demiştik ya hergün birimiz küselim diye bu iş ciddiye binmeye başladı ,neyse bugün küsme işimiz son olsun kızlar aramızda başka küsen olmasın

aman aman bencede.allah kimsenin ağzının tadını bozmasın.
sevelim sevilelim.dargın gezmeyelim.

kızlar bu arada oto koltuğu alanınız varmı ben almayı düşünüyorum ama kararsızım almalımıyım almamalımıyım ne almalıyım ne almamalıyım

Mutlaka almalısın.Oto koltuğu olmadan çocuğu arabaya bindirmek çok riskli.Benim eşim bir araba firmasında çalışıyor. Cansız mankenlerle yapılan çarpma testlerine göre,araba 40 km hızla giderken olan çarpmalarda bile çocuklar arabadan fırlıyor.Allah korusun diyelim ama önce biz koruyalım yavrularımızı.İyi bir markayı tercih ederim ben olsam.Biz şu an Peg Perego ana kucağı kullanıyoruz,herhalde 10-11 ay civarı 9-18 kg oto koltuğuna geçeriz,o da Britax Römer marka.

Doktora git bence .Anlattıkların vertigoya benziyor,eskiden bana da olmuştu.Özellikle yattığında ya da başını bir tarafa hızla çevirdiğinde olur.Doktor bana içkulağındaki tüycükler dağılmış,ondan oluyor demişti.Fazla rüzgarda kalınca olurmuş ya da bir enfeksiyon sonrası.Vücudun denge merkezi kulakta ya. Senin yirmi yaş dişinden olmuş olabilir.Önemsiz birşey bu dediğimse eğer,kendiliğinden 1 haftada falan geçiyor. Ama ihmal etme,doktora bir görün.

Canım ya canı da yanıyor olabilir. Hangi yiyeceklere alerjisi var biliyor musun?
canım inek sütü ve yumurtaya karşı var ama en son yumurta verdiğimde olmadı. ama şunu fark ettim köy yumurtası olursa alerji yapmıyor ama market yumurtası çok berbat alerji yapıyor

ben küsemiyorum ya iyi mi kötü mü bilmiyorum bazen iyi oluyor bazen kötü. en kötü tartışmada bile unutuyorum küstüğümü sonra gayet samimi bi şekilde eşimle konuşuyorum gülüyorum eşim yüzüme deli misin der gibi bi bakış atınca anlıyorum durumu o da gülmeye başlıyor ben de :) ama kötü tarafı nasıl olsa küsemiyor diye hiç akıllanmıyor

herkese günaydın kızlar benim oğlan kenarlara tutunup ayağa kalkmaya çalışıyor ve küt düşüyor çok mereklı ayakta durmaya işim çok zor wallahi

herkese tünaydın kızlar,utykuyu doktora götürdük,canım çok sıkkın:2:1 hafatadır hırıltısı geçmiyordu,doktor antibiyotik verdi bu kezz bi de başka bi şurup daha,eğer 5 gün içinde öksürük hırıltı geçmezse alerjik astıma dönüşüyor olabilir hemen getirin dedi:2:ağlamak istiyorum,kvyi öldürmek istiyorumkış boyunca hasta olmayan çocuk 2 haftada hasta oldu kv sayesinde,bi de teselli ediyor bizi antibiyotik kullanınca geçer önemli bişey değil o diyor

geçmiş olsun canım,sen böyle deyince korktum ya mehmet alp e ilaçlar fayda etmedi doktorda çok pimpirikleniyorsun diyor diye bir daha götürmedim bizim hırıltımız hala geliyor 15 gün olacak oğlumun rahatsızlanmasına of of

Geçmiş olsun canım tam olarak ne olduğu 5 gün içinde mi belli olacak

ilgin için sağol, evet ben de dün biraz internetten araştırdım ve vertigo diye bir rahatsızlık varmış ona benziyor dişimden dolayı enfeksiyon oldu onun etkisi var sanırım ama bir de doktora gideyim bakalım

bu babalar neden böyleler nedeeeeeeeeeennnnnn:84:

Son düzenleme:
merhaba kızlar.. naslısınız bu sabah.. naksiz15 gündür hırıltısı geçmediyse bu pimpirik sayılmaz bence 1hafta 10 günü geçerse antibiyotik kullanması gerekir bence tekrar götürün ya da başkasına götürün...

eskiden ben de öyleydim ama insan değişiyor :44: ben de iyimi kötü mü bilmiyorum ama sanırım kötü çünkü gittikçe anneme benziyorum :18: hiç sevmem annemin babama davranışlarını..

canım siirtteyiz şu an sabah belli olucak gıdıcemız yer beklıyoruz heycanla saat sayıyorum bakalım sabah haber verırım

hadi inşallah gönlüne göre bi yer çıkar canım.. haberini bekliyoruz.. allah şimdiden kolaylık versin taşınmak zaten zor bişey şehir değiştirmek daha da zor olur :18:

çok geçmiş olsun canım inşallah öyle bişey çıkmaz.. kvni koruyor gibi olmayayım ama bu mevsim hastalıklar daha çok oluyor kışın sıkı sıkı giydiriyorsun üşümüyor ama baharda giydiriyorsun terliyor soyuyorsun üşüyor.. dün biz de kahvaltıya bi yere gittik biraz serindi.. eşim hemen çoraplarını pantolonun üzerine çekmiş köy bebeği olmuş diyorum...

Canım ben de hiç hasta etmedim oğlumu ne zaman çalışmaya başladım oğlum ayda bir hasta olmaya başladı ama ben sunu farkettim ben hiç terletmem oğlumu annem ve kv nin evinde uyandıgında su gibi oluyor oğlum üşüyecek diye örtüyorlar da örtüyorlar eeeeeeee kalkınca terden hasta oluyor işte. söylüyorum ama bazı şeyleri anlatamadım

canım götür bence. ben ilk hasta oldugunda götürmedim antibiyotik kullanmak istemiyorum diye de anlattım dr a. drumuz Allah korusun tedavi edilmezse kalbine vurur yada romatizma yapar demişti. şimdi en ufak rahatsızlığında götürüyorum öksürüge cevirmeden geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…